K- Eurjoen portti

aasiakas

Mitä mieltä ihmiset kaupan nykytilasta?

102

3524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13+8

      hyvä kauppa. Edulliset tarjoukset, eritoten kupongit joilla sai nytkin ilmaistuotteita. Uusi salaattitiski hieno. Myyjät iloisia ja asiansa osaavia. Poikkee sääki aasiakas :)

    • EJ -naakka

      Paljonko sait "kuponkeja" kun teit harhaanjohtavan mainoksen ?

    • Vakio asiakas.

      Kyllä siellä vaan kelpaa käydä,jotain uudistustakin tehty. :)

    • yks akka

      lidi tänne ja äkkiä toi k kallis sais olla muitakin että tulis kilpailua siittä hyötyisi asiakas.

      • Ei ole tulossa.

        Usko jo, saksalainen osaa laskea, liian pieni markkina-alue.


    • EI K KAUPPAA

      ONNEKSI TUON RUOKANI YNNÄ MUUT RAUMALTA HALVEMPAA OSTAKOOT ELÄKELÄISET,JOILLA EI OLE ELÄTETTÄVIÄ KUN ITTENSÄ TÄÄLTÄ KALLIILLA HINNOILLA .JOSKUT JOTAIN KYLLÄKIN OSTAN TUOLTA HALVEMMASTA S KAUPASTA.

    • yks tarkka ostaja

      Kallis kauppa kurkku yli 4e ja Raumalla 99centiä pig payssä kantsee sapuskat tuoda työ matkalta.Kuinka te lapsi perheet ostatte noin kalliista kaupasta sitä ollaan ihmetelty kaikillahan on autokin maalla.?autojakin s kaupan pihalla oisko parempi myynti siellä?

    • yks akka vain

      tulisipa pig pay tänne on porissakin halpaa sapuskaa ja kilpailua hyvä olis saada ei tarttis aina tuoda raumalta työ matkalta ruokaa.Kallis kauppa tuo k.kauppa ja vitsikästä kun on alko ja apteekki vieressä.Kahvilakin liian iso olis kannattanut siihenkin vaikka joku pienempi laittaa ja kovat hinnat eipä juuri muuta kun joskus kahvin juoda ei tule pärjäämään.Miksi ei kylänpään leipomo laita pientä piha kahvilaa kesäksi olis kiva ulkona juoda ja tuoretta nisua syödä saahan sitä ilmaiseksi nykyisin jo työn tekijätkin ns.työ harjoittelua.Miksi kaksi tyhjää liike huoneistoa lisää pikku liikkeitä olis kiva saada.vois laittaa monta pientä tohon entiseen kauppaan.ja kirppareitakin sais olla.

      • kirkonkylän flik

        Vanha K-Marketin kiinteistö taitaa olla aika huonossa kunnossa. Että tuskin siihen kukaan on menossa pisnestä tekemään. Kirpparia tosiaan kaipais, pientä kukkakauppaa ja vaikka pieni kultasepänliikeki ois kiva. Mutta ei pelkästä kivuudesta eletä, että tarvis olla kysyntää


    • Järki hoi !

      Voi teitä, kauhee valitus, ja sit kuitenkin haette ruokanne muualta. Kateuden valtakunta. Onneksi teidän polttoaine ei maksa mitään autoonne, kun ostatte senkin 0.07 s. kalliimmalla hinnalla abc.tä. Mutta kun kerätään bonuksia. Heh, tyhmiä olette. Rahoitatte jotain isoa SOK.ta, joka on sitten pian ainoa ketju joka täällä pärjää.
      Ettekö ole lukeneet, kuinka muut maat nauraa tyhmille suomalaisille, jotka hullunkiilto silmissä kerää vain bonuksia, hinnalla ei niin väliä.

      Järki hoi !

      • kantasiakas

        Samaa mieltä. Ihme nurinaa hinnoista. Itse on viitsi Raumalle tai Poriin safkojen takia lähteä, vaikka melkonen legioona onkin ruokittavana. Paikallisissa kaupoissa ei kauaa nokka tuhise, kun tarvittavat ruuat on kerätty. Tilanteen mukaan kurvaa joko ässään tai koohon.


    • elämä kallista

      Enpä ostais ruokaa täältä jos olis monta suuta ruokittava vaan kävisin lidissä siellä on lapsiperheelle lipsat ja jäätelötkin halvempia,onhan kaikilla näillä sivu kulmilla jonkinlainen velka romu autokin.Ruokaa voiis ostaa isomman määrän kyllä siinä bensojakin säästää kun ei tota kallista k kauppaa rikastuta ja totta on että kaikki kortit on turhia bensa kalliimpaa abc.Jos pelkää ostaa sakemanni kaupasta niin oon halvempaa pig payssäkin myös Porissa.Liikaa rahaa jos ei viitsi lähteä pienentämään ruoka laskuaan no saahan niillä lapsi lisillä ruokaa ittekkin joskus ollut 2lasta ja vielä työtön yh.nyt onneksi lapsen omillaan ja nurista saa kyllä ruoka on suomessa törky kallista ja js muutakin meinaa saada itelleen niin kyllä kantsee nähdä vaivaa kaupassa käyntiin.Niillä kantakortteilla ei ole mitään hyötyää on ollu juttua mediassakin..

    • TARKAN EURON TALOUS

      Surkea kirppari hyvä oli kun lopetti ja jos tulee niin paras olis sellainen jossa itse saisi myydä ei tarttis rikastuttaa kirpparin pitäjiä.Jos halvalla haluatte kankaita menkää Rauman spr kankaita kassillinen 3e jos et siis ole uus avuton vaan käden taitoja osaava.Helppo pitää kovia hintoja kun ei lapsi perhe joka on myös työssä paikka kunnalla lähde sitä menovettä tuhlaamaan Rauman tai Porin kauppoihin.Neuvoiksi viel noille uus avuttomille nuorille perheille voithan kerran viikossa ostaa isomman satsin ruokaa muualta ja ne maidot ja leivät sitten noista lähi kaupoista jos et VIITSI LÄHTEÄ RUOKA LASKUASI PIENENTÄMÄÄN.

    • itsekkin perheelline

      Sille tietämättömälle perheelliselle oisko sun talouden pidossas jotain oppimista laita kaikki viikon ruuat ja käy pig payssä tai lidissä edess en kerran viikossa näet kuinka paljon jäis sitä meno vettäkin vaikka lapset viedä särkän niemeen tai muumi maailmaanKyll lapsi perheen kannattaa katsoa mihin ne vähät euronsa laittaa..

    • JoonasPoonas2

      Haluan huomattaa, että tuon kaupan nimi kirjoitetaan Pick'n'Pay.

      Hyvää loppukesää!

    • lukeva ihminen

      Täällä on niitä pilkun nussijoita hankkikaa oma elämä ja näsä viisas voisi muutakin kun toisten näppäilyjä arvostella jokaisella kuluttajalla on oikeus arvostella törky kallista K kauppaa.Nyt tulee keskon kaupoista lisää naisia työttömäksi kun kesko on hinnoitellut itsensä ulos ja ihmisillä ei ole tänä päivänä varaa muuhun kun ruokaan työttömyys kun lisääntyy myös kun sote uudistus vähentää kunta työ paikkoja sen siirtymä kauden jälkeen joutuu työttömäksi myös keski luokkka.

    • Ambresol

      Minä olen tyytyväinen Eurajoen koo kauppaan, siellä on palveluhenkisiä työntekijöitä jotka ovat hyvätuulisia. Aina tervehditään ja tarjoukset on hyviä. Uusi kauppias on kiva

      • monyx

        Samaa mieltä, ei kaikki tuotteet voikaan olla edullisempia kuin jossain laatikkomyymälässä. Tekevät parhaansa ja työllistävät sekä hymyilevät... nuhjut käykööt osuuskuopassa.


    • eurofobia

      kylä on nii petkelee kallihit hinnat ahneus huipussaan keskolla kuin osuuskaupassakin liikaa kallispalkaasia johtajia molemissa pytinkeissä.

    • Ej -naakka

      Amdresol sulla taitaa olla tuttuja piikoja putiikissa ? Tarjoukset on ok silloin kun ne on valtakunnallisia .

    • tarkkailija

      Kyllä immeiset on hölmöjä kauppias vaatii hymyilemistä ASIAKKAILLE,KOSKA NIIN SAA NE TOLLOT MIEHET MENEEN SINNe.Eipä nuo osaaikaisen kassan palkat ole hääppösiä ei hyvälle tuulelle tule kun saa kuukauden lopussa.Nyt hamsraamaan juustoa prismasta josko siellä olis juustoa yli puolet halvemmalla kun venäläisille ei toimiteta.Kuluttajia kusetetaan näill muka kanta kortilla halvempaa tyhmiä tietty voi huiputtaa.niinhän se menee.Ja toisilla ei ole elämää on onnessaan kun joku sanoo päivää ja näkemiin ja viel täällä höpäjää taitaa olla kauppias ite kun kirjoittaa luulee kuluttajia tyhmiksi.ja kyllä ne ovatkin jotka k ja s rahansa kantaa....

    • parannus ehdotuksia

      Sitten kun se abc tulee tohon lähelle mitenkä käy k kaupan kahvila ruoka paikan avaakin vasta kun k kauppaaa ukeaa monet jo haluais kahville aamulla ja siihen abc pääsee jo aikaisin.nyt jo katseis avata viikonloppuisin aikaisin ei ne palkat muutenkaan ole hääppöisiä mutta konkkaan mene jos ei ajoissa huomio sitä että kilpailussa ei pärjää jos ei rustaa aukiolo aikaa aikaisemmaksi.Tää mieli pide oli vaan tiedoksi sille k kauppiaalle joka tänne kirjoittelee kun menee kaupoilla huonosti ja siittä kärsii työntekijät ne huono palkaiset naiset,jotka hoitelee homman.niinkuin kauppias mainoksessa kehuu...

    • naapur

      Hintoihin en puutu on mitä on K - systeemissä . Mutta sais pistää kassaan vieraspaikkakuntalaisen ( vähintään 400km ) ?iikk? ei olis tuttuja juttukamuja .

    • akka vain

      voi teitä mies rukkia kun pitääsinne k kaupan kahvilaan mennä juttu kamuja kattoon.Eikö enää sen paremman puoliskon kanssa ole mitään keskustelemista.Ai niin eihän naiset autoista ja politiikasta ymmärrä.Mistä te enää vanhat ukot enää muusta puhuisittekaan..

    • voi teit

      Tosta naapur ei saa mitään selvä mitä tolla tarkoitti tarkoitti,vai olisko kännisen höpinöitä.

    • kuluttaja

      Täällä vähän yksin kertaista väkeä joille riittää se kassan hymyileminen ei ole aitoa kauppias vaatii sitä ja minä haluan että sapuska olis kohtuu hintaista eikä törky kallista niinkuin se on tuolla k kauppassa pikkasen paremmaksi sentään s kauppa mutta paras olis että olis vielä noita ruoka kauppoja kyllä tänne yks vielä mahtui ja sitten tulis sitä kilpailuakin josta kuluttajakin hyötyisOn se ruoka Suomessa muutenkin liian kallista kun noita tilastojakin kattoo...

      • duunarivaan !

        Minä ainakin tykkään k-kaupasta, minä en rahojani minnekkään ulkomaille lähetä (=S-market) ja siellä vasta kallista on. Ja hapannaama myyjät. Eikä ole edes kauppiasta, siellä vaan ollaan, kaikki.
        K-kaupassa ainakin on aina paljon asiakkaita, luulisi, että se puhuu jo puolestaan. Taitaa joku katkera kepulainen nyt pelätä, että vihreä-bonus-maajussien kauppa pian hiljenee .
        Hyvä kun meillä on täällä K-supermarket, ja komea onkin =D

        Monen muunkin jalat kulkevat näköjään sinne.

        Ja juu- tarjoukset ovat vieläkin parantuneet. Kiitos


    • yks.testannut

      Minäkin olen duunari ja katon mihinkä hiellä tienaamat euroni pistän ja olen oikein muistiin hintoja laittanut pitemmän aikaa ja lidi on halvin jää rahaa muuhunkin .MInun konttini menevät vain lidiin.

    • pettynyt 58

      kyllä minä mieleni pahoitin kun eurajoen portissa ei kuulunut salaattiin sitä sämpylää ja kastiketta,Muissa paikoissa ne saa samaan hintaanEnpä enää mene toiste...

    • lol3

      Ihan p***a koko K- kauppa kauppiaan vaihdoksen jälkeen....

    • Lidi halvin

      K kauppiaat ovat keskon renkejä määräävät kaiken ylempää on alainen niinkuin tavalliset duunarit.Tietty luulee olevan kovakin ns.yrittäjä samanlainen orja kun me muutkin täällä lama suomessamme.Tietävät että joidenkin pitää hakea ne päivittäis ruokansa täältä siksi pystyvät pitämään hintansa korkealla.Tyhmiä saa kusettaa noill muka plussilla.

    • muutoksia tarttetaan

      Kahvilan vois laittaa pienillä investoinneilla viihtyisemmäksi.Tuolit on kamalia istua ja liian matalat pöytiin nähden.Myöskin jonkinlainen ala kappa tai näkö suoja ettei tarttis nähdä ukkoja jotka juoruuvat ulkona penkeillä.Muutenkinkahvila on aika tylsä kun ei pöytiäkään siistitä asiakkaiden jälkeen.Kannatta uudistuksia tehdä kahvilaan kun abc tulee ei tule pärjäämään varsinkaan auki olo ajan takia.

      • visusti paikkakunnal

        siisti kauppa.
        ne laiskurit, jotka joutuivat / lähtivät vissiin itse pois k-sta
        niin ei kannattaisi vaivautua kirjoittelemaan. eivät varmaan saa
        muualtakaan töitä.

        minä ainakin tykkään kaupasta. ihana, pirteä ja hyviä tarjouksia.

        ja hei, siellähän taitaa olla oikea kauppias, itse vastuussa.
        toisin on ässässä, siellä ei ole ketään omistajaa.

        antaa mennä vaan.
        siis ulkomaille rahat, jos siellä käytte.


    • lid paras

      Juupa juu itse kauppias näppäilee ja luulee asiakkaita tyhmiksi minä käyn lidissä ja rahaa jää muuhunkin mitä tässä elämässä tekee elämisen arvoiseksi.Kattokaa lehdestä paras lidi halvat hinnat ja huom. suomalaisia tuottteitakin mutta ei kiskuri hinnoilla niinkuin kallein k kauppa kattokaa kun anttiloilla menee huonosti kun on keskon omistuksessa.Parempi tuo halpa ketju tokmannikin varsinkin lasten ja aikuisten vaatteet.

    • naapuriin

      Sivusta ja vähän lähempaakin seuranneena tiedän kertoa, että kaikki hävinnert työntekijät ovat itse halunneet lähteä uuden kauppiaan tulon jälkeen.

      Suurimman osan löytää jatkossa Porin uudesta Cittarista, että kyllä töitä löytyy niin mahtavalle porukalle. Kauppias vain on läpimätä.

    • itse esimies asemass

      Juuri niin se esimies tekee sen työilma piirin jokaisessa työ paikassa olkoot työ sairaalassa tai yleensä nais valtaisella pieni palkkaisella työ paikalla.Pitäis arvostaa työntekijöitään joilla on vielä työ kokemusta ja ja palvelevat asiakkaita kunnolla.Se että usein vaihtuu henkilö kunta kertoo juuri esimiehen pätevyydestä toimia esi mies tehtävissä.Kyllä me asiakkaatkin huomataan jos työn tekijöitä ei arvosteta sen aistii jo kun liikkeeseen tultaessa..

    • lukeva työläinen

      Lukekaa kirja kallis ruoka laskumme tietoa suomen törky hinnoittelusta ja syyt niihin.Kannattaa lukea.

      • ex-asiakas

        Ihan hanurista koko kauppa nykyään. Siirtynyt kadun toispuolen minäkin. Enkä oo vissiin ainoo.


    • ei k kauppaa

      Ne unohtuneet ostokset tuolta s k.Muuten Raumalta työ pv. jälkeen samalla tulee halvemmallakin varsinkin lidistä.

    • Hurstin kannattaja

      Olis kiva tietää antaako kauppias elikä keskon renki ne viimeisen pv.ruuat noille avustus järjestöille vai heittääkö törkeesti roskiin ruuat joita jää varastoon.

      • mää

        Mutäpä luulet..........


    • lyhyt sanane

      luulo ei oo tiedon väärti.

    • markoko1

      Eli päin p.ersettä on mennyt siellä kun kauppias täältä Huittisista tuli. Päin he.lvettiä oli täälläkin silloin, onneksi nyt on tilanne parempi. Valituksia Keskoon vaan niin lähtee menemään sieltäkin.

      • asiakaspalvelua

        On kyllä totta että on mennyt kauppa huonoksi.


    • Isojuhan asiakas

      taitaa markokolla olla hampaankolossa tavaraa ja paljon. Me olemme täällä ihan tyytyväisiä kauppaamme ja sen kauppiaaseen. Ihan riittävän usein on täällä kauppias vaihtunut joten jospa tämän nykyisen saisimme pitää edes hieman kauemmin. Tsemppiä hänelle.

      • Klussa

        Niin, olet ehkä tyytyväinen nykyiseen mutta entisenä vakioasiakkaana ja monen kanssa nykyisestä kauppiaasta ja hänen toimintatavoista keskustelleena olemme todenneet toiminnan menneen huomattavasti alaspäin. Haluan korostaa että henkilökunta on oikein mukavaa ja palvelualtista porukkaa.


      • asiakaspalvelua

        Koskas olet viimeksi käynyt Eurajoella K- kaupassa ei meinaan ole enään isojuhaa.


    • k.kaupan väiski

      ei k-aupas vikaa ole hyviä kauppoja ,,juoskaa sit poriin siältä lähtee ässä ,, k-kauppa kiittää ja kumartaa

    • ohhoh!

      No kyl on niin huonoks menny koko kauppa! Jos ette usko ni menkää kattoo.

    • *Ike*

      Kaupassa hyvä palvelu ja valikoimat kohdillaan, ei valittamista. Kahvila-ravintola on sisustukseltaan hiukan karu, mutta mielellään siellä käy kaffeet joskus hörppimässä. Varsinkin silloin, kun eräs "muodollisesti" pätevä vaalea myyjätär on hommissa :) Keep up the good work!

      • K-portti

        Ihan hyvä kauppa ja iloisempi henkilökunta kuin tien toisella puolen, ei mitään valittamista.


    • Kuluttaja

      K kaupassa on hyviä työ tekijöitä.Ainut huono asia on tietty törkeä hinta tuotteissa.Kotimaista ei kannata ostaa jos hinta on korkea ainakaan niillä jotka nyky aikana ovat niitä köyhyys rajan alla eläviä ihmisiä.Plussa kortilla ei tee mitään jos vaan ostat perus elikä halvinta ruokaa esim.sitä halvinta jauhe lihaa ja muka halpoja Pirkka tuotteita jotka ei edes ole suomalaisia tuotteita.Mitä välittää köyhä onko ruoka kotimaista kukkaron sisältö sanelee mitä pysyt ostamaan että eläisit edes sen kuukauden loppuun ennen kun saat seuraavaksi jotain rahaa tilillesi.Kauppa on se joka kannattaa.Miksi yleensä ruokaa pitää mainostaa kai nekin maksaa kauppiaalle?Tietty on lisäättynä tavaroiden hintaan.

    • Kai_Rantanen

      Mitä mieltä kaupan nykytilasta?

      Kaupan nykytila on suoraansanoen täysin perseestä ja syvältä sieltä!
      Ei prkl tarvii olla edes Einstein, että tajuaa mistä on kyse tai osaa laskea mitä on 1 1...
      Uusi kauppias, kun tulee, niin vanhat myyjät lähtevät vähitellen yksi toisensa jälkeen pois...
      Mitä tästä voimme päätellä?
      Onko kauppiaassa vika vai onko se pois lähteneessä myyjässä?
      Ko. kauppiaasta sanottiin jo Ison Juhan aikaan, että se on [sensuroitu sana]!

      Tässä tulee Katjaa ja Turoa koko ajan entistä kovempi ikävä!

    • RHh40

      Kahvilan sisustus

    • asiakaspalvelualttius

      K-supermarket on ok, ainakin yhdele kahvilan työtekijöille pitäisi antaa asiakaspalvelukoulutus. kehtaa tuoda jäähtyneen hampurilaisaterian pöytään, kohauttaen vain olkapäitään kun asiasta huomautaa. Jos asiakkaana lapset, eivät todellakaan tee uutta kylmettyneen tilalle, aikuisille ei sitä kehtaa tehdä, mutta hymyä ja pahoittelua on aivan turha odottaa. Mieluummin haen kaupan puolelta sen hampurilaisen ja lämmitän kotona mikrossa. Säälittävää toimintaa kahvilan henkilökunnalta. Tarttis varmaan infota asiasta heidän esimiestään, käsittääkseni ikävä ihminen alaisilleen, joten varmasti huono asiakaspalvelija saisi fudut. Mutta, mutta, en ole lainkaan niin ilkeä että potkut toiselle haluaisin aiheuttaa, kunpa se tyttö vilkaisi peiliin ja miettisi omaa asennettaan. Jos ko. kahvilan "tyttö" tämän lukee, tunnistaa varmaan itsensä.

    • TerveisinPersaukine

      Kyl mul o varaa ostaa Eurjoeltaki vaik ole Raumal töis ku mul ei ol velkkaa!!

      • Persaukine

        Ja Portilt kans, ain ova kassal osannu laittaa sopivaks hinna kukkaro kans.


    • suosikkityttö

      Minusta siellä on hyvää palvelua, MISSÄ VIKA. kaikki on ok. Ihanat työntekijät ja palvelu pelaa. Haloo, mistä perhanan pepusta olette kun ette paikkakunnan palveluja huomaa. Menkää ihmeessä sitten muualle jos parempaa palvelua saatte. Osaisitteko itse paremmin ? Miettikää mitä ne tekee. Haloo- kateellisia olette. Ja jonkun s-kaupan vankeja. Piste tommosille kahjoille.

      • Brasilianmatka

        Palvelu onkin hyvää palkatun henkilökunnan osalta mutta se kauppias....


      • suosikkityttö

        Minusta se kauppiaskin on hyvin palvelualtis.
        Kaikki on hyvin toiminut.


    • plutoniumko

      Kauppias vaihtuu, hyvä niin.

      • x-asiakas

        Toivottavasti henkilökuntakin vaihtuu ! Toivottavasti uudettulee kaukaa , ettei tartte kuunnella ,mitä teille kuuluu juttuja .


      • onnea_kauppiaalle

        Joskus jutellut tuon uuden kauppiaan kanssa, ihan huikea ja erittäin määrätietoinen kaveri. Toivotan paljon onnea ja menestystä!


      • Meneejonarsisminpuol
        onnea_kauppiaalle kirjoitti:

        Joskus jutellut tuon uuden kauppiaan kanssa, ihan huikea ja erittäin määrätietoinen kaveri. Toivotan paljon onnea ja menestystä!

        Lopeta se itsesi kehuminen


    • köyhäliini

      voi hitto teitä pienet eurajokiset. Mitä hemmetin väliä se on kuka on kauppias, kunhan meillä on edes joku x-marketin kilpailija. voi sielu, kun teillä ei ole järkeä.
      mulle k.kauppa on aina ollut - oikea kauppa, kun mä en ole keskustalainen. kunhan on vaan joku muu kuin porvarien kauppa. aamen.

    • allmite

      Toi nuori uusi omistaja hyvä tyyppi. Vaimo ottais sen kalun vittuun, pyllyyn ja suuhun mielellään 38 vuotis lahjaksi. Täs teil junteil perussettii::
      Roger Moore oli nuorekkain, komein ja karismaattisin bond kautta aikojen. Täysi vastakohta eurajokelaisella jummijammi perus jätkälle, joka on pelkkä paska valittaja ja luuseri. Varaton myös, koska ei osaa rahaa sijoittaa ja aina epäonnistuu kaikessa. Pieni kyrpä jne. Roger takonut rahaa bondeilla ja muutenkin satoja miljoonia. Syntynyt 1927 tosi komea ja eurajokilaisjuntit kaukana ton jätkän tasosta!!

    • Ihxoyugohzlhf

      Idiootti. Onko sulla joku jakomielitauti vai muuten vaan olet päästäsi sekaisin? Juu nyt on kaupalla meininki kohillaan! Asenteella painaa hommia nuori kauppias! Onnea ja menestystä!

    • Yhtenä.päivänä

      Meni hermot yksi kassa,jono oli noin 7 ihmistä kassa tarkisti jonkun ämmän lotto / muita pelikuponkeja, itse ajattelin hakea kopeati lapselle pillimehua kaupasta,lapsi odotti autossa,aikani odotin jätin mehut siihen kiitin ja läksin pois ilman mehuja,niin läksi takana oleva ostaja myös. Että kiitos palvelusta,ne pelikuponkit pois kassalta.

    • Pnnfujhjmh

      pillimehu on epäterveellistä. Yksi purkki sisältää 8 palaa sokeria. Eli toisinsanoen, kassa teki palveluksen sinulle.

      • Toinen.kauppa

        Sitä myydään myös sokeritonta mehua,tiedoksi sinulle paskahousu. Sen verran kauppias hävesi että en mene enää siihen kauppaan, ja kahvion vaalee itseään täynä oleva myyjä on myös väärän alan valinnut.


    • Pucpucoyc

      Paskahousu? Etkö parempaan pysty? Täynnä itseäsi tunnut olevan sinäkin.

      • Jako..rasia

        Vaaditaanko nykyään olemaan ylioppilas ennenkuin pääsee kahvioon kahvia keitämään,se selittää paljon miksi on paskan tärkee myyjä luulee olevansa parenpaa kastia,mutta taisi olla liian vähä Ä:Lliä kun kun pääty kahvin keittäjäksi


    • KaikenNähnyt

      Joku nuori kloppi otettu kauppiaaksi. Toivotaan ettei vanhempien talo ole parinsadan tuhannen lainojen panttina.

      Joko kauppapaikassa on jotain vakavasti vialla, tai sitten on suhteita, jos otetaan tuollainen parikymppinen kloppi johtamaan 30 hengen työpaikkaa.

      Yleensähän tuollaiseen kylän isoimpaan markettiin otetaan joku jolla on kokemusta ennestään, eikä koulun penkiltä.

      • missälie

        Niin. miksei edellinen saanut kauppaa toimimaan, oli oikein diplomikauppiaskin. Ei toiminut Huittisissa, ei toiminut Eurajoella, tuskin toimii seuraavassakaan paikassa.


    • Cxlvkglhx

      Onneks otettii, päästiin eroon edellisestä kauppiaasta!

      • watwatwat

        ????


    • sandessw

      ei oo kukaan kauppias ollu yli kahta vuotta portilla. Mikä paikassa/paikkakuntalaisissa on vikana? eikä oo tää pojankloppikaan kauaa, uskokaa pois.

      • mitenmahtaaolla

        Olisiko Eurajoen Portti jonkinlainen opettelupaikka näille kauppiaille josta sitten siirrytään suurempaan esim. suurempaan K-Superiin tai Citymarket kauppiaaksi?


      • KolmioleivilläRikkaax
        mitenmahtaaolla kirjoitti:

        Olisiko Eurajoen Portti jonkinlainen opettelupaikka näille kauppiaille josta sitten siirrytään suurempaan esim. suurempaan K-Superiin tai Citymarket kauppiaaksi?

        Ei, vaan eurajoki on K-kauppiaiden LOPPUSIJOITUSPAIKKA :D Eurajoen jälkeen kauppiaat alkavat harjoittelemaan köysien solmimista, kun velkojat on perässä.


    • Myyjän.kölhärikö

      Kuka on se valkoinen albiino joka kyttää joka päivä pikkuplikkoja ahtajatakki on päällä. Säälittävän näköinen ukkeli on.

    • ööööööööö

      öööööööö

      • Sinäkösevarasoot

        Se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa.


      • Vanhempi

        Mikä niitä ihmisiä vaivaa että aina tarvitsee olla rikkomassa, sotkemassa tai varastamassa? Onko se rahan tarve niin suuri että jokin käytetty vessanosa on tuon arvoista? Vai jäikö käytöstavat herrantertuilta oppimatta? Pienten lasten vanhempana julkiset vessat ovat iso apu joten harmittaisi jos kauppias päättää sulkea ne.


    • heheheheheehe

      Jaahas, joku rikkaan perheen kersa päässyt isukin rahoilla leikkimään kauppiasta?

      • poonus

        Perustele hieman kommenttiasi.


      • VanhemmatMaksoivat

        No harvalta parikymppiseltä löytyy pariasataatuhatta euroa puhdasta käteistä, joilla tuon kokoista puotia pyöritetään.


    • eukilainen

      Jotain paikasta.
      -autolla kävijälle ahdas piha varsinkin ruuhkan aikaan, aikanaan keskolle kerrottiin mutta oli pakko vääntää ihmeellisiä kivetyksiä piha täyteen

      -tuoretta leipää (paistotuotetta ei voi lukea) lähes mahdoton saada, mutta koskee myös isoja paikkoja, joku leipomo voisi alkaa painamaan tehty päivämäärällä tuotetta vaikka vähemmänkin,mutta säännölisesti mallia Eurooppa. Olisin valmis maksamaan päivittäin tuplahinnan tuoreesta leivästä

      -kahvion pullat ja leivät menneet hieman kuivakoiksi, valikoimaa pienemmäksi ja hieman tuoreemmaksi, purilaiset hyviä, kahvi ok, hinnat täksi päiväksi ok

      -joku näkösuoja kahvioon ettei niiden samojen kyläkellojen naamat näy joka päivä kaupassa kävijöille, raivostuttava piirre kun päivystävät kytäten pitkiä aikoja, sermi ei olisi kallis toteuttaa, saisi kahvilaukot horista keskenään ja toisi lisää asiakkaita molemmin puolin

      -mutta mutta aikuiselle ihan kiva kioski kolmio, alko,apteekki ja pieni kauppa samassa

    • Kplussaa

      Kiva kauppa; hyvä valikoima, palvelu mukavaa. Ajelen täältä Pohjoispäästä joskus aina ihan mielelläni.

    • Parempimuualla

      Laaduton, mut mietin että "miksi ihmeessä?"
      Kun hieman panostaa niin rahat kassaan kilahtaa, ei tällä laadulla kuin nyt!

    • pikkutäti55

      Mahtavaa, kun Eurajoelle on saatu kerrankin laadukas kauppa. On valikoimaa.
      Ainoa asia mikä harmittaa, on ne pari vanhaa myyjää, jotka Juuso-kauppias joutui palkkaamaan vanhasta k-kaupasta. Ne kun saisi pois, niin kaikki olisi 10

    • hoohohohohohhoh

      Kaikki on paskaa paitsi kusi. Käyn mielummin äss marketissa. on halvempi.

    • Eorjokinen_paluumuuttaja

      No kyllä sai tulla taas hyvälle mielelle kotipaikkakunnan aatoksista. Täällä katkerat (todennäköisesti vanhat), kirjoitustaidottomat ämmät ja äijät uikuttaa kilpaa. On aika rohkea veto nuorelta ammattilaiselta tulla Eurajoelle yrittämään ja tämä keskusteluketju on kyllä osoitus siitä, minkä takia se on nimenomaan rohkeaa. Ootte te kyllä melkosia ilopillereitä. Tsemppiä Juusolle Porttiin ja tsemppiä teille ruikuttajille. Toivottavasti keksitte ees joskus jostain jotain positiivista sanottavaa.

      P.S Vinkkinä palautteen antajille: Antakaa kehitysideat suoraan kauppiaalle. Hän ottaa mielellään vinkkejä ja neuvoja vastaan ja pyrkii ainakin mun ymmärryksen mukaan parantamaan kauppaa paremmaksi ainakin mahdollisuuksien mukaan ja resurssien puitteissa.

    • woieieeeeee

      Vaan kun postia hoidetaan holtittomasti, kiireellä, vasemmalla kädellä. Välillä paketteja on vain jätetty lojumaan tiskillä kenen vain ulottoville.

    • Itiycohchocc

      Tämä ketju on aloitettu silloin kun Juuso ei ollut vielä kauppiaana, vaan hänen edeltäjänsä.

    • Eurajoen

      Narsismia ja itseriittoisuutta siellä riittää,,, saas nähdä kauanko

    • ej-naakka

      Juuson mainostus täysin mukulan päästä , Kotiin mainos on senhintaista tarjousta on tällaista tavaraa :)) eikun hakemaan . JA katinviikset tarjoushinta ei pitänyt ,toinen asia tuntematon tuote ?Eikä ensimmäinen kerta !

    • merikako

      Missä vaikuttaa entinen kauppias, tuskin enää kauppiaana missään?

    • Prismaonpop

      Tavara lihatiskissä vanhaa, kauppa likainen ja myyjät poltettu loppuun. Vois edes yrittää panostaa muutakin kun fasessa.

    • äitiosastolla

      Tollasen onnettoman kommentin antaa vain sinisellä pikkumaasturilla ajava cossette!!!!!!!

    • valivali

      Ja tämä kukkaosasto,kuka hoitaa ?Sain maanantaina ruusuja,,tiistai aamulla ihan lerpahtaneet,eipä ollut pitkää iloa ja varmaan täydellä hintaa myyty !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe