negatiivinen tiedotus kaksosista

täältäpesee

Olet hetkellinen kuin ohi kiitävä tuulen vire. Monista kaksosista lauletaan kaipuu- ja surulauluja, jotka aiheuttavat takaiskuja kokeneiden itsemurhia. Harmistut, kun maailma ei muutu niin nopeasti kuin haluaisit, ja jos kaksonen saisi päättää, ei yksikään talo olisi paikallaan vuotta kauempaa, ja ihmissuhteista tehtäisi parin päivän pituisia. Parhaimmillaan kaksonen olisi jatkuvassa sienistä saatavassa muuttuvassa maailmassa. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet lähes poikkeuksetta biseksuaali. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan - etenkin vastakkaisen sukupuolen. Vaakatasotyöläinen on toinen kaksosen määritelmä. Olet varsinainen helppoheikki ja sinulla on voimakas tarve sukurutsaukseen. Kaksosta on verrattu sukupuolielämältään skorpioniin. Sinulla on fantasioissasi suunnaton tarve naida kahden kanssa yhtäaikaa - ja vielä kolmannen kanssa, jos reiät suinkin riittävät. Reikäsi ovat paratiisisi, vaikka ne tuottaisivat sitä itseään. Jos ei mikään muu auta, niin tunget sormesi omaan pakoputkeesi panon aikana. Tätä harrastavat niin mies- kuin naispuolisetkin Kaksoset, ja huutaminen kuuluu asiaan. Iso osa seksielokuvien näyttelijöistä on kaksosia. On harmillista, etteivät vastakkaiset sukupuolet yleensä osaa arvata millaisen kevytkengän kanssa ovat tekemisissä... Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Nais kaksosen ruumista on luonnehdittu kuluneeksi vampuksi, johon enää lopulta vain kovassa puutteessa olevat pystyvät kajoamaan.
Kaksoset saattavat päissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen, ja joskus he jopa onnistuvat, jolloin he huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa. Kaksoset ovat synnynnäisiä valehtelijoita, varkaita ja tilanteen hyväksikäyttäjiä. Kaksosnaisilla on aina varamies ja varamiehen varamies kärkkymässä, jos vakkari saa kyytiä. Kaksoskundeilta puuttuu kokonaan kyky mennä itseensä, koska yhtä itseä heillä ei ole. Avio ja toisen kunnioittaminen on kaksoselle lähes tuntematon käsite, ja useimmat kaksosen kersoista tulevat käymään läpi lastenkoti tai sijaisperhe jakson. Täti moonika on tunnettu lastenlaulu, ja kuvaa hyvin kaksosta. Useimmat kaksoset eivät ole saaneet mitään merkittävää aikaan - he ovat maailman kulutustavaraa, jota kuluttavat. Pääosin heitä tapaa kadun kulmista vähissä ja erikoisen näköisissä vetimissä. Kaksosten historian ihanne aika on n. 1960-1970 luku, kun hippiaika kukoisti. Kaksosista on vaikea keksiä muuta, kuin vaeltelu sinne tänne kalun perässä, vaikka lapsista nämä hädintuskin kykenevät ottamaan vastuuta, jota eivät edes tiedä mitä se tarkoittaa, ja pyrkivät pakenemaan käsitettä alkoholiin ja huumeisiin. Kuten kaksoset ovat suht harvinaisia maailmassa, pitäisi kaksosia olla yhtä vähän.

Onnenkapine: Puhelin
Onnennumero: 118
Onnenväri: Keltaiset sivut
Motto: “Mä haluun eka jutella”
Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen

7

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MrJuha82outolintu

      Eikös jossain ollu jotain tietoa, että kaksosissa on eniten sarjamurhaajia??
      Minun merkuriusmerkkini on juuri kaksonen.
      APUA HELPPIVÄ HJELP LOL EH HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH

    • kaksoisnainen

      Kiitos imartelevasta määritelmästäsi. Näyttäisin siis olevan jokaisen viriilin miehen unelmakumppani.

    • onpamies

      Tunnen aidon kaksosmiehen. Todellakin flirttaa vaikka peilikuvalleen. Mieli muuttuu alle aikayksikön. On kyllä aika rehellinen, siitä plussaa. Räjähtelee pikkuasioista. Oudon sovinnainen. Ahkeruudesta myös plussaa.

      • kaksoseenkompastunut

        Hassua, tunnen miehen, joka on juuri tuollainen. Lisäisin vielä, että mies on myös taiteellinen. Hyvin negatiivisena piirteenä on pikkuilkeily ja ainakin jonkinasteinen empatiakyvyttömyys.


    • tuljamen

      Onkohan aloittaja "kaksosmiehen" pettämäksi joutunut, teksti puhuisi sen puolesta :)

      • täältäpesee

        En ole. Kopioin tuon kirjasta. Ei kaikki täällä puhu pelkästään omasta puolestaan ja omasta päästään.


    • KaksosNainen

      Hieman huvittaa lukea täällä näitä tuohtuneen tulisia (katkeroituneita) kaksosten vihaajien kirjoittamia kirjoituksia :D Tottahan se on, että moni kaksonen rakastaa flirttailua. Ovat usein taitavia puhumaan ja hurmaamaan kanssa ihmiset. Miten muilla sitten menee nämä asiat, mutta mitä enemmän ikää, sitä enemmän kammoksun sitoutumista ja sitä oman ajan menettämistä. Eikä ole väärin olla viriili. Taitohan se taitaa pikemminkin olla kuinka kesyttää kaksonen. Meitäkin kun erilaisia.

      Onhan yksi kaksosmieskin nähty ja vieraissa kävi. Minkäs sille taas voi. Riidat oli räiskyviä ja tunteet tulisia. Siihen tulokseen tulin, ettei kaksi kaksosta välttämättä saman katon alle sovi, mutta eipä tuosta nyt mitään katkeruutta jäänyt. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe