Mistä tilata laadukas nyrkkeilysäkki?

Nyrkkeilysäkki?

Harrastan vapaaottelua, käyn treeneissä 2 kertaa viikossa ja ajattelin nyt hankkia omankin nyrkkeilysäkin. Pitäisi olla laadukas ja myös sen verran painava, että kestää potkimista... Elikkäs mistä kannattaisi lähteä tilaamaan ja mikä on järkevä hinta laadukkaasta säkistä?

3

120

Vastaukset

 • Heititpä pahan kysymyksen, -mistä hankkia laadukas nyrkkeilysäkki ? Jos ajatellaan kokoa, pintamateriaalia ja täytteitä sekä säkin painoa niin on helppo rakennella mielikuva laadukkaasta säkistä ja lähteä sitä etsimään. Jos käytät säkkiä vain nyrkkeilysäkkinä niin eikös se noin metrin kokoinen riitä, potkunyrkkeilyssä säkki on pitempi ja säkin liikkeet hitaampia. Pintamateriaalina ehdottomasti nahkaa se on kestävin ja miellyttävin kontakti iskuille. Täytteinähän noissa käytetään erilaisia lumppuja tiiviisti sullottuna ja lisä painoina pieniä hiekkapusseja alhaalla keskellä ja ylhäällä säkkiä. Säkki ei saisi olla liian kova eikä vastaavasti liian pehmeä ja tässä kohtaa alkaakin se arpominen mikä sit on se sulle sopiva kovuus.
  Vinkkejähän noista säkeistä saa kun käyt eri saleilla kokeilemassa erilaisia säkkejä ja kun se oikea tulee vastaan niin yritä löytää sen valmistaja tai maahantuoja tms. tiedot.
  Tässäkään asiassa ei kannata ostaa sikaa säkissä, - eiks ollu sopiva vertaus.
  Joillain säkkien maahantuojilla on myytävänä vain ne säkin kuoret, - eli täytät itse säkkisi kuinka haluat. Tämä mm. siksi että kuljetuslogistisista syistä ne on edullisempi tuoda maahan tyhjinä kuin täytettyinä huom. paino.
  Tollasia ajatuksia tuli mieleen. Jos mulla olis hyvä laadukas säkki niin yrittäisin myydä sen sulle. Toivottavasti jotain ajatuksia nousi säkkivalinnoissasi.

 • Nahka-Sa*** Helsinki.

 • Semmonen 3,5kg sopisi sinulle. Jos käyt vain 2 kertaa viikossa treeneissä, se on aivan persetin vähän!! Ja muutenkin luonteeltasi olet hikke ja hiket on luikkuja pätkiä. Eli ei semmosten nussijoien tarvi mitttäää painavaa säkkiä. Ku sul on ranteet liian kipee ku luikkuna lähet väärä lyönti taval paukuttaa 35kg säkkiä....

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.