Lapissa hiihtomajalla sen toteutin

Narttu kostaa kunnol

Olimme asuneet avoliitossa kohta 2 vuotta ja kerran pestessäni kaverini farkkuja löysin niiden taskusta käyttämättömän sultan kortsun vaikka olin pillereitä käyttänyt koko ajan, siitähän heräsi epäilys, mutta en kertonut miehelleni mitään.
Sain lopulta selville että hänellä oli ollut kiihkeä suhde työpaikalla kesällä jonkun harjoittelijatytön kanssaa.
Olin asiasta edelleen hiiskumatta sanakaan,mutta ajattelin kyllä tilaisuuden tullen kostaa ja mennä ja vieraisiin.
Kävimme joka talvi lapissa laskettelemassa porukalla ja miehelläni sitten sattui haaveri jossa nilkka meni sijoiltaan ja joutui loppuloman olemaan hotellissa klenkkaamassa kainalosauvoilla.
Lähdin pitkälle 40 kilsan laturetkelle yksin ja kun olin yli puolessavälissä alkoi hemmetinmoinen lumipyry että näkyvyyskin oli pari kolme metriä.
Onneksi ladun varressa oli niitä metsähallituksen majoja jonne minäkin hakeuduin suojaan, mutta se olikin aivan täynnä.
Menin kuitenkin sisään ja siellä oli 6 miehen hiihtoporukka juuri laittamassa ruokaa.
Pyysin että saisin olla vähän aikaa suojassa pyryltä ja vetäydyin kaminan viereen lämmittelemään.

Kaikki äijät olivat 40 - 50 vuotiaita ja minä 19 kesäisenä siinä yksin heidän kanssaan, alkoi pikkusen peloittamaan kun pyrykin jatkui ja alkoi hämärtääkin.
- Taitaa olla niin että likka joudut olemaan meidän kanssa täällä yön yli, kuulin radiosta että pyry loppuu vasta aamulla, yksi sanoi.
Onneksi kännykä kännykät toimi ja soitin äijälleni tilanteen että joudun yöpymään hiihtomajassa, mutta en sanonut että en ollut yksin, olisi vain huolestunut suotta.
Majan yhteydessä oli myös jonkinlainen sauna jonne miehet menivät ruokailun jälkeen.
- Tules tyttö pesemään selkämme, älä turhaan ujostele - älkää luulkokaan, vastasin.
Olin yksin sisällä, muiden saunoessa ja nehän sieltä lamssivat ujostelematta sisään vain pyyhkeet muniensa suojana.
Äijillä oli mukana konjakkia jota ne alkoivat pitkän pöydän ääressä naukkailemaan, itse olin jo laverilla nuikkumassa peitto tiukasti suojanani.
Yöllä havahduin kun joku änkesi viereeni nukkumaan ja alkoi estotta kopeloimaan tissejäni samalla hangaten seisovaa kaluaann reisiini joka oli kuitenkin kalsareiden sisällä vielä.
Jäykistyin kauhusta, enkä saanut sanaa sanotuksi - ja mietin kuumeisesti mitä teen.

Joku sytytti öljylampun jonka valossa näin että kaikki muutkin olivat hereillä.
Äijät olivat aika huppelissa vieläkin ja yksi sitten tokaisi - kuules tyttö, nyt on koittanut majan vuokran aika.
Jäykistyin kauhusta ja vedin peittoa tiukemmin päälleni, mutta kohta se riuhtaistiin kokonaan päältäni ja näin öljylampun valossa kuinka jokaisella seistä jökötti kalu tanassa - kuin taistoon lähdössä.
- Koittakaas äijät nyt rauhoittua, sanoin vapisevalla äänellä, mutta eihän se mitään auttanut.
Sitten muistin äijäni syrjähypyt ja oikeataan joskus olin salaa haaveillut vieraasta kalusta sisälläni, olinhan melkoisen kokematon kun mentiin yhteen ja vain yhden kanssa olinn ollut ennen - ajatus jotenkin alkoi kiihoittamaan.
Jatkuu...

9

11171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Narttu kostaa kunnol

      Huusin niin kovaa eiiiiiiii kun kurkustani pääsi, mutta eihän se mitään auttanut.
      -Ota likka tuosta kunnon huikka konjakkiia, yksi sanoi toisen kaapatessa mut syliinsä ja asetti varovasti tuvan tukevalle paksulle pöydälle selälleen filtin päälle.
      Vapisin kauhusta, mutta kunnon konjakkipaukku alkoi tehoamaan ja vähitellen aloin rauhoittua.
      Tästähän olet aina haaveillut, rauhoittelin itseäni mietiskellen ja kaikki äijät ovat jostain hevonkuusesta kotoisin ja vielä naimisissakin ainakin juttujen perusteella ettei koirat perään hauku jos nyt....
      Varovasti mut riisuttiin ja siinä makasin alasti kuuden käsiparin alkaessa hellästi hipelöimään vartaloani, aloin tahtomattani kiihoittumaan.
      Jalat tiukasti yhdessä ujostelinkin hieman, kunnes kaksi otti jaloistani kiinni ja alkoivat varovasti levittämään niitä.
      - Voi hemmetti kuinka nuoren tytön pimppi on pelkkää vioivaa, ei mikään siinä repsota kuten mun vaimollani jo.
      - On se nätti, on, tohtiikohan tuohon edes koskea.
      Tunsin kuinka pimppiäni varovasti levitettiin kahden äijän sormin, tiesin mitä kommentteja kohta kuulisin.
      - Katsokaa kaverit, sieltähän valuu kirkasta kiimanestettä, taitaa tyttö olla kiimoissaan.
      - Joo, pikkuinen norohan sieltä juoksee, mutta kuka saapi ekana maistaa tuota herkkua ja tuntee nuorta pimppilihaa kalunsa ympärillä, yksi tokaisi.
      - Arvotaan, mutta sovitaanko että jokainen saa ensin antaa 20 iskua tytölle kalullaan, jooko.
      Pianhan se arvonta oli suoritettu ja ensimmäinen alkoi valmistautumaan muiden katsellessa kiimaisina vieressä kalut sojossa.
      Äijä veti mut aivan pöydän päähän ja muiden pitäessä hellästi jalkojani levällään alkoi kalu lähestymään herkkuani joka nyt jo oikein odotti sitä.
      Tunsin kuuman terskan pimppini huulilla, mutta eihän se tiukkaan pimppiini niin vain sisään mennyt.
      Muut koittivat varovasti levittää häpyäni ja menihän se sisääni muljahtaen ja jatkoi sisäänmenemistä varovasti.
      Äijä huohotti kiimoissaan ja painoi aivan pohjaan asti samantien, voi kuinka riettaan hyvää tekikään kun muut siinä vieressä molemmilla puolilla hyväilivät tissejäni ja milloin mitäkin paikkaa.
      Hitaasti mies alkoi vetää kaluaan ulospäin nauttien joka sentistä.
      - Muista että vain 20 iskua annat tytölle ja etkä laukaise sisään jos alkaa tulla, yksi huusi.
      - Muiden laskiessa ääneen työntöjä miehellä selvästikin alkoi olla pidättelemisen vaikeutta kohtahan se jätti kalunsa aivann pohjaan ja tunsin kuinka kuumaa spermaa alkoi tulemaan pimppini pohjukkaan sellaisella voimalla jotta vaistomaisesti nytkähdin jokaisella kuumalla suihkulla.
      - Saatana, se laski kaikki sisään - minä varoitin.
      - En voinut sille mitään, on niin tiukkaa lihaa että se suorastaan imee mehut kalustani.
      Hitaasti äijä alkoi vetämään kaluansa musta ja aikamoinen ääni tuli kun herkkutatti poistui pimpistäni ja samassa spermaa lorahti keittiön pöydälle.
      Kalu kiiltävänä mies vetäytyi takavasellalle - itse en ollut oikein päässyt oikein pidemmälle vaikka erittäin hyväähän se teki ja olihan niitä työntöjäkin ollut vain 17.
      - Talouspaperia tänne ja äkkiä, joku huusi ja hellästi pimppiäni pyyhittiin sillä.
      Tuli oikein tappelu kuka pääsisi seuraavaksi ja arvotut numerotkin näköjään unohtuivat tyystin.
      Seuraavalla olikin aikamoinen vehjes ja vähän kovaotteisisti työnsi sen sisääni ja nyt näköjään unohtui se 20 työnnön sääntökin.
      Voi että tekikin hyvää kun iso jortikka tapasi pimppini pohjan ja nyt alkoikin sellainen nainti että pelkäsin keittiön pöydän hajoavan.
      - Aloin saamaan kunnon orkkua ja huusin: saatanan sonni, saatanan sonni, sä rikot pimppini sillä kalullasi.
      Kuului sellainen mäiske kun isot pussit hakkasivat peppureikääni joka sekin oli aivan märkä kiimanesteestäni, aloin huutamaan yhtä huutoa kun orkku joka oli niin raju etten omalta äijältäni ole koskaan saanut.
      Mies vain jatkoi ja jatkoi rajua panoaan ja muut alkoivat jo olla huolissaan ja tönivät äijää pois.
      - Kauheeta, nyt toikin laskee siemenensä sisääni, mietin kun taas tunsin kuumat sykäykset pimpin pohjukassani - kuumaa, huusin, kauheeta kuinka se on kuumaa.
      Eihän niistä meinannut tulla loppua lainkaan ja toisten riuhtastessa väkisin äijän pois kimpustani näin öljylampun kelmeässä valossa kuinka viimeinen ruiskaus tuli kalun ollessa jo ulkona ja tunsin kuinka se meni sisääni pimpin ollessa vielä avoinna mahtikalun venyttämänä, säpsähdin kun se tapasi pimppini pohjukan.
      Jatkuu...

      • Narttu kostaa kunnol

        Menes tyttö välillä saunaan huhtomaan herkkuasi, niin saat lisää tätä, yksi tokaisi samalla isolla kalullaan kopauttaen kulunutta ruokapöytää.
        Horjuen kävelin lämpimään saunaan ja jalat harrellaan huuhdoin pimppiäni josta valui spermaa solkenaan ja katsoin kuinka klitoriskin nöpötti pystyssä ja häpyhuulet olivat tulipunaiset kovasta rasituksesta.
        Pöytää kalullansa kopauttanut äijä oli seurannut mua saunaan ja kun olin kumarassa asennossa vasten lauteita, tunsin kuinka takaapäin kuuma kalu tahtoi sisääni.
        - Oleppas likka siinä, otan sut takaapäin, pyllistä hiukan niin näen kuinka kaluni painuu sisääsi, olen niin kiimassa että laukeen suhun varmaan heti.
        Tunsin kalun taas vaativan sisääni pääsyä ja menihän se sinne kun vanhat kiimamahlat avittivat, nytpä tuntuikin aivan ihanalta kuinka erilaisia kalut voivatkaan olla - tämä oli paksu mutta lyhkäinen että lipsahti tuon tuosta ulos sisältäni.
        Aloin taas saamaan orkkua, mutta en ehtinyt kuin alkuun kun taas sitä itteä alkoi tulla sisääni, kyllä nyt saa kerrankin pimppi sellaisen spermahuuhtelun että en varmaan koskaan tulevaisuudessa enää saa.
        - Karjaisten niin että koko sauna kaikui, äijä laski siementä sisääni ja vetäisi sen lopulta ulos niin nopeesti että tunsin kuinka pimppini jäi taas apposen auki.
        Mitä hemmettiä, alkaako se uudelleen heti, ihmettelin kun tunsin että kovaa kaluu menee taas sisääni - katsoin taakseni ja siellä olikin jo toinen mies takanani silmät kiiluen työntämässä kalua sisääni, vaikka vanhat spermat roikkuivat ulkona.
        Nyt aloin jo olla niin kiihoittuneessa tilassa että toinen orkku alkoi lähestymään huippuaan, melkein itkin kun se tuntui niin hyvältä - tämä oli jo neljäs kalu joka työskenteli sisälläni, eikä sekään siellä montaa kertaa maiskutellut kun jo kiimaspermaa tunsin sisääni ruiskuttavan.

        Raahauduin uudelleen tupaan ja istahdin pöydän pitkälle penkille raukeana.
        Olin aika poikki ja tunsin kuinka spermaa yhä valui ulos pimpistäni, pääyten lopulta kuluneelle lattialle.
        - Nyt likka on kyllä ansainnut oikein kunnon konjakkipaukun - hörppäsin sen samantien kokonaan ja ajattelin että hyvä kun nää äijät on niin vanhoja, nuoret olisivat sitä kaluaan työntämässä peppureikääni ja suuhunikin - josta en todella tykkäisi.
        Mutta enhän siinä kauaa saanut olla rauhassa kun ne kaksi viimeistä jotka eivät olleet vielä saaneet kilvan siinä kuin kukonpojat esittelivät jököttäviä aseitaan.
        - Mun vuoroni nyt, eipäs kun mun,,,tappeluhan siitämelkein tuli.
        Sitten kuulin itseni sanovan: otan molemmat yhtäaikaa, toinen saa tulla takaapäin ja toisen otan suuhuni - olinko niin maistissa,,,,en tiedä, mutta jotenkin kiihoitti saada kahta kalua yhtäaikaa ja en koskaan ole maistanut miltä sperma maistuukaan.

        Menin pitkälle penkille polvilleni ja asetin pienen peppuni oikein pystyyn kuten naaraskissat tekevät joskus.
        - Heh, kattokaas jätkät kuinka on herkullinen asento tytöllä ja kyllä on pikkuisen pimpin häpyhuulet tulipunaisena - kuin odottaen lisää - mää vedän kohta toisen kerran.
        Pois siitä, nyt on mun vuoroni ja samalla jo oli pimppini tositoimissa ottamassa sisään kivikovaa kalua, sinnehän se painui helposti.
        Toinen tuli eteeni kalun herkkuitatti tulipunaisena ja kullin rakokin auki josta valui kirkasta kiimanestettä - nuolaisin sitä varovasti.
        - Onko tuo jo sitä spermaa, mietin, muttan tiesinhän että se on kiimanestettä joka voitelee kalun jotta mälli lähtisi liukkaasti ulos.
        - Kuheen riettaalta tuntui kun molempiin reikiin tuli kalua sisään, muiden katsellessa vieressä muniaan hieroen - kuumahan se terskanpää tuntui olevan ja aloin posket lommolla ynisten sitä imemään ja samalla kielelläni sitä pyörittäen.
        - Katsokaa, likka on aivan kuin nauttisi tuosta oikein kovastikin - joo kyllä tytöllä taitaa kohta orkku lähestyy - aivan kun se itkisi,,,silmätkin kiinni, taitaa tehdä oikein gutaa parhaillaan.
        Ja nautinhan minä, takana oleva mies pani sellaisella voimalla että pussien mäiskiessä klitoristani kiihoitun aina vaan lisää.
        Plat, plats, plats, kaikui koko kämpässä - kyllä nyt klitoristani mäiskitään oikein kunnolla ja lopultahan se hidastui ja kuumaa tuli taas tuutin täydeltä sisääni.
        Toinenkin alkoi olla loppuvaiheessa edessäni ja tunsin kuinka suuhunikin alkoi toinen ruisku ruiskuttamaan spermaa - koitin niellä sen samantien, mutta sitä tulikin niin paljon että en saanut kaikkia nieltyy, yskittämäänhän se alkoi.
        - Tossahan tuli tytölle samantien aamiainen, ainakin valkuaista on riittävästi - joo, mä ja annan sille lisää sitä.
        Toinen kalu työntyi suuhuni ja ei kulunut kuin hetki kun jo ruiskautti satsin suuhuni - ei enää pliis , huusin.
        Mutta siitä'kös joka äijä vain kiihoittui ja alkoi alusta toinen kierros.
        Jatkuu.....


      • narttu kostaa kunnol
        Narttu kostaa kunnol kirjoitti:

        Menes tyttö välillä saunaan huhtomaan herkkuasi, niin saat lisää tätä, yksi tokaisi samalla isolla kalullaan kopauttaen kulunutta ruokapöytää.
        Horjuen kävelin lämpimään saunaan ja jalat harrellaan huuhdoin pimppiäni josta valui spermaa solkenaan ja katsoin kuinka klitoriskin nöpötti pystyssä ja häpyhuulet olivat tulipunaiset kovasta rasituksesta.
        Pöytää kalullansa kopauttanut äijä oli seurannut mua saunaan ja kun olin kumarassa asennossa vasten lauteita, tunsin kuinka takaapäin kuuma kalu tahtoi sisääni.
        - Oleppas likka siinä, otan sut takaapäin, pyllistä hiukan niin näen kuinka kaluni painuu sisääsi, olen niin kiimassa että laukeen suhun varmaan heti.
        Tunsin kalun taas vaativan sisääni pääsyä ja menihän se sinne kun vanhat kiimamahlat avittivat, nytpä tuntuikin aivan ihanalta kuinka erilaisia kalut voivatkaan olla - tämä oli paksu mutta lyhkäinen että lipsahti tuon tuosta ulos sisältäni.
        Aloin taas saamaan orkkua, mutta en ehtinyt kuin alkuun kun taas sitä itteä alkoi tulla sisääni, kyllä nyt saa kerrankin pimppi sellaisen spermahuuhtelun että en varmaan koskaan tulevaisuudessa enää saa.
        - Karjaisten niin että koko sauna kaikui, äijä laski siementä sisääni ja vetäisi sen lopulta ulos niin nopeesti että tunsin kuinka pimppini jäi taas apposen auki.
        Mitä hemmettiä, alkaako se uudelleen heti, ihmettelin kun tunsin että kovaa kaluu menee taas sisääni - katsoin taakseni ja siellä olikin jo toinen mies takanani silmät kiiluen työntämässä kalua sisääni, vaikka vanhat spermat roikkuivat ulkona.
        Nyt aloin jo olla niin kiihoittuneessa tilassa että toinen orkku alkoi lähestymään huippuaan, melkein itkin kun se tuntui niin hyvältä - tämä oli jo neljäs kalu joka työskenteli sisälläni, eikä sekään siellä montaa kertaa maiskutellut kun jo kiimaspermaa tunsin sisääni ruiskuttavan.

        Raahauduin uudelleen tupaan ja istahdin pöydän pitkälle penkille raukeana.
        Olin aika poikki ja tunsin kuinka spermaa yhä valui ulos pimpistäni, pääyten lopulta kuluneelle lattialle.
        - Nyt likka on kyllä ansainnut oikein kunnon konjakkipaukun - hörppäsin sen samantien kokonaan ja ajattelin että hyvä kun nää äijät on niin vanhoja, nuoret olisivat sitä kaluaan työntämässä peppureikääni ja suuhunikin - josta en todella tykkäisi.
        Mutta enhän siinä kauaa saanut olla rauhassa kun ne kaksi viimeistä jotka eivät olleet vielä saaneet kilvan siinä kuin kukonpojat esittelivät jököttäviä aseitaan.
        - Mun vuoroni nyt, eipäs kun mun,,,tappeluhan siitämelkein tuli.
        Sitten kuulin itseni sanovan: otan molemmat yhtäaikaa, toinen saa tulla takaapäin ja toisen otan suuhuni - olinko niin maistissa,,,,en tiedä, mutta jotenkin kiihoitti saada kahta kalua yhtäaikaa ja en koskaan ole maistanut miltä sperma maistuukaan.

        Menin pitkälle penkille polvilleni ja asetin pienen peppuni oikein pystyyn kuten naaraskissat tekevät joskus.
        - Heh, kattokaas jätkät kuinka on herkullinen asento tytöllä ja kyllä on pikkuisen pimpin häpyhuulet tulipunaisena - kuin odottaen lisää - mää vedän kohta toisen kerran.
        Pois siitä, nyt on mun vuoroni ja samalla jo oli pimppini tositoimissa ottamassa sisään kivikovaa kalua, sinnehän se painui helposti.
        Toinen tuli eteeni kalun herkkuitatti tulipunaisena ja kullin rakokin auki josta valui kirkasta kiimanestettä - nuolaisin sitä varovasti.
        - Onko tuo jo sitä spermaa, mietin, muttan tiesinhän että se on kiimanestettä joka voitelee kalun jotta mälli lähtisi liukkaasti ulos.
        - Kuheen riettaalta tuntui kun molempiin reikiin tuli kalua sisään, muiden katsellessa vieressä muniaan hieroen - kuumahan se terskanpää tuntui olevan ja aloin posket lommolla ynisten sitä imemään ja samalla kielelläni sitä pyörittäen.
        - Katsokaa, likka on aivan kuin nauttisi tuosta oikein kovastikin - joo kyllä tytöllä taitaa kohta orkku lähestyy - aivan kun se itkisi,,,silmätkin kiinni, taitaa tehdä oikein gutaa parhaillaan.
        Ja nautinhan minä, takana oleva mies pani sellaisella voimalla että pussien mäiskiessä klitoristani kiihoitun aina vaan lisää.
        Plat, plats, plats, kaikui koko kämpässä - kyllä nyt klitoristani mäiskitään oikein kunnolla ja lopultahan se hidastui ja kuumaa tuli taas tuutin täydeltä sisääni.
        Toinenkin alkoi olla loppuvaiheessa edessäni ja tunsin kuinka suuhunikin alkoi toinen ruisku ruiskuttamaan spermaa - koitin niellä sen samantien, mutta sitä tulikin niin paljon että en saanut kaikkia nieltyy, yskittämäänhän se alkoi.
        - Tossahan tuli tytölle samantien aamiainen, ainakin valkuaista on riittävästi - joo, mä ja annan sille lisää sitä.
        Toinen kalu työntyi suuhuni ja ei kulunut kuin hetki kun jo ruiskautti satsin suuhuni - ei enää pliis , huusin.
        Mutta siitä'kös joka äijä vain kiihoittui ja alkoi alusta toinen kierros.
        Jatkuu.....

        Kaikki halusivat vetää taas takaapäin, olin niin kiihoittavassa asennossa ja ei sekään haitannut vaikka spermaa valui reisiäni pitkin, se vasta kuulemani mukaan vain kiihoitti.
        Taas tuli edestä kalua sisään ja takaa - mitenkä sitä kermaa riittääkään , ajattelin.
        Tietystihän on harvinaista että noin vanhat äijät pääsevät näin nuorta tyttöä naimaan ja mähän vain tykkäsin että mua naidaan joskus oikein kunnolla, luulen että melkein jokainen nainen salaa haaveilee tästä.
        Lopulta alkoi kalut laskeutumaan ja väsymys voitti jokaisen, menin takaisin vuoteelleni ja en edes jaksanut mennä pesemään viimeisiä kermoja pimpistäni.
        Herätessäni aamulla luulin hetken nähneeni unta, mutta kun koitin jalkoväliini totesin sen olevan pikkusen hellä ja tahmainen.
        Oli pikkusen morkkis ja äijätkin vähäpuheisia olivat välttelivät suoraa katsekontaktia, mutta kun olin alapesulla saunassa tuli se isokaluinen sinne vaatien krapulapanoa.
        Olihan sillä kalu tanassa ja sanoin: No, vedä takaapäin nopeesti sitten ja hiljaa ettei toiset kuule.
        Kauhee krapulaseisokki mulla, tulen hiljaa takaa ja varmasti aika nopeesti multa tulee.
        Äijä työnsi hellään pimppiini kalunsa ja sehän vain hyvältä tuntui - kohtahan se laukaisi mällinsä sisääni, mutta kun katsoin taakseni olikin siellä taas jo toinen oottamassa.
        Mulla kans on krapulaseisokki, annathan mulle ja - no äkkii sitten ettei toiset kuule.
        Kyllä siinä lopulta kävi niin ,että jokainen laski vielä sisääni kunnon satsin ja siitähän tämä tyttö tykkäsi.

        Vihdoin sain rauhassa pestyä loputkin spermat hävystäni ja auringaon ollessa jo korkealla puin hiihtovarusteet päälle ja tein lähtöä.
        - Eiköhän heitetä likka moottorikelkalla takaisin ihmisten ilmoille, olemme sen verran sille velkaa ja tuskin hiihtokaan niin sujuvasti suju käsittelymme jälkeen vaikkakin onhan se jalkojen väli nyt oikein kunnolla rasvattu.
        - Olemmen huoltoporukka ja huollamme näitä majoja joka vuosi, mitäs jos taas tulisit ensi vuonna?

        Hotelliin saavuttuani mies tahtoi heti naida, mutta sanoin ettei nyt oikein huvita.
        Pelkäsin että mies näkisi jotenkin kuinka pimppiäni oli viimeyönä 3 tuntia naitu plus ne krapulapanot päälle.
        Menin kuumaan suihkuun ja jotenkin tuntui että vieläkin valui spermaa pimppini koloista, olihan sitä sinne varmaan neljänneslitra ruiskutettu ja kun katsoin peilistä pimppiäni - jotenkin se oli niin käytetyn näköinen, vieläkin häpyhuulet olivat turvoksissa.
        Kun tulin suihkusta vonkasi äijäni vieläkin sexsii - sanoin että: Vedä nyt sitten nopeesti takaapäin.
        Mutta se halusikin nuolla ensin - kauhulla ajattelin sen haistavan vieraan sperman tuoksun.
        - Voi jospa poika tietäisitkään mitä sinne viimeyönä lykättiin, sinne jossa kielesi nyt lipoo, naurahdin tahattomasti ja kiihoitun mietteistänikin.
        Menimme keväällä naimisiin ja tasan yhdeksän kuukauden kuluttua saimme lapsen.
        Joskus mietin että jos pillerit olivatkin pettäneen sellaisen spermamäärän ollessa kyseessä, mutta tuskin.
        Suunnittelen jo seuraavaa hiihtoloma matkaa....jos lähtis taas yksinäiselle hiihtolenkille - ajatuskin kiihoitti ja usein naidessamme lähti orkku alta aikayksikön kun ajatuksen menivät sinne kämpille.
        Mies sanoi kerran, susta on tullut oikein himopillu, saat orkun jo ensityönnöillä ja useita perätysten - en ikinä paljasta salaisuuttani tai kostohan se tavallaan oli.


      • soon1246
        narttu kostaa kunnol kirjoitti:

        Kaikki halusivat vetää taas takaapäin, olin niin kiihoittavassa asennossa ja ei sekään haitannut vaikka spermaa valui reisiäni pitkin, se vasta kuulemani mukaan vain kiihoitti.
        Taas tuli edestä kalua sisään ja takaa - mitenkä sitä kermaa riittääkään , ajattelin.
        Tietystihän on harvinaista että noin vanhat äijät pääsevät näin nuorta tyttöä naimaan ja mähän vain tykkäsin että mua naidaan joskus oikein kunnolla, luulen että melkein jokainen nainen salaa haaveilee tästä.
        Lopulta alkoi kalut laskeutumaan ja väsymys voitti jokaisen, menin takaisin vuoteelleni ja en edes jaksanut mennä pesemään viimeisiä kermoja pimpistäni.
        Herätessäni aamulla luulin hetken nähneeni unta, mutta kun koitin jalkoväliini totesin sen olevan pikkusen hellä ja tahmainen.
        Oli pikkusen morkkis ja äijätkin vähäpuheisia olivat välttelivät suoraa katsekontaktia, mutta kun olin alapesulla saunassa tuli se isokaluinen sinne vaatien krapulapanoa.
        Olihan sillä kalu tanassa ja sanoin: No, vedä takaapäin nopeesti sitten ja hiljaa ettei toiset kuule.
        Kauhee krapulaseisokki mulla, tulen hiljaa takaa ja varmasti aika nopeesti multa tulee.
        Äijä työnsi hellään pimppiini kalunsa ja sehän vain hyvältä tuntui - kohtahan se laukaisi mällinsä sisääni, mutta kun katsoin taakseni olikin siellä taas jo toinen oottamassa.
        Mulla kans on krapulaseisokki, annathan mulle ja - no äkkii sitten ettei toiset kuule.
        Kyllä siinä lopulta kävi niin ,että jokainen laski vielä sisääni kunnon satsin ja siitähän tämä tyttö tykkäsi.

        Vihdoin sain rauhassa pestyä loputkin spermat hävystäni ja auringaon ollessa jo korkealla puin hiihtovarusteet päälle ja tein lähtöä.
        - Eiköhän heitetä likka moottorikelkalla takaisin ihmisten ilmoille, olemme sen verran sille velkaa ja tuskin hiihtokaan niin sujuvasti suju käsittelymme jälkeen vaikkakin onhan se jalkojen väli nyt oikein kunnolla rasvattu.
        - Olemmen huoltoporukka ja huollamme näitä majoja joka vuosi, mitäs jos taas tulisit ensi vuonna?

        Hotelliin saavuttuani mies tahtoi heti naida, mutta sanoin ettei nyt oikein huvita.
        Pelkäsin että mies näkisi jotenkin kuinka pimppiäni oli viimeyönä 3 tuntia naitu plus ne krapulapanot päälle.
        Menin kuumaan suihkuun ja jotenkin tuntui että vieläkin valui spermaa pimppini koloista, olihan sitä sinne varmaan neljänneslitra ruiskutettu ja kun katsoin peilistä pimppiäni - jotenkin se oli niin käytetyn näköinen, vieläkin häpyhuulet olivat turvoksissa.
        Kun tulin suihkusta vonkasi äijäni vieläkin sexsii - sanoin että: Vedä nyt sitten nopeesti takaapäin.
        Mutta se halusikin nuolla ensin - kauhulla ajattelin sen haistavan vieraan sperman tuoksun.
        - Voi jospa poika tietäisitkään mitä sinne viimeyönä lykättiin, sinne jossa kielesi nyt lipoo, naurahdin tahattomasti ja kiihoitun mietteistänikin.
        Menimme keväällä naimisiin ja tasan yhdeksän kuukauden kuluttua saimme lapsen.
        Joskus mietin että jos pillerit olivatkin pettäneen sellaisen spermamäärän ollessa kyseessä, mutta tuskin.
        Suunnittelen jo seuraavaa hiihtoloma matkaa....jos lähtis taas yksinäiselle hiihtolenkille - ajatuskin kiihoitti ja usein naidessamme lähti orkku alta aikayksikön kun ajatuksen menivät sinne kämpille.
        Mies sanoi kerran, susta on tullut oikein himopillu, saat orkun jo ensityönnöillä ja useita perätysten - en ikinä paljasta salaisuuttani tai kostohan se tavallaan oli.

        Mitä... vittua... mä just luin... 19v tyttö panee montaa eri 50v miestä... olet sinä sairas! Toi on kaikella moraalisella tavalla väärin kaikilta... toivon että omatunto alkaa tuntua yhtä paljon kun ne 50vuotiaiden pedofiilien munat!


      • Järki käteen
        soon1246 kirjoitti:

        Mitä... vittua... mä just luin... 19v tyttö panee montaa eri 50v miestä... olet sinä sairas! Toi on kaikella moraalisella tavalla väärin kaikilta... toivon että omatunto alkaa tuntua yhtä paljon kun ne 50vuotiaiden pedofiilien munat!

        Ensinnäkin, täysi-ikäistä naiva ei ole pedofiili. Ja toisekseen, kannattaako näitä tulla lukemaan ellei edes ymmärrä mitä novelli tarkoittaa? Ei novelli ole tositarina.


      • xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        narttu kostaa kunnol kirjoitti:

        Kaikki halusivat vetää taas takaapäin, olin niin kiihoittavassa asennossa ja ei sekään haitannut vaikka spermaa valui reisiäni pitkin, se vasta kuulemani mukaan vain kiihoitti.
        Taas tuli edestä kalua sisään ja takaa - mitenkä sitä kermaa riittääkään , ajattelin.
        Tietystihän on harvinaista että noin vanhat äijät pääsevät näin nuorta tyttöä naimaan ja mähän vain tykkäsin että mua naidaan joskus oikein kunnolla, luulen että melkein jokainen nainen salaa haaveilee tästä.
        Lopulta alkoi kalut laskeutumaan ja väsymys voitti jokaisen, menin takaisin vuoteelleni ja en edes jaksanut mennä pesemään viimeisiä kermoja pimpistäni.
        Herätessäni aamulla luulin hetken nähneeni unta, mutta kun koitin jalkoväliini totesin sen olevan pikkusen hellä ja tahmainen.
        Oli pikkusen morkkis ja äijätkin vähäpuheisia olivat välttelivät suoraa katsekontaktia, mutta kun olin alapesulla saunassa tuli se isokaluinen sinne vaatien krapulapanoa.
        Olihan sillä kalu tanassa ja sanoin: No, vedä takaapäin nopeesti sitten ja hiljaa ettei toiset kuule.
        Kauhee krapulaseisokki mulla, tulen hiljaa takaa ja varmasti aika nopeesti multa tulee.
        Äijä työnsi hellään pimppiini kalunsa ja sehän vain hyvältä tuntui - kohtahan se laukaisi mällinsä sisääni, mutta kun katsoin taakseni olikin siellä taas jo toinen oottamassa.
        Mulla kans on krapulaseisokki, annathan mulle ja - no äkkii sitten ettei toiset kuule.
        Kyllä siinä lopulta kävi niin ,että jokainen laski vielä sisääni kunnon satsin ja siitähän tämä tyttö tykkäsi.

        Vihdoin sain rauhassa pestyä loputkin spermat hävystäni ja auringaon ollessa jo korkealla puin hiihtovarusteet päälle ja tein lähtöä.
        - Eiköhän heitetä likka moottorikelkalla takaisin ihmisten ilmoille, olemme sen verran sille velkaa ja tuskin hiihtokaan niin sujuvasti suju käsittelymme jälkeen vaikkakin onhan se jalkojen väli nyt oikein kunnolla rasvattu.
        - Olemmen huoltoporukka ja huollamme näitä majoja joka vuosi, mitäs jos taas tulisit ensi vuonna?

        Hotelliin saavuttuani mies tahtoi heti naida, mutta sanoin ettei nyt oikein huvita.
        Pelkäsin että mies näkisi jotenkin kuinka pimppiäni oli viimeyönä 3 tuntia naitu plus ne krapulapanot päälle.
        Menin kuumaan suihkuun ja jotenkin tuntui että vieläkin valui spermaa pimppini koloista, olihan sitä sinne varmaan neljänneslitra ruiskutettu ja kun katsoin peilistä pimppiäni - jotenkin se oli niin käytetyn näköinen, vieläkin häpyhuulet olivat turvoksissa.
        Kun tulin suihkusta vonkasi äijäni vieläkin sexsii - sanoin että: Vedä nyt sitten nopeesti takaapäin.
        Mutta se halusikin nuolla ensin - kauhulla ajattelin sen haistavan vieraan sperman tuoksun.
        - Voi jospa poika tietäisitkään mitä sinne viimeyönä lykättiin, sinne jossa kielesi nyt lipoo, naurahdin tahattomasti ja kiihoitun mietteistänikin.
        Menimme keväällä naimisiin ja tasan yhdeksän kuukauden kuluttua saimme lapsen.
        Joskus mietin että jos pillerit olivatkin pettäneen sellaisen spermamäärän ollessa kyseessä, mutta tuskin.
        Suunnittelen jo seuraavaa hiihtoloma matkaa....jos lähtis taas yksinäiselle hiihtolenkille - ajatuskin kiihoitti ja usein naidessamme lähti orkku alta aikayksikön kun ajatuksen menivät sinne kämpille.
        Mies sanoi kerran, susta on tullut oikein himopillu, saat orkun jo ensityönnöillä ja useita perätysten - en ikinä paljasta salaisuuttani tai kostohan se tavallaan oli.

        huoltoporukka on 2 miehinen,jotka huoltaa niitä mökkejä....ketä lienee loput...


    • Pitääpi majoittua näihin mökkeihin niiin saisi ensi kerralla unohtumattoman seikkaliun!

      • Hilkka Hiihtäjä

        Tämän tarinan nimeksi voisi laittaa, Eräman Kutsu, tai siis Erämaan Hutsu.
        Muistelen varmaan tarinaasi kun mieheni kanssa hiihtelemme lapissa ja usein yövymmekin noissa eräkämpissä, on sinne kuluneelle laattialle minunkin pimpistä kermaa lorahanut usein.


    • Marjapunapää

      Tilanteeseen kuin tilanteeseen on vain opittava sopeutumaan,

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe