Hei 4Smile

Kiitos sulle

Hänessä on sitä jotakin harvinaista,rehellistä ja sisäistä sädehdintää. Menikö tämä mies ohitseni?

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Anteeksi kun kestää nää sekavat tulkinnat, mutta työ on mulla aika vaativaa ja en oikein uskalla ruveta kortteja pläräämään auton liikkuessa..

      Mennyt
      Pikkusen on kysyny kanttia säilyttää sopusointu ja yksin ollessas, ootkin ottanut järjen lampun käteesi ja pohtinut asioita. Muutosten tuulet puhaltelevat täällä uutta tilaisuuttaan jossakin asiassa joka on saattanut perin työläskin olla. Olet säilyttänyt kumminkin vakautesi.

      Nyt
      Jokin viesti 'vainoaa' sinua ja oot sitä mieltä, että ois jo aika saada tuollekin asialle oma hengähdys taukonsa. Tässä on joku sinulle erittäinkin läheinen ystävä. Hengen heimolaisesi ja tää pikkusen vaatii nyt takomista tää homma ja sua ahistaa kun haluaisit kumminkin hänen kanssaan jotakin enemmänkin.

      TuleeViestiä vaaleasta naisesta ja miehestä ja oot voitonratsusi tässä jo satuloinut. Ties mitä sulle ehdotellaan ja uutisia tuppaa joka nurkasta. Kotisi kyllä, on oikeinpäin.
      Joku harvemmin tapaamasi ystävä/tuttusi/sukulaisesi ja jotakin mikä vaatii nyt pitkää pinnaa. Tässä on ristiverinen nainen ja joku asia joka saattaa viedä sinut menneisiin ja joitten takia on nyt osattava pelata kortit oikein. Tässä on kyse aineellisista asioista ja kova on kilpailu ja tähän saattaa liittyä myös virkamies.
      Jotakin tulee täysin puskista, etkä mahda sille mitään että nyt on tosiasioihin luottaminen, mitä onneen tulee - se kaikkein tärkein juttu. Sinisin silmin katselet maailmaa, täynnä toivoa, mutta silti niin perin huolissasi.
      Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja romantiikkaakin täällä, olkoonkin että pikkusen tuuloset venhettä saattaa keikuttaakin. Liittynee juttuun, joka ei oo alkuun pantu eilen, eiokä viime viikollakaan - vaan on kestänyt jo jonkun aikaa. Rahasopimusasiat ja joku juttu joka on yhden vaiheen loppu ja uuden alku tässä.
      Sun on aika vaikea mieltää jotakin, joka ei mennytkään ihan niinkun olisit halunnut ja se liittyy tapaukseen sydämen asioissa ja joka on eri paikkakunnalla. Ero, joka saa sut aika kiukkuseks ja tyytymättömäksikin.
      Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja tässä on vaaleahko nainen ja tästä sinulle paljastuu jotain. Sä kumminkin taidat olla jo tän asian yläpuolella, koskapa etenet kevein askelin ja kun vielä jotakin tulee sulle täytenä yllätyksenä, osaat nauttia menestyksestäsi.
      Tasapainoa, mutta kuitenkin joitakin valintoja sun pitää tehdä ja haasteita kehiin heittää ristiverinen aikuinen mies. Mitä ilmeisimmin tässä aiemmin on ollut jotain, josta oot jääny pikkusen ulkopuoliseksikin ja oot kokenu asian aika vaikeana. Vaivut, hälyn ympäriltäsi laannuttua - ajatuksiisi. Istut kannon nokallasi, soittelemassa soitintasi - katseesi kuuhun luotuna ja juttelet kuulle asioitasi..., Vilkase välillä kumminkin jalkoihisikin, sillä siellä saattaa piillä vaara.
      Vaalea aikuinen mies ja kaikki syy iloon ja juhlaan, mut sit tulee joku viesti josta stressaannut, tässä on joku nainen ja tän tuloon et kyllä voi mitenkään itse vaikuttaa. Tää pistää sut perimmäisten kysymysten äärelle...
      Ravistelevuutta - saattaa tulla jopa olan takaa, mutta nyt sydämen asioissa pitää panna töppöset tiukasti maan kamaralle, sillä selkäs takana puuhaillaan ties mitä. Iso muutos täällä on tulossakin ja siinä kaikki onnistumisen mahdollisuudet ja pitkästä aikaa valon kajstus alkaa vallata ajatuskiasi..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe