Mikä teitä vaivaa?!

Voivoivoiteitä

Suomen toivo on menetetty jos olette täällä tosissanne.
Paikka o täynnä ihmisiä jotka tarvis hoitoa!!!

Tämä keskustelupalsta on aivan hulla paikka jonne 12v pikkutytöt tulevat kertomaan että haluavat olla vamppyyrejä.

19

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mlgfedorafanatic

      ILLUMINATI PALJASTETTU!!!!!!!

      SE OOT SÄÄ!!!!!!!!!

    • Susi tassu

      Kiitos invofmaatiosta. Mutta...
      A) Mehän emme silti tarvitse hoitoa.
      B) Aika loukkaavaa, vaan 12.V tytöt ha´luavat olla vanpyyrejä. Minä olen ainakin ihmissusi enkä muuksi muutu.
      C) VOIVOTTELE ITELLES! Älä tänne tuu puhumaan tollasii.

      • vasikatvittuu

        todisteita kiitos


    • Susi tassu

      Ok, mistä haluut toistei?
      A) Kanimoista
      B) Vanpyyreistä
      C) Ihmissusista

      • vasikatvittuu

        kaikist noist ja et ees osaa kirjottaa vampyyri ootko trolli koska jos et nii voi vittu


      • Susi tassu
        vasikatvittuu kirjoitti:

        kaikist noist ja et ees osaa kirjottaa vampyyri ootko trolli koska jos et nii voi vittu

        Kone pätkii sori nyt vaan!
        Kanima: liskomainen olento joka etsii itselleen isännän.
        Vampyyri: K.V.G
        Ihmissusi: olen itse sellanen ja tuen muutaman


      • Ana_sanoo_antaa_larppaa

        Kone pätkii :D


    • KristenGold

      Taas joku idiootti väittää perättömiä, ettei yliluonnollista olexD köyhä elämä hänellä

    • Suomella ei ole enää toivoa, kiitos Twilightin.

    • Notaasolipakko

      Tuota noin en halua missään kuoleman nimessä olla vampyyri. Etsin vain heidän olemassa oloaan, en siis ole uskomatta. Hullu on hullu, kun diagnoosi on painettu pöytään ja löydät itsesi laitoksesta. Hullu määritelmä on paljon leveämpi kuin voisi luulla. Mielenterveyshäiriö on parempi ilmaisu sille, mitä tarkoitat. Tuntematta ihmistä tai häntä itseään on turha sanoa hullu. Se on hyvin suuri kunnia loukkaus ja sen esittäminen on väärin ilman asian osaavaa esimerkkiä. Älä siis täällä huutele hullu. 12 vuotias lapsi on vielä ymmärrettävä tapaus, se on leikkiä. Veren litkiminen taas saattaa olla toinen juttu, kun eihän vampyyri itsessäänkin ole puhtoinen.

      • Notaasolipakko

        En tarkoita tuolla: "--itseään on turha sanoa "hullu", sinua vaan määritelmää itseään. Halusin vain oikaista väärinkäsityksen, en haukkunut sinua.


    • Notaasolipakko

      Anteeksi huono ilmaisu tapani. Jossakin kohtiin sanoin vahingossa ilman "hullu". En kohdista sitä sinuun vaan se on esimerkki määritelmä. Onhan täällä kuitenkin lupa ilmaista mielipiteensä.

      • herpderpderpderp

        Erisnimet kuten Tapani, kirjoitetaan isolla. Ilmaisutapa taas on yhdyssana.


    • Ana_sanoo_antaa_larppaa

      Näkeehän sen jo kirjoitusasusta ja muusta urpoilusta, että nää on ihmissudet ja vampyyrit ovat pikkutyttöjä tai henkisesti jälkeenjääneitä.

      "ollen vanppyyri ja mutta 340-vuota vaanha ja minula on aina ollyt vetoa koriin ja ulvon öisin...jakerran sain haavan ja join verta ja sain voimaa...."

      • Ana_sanoo_antaa_larppaa

        Mäki oon näköjään ihmmissusi, ku en osaa kirjoittaa :)


    • Nyt alkoi mietityttää, että miksi ihmeessä kommentoin valitusviesteihin. Noh... Sanon nyt teille Voivoivoiteitä, Vasikatvittuu, ja Ana_sanoo_antaa_larppaa, niin miettikää vittu ennen kuin tulette kirjoittamaan tänne! Jotkut ihmiset ovat täällä ihan tosissaan, kuten minäkin! Joten voitte painua Huitsin kuuseen tältä palstalta ja jättää täällä olevat ihmiset, ihmissudet, vampyyrin jne. rauhaan!

    • jokuhyypiötyyppi

      Samaa mieltä alottajan kaa

    • Octavia-merenneito

      Minä ainakin uskon että jotkut tällä palstalla ovat oikeasti aitoja ihmissusia, vampyyrejä ym. Minä ainakin olen ihan oikea merenneito. Ei, en valehtele/tai ole taikauskoinen. Olen ihan oikea merenneito ja valehtelu ei kuulu elämäämi.

      - Octavia

    • DoNotForgetTheDragon

      Taikausko, uskomukset, uskonnot, rituaalit, palvontamenot, uhrilahjat... Se on vähitellen päättyvä aikakausi evoluutiossa, jota ei pysty välttämään. Miksi?

      Ajattele, että elät jossain 20000-10000 eaa. Päälläsi on sapelihammastiikeristä nyljetty vuota, asut luolissa, tai nahoista ja kepeistä kyhätyssä teltassa jne... Kun olet samaistunut sen ajan ihmiseen, niin ala pohtimaan, että mitä oikeastaan tiedät luonnosta, elämästä ja avaruudesta. Mistä ukkonen tulee? Entä vesisade? Myrsky? Tulivuorenpurkaus? Maanjäristys? Pimeys? Mitä tapahtuu kun joku kuolee? Mikä pallo taivaalla loistaa ja lämmittää? Mitkä yötaivaalla kimmeltää? Jne...

      Olet siis varsin tietämätön maan asukki, mutta kuitenkin maapallon älykkäin olento. Pystyt muodostamaan merkityksellisiä ja ymmärrettäviä sanoja, pystyt pohtimaan kaikenlaista, tutkimaan, utelemaan... ja ihmisellä on myös sellainen, mitä muilla elävillä ei ole todettu olevan; mielikuvitus. Kun esim. katsot synkkää taivasta ja näet kirkkaat salamat ja korviahuumavan jyrinän, millaisia tuntemuksia mielessäsi syntyy? Kun et tiedä, että salama on vain jännitteen purkaus ja jyrinä nopean lämpölaajenemisen aiheuttama. "Ukkosen jumala"... mistä lie syntynyt? Nyt ajattele, että vuosisadat vierii hitaasti mutta varmasti eteenpäin... Mitä pelko (luonnonvoimien pelko esim) ja mielikuvitus saa aikaan? Ja lisää siihen kasvavat yhteisöt, joissa hierarkiat kehittyvät kokoajan... valtakäsite jne. joka saattaa ns. nousta hattuun, ja lisää siihen muita inhimillisiä piirteitä, kuten itsekkyys, raakuus, vallanhimo, omistaminen, mielikuvitus ja vähitellen muodostunut taikausko... jne... niin eikö ole varsin inhimillistä, että vähitellen alkoi syntymään järjestelmällisiä uskomuksia esim. henkiolennoista (metsän jumala, veden jumala, ukkosen jumala, sateen jumala, sodan jumala, pellon jumala, metsästyksen jumala, hyvän onnen jumala, huonon onnen jumala... jne jne jne), jotka olivat vastuussa vielä toistaiseksi tuntemattomien luonnonilmiöiden syntymisistä. Ja unohtamatta sitä, että jumalia yms. olentoja käytettiin vallan välineenä. Miksi siis ihminen alkoi uskomaan näkymättömiin olentoihin? Ja miksi alkoi niiden palvonta?

      'Hyvän' ja 'pahan' erottaminen on myös ihmisen kehityksessä tapahtunut ilmiö. Moraali, etiikka, puolustaminen, suojelu, empatia, sympatia vs. edellisten vastakohdat... Joten ei lienet ihme, että uskontojen yksi yleisimmistä piirteistä on 'hyvän ja pahan välinen taistelu'? Eikä se, että meillä oletetaan olevan hyviä suojelusenkeleitä sekä niiden vastakohtia, pahoja vietteleviä ja harhaanjohtavia demoneita.

      Uskonnollisestä näkökulmasta Hyvä ja Paha muodostivat siis kaksi eri maailmaa (esim. meillä Taivas ja helvetti). Hyvässä maailmassa asui voimakkaita, hyväntahtoisia, ystävällisiä ja kauniita olentoja. Pahassa maailmassa taas voimakkaita, pahantahtoisia, epäystävällisiä ja pelottavanrumia olentoja. Nyt piirrä mieleesi tämä ero; Hyvät maailmat ja olennot vs. Pahat maailmat ja olennot. Vähitellen saatat alkaa ymmärtämään, että kaikkien näiden näkymättömien asioiden takana on ihmisen ihan oma mielikuvitus. Kaikessa mytologisessa, oli se sitten taidetta, kirjoitusta, perimätietoa tai mitä tahansa, joihin on tallennettu yliluonnollisia asioita ja olentoja, näkyy selvä ihmisen mielikuvituksen sormenjälki. Kun tämä looginen kokonaisuus muinaishistoriasta tähän päivään on hahmottunut mieleesi, tiedät satavarmasti, mistä ja miten ovat syntyneet ihmissudet, vampyyrit, liskoihmiset, pahat jumalat, demonit... ja tietenkin hyvät jumalat, enkelit, yksisarviset, peikot, keijut jne. Äläkä unohda lohikäärmettä.

      Kun ihmiset jaksaisi enemmän perehtyä erilaisten kulttuurien muinaishistoriaan ja sieltä lähteä tutkimaan traditioita yms. pienin aikahyppäyksin nykypäivään asti, niin jokainen alkaisi ymmärtää, miten voimakkaasti mielikuvitus ja taikausko on vaikuttanut ihmisen todellisuuskäsitykseen. 'Todellisuuskäsitys' on siis se, miten näet maailman... jumaluskojen, raamatun, muiden "voimakirjojen", uskonnolisen taiteen, uskonnollisten symbolien ja esineiden, kirkon yms. kautta... vai onko todellisuuskäsityksesi muodostunut ateistisesti? Vai tieteen luoman tiedon kautta? Se on ainakin fakta, että mitä enemmän tiedämme, sitä heikommaksi on käynyt taikausko. Kun tietämättömyyden ruokkima mielikuvitus ei ole enää valta-asemassa ymmärtääkseen kaikkeutta. Onko siis vampyyrejä tai ihmissusia olemassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe