Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kun heidän entinen yhteinen kotinsa lietsoo mustasukkaisuutta

Puutunut85

Olen ollut nykyisen mieheni kanssa yhdessä jo kolme vuotta ja heti alusta lähtien olen ollut todella mustasukkainen lähinnä vain ja ainoastaan menneestä! Mies seurusteli kuusi vuotta eksänsä kanssa, joka yhtäkkiä jätti hänet. He olivat ostaneet yhdessä asunnon, jossa mies vielä nykyään asuu. Nainen oli miehen ensirakkaus ja he olivat muuttaneet nopeasti yhteen.

En voi sietää miehen asuntoa ja sitä, mitä se saa minut tuntemaan! Näen joka puolella heidät yhdessä; saunassa, suihkussa, keittiössä syömässä aamupalaa, nukkumassa pitkään sängyssä.. Ja tämä vie pian järkeni! Kolme vuotta olen siis jo tällä asunnolla käynyt ja se tuntuu yhä heidän kodilta. Mies on pyynnöstäni heittänyt pois kaikki heidän yhdessä ostamansa tavarat ja ostanutkin jotain uutta, mutta olo ei vain hellitä. Mies on sanonut, ettei todellakaan ole myymässä asuntoaan tällaisen takia, ja että minun on vain sopeuduttava. Ja "kyllä aika parantaa" -lausetta olen kuullut kaikilta, mutta eikö jo kolme vuotta pitäisi parantaa edes vähän?

Minulla on huono itsetunto ja myönnän sen. En kuitenkaan epäile miestäni miestään nykyhetken asioista. Olisin järkyttynyt jos hän joskus pettäisi minua. Kaikki minua häiritsevät asiat ovat menneessä ja lietson pakkomielteisesti itseäni niillä. Olen vaan jotenkin saanut päähäni, että heillä oli kaikki täydellisesti (lukuunottamatta naisen lähtöä) ja olen vain toinen nainen tämän entisen naisen entisessä elämässä. Kuin korvaamassa tätä naista.

Mitä teen?

5

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • missä järki?

      ei hyvältä vaikuta. Sulla se ongelma on, ei miehellä. Et kehtais sälyttää oman pääs ongelmia miehen niskaan, joka luopunut joistain tavaroistakin sen takia että sun kupolia ne tavarat nakertanut. Aika hyvin tollaselta huonon itsetunnon omaavalta eukolta.

      Toivottavasti tulet järkiisi, tai sítten se mies tulee järkiinsä.

    • Puutunut85

      Tiedän, että ongelma on mussa. Vai näetkö jossain välissä tekstiä lauseita "Kuinka saan mieheni myymään asuntonsa?" tai "Mikä miestä vaivaa?".

      Keskusteluni pointti oli, että miten saan oman pääni selkenemään! En ole mikään kiukutteleva kakara ja käy joka päivä joka tavaraa läpi huutaen miehelleni. Kätken suurimman osan ajatuksistani, koska TIEDÄN OLEVANI EUKKO, jos niin tekisin.

    • Toinen samanlainen

      Ihana kuulla etten ole ainut jota *****taa miehen ja hänen ex:n kanssa ostama talo!! Tunnen samoin kuin sinä, mies tyhjensi talosta suurimman osan ex:n kanssa hankituista tavaroista ja siltikään olo ei helpota. Tapetit ottaa ehkä eniten päähän...ne on ihan äärettömän rumat, synkät ja ex:n valitsemat...siis ehdottoman ällöt. Jonain päivinä on helpompi katsella seiniä ja toisinaan ei ole helppoa laisinkaan..ja tuo että olet korvaamassa naista hänen lähdön jälkeen, välillä minustakin tuntuu siltä, mutta se ei ole niin. Eikä se varmuus tule mistään muualta kuin sinun itsesi sisältä..minullakin vielä vähän hakusessa, mutta kyllä me kumpikin tästä selvitään!! :)

      Mutta joo, lapsellista ja suoraan sanottuna naivia käytöstä, mutta minkä ihmeen sille voi että kuvittelee näkevänsä heidät joka paikassa yhdessä ja niin äärettömän onnellisina...tuskin tosin oma mieheni onnellinen oli ex:n kanssa, mutta kun taloa ei ole ostettu minun kanssani...siitä se varmaan omalla kohdallani johtuu.

      Ole rehellisesti EUKKO, saatte ainakin puhuttua siitä mikä pännii, se toimi meillä...tosin kakaramaisen käytökseni jälkeen, mutta selvisipähän minullekin se mikä minua pänni, eli se että en ollut se jonka kanssa sitä ihanaa elämää elettiin, etten ollut se jonka kanssa talo ostettiin, etten ollut se joka jne.. Nyt elämä on helpompaa vaikkakin osa tavaroista edelleen muistuttaa hänen ex:stään...mutta ne muistuttavat vain minua, ei miestäni.

      Älä syytä itseäsi, eikä se varmaankaan johdu epävarmuudesta vaan käsittelemättömistä tunteista, puhumattomista asioista. Ei miehesi ex lähtenyt onnellisesta suhteesta yhtäkkiä kävelemään, onglemia suhteessa ainakin hänen mielestään oli kun kerran lähti. Nyt vain nautit omasta suhteestasi, keskustele aina tilaisuuden tullen ja näytä rakkautesi...sitähän se epävarmuus, kakaramainen käytös jne. ovat; Rakkautta ja pelkoa rakkaan menettämisestä!

      Rohkeasti kohti huomista, tuo omia sinun näköisiä tavaroita, luo uudet muistot ja ulkonäkö hänen kotiinsa, hyvä siitä tulee!

      Tsemppiä ja ihanaa kesää!

    • Puutunut85

      Kiitos ihanasta viestistä! Piristi oloa tosi paljon! :)

      Kyllä mäkin parhaimpina hetkinäni muistan, että onhan meillä jo paljonkin yhteisiä asioita ja muistoja. Paljon sellaista, mitä ollaan saatu jo tässä ajassa aikaan. Ja ettei ne tunteet jää tavaroihin. Voi sitä varmaan joskus satunnaisesti tulla mieleen, että "mistähän ostin tänkään kupin.. ainiin eksän kanssa kirpparilta", mutta ehkä se on vain toteamus enää, ei mitään haikailua..

      Leuka pystyssä eteenpäin! Kiitos vertaistuesta!

    • Totuus on yksinkertainen

      Jatkat tuota, kunnes miehesi kyllästyy ja löytää toisen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe