HOMO, mutta uskovainen. VOISIKO JOKU SUOMENTAA

Etsivä & löytäjä?

Olen homo, mutta en julista sitä avoimesti tyyliin "Pride-kulkueet" yms. Pidän homouteni omana tietonani, koska se on vain minun asiani. Jumala toki tietää "salaisuuteni", koska hän näkee meidän jokaisen sisälle. Miksi Jumala antoi minulle tällaisen ominaisuuden? Uskonnollisissa piireissä tämä (mielestäni ominaisuus) luokitellaan kuitenkin synniksi.

Olen ymmärtänyt, että kaikki ihmiset ovat syntisiä.

Yritän selvittää omaa syntisyyttäni, sen alkujuuria, ja haluaisin vastauksia tai näkemyksiä muutamiin kysymyksiin.

1. Sanotaanko Raamatussa, että ihminen on syntinen jo ennen kuin hän on tullut ulos äidin kohdusta? Jos sanotaan, niin missä siellä?

2. Jos/kun Raamatun mukaan homous on synti, niin miksi vain jotkut "lankeavat" siihen?

3. Em. kohtaan liittyen, homous ilmenee ilmeisesti siinä vaiheessa, kun ihminen alkaa tuntea (tiedostaa) seksuaalisen vetovoiman toista tai samaa sukupuolta kohtaan. Onko Raamatun määrittelemä synti tapahtunut (vasta/jo) silloin?

4. Em. kohtaan liittyen ihminen ei käsitykseni mukaan tiedosta tuossa vaiheessa olevansa Raamatun tarkoittama syntinen, jos kysymys on hyvinkin pienestä lapsesta. Aivot ja ajatukset kehittyvät tutkimusten mukaan "parikymppiseksi" asti. Miksi Jumala antaa joillekin ihmisille sellaisen "taakan", vaikka tuo tietty ihminen ei sitä ehkä haluaisikaan?

5. Jotakin muuta, jota kysyn myöhemmin.

19

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arto T

      #Miksi Jumala antoi minulle tällaisen ominaisuuden?#

      Miksi ajattelet että Jumala sen teki, tuo lähtökohtasi sisältää jo virheellisen olettamuksen, jos laitat sen Jumalan syyksi???

      #Olen ymmärtänyt, että kaikki ihmiset ovat syntisiä.#

      Jos katsotaan Jeesuksen vuorisaarnaa,niin sen perusteella jokainen meistä on rikkonut niin paljon että kadotustuomion olisi ansainnut, kuitenkin kaksi eri asiaa on syyllinen ja syyllinen, mutta armahdettu syyllinen.

      #1. Sanotaanko Raamatussa, että ihminen on syntinen jo ennen kuin hän on tullut ulos äidin kohdusta? Jos sanotaan, niin missä siellä? #

      Hyvä kysymys johon raamattu ei anna mielestäni täysin yksiselitteistä vastausta, uudessa testamentissa viitataan lapsiin jotka ovat pyhitetyt vanhempiensa kautta, toisaalta vaaditaanko ymmärrystä sellaiselta jolla itsellä ei sitä vielä ole. Vanhassa testamentissa on kohta että Jumala näkee ihmisen jo äitinsä kohdussa.

      #2. Jos/kun Raamatun mukaan homous on synti, niin miksi vain jotkut "lankeavat" siihen?#

      Kysymys tietysti sisältää ajatuksen että mistä homous johtuu, edes tiede ei ole pystynyt löytämään homouden syytä, jos tällaiseen syy löytyisi voitaisiin ajatella miksi houkutus toisille on suurempi, karkeasti voidaan sanoa että mikäli homouden syntyyn vaikuttavat jotkut ympäristötekijät ja olosuhteet, niin näiden tekijöiden toteutuminen yksilön kohdalla lisää houkutusta tähän vaihtoehtoon. toki myös monet voimakkaasti uskonnolliset moraaliarvot omaksuneet ihmiset pyrkivät kovasti varomaan tilanteita jossa ihmisen omia moraaliarvoja rikkovia tunteita lähdettäisiin kasvattamaan ja ruokkimaan.

      #Miksi Jumala antaa joillekin ihmisille sellaisen "taakan", vaikka tuo tietty ihminen ei sitä ehkä haluaisikaan?#

      Niin miksi väität että ihmisen houkutus tehdä syntiä olisi Jumalan vika. Jos nyt esimerkiksi oletettaisiin että homouden syntyyn vaikuttava ympäristötekijä olisi vaikka jonkinlainen tiedostamaton hylkäys/torjuntakokemus samansukupuolen vanhemmalta varhaislapsuudessa, niin silloihan homouden syntyyn vaikuttava tekijä olisi toisen ihmisen väärä teko(synti) joka näin myös vaikuttaisi myös sinuun, ei sillä Jumalan kanssa olisi mitään tekemistä.

      • Arto T

        #3. Em. kohtaan liittyen, homous ilmenee ilmeisesti siinä vaiheessa, kun ihminen alkaa tuntea (tiedostaa) seksuaalisen vetovoiman toista tai samaa sukupuolta kohtaan. Onko Raamatun määrittelemä synti tapahtunut (vasta/jo) silloin?#

        Jaa unohdin tämän, raamattuhan määrittelee homoseksuaaliset teot synniksi. Onko sitten jo pelkkä ajatus syntiä, niin Jeesushan viittasi siihen heteroseksuaalisessa mielessä.


      • Arto T kirjoitti:

        #3. Em. kohtaan liittyen, homous ilmenee ilmeisesti siinä vaiheessa, kun ihminen alkaa tuntea (tiedostaa) seksuaalisen vetovoiman toista tai samaa sukupuolta kohtaan. Onko Raamatun määrittelemä synti tapahtunut (vasta/jo) silloin?#

        Jaa unohdin tämän, raamattuhan määrittelee homoseksuaaliset teot synniksi. Onko sitten jo pelkkä ajatus syntiä, niin Jeesushan viittasi siihen heteroseksuaalisessa mielessä.

        Homous siis ei ole synti. Mutta jos makaa miehen kanssa, niin syntisiä alkaa olla ukkomiehistä alkaen homoihin.

        "Onko sitten jo pelkkä ajatus... Jeesus viittasi siihen homoseksuaalisessa mielessä". Mitähän ARTO T tarkoittaa? Jeesus ei viitannut koskaan homouteen.


    • Arto T

      Jokkeri mitähän jos lukisit tarkemmin mitä sanoin siis heteroseksuaalisessa mielessä, jos katsoo naista himoiten on jo sisimmässään tehnyt huorin hänen kanssaan, siis Jeesuksen näkemyksen mukaan ajatuskin voi olla syntiä. kuitenkin jos mennään äärimmäiseen rehellisyyteen niin kyllähän meidän kaikki teot on enemmän tai vähemmän epäpuhtaita Jumalan edessä.

      mutta jokkeri jos ei kuitenkaan muutettaisi tätä ketjua väittelyksi, vaan annetaan aloittajan jatkaa mikäli hän haluaa.

      • Jeesus sanoi heteroseksuaalisessa mielessä, ettei saa katsoa naista himoiten. Sen voi tietysti laajentaa, ettei saa katsoa himoiten miestäkään. Mutta en lähtisi sen pitemmälle johdattelemaan.

        Ja niin se kuitenkin on, että jokainen on rikkonut ainakin yhtä käskyä säännöllisesti: tehnyt lepopäivinä jotain puuhaa. Siinä miesten kanssa makaaminen jää aika pieneen osaan lukumääräisesti.


    • Kesä-Esa

      Jumala on viisaudessaan laatinut tiukat säännöt, kun pelkkä ns. likainen ajatuskin on syntiä ja siten myös tuomittava teko. Jumalan lakikirjassa katumus kuitenkin pelastaa ja antaa vapauttavan tuomion elinkautisesta. Sekä heterot että homot ovat syntisiä, koska jokaisella ajatukset harhailevat säännöllisen epäsäännöllisesti aidan toiselle puolelle. Raamatullisessa mielessä seksin tarkoituksena on saada aikaan lisääntymistä. Kun kaikki muu seksi on kiellettyä ja syntiä, myös ns. uskovaiset heterot tekevät syntiä siinä mielessä useita kertoja kuukaudessa. Homo, joka elää yksin, eikä harrasta irtosuhteita, on luonnollisesti myös syntinen. Kiitän Jumalaa elämästä, jonka olen saanut. Jumalalla on suunnitelma meitä jokaista varten. Jotkut meistä ovat saaneet tällaisen "homosuunnitelman". En ole ollenkaan pettynyt tähän olotilaan, enkä koe olevani sen syntisempi kuin heterotkaan. Homoseksi ei hallitse ajatuksiani :)
      Tämä kirjoitukseni ei antanut vastauksia aloittajan kysymyksiin, mutta halusin vain antaa oman näkemyksin..

    • pringeling

      . "Jos/kun Raamatun mukaan homous on synti, niin miksi vain jotkut "lankeavat" siihen?"

      Tämä pisti silmään. Mitä ihmeellistä siinä on, että vain jotkut lankeavat johonkin tiettyyn syntiin? Samaahan voisi kysyä vaikkapa murhaamisen synnistä: jos murhaaminen kerran on synti, niin miksi vain jotkut lankeavat siihen?

      No, en tiedä. Mistäpä sitä tietää miksi jotkut varastavat ja jotkut toiset eivät, miksi jotkut rikkovat avion ja jotkut toiset eivät riko jne.

      Siinä olet oikeassa, että kaikki valintoja tekevät ovat syntisiä siinä mielessä, että jokainen, joka tekee valintoja, tekee ennen pitkää myös syntisiä valintoja.

      Perisynti on sanana kenties harhaanjohtava. Se kuitenkin tarkoittaa sitä, että jokainen ihminen on vajavainen ja heikko jo syntyessään, mikä johtuu Raamatun mukaan ensimmäisen ihmisen, Aadamin lankeemuksesta. Ja Eevan toki myös, mutta Raamatussa käytetään Aadamia tästä esimerkkinä.

    • näin tulkitsen asian

      Syntymästään saakka avioon kelpaamattomat? Takoittaako tämä myös homoja?
      Jokaisella on synnynnäinen taipumus tehdä syntiä. Taipumus siihen ei ole vielä lankeemus. Ei me heterokaan saa tehdä syntiä ja elää haureellisesti.

      " Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia", Matt.18:12
      Jos on homoseksuaali, niin ei saa toteuttaa taipumsutaan käytännössä samoin kuin ei petofiilikaan saa. Heteroille on Jumala säätänyt avioliiton, mutta muut eivät saa toteuttaa viettiään käytännössä.
      Näissä tapauksissa Herra antaa voiman elää selibaatissa.

      • NÄIN TULKITSEN... Aha. Mutta kun ei se Jumala ole tarkoittanut ketään selibaattiin, ei taida sellaista määräystä Raamatusta löytyä. Siten se voima on tultava itsestä, ja kovin harva siihen kykenee.

        Homot eivät ole sillä lailla avioon kelpaamattomia. Onhan homot ennenkin olleet liitoissa, ja nyt taas peräti avioliitossa 17 valtiossa.


      • minä

        AMEN!


    • Arto T

      #Syntymästään saakka avioon kelpaamattomat? Takoittaako tämä myös homoja?#

      Ei välttämättä lainkaan, on hyvä muistaa että Jeesuksen aikana maailma oli kovasti eri näköinen, monet sairaudet riehuivat täysin vapaasti esim. vammauttaen ihmisiä ja esim. jo syntyperä saattoi asettaa ihmisen asemaan josta ei ollut nousua, jopa avioliitto saattoi olla taloudellinen mahdottomuus.

      #Heteroille on Jumala säätänyt avioliiton, mutta muut eivät saa toteuttaa viettiään käytännössä.#

      Tuossakin on hyvä muistaa ettei Jumala ole jakanut ihmisiä homoihin ja heteroihin, vaan se on ihan myöhempää keksintöä, se on osa sitä propagandaa jolla homoutta meille markkinoidaan ja sen varjolla yritetään erilaisia vaatimuksia saada yhteiskunnassa saada läpi, kuitenkaan minun käsittääkseni Jumala ei ole sellaista jakoa tehnyt. Ja sitten ihan käytännöllisellä tasolla on hyvä tietää että tutkimusten mukaan valtaosa ei-heteroseksuaaleista ihmisistä on harrastanut seksiä molempien sukupuolten kanssa, eikä suinkaan vain oman sukupuolen edustajan kanssa, toiseksi edes identtisillä kaksosilla ei ole samaa seksuaalista suuntautumista eli väitteet synnynnäisestä ominaisuudesta on aika lailla median rummutuksella luotu väite johon ihmiset on saatu uskomaan.

      • ARTO. Minä havaitsin jo poikana 60-l tykkääväni miehistä, ja sitä ei rummutettu yhtään. En tuntenut ketään homoa, ja luulin olevani ainoa; muut miespuoliset näyttivät tykkäävän tytöistä ja naisista.

        Älä viitsi levittää väärää tietoa: tällaisesta asiasta pitää kertoa oikeita tietoja. Se kyllä on totta, että identtisillä kaksosilla voi olla eri sukupuolinen suuntaus, vaikka he eläisivät täysin samanlaista elämää.


      • Arto T
        helsinkijokkeri kirjoitti:

        ARTO. Minä havaitsin jo poikana 60-l tykkääväni miehistä, ja sitä ei rummutettu yhtään. En tuntenut ketään homoa, ja luulin olevani ainoa; muut miespuoliset näyttivät tykkäävän tytöistä ja naisista.

        Älä viitsi levittää väärää tietoa: tällaisesta asiasta pitää kertoa oikeita tietoja. Se kyllä on totta, että identtisillä kaksosilla voi olla eri sukupuolinen suuntaus, vaikka he eläisivät täysin samanlaista elämää.

        #Älä viitsi levittää väärää tietoa: tällaisesta asiasta pitää kertoa oikeita tietoja#

        Siis ihan tutkimusten mukaan enemmistö ei heteroseksuaaleista on harrastanut seksiä molempien sukupuolten kanssa.


        Aikuisista homo- ja biseksuaalisista naisista 49 prosenttia ja miehistä
        65 prosenttia kertoi hankkineensa seksikokemuksen ennen 20. ikävuottaan
        (Sievers ym. 1984, 420). Heistä 82 prosenttia naisista ja 58 prosenttia
        miehistä ilmoitti joskus olleensa seksisuhteessa eri sukupuolta olevan
        kanssa (Grönfors ym. 1984, 143). Enemmistöllä ei-heteroseksuaalisista
        nuorista on ilmeisesti seksikokemuksia sekä samaa että eri sukupuolta
        olevien kanssa (ks. myös Savin-Williams 1998, 116). Näin on varsinkin
        tytöillä, jotka tutkimusten mukaan aloittavat poikia aiemmin seksikoke
        mukset (ks. Kosunen 2000, 273). Ilmeisesti ei-heteroseksuaaliset tytöt
        hankkivat ei-heteroseksuaalisia poikia myöhemmin seksikokemuksia samaa
        sukupuolta olevien kanssa, mutta aiemmin eri sukupuolta olevien
        kanssa.


      • Arto T kirjoitti:

        #Älä viitsi levittää väärää tietoa: tällaisesta asiasta pitää kertoa oikeita tietoja#

        Siis ihan tutkimusten mukaan enemmistö ei heteroseksuaaleista on harrastanut seksiä molempien sukupuolten kanssa.


        Aikuisista homo- ja biseksuaalisista naisista 49 prosenttia ja miehistä
        65 prosenttia kertoi hankkineensa seksikokemuksen ennen 20. ikävuottaan
        (Sievers ym. 1984, 420). Heistä 82 prosenttia naisista ja 58 prosenttia
        miehistä ilmoitti joskus olleensa seksisuhteessa eri sukupuolta olevan
        kanssa (Grönfors ym. 1984, 143). Enemmistöllä ei-heteroseksuaalisista
        nuorista on ilmeisesti seksikokemuksia sekä samaa että eri sukupuolta
        olevien kanssa (ks. myös Savin-Williams 1998, 116). Näin on varsinkin
        tytöillä, jotka tutkimusten mukaan aloittavat poikia aiemmin seksikoke
        mukset (ks. Kosunen 2000, 273). Ilmeisesti ei-heteroseksuaaliset tytöt
        hankkivat ei-heteroseksuaalisia poikia myöhemmin seksikokemuksia samaa
        sukupuolta olevien kanssa, mutta aiemmin eri sukupuolta olevien
        kanssa.

        Siis ARTO T. Olen itse omien kokemusten kautta ajatellut, että jonkinlaisia homoja ja bi-.seksuaalisia olisi lähes 50 %. Tuo arvioni voi olla lähellä totuutta. Puhtaita heteroja olisi siis vain reilu puolet. Siksi homoseksuaalisuus ei ole mikään kovin ihme juttu.

        Minun tuntemistani homoista ei kukaan ole ollut naisen kanssa edes mielessään, ja yksi lesbo sanoo olleensa kerran miehen kanssa, mutta se oli tuntunut "väärältä". En siis tiedä, mitä sinun tutkimukset ovat. Mutta kyse voi olla siitä, että bi-seksuaalisia on paljon enemmän kuin kuvitellaan. He unohtuvat, kun puhutaan vain homoista.


    • siunausta sinulle

      Ei taipumus tee ole vielä syntiä. Vaikka sinulla on halu harjoittaa tuota taipumusta, niin sinun ei tarvitse niin tehdä. Olen hetero sinkku ja olen seksuaalinen, mutta kun en ole aviossa niin seksi ei ole minun juttuni. Kyllä sitä voimaa annetaan.

    • 6+15

      Oma näkemykseni on tämä.

      1. Raamatussa sanotaan, että kaikki ihmiset ovat syntisiä.

      Se perustuu luultavasti siihen, että jokainen meistä on "epätäydellinen", ei pahalla, vaan että me kaikki teemme virheitä elämässämme. Isoja ja pieniä, riippuen ihmisestä. Me kaikki kadumme jotain tekemistä, tai tekemättä jättämisiä. Uusi testamentti kuitenkin olettaa, että meillä kaikilla on hyvät aikeet sisällämme. Jeesuksen opit ovat todella riippuvaisia siitä, että Jeesus olettaa, että olemme sydämissämme hyviä ihmisiä, mutta emme vain aina osaa tehdä oikein. Se täysin sulkee ulos sen, että olisimme pahantahtoisia oikeasti. Jälkikäteen voimme miettiä mitä olemme tehneet, ja oppia siitä, mutta tarkoituksemme on hyvä.

      2. Vanhan testamentin mukaan homous on synti. Vanha testamentti olettaa, että jotenkin me kaikki olisimme alttiita homoudelle, mutta vain jotkut meistä "valitsevat" sen tien. Se kertoo todella paljon tämän tekstin kirjoittajista.... Kenellekään loogiselle ihmiselle, joka edes vähän ymmärtää näitä asioita, tämä ajattelutapa ei yksinkertaisesti vain ole mitenkään järkevä. Me emme valitse sitä, mistä pidämme, ja jos vain vanhan testamentin kirjoittajat olisivat tienneet ja ymmärtäneet tulevaa filosofiaa ja tietoa ihmisen olemuksesta, he eivät olisi kirjoittaneet näin.

      3. Moni on sanonut, että he ovat tienneet olevansa homoja jo todella pienestä lähtien. Itse olen hetero mies, pride kulkueen arvoinen hetero, jos meillä heteroilla olisi tarvetta sellaiselle. Olen aina pitänyt naisista, ja unelmoinut naisista, ennen kuin edes ymmärsin mitä seksuaalisuus on. Jotkut taas unelmoivat samasta sukupuolesta jo ennen kuin tietävät mihin ovat ryhtymässä. Jotkut taas sanovat ymmärtävänsä itseään vasta myöhemmin. Tämä tunne kuitenkin on täysin riippuvainen siitä, kenestä on kyse.

      Raamatun mukaan, synti tapahtuu siinä, kun makaat miehen kanssa, kuten "me muut" makaisimme naisen kanssa. Muusta siellä ei puhuta.

      4. Raamatun tarinoiden mukaan, Jumala testaa ihmistä. Jobin kirja on yksi lempi kirjoistani, ikinä. Harva on sen lukenut, ja ymmärtää mitä siinä sanotaan. Kannattaa lukea se. Jumala antaa meille kaikille oman taakkamme, siis raamatun mukaan, joka meidän tulee kantaa, mutta, onneksi juutalaisille tuli Jeesus, oli hän sitten oikea ihminen, tai keksitty, joka sanoi mitkä näistä vanhoista ja logiikan vastaisista laeista on tärkein. Ja se on ymmärrys ja rakkaus.

      Jeesus vietti koko elämänsä syntisten kanssa. Jos tunnet tekeväsi syntiä, tai olevasi paha ihminen, niin lue raamattua hyvä mies. Sinun ei tarvitse kysyä meiltä, mitä mieltä Jeesus on mistäkin. Jos olet kristitty, et ole vanhan testamentin seuraaja, vaan olet Jeesuksen esimerkin seuraaja. Ja mikä on tärkein asia, jota Jeesus yritti saada läpi ihmisille? Mitä Jeesus teki, kun muut yrittivät kivittää toista? Mitä Jeesus teki, kun syntisimmät ihmiset anelivat häneltä armoa jumalan nimeen? Mitä Jeesus teki, kun toiset yrittivät sanoa muille, kuinka huonoja ihmisiä he ovat?

      Jeesuksen tärkein oppi oli, että älä tuomitse ketään. Jos jumala tahtoo tuomita ihmisiä, niin olkoot se sitten niin, mutta me emme sitä saa tehdä. Meidän tehtävämme on olla hyviä, ja ymmärtäväisiä toisillemme.

      Se on todella harmi, jos tunnet, että homous on synti, koska täällä maailmassa on niin paljon muuta mistä tuntea huonoa omatuntoa. Homous on täysin tarpeeton aihe. Ja oppi, jonka Jeesus sanoi jokaiselle tuomitsevalle ihmiselle oli, että hoida ensin itsesi ja omat virheesi, ja sitten vasta voit ohjata toista. Jos joku sinua tuomitsee homoudestasi, niin kysy heiltä, miksi he tuntevat olevansa arvoisia heittämään ensimmäisen kiven?

      En voi kuin nauraa ihmisille, jotka sanovat olevansa kristittyjä, kun he eivät edes tiedä yhtä vitun pientä prosenttia siitä, mitä Jeesus on opettanut. Jeesus on puolellasi. Muista se, ja lue raamattua, koska se on ainut tapa, millä saat kristityn vihaajan katumaan typeryyttään.

      • asioista perillä

        Ja sinäkö luulet olevasi kristitty? Etkö tiedä että Jeesus on myös tuomari? Opettele kunnioittamaan Jumalan Sanaa eli Raamattua jos olet.


    • Arto T

      #Uusi testamentti kuitenkin olettaa, että meillä kaikilla on hyvät aikeet sisällämme. Jeesuksen opit ovat todella riippuvaisia siitä, että Jeesus olettaa, että olemme sydämissämme hyviä ihmisiä, mutta emme vain aina osaa tehdä oikein. #

      Väiteesi ei pidä paikkaansa, oletko itse lukenut raamattua esim.

      John: 3
      valo on tullut maailmaan, mutta pahojen tekojensa tähden ihmiset ovat valinneet sen asemesta pimeyden.

      kol:1
      21 Tekin olitte ennen Jumalasta vieraantuneita ja häntä kohtaan vihamielisiä, kun elitte pahojen tekojenne vallassa.

      john: 17
      9 "Minä rukoilen heidän puolestaan. Maailman puolesta minä en rukoile, vaan niiden, jotka sinä olet minulle antanut, koska he kuuluvat sinulle.

      1 joh 5:
      19 Me tiedämme olevamme Jumalasta, mutta koko maailma on Pahan vallassa.


      #2. Vanhan testamentin mukaan homous on synti. Vanha testamentti olettaa, että jotenkin me kaikki olisimme alttiita homoudelle, mutta vain jotkut meistä "valitsevat" sen tien. Se kertoo todella paljon tämän tekstin kirjoittajista.... Kenellekään loogiselle ihmiselle, joka edes vähän ymmärtää näitä asioita, tämä ajattelutapa ei yksinkertaisesti vain ole mitenkään järkevä. Me emme valitse sitä, mistä pidämme, ja jos vain vanhan testamentin kirjoittajat olisivat tienneet ja ymmärtäneet tulevaa filosofiaa ja tietoa ihmisen olemuksesta, he eivät olisi kirjoittaneet näin. #

      Tarkoitatko että vanhan testamentin kirjoittajat eivät olleet lukeneet homopropagandaa, eli jos he vain olisivat lukeneet/kuulleet homopropagandaa ja uskoneet siihen niinkuin ilmeisesti sinä niin he eivät olisi tuominneet homoutta????

      #tuli Jeesus, oli hän sitten oikea ihminen, tai keksitty, joka sanoi mitkä näistä vanhoista ja logiikan vastaisista laeista on tärkein. Ja se on ymmärrys ja rakkaus.#

      Niin missähän kohden Jeesus niin sanoi, muistaakseni Jeesus sanoi että tärkein käsky oli rakastaa jumalaa kaikesta sydämestä ja mielestä ja ilmeisesti silloin myös jumalan tahtoa ja toimia sen mukaan.

      #Mitä Jeesus teki, kun muut yrittivät kivittää toista?#

      Niin eikö Jeesus sanonut ainakin jollekin syntiselle naiselle , että mene äläkä enää syntiä tee, muistaakseni Jeesus ei sanonut naiselle että jatka samaan malliin, minä hoitelen kadotukseen nuo jotka häiritsevät rakkaudenharjoituksiasi.

      #Mitä Jeesus teki, kun syntisimmät ihmiset anelivat häneltä armoa jumalan nimeen? #

      Muistaakseni armahti, mutta minä en ole kuullut että homot olisivat katuneet ja pyytäneet armoa jumalalta väärien tekojensa tähden, sen sijaan olen käsittänyt etteivät he omasta mielestään ole tehneet mitään väärää.

      #Jeesuksen tärkein oppi oli, että älä tuomitse ketään. #

      Käsittääkseni tärkein oppi oli toinen kohta

      #Jos joku sinua tuomitsee homoudestasi, niin kysy heiltä, miksi he tuntevat olevansa arvoisia heittämään ensimmäisen kiven? #

      Opetuksesi sisältö tuntuu siis olevan se että kukaan ei saa sanoa että homouden harjoittaminen on väärin, kenellekkään ei siis ilmeisesti saisi edes kertoa mitä asiasta on Raamattuun opetettu, en oikein usko että Jumala tarkoitti noita kohtia Raamatusta siihen että opetus raamatun laista ja opetuksista hiljennetään ja kukaan ei saa kertoa toisille mitä raamatussa lukee.

      #En voi kuin nauraa ihmisille, jotka sanovat olevansa kristittyjä, kun he eivät edes tiedä yhtä ***** pientä prosenttia siitä, mitä Jeesus on opettanut. Jeesus on puolellasi. #

      Naura vaan, mutta Jeesus kyllä sanoi selvästi että maailman puolesta Hän ei rukoile vain niiden puolesta jotka ovat lähteneet Häntä seuraamaan. Kumpaan porukkaan sinä kuulut?

      • ARTO T. "Homouden harjoittaminen on väärin".

        Mikä tässä on sinulle niin vaikeaa? Homouden harjoittaminen on kai sitä mitä homot tekevät. Samoin kuin mitä heterot tekevät on sitä harjoittamista. Mutta tarkoitatko että hetouren harjoittaminen on seksuaalinen toiminta? Siis samoin myös homoilla.

        Jos näin on, niin Raamattu ei kiellä eikä sano vääräksi homouden harjoittamista. Homoillahan on erilaisia tapoja seksissä, ja läheskään kaikki eivät tykkää pyllytouhuista, ja kieltäytyvät siitä samoin perustein kuin naiset.

        Ja koska on kielletty ainoastaan miehen makaaminen miehen kanssa, niin kaikki muu on sitten sallittua. Eli saa "kertoa mitä raamatussa lukee". Kunhan vaan kertoisit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2802
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      259
      2792
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      67
      2395
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      207
      1876
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1348
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1275
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      49
      1245
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1162
    Aihe