Rami ja uusi naapuri

Kiimakatti

Olin juuri muuttanut uuteen asuntooni. Koko päivä oli kulunut kantaessa tavaroita portaita ylös, selkä hiestä märkänä. Olisi sittenkin pitänyt muuttaa taloon, jossa on hissi. No, ainakin kunto kohoaa, vaikka salillakin tulee käytyä. Kaverikin joutui lähtemään iltavuoroon, joten jouduin jäämään järjestelemään yksin tavaroita paikoilleen.

-Moi. Yhtäkkiä säpsähdin takaani kuuluneeseen tervehdykseen. Olin juuri kumartunut laittamaan salikamojani eteisen alakaappiin. Käännyin ympäri ja katsoin taakseni. Jähmetyin paikoilleni. Asuntoni ovella seisoi nuori, vaalea tyttö - ei, vaan nainen. Hän ei voinut olla vielä kokenut paljoa elämästä, mutta vartalo kesämekon alla oli upea.
- Oliks tää pahvilaatikko sun, tyttö kysyi. Olin huomaamattani jättänyt alaovelle yhden laatikon. - Joo, hei, kiitti, unohdin sen tonne alas, takeltelin vastaukseksi samalla kun silmäni jo söivät hänen nuorta uumaansa.

- Mä oon muuten Sarita, tyttö sanoi. - Öö, joo, mä oon Rami, vastasin. - Kiva, et tänne muuttaa uutta väkeä, vanhat onkin jo aikalailla nähtyjä…Mä mietin, pitäiskö täällä pitää pieni muuttotarkastus, Sarita sanoi samalla kun tönäisi asuntoni oven määrätietoisesti, mutta hellästi kiinni.

Sarita käveli luokseni, tuijotti syvälle silmiin ja kouraisi kädellään haaroväliäni. Vehkeeni olikin jo aikalailla jäykkänä. Totta puhuen edellisestä kerrasta oli jo aikaa. - Mmm, sähän ootkin jo kovana, miesss, Sarita kuiskasi korvaani. - Jooh, vastasin ääni vavisten. - Mä haluun tehdä sulle hyvää, sanoi Sarita ja polvistui eteeni. Etumukseni oli jo selvästi koholla. Hän laski housuni ja bokserini alas, niin että kivikova kullini ponnahti hänen punaisille huulilleen. Hän otti kullinnuppini huultensa hellään hyväilyyn, ja imi, ah, se tyttö tosiaan imi.

Sykkivä kullini oli päässyt kiimaiseen käsittelyyn. Saritan huulet hotkivat kiimalimaani ja terskani oli päässyt todelliseen kiiman vuoristorataan. Välillä Sarita nuoli karvaisia pallejani, jotka sykkivät täynnä kuumaa spermaa. Yhtäkkiä Sarita lopetti, - Nussi mua Rami, nussi.

Suutelin Saritaa rajusti ja ohjasin hänet sängylleni. Kaadoin hänet makuulleen ja huomasin, ettei hänellä ollut pienen kesämekkonsa alla lainkaan pikkuhousuja. Edessäni avautui kosteudesta kiiltelevä, hyvin sheivattu nuoren naisen vittu. Se suorastaan huusi kovaa kyrpääni köyrimään sitä. - Työnnä, työnnä sitä kyrpää, aneli Sarita ja tein työtä käskettyä. Painoin aluksi nuppini hänen kuumaan vakoonsa ja sen jälkeen vartta sentti sentiltä ja milli milliltä… - Aaah, huusi Sarita. Näin suurta kyrpää ei tyttö ollut tainnut ennen saada sisäänsä. Nussin häntä rajusti ja kyrpäni souti edestakaisin hänen kuumassa ja märässä pillussaan.

Himot kasvoivat huippuunsa ja olimme kumpikin kiiman vallassa. Tunsin liikettä kasseissani, pikku-Sarita oli saattamassa himoni kliimaksiinsa. Vedin paljaan kyrpäni hänen höyryävästä vitustaan. Vedin keskivartaloni lähemmäs Saritan kasvoja. - Runkkaa mua huora, sanoin ja läpsäisin Saritaa pyllylle. - Jooh, joo, Sarita huohotti kiimassaan. Hän aloitti rajun runkkauksen ja tunsin kuinka mällit lähtivät liikkeelle kasseistani. - Mä tuu-uun pikkunarttu, huusin ja tulikuumat mällit suihkusivat kaaressa Saritan kasvoille. - Hauska tutustua, naapuri. Tämä ei jäänyt ainoaksi tapaamisekseni Saritan kanssa, mitä tapahtuikaan yhteisellä saunavuorollamme. No, se on eri tarina ;)

0

2115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        2
        14881
      2. Becky Steele

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
        Arkkitehtuuri
        0
        3075
      3. Allison Queen

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
        Vedonlyönti
        0
        3074
      4. Lakeisha Coleman

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Synnytys
        0
        3070
      5. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3069
      6. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3066
      7. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3065
      8. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3065
      9. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3064
      10. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3054
      Aihe