varokaa habitaa

varokaa habitaa

Habita kaikkein huonoin välitysfirma, sen välittäjille eivät myyjän intressit merkitse mitään vaan tavoitteena saada asunto myydyksi mihin hintaan tahansa.

16

3588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tsege4

      Minäkin aluksi luulin niin mutta mietittyäni asiaa, ei se mennytkään noin. En ymmärtänyt että hinnathan on laskeneet eikä nousseet. Habita myi kyllä tosi nopeasti.

      • Tsege4

        Tässä yllä Habitan linnassakin istunut toimitusjohtaja Carditsiella yrittää vesittää tätä viestiketjua. Rikollisena hän on pöllinyt minun Tsege4 nimimerkkini.
        Siinä meni 250 000 asunto 70 000 alennuksella. Myyjällä oli muka ostajakin olemassa mutta kun muutama nollanäyttö oli takana niin hintaa täytyikin, tietysti,
        rajusti pudottaa. Kylläpä se Habita on surkea firma. Varokaa Habitaa.

        Kun tänään Habittaa niin huomenna itkettää.

        Habita. Epäluottamuksen arvoinen.


    • kunniaton paska

      Jep varokaa tätä firmaa. Varsinkin erään vantaalla toimivan habitan välittäjän taktiikkana on saalistaa toimeksiantoja liian suurilla hinta-arvioilla. Näin tuhotaan kohteen myynti heti alkuunsa ja sitten kuukausien kuluttuajoudutaan tiputtamaan hintaa. Kohde on kuitenkin jo pilalla ja tarjouksia ei tälläisestä kohteesta tule. Kun alhainen tarjous lopulta tulee alkaa armoton painostus välittäjän toimesta hyväksyä tarjous.

      myyjä on pahassa raossa tässä kun välittäjä on toimillaan pilannut kohteen ja joutuu myymään alhaisella hinnalla jos haluaa saada asunnon edes myydyksi. Varokaa näitä ihmisiä, ovat pelkkiä oman edun tavoittelijoita joita kiinnostaa vain saada välityspalkkio. Heille samantekevää vaikka samalla tuhotaan toisen ihmisen elämä joka vielä maksaa palkkion siitä. Uskon kuitenkin että paha saa vielä palkkansa, hyvä maine kiirii kauas mutta paha maine vielä kauemmas. Lisäksi p
      ahat teot kyllä rangaistaan jos ei tässä elämässä niin sitten kuoleman jälkeen. Varokaa ihmeessä näitä ihmisiä.

    • 2345tre

      Porvoossa sama homma. Varokaa Habitaa. Ensin luvataan ummet ja lammet, ostajatkin jo tiedossa. Seuraavalla viikolla pitäisi jo tiputtaa hintaa.

      En tule ostamaan Habitalta ikinä mitään, enkä tule jatkamaan toimeksiantoa, kun tämä sopimus loppuu.

    • MattiKyllö

      Meille Habitan myyjä teki ikävän tempun myymällä lomautuksen pelossa asuntomme pilkkahintaan. Emme tienneet Habitan surkeasta tilanteesta mitään ja ihmettelimme kun myyjä yhtäkkiä pakotti meidät myymään asuntomme ensimmäiselle tarjouksen tehneelle aivan alihintaan. Myyjän käytös oli hyvin hermostunut eikä hän kaupanteon jälkeen halunnut tulla tapaamaan minua. Toivottavasti häpesi. Ennemminkin varmaan pelkäsi. Tosi ***** temppu. En missään nimessä suosittele Habitaa asunnonvälittäjäksi.

      Myyjä ilmeisesti vältti oman lomautuksen uhraamalla meidät. Olimme hänelle vain välineitä. Jäi paha maku Habitasta. En koskaan tule enää käyttämään heidän palveluitaan. En suosittele myöskään muille. Varokaa.

      • Juuri sinun kaupasta en tiedä mitään, sen sijaan voin yli 10 v kokemuksella kertoa, että ensimmäinen tarjous on 97 % todennäköisyydellä korkein tarjous joka asunnosta saadaan.

        Mistä ihmeestä muuten kehitit jonkinlaisen lomautusuhkan? Habitalla, kuten suurimassa osassa muissakin välitysliikkeissä, ei ole pohjapalkkaa tai autoetua. Näin ollen välittäjä maksaa vain kilometrikorvausten ja puhelinkulujen verran. Tästä syystä ei meidän alalla lomauteta ketään, jos ei osaa myydä niin nälkä pakottaa irtisanoutumaan. Tietenkin täysin kädetön saa kenkää, mutta niinhän se toimii joka alalla.

        Kuitenkin haukkumasi välittäjä teki työnsä oikein, asunto myytiin. Jonkinlainen yleinen harhaluulo asuntoaan myyvillä on, että myyjä päättäisi hinnan. Ostaja kuitenkin päättää hinnan, jos se ei myyjälle kelpaa niin kohde jää ikuisiksi ajoiksi myymättä.


      • Anonyymi
        Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Juuri sinun kaupasta en tiedä mitään, sen sijaan voin yli 10 v kokemuksella kertoa, että ensimmäinen tarjous on 97 % todennäköisyydellä korkein tarjous joka asunnosta saadaan.

        Mistä ihmeestä muuten kehitit jonkinlaisen lomautusuhkan? Habitalla, kuten suurimassa osassa muissakin välitysliikkeissä, ei ole pohjapalkkaa tai autoetua. Näin ollen välittäjä maksaa vain kilometrikorvausten ja puhelinkulujen verran. Tästä syystä ei meidän alalla lomauteta ketään, jos ei osaa myydä niin nälkä pakottaa irtisanoutumaan. Tietenkin täysin kädetön saa kenkää, mutta niinhän se toimii joka alalla.

        Kuitenkin haukkumasi välittäjä teki työnsä oikein, asunto myytiin. Jonkinlainen yleinen harhaluulo asuntoaan myyvillä on, että myyjä päättäisi hinnan. Ostaja kuitenkin päättää hinnan, jos se ei myyjälle kelpaa niin kohde jää ikuisiksi ajoiksi myymättä.

        "ensimmäinen tarjous on 97 % todennäköisyydellä korkein tarjous joka asunnosta saadaan."

        No, ei varmasti ole. Keksit tuollaisen prosentin omasta hatustasi.

        Ensimmäisen tarjouksen tkee usein ns. kokeilija, joka "kokeilee kepillä jäätä". Tarjous on huomattavasti alle todellisen käyvän arvon. Esim. 240.000 kohteesta tarjotaan 210.000 (hintapyynnön ollessa 260.000).

        Todellinen ostaja tutustuu kohteeseen ja vasta harkittuaan asiaa tekee tarjouksen.


    • iitaliina

      Olen eri mieltä! Hinnat tippuneet, kaikkihan sen tietää.

    • Tsege20

      Tässä lisää tietoa Habitan sutkeista pomoista. Pois potkittu ja nykyinen toimitusjohtaja istuivat linnassa tuosta allamainitusta kilometrikorvausrikoksesta.
      Lukekaa koko juttu niin tiedätte kannattaako Habitaa käyttää omien huipputärkeiden asioiden, kuten asuntokauppa, hoitamiseen. En suosittele.

      Talouspäällikön vankeustuomio lyheni ja muuttui ehdolliseksi.

      Laajassa talousrikosjutussa oli kyse kilometrikorvauksilla kikkailusta.

      Sekä käräjäoikeuden että nyt myös hovioikeuden mukaan Habita maksoi vuosina 2000-2005 työntekijöilleen ylisuuria verottomia kilometrikorvauksia verollisen palkan sijasta.

      Palkasta 30 prosenttia km-korvauksina

      Rivivälittäjille Habita maksoi 30 prosenttia palkasta verottomana kilometrikorvauksista koostuvana könttäsummana. Korkein johtajisto puolestaan kirjoitteli omia matkalaskujaan, ja laskutettavia ajoja saattoi kertyä yhdelle ihmiselle vuodessa jopa 150 000 kilometriä.

      Käräjäoikeudessa Habitan pääomistajat ja hallituksen jäsenet Jari Gardziella ja Tom Rindell saivat kumpikin ehdotonta vankeutta kaksi vuotta ja kuusi kuukautta. Habita-yhtiöiden taloushallinnosta vastannut Anne-Mari Kuulasvuo sai ehdotonta vankeutta kaksi vuotta ja kaksi kuukautta.

      Hovioikeudessa Gardziellan ja Ridellin tuomiot pysyivät ennallaan. Kuulasvuon tuomion hovioikeus lievensi yhden vuoden ja kymmenen kuukauden ehdolliseksi vankeudeksi.

      Rikosnimikkeinä olivat kirjanpitorikos, törkeä kirjanpitorikos sekä törkeä veropetos.

      Tuomioita myös aluejohtajille

      Syytteessä oli johtokolmikon lisäksi myös 11 Habitan alueellisten tytäryhtiöiden johtajaa. Yhdeksän heistä tuomittiin runsaan vuoden tai sitä lyhyempään ehdolliseen vankeusrangaistukseen, yksi sai sakkoja ja yhden syyte hylättiin vanhentuneena.

      Syyttäjän vaatimaan liiketoimintakieltoon ei hovioikeuskaan - käräjäoikeuden tapaan - tuominnut ketään.

      Vastaajat ovat jo pääosin korvanneet saamansa hyödyn valtiolle jälkiverotuksen muodossa. Vuoden 2000 hyötyä ei voitu jälkiverottaa, joten siltä osin johtokolmikon on maksettava verohallinnolle vielä erikseen 148 000 euroa korkoineen 10.1.2006 lukien.

      Lähteet: YLE Uutiset/ Ari Mölsä

    • Tietäjätär

      Omistaja päättää hinaan, millä myy.
      Yksikään välittäjä ei voi pakottaa myymään.

      Fiksu tapaa pari kolme välittäjää ja valitsee näistä, aloittajalla ei nyt ollut ihan homma hanskassa.

    • Tsege4

      Tuossa yllä Habitan johtaja taas haukkuu asuntoaan myyvää ja yrittää epätoivoisesti puolustaa välittäjänsä ja yrityksensä toimintaa. Jos asuntoaan myyvä olisi ammattilainen niin mihin välittäjää tarvittaisiin. Asuntokauppa tehdään kerran pari elämässä. Näin lähes jokainen on harjoittelija. Välittäjä palkataan juuri estämään alokasmaiset virheet. Tämä tuntuu kaikille habitalaisille olevan vaikea ymmärtää. Heihin ei siis heidän omasta mielestäänkään pidä luottaa, vaan heidänkin mielestään täytyy hintoja ym. kysellä muiltakin välittäjiltä.

    • SaaraE

      Hyvärinen ja Rindell, ihan tuntemattomia nimiä?

    • Hehehheh

      Varsinaisia vajakkeja nää kommentoijat. No kun on lusikalla annettu niin ei se ulosantikaan voi olla korkeatasoista.

      • TuksuJohku

        Taidat itse käydä vajaalla! Eli mielestäsi myyjää saa pettää kunhan ei jää kiinni? Noo, toivottavasti sinunkaltaisesi ihmispaska saa ansaitsemansa lopun!


    • pettynytfirmaan

      Habita on meille ainakin ollut tosi hyvä mutta kiinteistömaailma sen sijaan paska firma, todellakin.

    • Anonyymi

      On se vaan hassua, miten kansa unohtaa nämä rikolliset. Tänään ystäviäni kysyi, että voiko laitaa kodin myyntiin Habitan kautta. Laitoin linkit näihin tuomioihin ja hän päätyi toiseen välitysliikkeeseen. Eikä syyttä. Jokaisen pitäisi välttää tämä yritys. Vain siten sen saa sulkenaan ovensa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5778
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3535
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe