Näen enneunia?

Unennäkijä

Hei.

Olen joutunut toteamaan itselleni että saatan nähdä enneunia.

Ainakin näkemäni unet tuntuvat enneunilta. Jotkut saattavat olla kryptisiä symboliikaltaan, jotkut hyvinkin selviä. Unen, tai "enneunen" päätyttyä yleensä herään, jonka jälkeen jatkan taas untani. Yleensä uneni on jatkuvaa, eikä sisällä heräämisiä. Saatan unohtaa unen päivän mittaan, mutta "enteen" käytyä toteen muistan enneunen ja enneunta seuraavan heräämisen kirkkaan selvästi.

Esimerkki unesta voisi olla uni, jossa olen autossa joka menee ja hajoaa. Seuraavana päivänä saan tietää että lähipiiriini kuuluvan henkilön auto on hajonnut, ja joutuu huoltoon.

Toinen voisi olla uni jossa näen unta mustasta haikarasta, joka lentää lehahtaa ranteelleni. Haikara käyttäytyy hyvin kesysti, nuollen kättäni. Herään unesta.

Satun seuraavana iltapäivänä keskustelemaan ennestään tuntemattoman henkilön kanssa. Henkilö päättää kutsua minut luokseen kahville.
Ollessamme kahvittelemassa, henkilön musta koira tulee keittiöön, ja ryhtyy nuolemaan kättäni. Tällöin muistan jälleen näkemäni unen.

En näe tällaisia "enneunia" kovin usein, korkeintaan kerran tai kaksi vuodessa, ainakin tähän asti.

Olisiko teillä mitään sanottavaa aiheeseen liittyen?

Onko taitoni jonkinlainen peritty lahja, vai onko tämä vain sattumaa?
Mitä muita piileviä asioita mahdolliseen taitoon voi liittyä?
Onko mitään yleisiä neuvoja tai ohjeita aiheeseen liittyen?

Kiitos.

2

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihana valo

      Minulla on myös enneunia, mutta ne eivät toteudu seuraavina päivinä, vaan vuosien tai jopa vuosikymmenien jälkeen. Nämä unet ovat jotenkin selkeitä ja jäävät vaivaamaan niin, että ne ovat mielessä lähes päivittäin.

      Yksi kahdeksankymmenluvun lopulla näkemäni uni toteutui tänä kesänä, kun olin viimein unessa näkemässäni paikassa, paikka oli niin outo, etten uskonut sellaista olevankaan ja mietin usein vuosien varrella mikä ihme se voi olla. Unessa myös sää ja paikassa oleva valo oli juuri samanlaista. Itse tapahtuma ei ollut mitenkään merkittävä, hymähdin vain kun havaitsin tämän tutun paikan ja tilanteen.

      Myös kaksi viimeistä työpaikkaani olen nähnyt unessa ennalta. -95 menin edelliseen työpaikkaani ja hämmästys oli suuri, kun kaikki oli juuri kuin unessani. Nykyiseen tulin viisi vuotta myöhemmin ja näin unessani työpaikan rakennusvaiheessa, eli vuotta aiemmin kun tulin töihin. Kaikki oli juuri samoin, mutta valmiina, kun aloitin työt.

      Muutama uni vielä vaivaa päätä, mielenkiintoista nähdä toteutuvatko ne.

      Jotenkin tästä tulee tunne, että kaikki on ennalta määrätty ja me vain toteutamme suunnitelmaa.

      • Unennäkijä

        Hyvin mielenkiintoisia nuo kuvailemasi enneunet, enkä epäile lainkaan kertomaasi.

        Minulla on hieman erilainen ideologia. En ajattele niinkään että on joku joka tämän kaiken on ennalta suunnitellut (Kristinusko pohjana tälle ideologialle?), vaan että asiat yksinkertaisesti vain ovat.

        Edessämme on tie joka on pimeän peitossa. Osalla on yksinkertaisesti vain kyky nähdä vilauksia tästä tulevasta tiestä, joka ikäänkuin "valaistuu" pieneksi hetkeksi edessämme. Valo saattaa tulvia polulle joka on aivan edessämme, tai sitten kaukana horisontissa siintävään polun pätkään.

        Se että näkemämme enneuni toteutui, ei tarkoita sitä ettemmekö pystyisi muuttamaan tulevaisuuttamme, sillä se että enneuni toteutui, tarkoitti vain yksinkertaisesti ettemme poikenneet polulta mihinkään, vaan jatkoimme eteenpäin ennustuksesta välittämättä, jolloin enne toteutui. Se että kannattaako tällaisiin uniin alkaa ylipäänsä kuitenkaan reagoimaan, on kyseenalaista. Itse en ole tällaista koskaan harrastanut, ja ehkä juuri sen takia enneunet ovat toteutuneet.

        Hyvä esimerkki tästä voi olla esimerkiksi sellainen, jossa henkilö näkee unen vaikkapa jostain negatiivisesta tapahtumasta. Henkilö päättää reagoida uneen, ja pyrkii välttämään sellaiset tilanteet joissa tapahtuma voisi toteutua. Henkilö myöhemmin huomaa, tai saa lukea sanomalehdestä että tällainen negatiivinen tapahtuma todella kävi toteen, mutta että hänellä ei ollut osaa siihen.

        Tässä on siis esimerkki tapauksesta jossa henkilö reagoi enneunen esittämään ennustukseen, estäen näin sen toteutumisen omalle kohdalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe