Miehet olkaapa rehellisiä!

Totuus?

Suoraa mielipidettä kiitos:) Huolisitteko naisen jolla on lapset kolmelle eri isälle ja lisäksi hän olisi jättänyt ne ex:lle? Kukaan ei sano suoraa mielipidettä. Itsestäni tuo kuulostaa kamalalle. En saa edes treffipalstalta vastauksia, kerron aina kaiken kyllä rehellisesti. Jos jonkun olen "mukamas" tavannut, häipyvät he pian. Ei oikein keskustelua pidemmälle pääse. Takana väkivaltainen avioliitto alkoholistin kanssa. Seuraava petti jatkuvasti ja puhui kuinka kauniita nämä toiset naiset olivat. Neuvoi miten minun pitäisi treenata, jotta saisin yhtä kauniit sääret kuin hänen naisensa. Kun saimme vauvan, hän haukkui tapaani hoitaa lasta ja välillä nappasi vauvan mukaansa ja vei sen äidilleen "kasvatettavaksi". Koska hänen äitinsä oli niin taitava siinä. Elämä oli hankalaa, lopulta luovutin ja annoin lapsen hänelle, ettei tarvitse riidellä ja kuunnella sitä haukkumista. Seuraava halusi lapsen kanssani ja kihlapäiväkin sovittiin, kun tulin raskaaksi häipyi. Ei pidä mitään yhteyttä, ei ole tuntevinaankaan. Lapsen synnyttyä yritin tutustuttaa hänet lapseensa, mutta luovutin kun ei halunnut. Tapasin viimeisimmän isukin kun toinen lapseni oli vauva. Hän otti lapsen vastaan kuin omansa, en edes itse muista yleensä ettei hän ole "alkuperäinen" isä. Hän on sitä täysin. Oltuamme vuosia naimisissa jysäytti sellaisen pommin, että koko elämäni romahti. Kaikki oli täydellistä, kuvittelin niin. Valehteli minulle vuosien ajan. Salaili asioita. En pystynyt hyväksymään, kaikki olikin liian hyvää ollakseen totta. Lisäksi tuli muita ongelmia, hän muuttui eri henkilöksi. En mennyt hänen kanssaan naimisiin, en edes tunne häntä. Olen taas tyhjän päällä ja viimeinenkin toivo menetetty. Muuten tulevaisuuteni näyttää todella valoisalta. Lähdin, jätin lapset hänelle. En olisi voinut tehdä toisenlaista ratkaisua, miten elättäisin heidät. Hän hoitaa heidät hyvin, on paras isä mitä voi olla. Hänen oma elämänsä vain on valetta. En tiedä onko tämä enää huonoa tuuriakaan. Valitsen aina väärin. Uskon sen johtuvan lapsuudesta, silloin tapahtui asioita jotka vakuttivat aikuisiälle asti. Kuka haluaisi oikeasti tutustua tällaiseen taakkaan?? Olen lisäksi nykyään todella voimakas persoona, en todellakaan se kiltti tyttö joka suostuu kaikkeen.

16

506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei pahalla mutta

      juoksisin karkuun.

    • -ap-

      Kiitos, olen huomannut tuon. Selityksenä tämä johtuu minusta, en kykene elämäntilanteeni takia... Höpön pöpön:) Miksiköhän miesten on niin mahdotonta olla rehellisiä? En tietenkään yleistä, mutta jokaisen kohdalla olen huomannut... Lisäksi mietin luulevatko he että haluan lisää lapsia? En missään tapauksessa, ei yhtään enää. Vaikea mennä toisen pään sisälle ja koittaa arvailla ajatuksia. En ole mikään ajatustenlukija.

    • asialinja mies

      En todellakaan kiinostuisi naisesta joka lapsensa jättää-ei anna luotettavaa kuvaa ja herää epäilys että päässä ei ole kaikki kohdallaan...

    • Halusitko kuulla?

      Ihan ensimmäisenä tutustuisin sinuna ehkäisyihin!!
      Miksi sinua kiinnostaa tuossa tilanteessa 'mitä miehet ajattelee sinusta'? Eiköhän kannattaisi miettiä, mitä ne lapset ja itse ajattelet sinusta jne.
      Epätoivoista mies- addiktiota? Huono itsetunto ja omanarvontunto? Identiteetti ongelmia?
      Laita itsesi kuntoon, niin ehkä löydät jotain parempaa..

      • -ap-

        Ehkäisy on, mutta en koe tarvetta aloittaa sen käyttöä. Seksiä ei ollut moneen vuoteen... Lapset tuntee minut ja tietenkin minä itse. Olen ihan mukava ihminen, hieman liian kiltti vain. En kuitenkaan usko että ulkopuoliset ihmiset, jotka eivät minua tunne ajattelisivat samoin. Ei ollut minun vikani että liittomme epäonnistui, paremminkin mieheni ja hänen miehensä.


      • Raisa IIines
        -ap- kirjoitti:

        Ehkäisy on, mutta en koe tarvetta aloittaa sen käyttöä. Seksiä ei ollut moneen vuoteen... Lapset tuntee minut ja tietenkin minä itse. Olen ihan mukava ihminen, hieman liian kiltti vain. En kuitenkaan usko että ulkopuoliset ihmiset, jotka eivät minua tunne ajattelisivat samoin. Ei ollut minun vikani että liittomme epäonnistui, paremminkin mieheni ja hänen miehensä.

        Onko mies homo?


    • 8+10

      Minkä ihmeen takia sä olet ylipäätänsä tehnyt lapsia, kun sä itsekin olet (kertomasti perusteella) henkisesti vielä lapsen tasolla?! Ihmettelen suuresti.

    • vsp48

      Jos ihminen rakastuu johonkin toiseen ,niin ei sen menneisyydellä ole merkitystä,kun aattelee myös omaa.Sehän on nykyhetkeä mitä elät eteenpäin,jos se on tosi rakkautta niin se kestää kaiken.......

    • kaikella-kunnioituksella

      Kiitos mutta ei kiitos

    • Hengissä_edelleen

      Hei ap! Olet elämänkohtaloiltadi ihan kuin minä! :D Olen siis nainen, 3 lapsen äiti (tai "äiti", wolfmother). Ainakin nämä kokemukset ovat kasvattaneet minusta henkisesti vahvan. Minä en tosin kysele keneltäkään, mitä mieltä ovat elämäni valinnoista tai lapsistani. Jotka ovatkin jo aikuisia, eikä kukaan heistä kanna kaunaa minulle, päinvastoin. Toivon sinulle lempeää jämäkkyyttä, toimii kaikissa ihmissuhteissa.

    • oikeesikko

      olet kiltti, mut et oo kuitenkaan kiltti.. tutustu siis itseesi kunnolla.. kumpaa olet?

      Miksi et odottanut avioon asti? Silloin olisi luonne selvinnyt ehkä ennen raskautta. Ikävää tietty tommoiset typerät narsisti/alkoholisti miehet. Uskon kujitenkin, että iihminen jolla on normi tunneäly haistaa nää kaukaa ja ymmärtää lähteä karkuun ajoissa. Alkoholikulutuksen kun näkee naamasta.. ei sitä saa piiloon.
      Toivon, että löydät vielä hyvän miehen. ihan aidosti.
      Laita kuitenkin elämäsi kuntoon ja ota lapset vastuullesi.. miksi kukaan mies elättäisi vierasta lasta, tai kuinka hyvä isä on narsisti??
      olet hieman itsekäs ja lapsellinen, jos voin sanoa näin suoraan

    • erkkinimim

      Et sinä ole voimakas, luulet vaan. Syksyn tullessa tajuat olevasi samaa ö-sarjaa kuten ennenkin.

    • nuijatar

      En ole mies mutta täytyykö tuota totuutta nyt sitten hangata naamaan jokaiselle miehelle joka osoittaa pienintäkään kiinnostusta? Ikään kuin huudat potentiaalisille kumppaneille että ettekö huomaa millainen luuseri-desperado tässä on epätoivoisena saalistamassa.
      Suurin osa deittisivujen miehistä on livistänyt ydinperheistään, kuka mitenkin, ja moni useinkin. Että noin yleismaailmallisesti ei mitään yllättävää. Pääasia että lapsilla on OK olot, tosin en ymmärtänyt mihin n:o ykkönen on joutunut, jätetty alkoholisti-isälle??

      Laitat rastin sitten kohtaan ei lapsia tai johonkin muuhun tai jätät kokonaan mainitsematta, ihan sama. Miehiä lähinnä kiinnostaisi tavata kiva herttainen nainen, joka voisi olla kiinnstunut juuri minusta, Pertistä. Heitä ei kiinnosta joutua mittavan historiavyörytyksen kohteeksi ennen kuin on edes tavattu. Sinuna kertoisin varovasti toisilla tai kolmansilla treffeillä siitä, että lapsiakin on vaikka eivät asu sinulla. Siis jos kiinnostus jo väreilee ilmassa molemminpuolisesti. Kokeilepa!

    • Kevätviima

      Miksi ihmeessä äidiltä vaaditaan tässä yhteiskunnassa niin paljon? Yhtä lailla mies voi ne lapsensa hoitaa. Kukin päättää itse, mikä on lapsille parasta. Eikä se äitinä oleminen lopu siihen, vaikka etävanhempana toimisikin. Sen sijaan yksinhuoltajaisät ovat sankareita, vaikka olisivat millaisia. Läpi sormien katsotaan aina. Ap:n elämä on ollut rankkaa. Olet sitkeää selviytyjäainesta, ole ylpeä itsestäsi ja aitoudestasi. Harva osaa noin rehellisesti ruotia omaa elämäänsä. Arvostelijat voit jättää omaan arvoonsa. Kun ihminen on kyllin kokenut ja elämästä viisastunut, ei hän lähde elämän puitteiden perusteella tuomitsemaan toisia. Elämä ei ole toisten miellyttämistä varten, vaan se eletään ja vastoinkäymiset kasvattavat ja rikastuttavat sisäistä olemustamme.

    • zråäölkitrewdcv

      Ei ainkaan mun ikäistä kiinnostais... kun on omiakin lapsia !! juu kiitos mutta ei kitos ....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe