Luottamuksellisen tiedon levittäminen

Hei!

Toistuvasti käyttäjiltä tulee palautetta, jonka mukaan on viitteitä siitä että luotsi on kertonut käyttäjille Ylläpidon kanssa käytyjä luottamuksellisia keskusteluja.

Nyt joku on siteerannut aiemmin tänä keväänä luotseille lähetettyä kirjettä sellaiseen adressiin, jossa vaaditaan emryksen oikeuksien poistoa.

Kai te ymmärrätte, että luotsi näkee ja kuulee paljon luottamuksellista tietoa, jota ei tule välittää eteenpäin? Onko joku ollut huolimaton kirjeensä kanssa vai onko hän joko antanut sen tiedot eteenpäin tai jopa nimettömänä siteerannut viestiä adressit.comin kommentteihin?

Joka tapauksessa meillä on vakava ongelma.


Terveisin,

Suomi24 Ylläpito, Saga

14

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Empä ole saanut edes kyseistä viestiä joten ei ole tietoo.

      • Lisäyksenä. Kävin adressit sivustolla enkä löytänyt yhtään sellaista adressia missä joltain vaadittaisiin oikeuksia pois. Yhden löysin ja se taas koski ikäryhmien palautasta. Mikä tää homma nyt niinku oikeesti on? En muuten löytänyt kommenteistakaan mitään aiheeseen viittaavaa.


    • Jaaa.a... kuka lie antanut luottamuksellista tietoa. Minulla ehkä on siitä omat epäilykseni, mutta kun en pysty todistamaan asiaa, niin en sano mitään enempää.

      Ylläpito nyt taitaa olla liika sinisilmäinen joidenkin luotsiensa suhteen. Näyttää siltä, että alkaa homma karkaamaan hanskasta vähitellen ja todellakin se on jo huolestuttavaa.

      Huom!

      Eikä "luotsien / kollegoiden" ... tapoihin sitten kuulu vahdata toistensa toimia. Saatikka, jopa tahallisesti aiheuttaa tilanteita, että saa valittaa kollegastaan. Minä en nyt tuollaista toimintaa hyväksy ja ennen aikaan vastaavasta touhusta lähti laakista oikeudet sheriffeiltä, jos tuollaisesta jäivät kiinni! *kiukuttaa*

    • Ja on meillä toinenkin ongelma, nimittäin ylläpidon harjoittama poistopolitiikka.

      Sanoit jokunen päivä sitten minulle, että en saa poistaa viestejä jos en "viitsi" etsiä niille oikeaa palstaa ja että aloitukset ovat kirjoittajien omaisuutta ja parempi silloin jättää ne paikoilleen.

      No nyt minä kyselen että miksi 60 palstalta poistettiin asiallinen viesti homoista ja lesboista, sitä ette "viitsineet" siirtää oikealle palstalle.

      Onko siis eri säännöt teille ja "meille" jos on, niin haluan vihdoinkin sitten selkeät ohjeet mikä on minun tehtäväni Luotsina jos en saa mitään tehdä.

      Minua ei huvita olla mikään koira jota mätkitään kuonolle mennen tullen kun en osaa toimia oikein. Ei edes minun mieheni ole saanut minua niin itkemään kuin ne kaikki moitteet mitä minä olen puolentoista vuoden aikana saanut ylläpidolta.

      Kestän haukkumiset jopa keskustelijoilta, mutta että te....

      Kauniisti täällä puhutaan kuinka te annatte tukea ja roihkaisuja meitä kestämään kirjoittajien palvelijoina, mutta kertaakaan ei kiitoksen sanaa ole tullut.

      Joten kyllä meillä on ongelmia.

      • Minä olen myös joskus kirjoittanut tuonne keskustelupalstalle ja oikein asiallisia viestejä, niin jopas ne sieltä onkin yllättäen kadonneet. Tein ne siviili-nickilläni, kun halusin ottaa osaa kiinnostaviin keskusteluihin. Tuo muuten tapahtui, jopa kolme kertaa !?! MurRrrr...

        Ikävää jos ylläpito on sinua noin usein moittinut, kun ottaa huomioon, että teemme täällä heidän hyväkseen ilmaistyötä omalla ajallamme. Olisihan se mukava saada joskus kehujakin. Itse olen saanut niitä tässä 10 vuoden aikana useamman kerran ja kyllähän se tekee mielen hyväksi, jos edes vähän arvostetaan, mitä me täällä kukin parhaamme mukaan yritämme tehdä.

        ( Kehujen aikaan taisikin olla aivan eri ylläpito, kun on nyt. )


    • Stiinalle kiitos viestistä. Olisin vastannut sinulle henkilökohtaisesti, mutta olet pistänyt piiloon sen osion. :) Ja kummasti viestisi tuli vasta tänään näkyviin itselleni.

    • En ainakaan minä ole levittänyt tällaisia tietoja.

    • Lienen tumpelo käyttämään tätä 'Siirrä' -toimintoa, kun pystyn kyllä siirtämään viestejä omalla palstallani ketjusta toiseen, mutta en ulos muille palstoille. Hallituksen talouspolitiikkaa arvostelevat persualoitukset menevät siis roskakoriin, eivät Talouspolitiikka -osioon. Onko tähän jokin kikka? En siis ryhdy copypasteeraamaan omalla ajallani muitten kirjoituksia, vaan haluan luotsina käyttööni asialliset työkalut, joiden käytön jopa minä ymmärrän.

      • Apua!!! Minä taas en tiennyt että omalla palstalla pystyy viestejä siirtelemään ketjusta toiseen. Miten se tehdään?
        Kyseleepi toinen tumpelo. :))))

        Ai niin, eikä muakaan alussa kukaan neuvonut miten mikin edes toimii. Itse piti harjoitella ja erehdyksien kautta oppia. Että heikosti ylläpito antaa ohjeita. Pitkä litania oli kyllä chatin luotsien työkaluille.

        Jos haluat siirtää jonkun ketjun, sinun pitää avata ensin se ketju ja sitten klikata sitä siirrä kohtaa, jolloin aukeaa se sekava aakkosellinen valikko ruutu ja sitten sieltä vaan etsimään oikeaa palstaa. Varaudu siihen että voipi mennä puolikin tuntia että löydät oikean kohdan.


      • tsihh kirjoitti:

        Apua!!! Minä taas en tiennyt että omalla palstalla pystyy viestejä siirtelemään ketjusta toiseen. Miten se tehdään?
        Kyseleepi toinen tumpelo. :))))

        Ai niin, eikä muakaan alussa kukaan neuvonut miten mikin edes toimii. Itse piti harjoitella ja erehdyksien kautta oppia. Että heikosti ylläpito antaa ohjeita. Pitkä litania oli kyllä chatin luotsien työkaluille.

        Jos haluat siirtää jonkun ketjun, sinun pitää avata ensin se ketju ja sitten klikata sitä siirrä kohtaa, jolloin aukeaa se sekava aakkosellinen valikko ruutu ja sitten sieltä vaan etsimään oikeaa palstaa. Varaudu siihen että voipi mennä puolikin tuntia että löydät oikean kohdan.

        Hän huusi Hii Hoo!

        Ketju siirtyy siis 'Siirrä' -toiminnolla aloitusviestiä klikkaamalla.

        Viesti keskeltä keskustelua siirtyy samalla toiminnolla muualle samaan ketjuun, tai toiseen alueesi ketjuun.

        Olen valaistunut.


    • Jaa, sinänsä yleispätevät ohjeet ja suuntaviivat jotka ylläpito antaa tulisi kai voida olla julkisia.

      Ei kai tämä suomi24 sentään mikään rapparikerho ole. Vaikken itse ole julkaissut mitään ja tämä adressijuttu tuli yllätyksenä.

      Luokaton ja huono luotsitoiminta taas on eri asia. Ihmettelen ylläpitomme reaktiokyvyttömyyttä asiassa, jossa pitäisi tehdä jotain.

      Itse pistin ruorirattaani jäähylle, vaikka seuraan tapahtumia syrjäsilmällä. Muutenkin olisi syytä olla vähän krantumpi ketä ja keiden suosituksista luotsin "vakanssiin" pääsee.

    • Veit sanat suustani! Olen tuosta kaikesta täysin samaa mieltä kanssasi!

      Itseä harmittanut jo niin paljon, että mielessä käynyt jättää koko homma sikseen.

      • Kerrankin me olemme jostain ihan samaa mieltä.

        Pitäisikö tätä pitää katti ylhäätä annettuna merkkinä. XD


      • piiska kirjoitti:

        Kerrankin me olemme jostain ihan samaa mieltä.

        Pitäisikö tätä pitää katti ylhäätä annettuna merkkinä. XD

        Aaahhhahhahahaaaaa :)))))))))) ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      349
      4201
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      280
      2384
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1703
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      102
      1485
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1433
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1287
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1265
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      56
      1142
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1084
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1026
    Aihe