Aihealueet

Listaukset

  MAINOSTA BLOGIASI TÄÄLLÄ

  Mie vaan

  441

  1471

   Vastaukset

   • http://jennimyy.blogspot.fi/

    Mä olen Jenni, 19v Disneytä rakastava tyttö joka asuu itsenäistymiseen auttavassa nuorisokodissa. Olen 3 viikkoa sitten muuttanut "omilleni" nuorisokodin tukiasuntoon. Something Like Magic-blogini sisältää valokuvausta ja yritän pitää tekstit pitkinä.

    http://photos-by-jenni.blogspot.fi/

    Sitten mulla on myös toinen, Kameramaalaus-valokuvausblogi. Siellä on yleensä se pari-kolme riviä tekstiä, mutta vastapainona SUURET kuvat, (1050px leveitä). Olen aivan hurahtanut luontokuvaukseen, joten kasveja ja kukkia siellä yleensä näkyy.

   • http://irtokarvoja-lattialla.net

    Naisparin toinen osapuoli kirjoittaa elämästään ja ajatuksistaan. Koiramaisten juttujen lisäksi arjen ruokavinkkejä, kaapin oven raotusta työpaikalla, matkustamista ja kaikkea niiden välistä...

   • myowndarling.blogspot.fi

    Olen 14 vuotias tyttö ja blogi kertoo kaikesta mitä mieleeni juolahtaakaan. Hevosista, kissoista, kavereista, päivästä ja jopa ketutuksesta :). Kaipaisisin myös uusia lukioita joten jos kiinnostuit niin liity ihmeesssä :)

   • http://tyotonluuseri.blogspot.fi/

    Olen pitänyt tätä blogia noin kolme ja puoli kuukautta ja lisää lukijoita kaivataan. Myös aihe-ehdotuksia otan vastaan mielelläni! Perhe-elämää, tunteita, mielipiteitä, harrastuksia...

    Käy tsekkaamassa ja huomaat, että aiheiden kirjo on laaja, vaikka toki nykyinen elämäntilanteeni on monissa postauksissa punaisena lankana.

   • http://neitipaksu.blogspot.com

    21w smuige Keski-Suomen metsistä etsii reittiä vauvan askelein kohti laihempaa elämää, kuitenkaan hauskanpitoa, surkeaa tyylitajua, ihania koruja ja jumalaista ruokaa unohtamatta. :)

   • http://burgundyboom.blogspot.fi

    18 vuotiaan tuoreen ylioppilaan blogi, valokuvaus lähellä sydäntä joten blogin pääpaino kuvissa :) Tsekkaa viimeisimpänä matkapostaukset Barcelonasta ;)

   • http://sippeliini.blogspot.fi/

    Blogi kertoo pian 16 vuotiaasta tytöstä. Blogissa käsitellään vähän kaikkea, kuten henkistä pahaa oloa, itsetuhoisia ajatuksia, lukiota, kiinnostavia asioita yms

   • http://laalavatjouset.blogspot.fi/

    ♦ Jos yhtään ketään kiinnostaa hieman ongelmallisen nuoren höpinät, masennus, laitokset, sosiaaliviranomaiset, kotona asiat huonosti

    ♦ Kun on masennus

    ♦ Itsetuhoiset ajatukset

    ♦ Ahistus

    ♦ Rakkaus- ystävyyssuhteet

    ♦ Sijaiskoti

    Kerron ihan avoimesti kaikesta. en juurikaan peittele asioita.

   • 14-vuotias vasta aloittanut blogin pitäjä. Kirjoittelen mitä mieleen juolahtaa mm. matkustelu vaatteet harrastukset ystävät musiikki:) Olis kiva jos kävisitte katoo ja liittykää lukijaksi jos tykkäätte alotin siis vasta pari päivää sitten nii en ole vielä paljon ehtiny kirjotella tai ulkoasua muutella:)! free-soul-eerika.blogspot.fi

   • MATKAILUBLOGI!

    Entinen englannissa asunut aupair ja nykyinen matkaopas joka aloittaa gran canarialla lokakuussa kirjoittelee seikkailuistaan blogiin! :) Käykäähän kurkkaa!

    http://shedid.blogspot.com

    • Hahaa, seuraan teitä instassa enkä oo ajatellu, että ootte poikia! Iso peukku siistä! Mahtavia juttuja teillä :)


   • http://sosolifestyle.blogspot.fi **********

    soso Lifestyle -blogi on lähinnä FASHION - blogi, jossa paljon outfit kuvia.
    Juttua tulossa myös:

    VALOKUVAAMISESTA,
    GRAAFISESTA SUUNNITTELUSTA
    ja TANSSISTA!!

    Uusi blogi! saa antaa vinkkejä, kommentoida,tykätä, seurata, mitä vain! :)

    -Sonja

   • http://my-life-jamara.blogspot.fi/

    23-vuotiaan livestyle blogi tännä elämää, ruokaa, sisustamista, valokuvia ja kaikkea elämiseen littyvää. Asun mieheni ja kahden japaninpystykorvan kanssa. Olemme juuri muuttaneet pienestä kaupungista Haminasta Lappeerantaan.

    Tule ja ihastu.

    Terv. Janica :)

   • http://lepenthouselife.blogspot.com

    Blogin takana häärii kolme sisustuksesta, ruoanlaitosta ja matkustamisesta kiinnostunutta nuorta naista. Blogissa seurataan niin jokapäiväistä elämää yhteisessä kattohuoneistossa, kuin arjen pieniä iloja.

   • ”R-Pellets” on puupellettien ja puubrikettien kauppamerkki.
    R-Pelletsin tuotteet valmistetaan parhaista raaka-aineista nykyaikaisen tuotantoteknologian avulla, tuotteemme on valmistettu 100 % puusta. Sidosaineita ei käytetä, ei kuorta eikä kantoja. Valvomme jatkuvasti puupellettiemme ja puubrikettiemme laatua, jonka lisäksi laatu tarkistetaan säännöllisesti puolueettomassa laboratoriossa. http://www.rpelletti.fi

   • Perheblogi/odotusblogi www.hulipumpula.vuodatus.net :)

   • http://neearosannaa.blogspot.fi/

    Tartteisin kipeesti lukijoita :)
    Lifestyleblogi. Siellä on vasta ensimmäinen julkaisuni luotu, mutta lisää tulossa. Tykkään valokuvaamisesta ja ulkona tällä hetkellä niin hieno ilma, että voisi kuvaillakin jotain ulkona. Käykää ees kattomas! :-)

   • Lukion abivuotta käyvä tyttö kirjoittelee onnellisuudesta ja kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä:)

    peaceandthebeatles.blogspot.com

   • Aloitin itse bloggaamisen vasta tänää ja haluaisin jonkilaista mielipidettä, kannattaako tuota edes jatkaa. Ideanani on kirjoittaa blogiin päivän tapahtumia, asioita jotka mietityttävät jne! Kirjoitin ennen päivittäin tarinoita ja runoja nyt olen melkein puolivuotta ollut kirjoittamatta mitään ja halusin vihdoin kirjoittaa jotain mahdollisimman säännöllisesti, siksi ajattelin blogin olevan parasvaihtoehto. Ongelma oli vain, että mitä kirjoitan, jonka vuoksi teksti saattaa olla hieaman tönkköä tai hyppivää, pahoittelen!

    http://bigbutstillbeautiful.blogspot.fi/

    Mielipiteitä otetaan mielellään vastaan ^^

   • www.projektiminime.blogspot.fi

    kerron raskausajasta, odotuksesta, ja jos onnistun niin mainostan myös äitiysvaatteita :) olen 17v, ja odotan siis esikoista, eli varmasti on kunnon vauvahömpötystä tulossa ;)

    • Uusperheellinen 29v 2 lapsen äiti alottaa bloggailua,postauksia muutosta,leipomuksista,lastenvaatteista,kaikesta mitä vaan mieleen tulee :) Vinkkejä kaipailen kovasti ja jeesiä kolo bloggerin käyttöön :)
     muuttotuulia.blogspot.fi


   • http://tiiacecilia.blogspot.fi/

    Uudistettu blogi mm. koirista, pian myös hevosista ja tallielämästä, lifestylehömpötystä ja mukana myös panostettuja videoita! (:

   • syttajasutta.blogspot.fi - kun kaikki ei mene, niin kuin lifestyleblogissa.

   • WLB on liikenne ja autoiluaiheinen blogi, naisen kirjoittamana.
    Blogi sisältää nähtyä, koettua, kuultua, luettua ja omia mielipiteitäni liikenteestä ja autoilusta. Sekä tietysti myös hyödyllistä tietoa ja vinkkejä.

    http://wlblogi.blogspot.fi/

    Tervetuloa !

   • http://josrakastut.blogspot.fi/

    Blogi kielletystä hedelmästä, suurista tunteista, rakkaudesta.

    Kiitos jos vaivauduit vilkaisemaan ja suurempi kiitos jos ryhdyit lukijaksi.
    Blogi on vielä melko aluillaan, mutta tarinaa kyllä riittää. :)

   • http://livinglikekh.blogspot.fi/

    esittelyteksti kopioituna tähän;

    "Näppäimistön ja tämän blogin takana on tyttö joka ei pelkää muuta kuin itseään. Alunperäinen lappilainen, mutta huono sellainen koska on ainainen vilukissa ja aina kylmyyksissään. Uhkarohkea ja päästään sekaisin muutenkin. Vastuullinen ja vastuuton. Hölmö mutta ei tyhmä.

    Muutama vuosi takaperin on ollut pieni ihmisrääpäle joka itki hernettäkin syödessään. Blogikirjoitukset 2010-2012 vuonna painottuvat pääosin syömishäiriön pariin. Nykyään Anniina on kai kuitenkin ihan ihmisen kaltainen, tyytyväinen olento pyöreällä pepulla ja pömppömahalla."

   • http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi

    Peleihin, elokuviin, TV-sarjoihin sekä kirpputorijuttuihin keskittynyt blogi. Mukana on paljon pelitarjouksia, esittelyjä, visoja ja arvontoja.

    Juuri tänään on sulkeutumassa arvonta jossa voittaja saa ison nipun erinomaisia seikkailupelejä tietokoneelle, käykää nopeasti osallistumassa jos pelit kiinnostavat! :)

   • http://aycacecilia.blogspot.fi

    Blogissani kirjoitan mm:

    Bikini fitness kilpailijan arjesta, dietti kuulumisia seuraaviin kilpailuihin valmistautumista, liikunnanojaajan opiskelukaudesta, sekä varmasti paljon muuta asiaa tulodssa siinä sivussa :) tervetuloa seuraamaan!

   • http://aycacecilia.blogspot.fi

    Blogissani kirjoitan mm:

    Bikini fitness kilpailijan arjesta, dietti kuulumisia seuraaviin kilpailuihin valmistautumista, liikunnanojaajan opiskelukaudesta, sekä varmasti paljon muuta asiaa tulodssa siinä sivussa :) tervetuloa seuraamaan!

   • http://lisatienesteja.blogspot.fi/

    Pyrin kokeilemaan erilaisia tienaustapoja netin puolella ja raportoin tuloksista. Ultimaattisena tavoitteena olisi hankkia sen verran lisätienestejä, jotta voisi harkita alanvaihtoa nykyisestä vittumaisesta työstäni.

   • Monen firman nettisivuilla on animaatioita. Joidenkin mielestä ne ovat hyvä myyntiä lisäävä asia, ja joidenkin mielestä kaikki animaatiot häiriköivät sivujen asiasisältöön keskittymistä. Kysyn mielipidettäsi, kumpaa lähestymistapaa sinä kannatat:

    Tapa 1:
    Nettisivulla pyörii firman tuotteiden tai palveluiden kuvia, ja kunkin kuvan yhteydessä on lyhyt selostus tuotteesta tai palvelusta. Kuvat ja tekstit vaihtuvat muutaman sekunnin välein nettisivun laatijan määräämässä tahdissa. (Esim. karuselli.)

    Tapa 2:
    Nettisivuilla ei ole mitään animaatioita, vaan kaikki palvelut tai tuotteet näkyvät otsikoina tai staattisina kuvina. Lukija voi itse päättää milloin klikkaa seuraavan tuotteen tai palvelun näkyviin välittämättä sivun omasta rytmistä.

    Tässä polli: (Valitse kumpaa kannatat)
    http://www.easypolls.net/poll.html?p=549f0e32e4b03c59c70e254d

   • Opintomatka Shanghaihin ja matkustamista Aasiassa!
    Reissun valmistelua ja odotusta, reissun päällä olemista ja matkavinkkejä.

    Olkaa kuulolla ;)

    http://teatravell.wordpress.com/

   • terveellisetherkut.wordpress.com

    Terveellisiä herkkuja, ideoita ja reseptejä

   • http://fighterqueen.blogspot.f/

    Täällä ois 17- vuotiaan lähihoitajaopiskelijan jonkinlainen omalaatuinen lifestyleblogi. Mielipidekirjoituksia, PALJON valokuvausta, kuulumisia arjen keskeltä, juttuja opiskelusta, ruokareseptejä, videoita, syvällisiä avautumisia elämästä ja omista sairauksista, ostosten esittelyä ja omanlaista huumoria! :-)

   • in-aworldofmyown.blogspot.com

    Niille joita kiinnostaa katsoa maailmaa myös toisesta näkökulmasta

   • http://ekorilehti.blogspot.fi

    Ekori on ekologinen lehti, joka ottaa vahvasti kantaa ekologisuuteen liittyviin asioihin. Blogi on poikkeuksellinen, koska pidämme täysin asiallista lehteä blogissamme. Kohtelemme lukijoitamme kunnolla ja arvostuksella. Tavoitteennamme on saada ihmiset elämään ekologisemmin kertomalla fakta tiedot kaikesta arjessa. Tervetuloa lukemaan!

   • www.hulttiotytto.blogspot.com

    kertoo minunh huumehuuruisesta elämästäni hyvin suorapuheisesti.

    www.hallumaailma.blogspot.com

    kertoo tarinoista jotka ovat melkeinpä alamaailman legendoja.

    • kannattaa lukea,saattaa muuttaa käsitystä narkomaaneista ja heidän elämästään. paljon tietoa näistä asioista


    • Ihmeiden onkalo - eli Disney klassikko elokuvien ja niiden jatko-osien keräilyyn keskittyvä blogini.

     disneykerailija.blogaaja.fi


    • DisneyKeräilijä kirjoitti:

     Ihmeiden onkalo - eli Disney klassikko elokuvien ja niiden jatko-osien keräilyyn keskittyvä blogini.

     disneykerailija.blogaaja.fi

     www.disneykerailija.blogaaja.fi


   • in-aworldofmyown.blogspot.com

    Niille joita kiinnostaa katsoa maailmaa myös toisesta näkökulmasta

   • http://sabinasmiles.blogspot.fi/

    Täällä kirjoittelee 18 vuotias tyttö Seinäjoelta. Olen vielä ''aloitteleva'' bloggaaja, mutta jo ihan hurahtanut blogimaailmaan. Rakastan kosmetiikkaa, kuvaamista, matkustelua ja muotia, sekä harrastan cheerleadingia ja salilla käymistä. Blogin puolella siis tulen kirjoittelemaan näistä ja omasta elämästäni niitä ja näitä! Toivotan kaikki avoimin sylin tervetulleiksi lukemaan ja kommentoimaan. ♥

   • Kirjottelen elämästäni vaihto-oppilaana Sveitsissä, unohtamatta lisäillä paljon kauniita kuvia upeasta maasta. Toivottavasti tykkäätte:)
    http://annaabroads.blogspot.ch/

   • http://mustaenkelii.blogspot.fi/
    Minun blogini on tuossa jos kiinnostaa;) Aloitin vasta tänä vuonna tammikuussa kirjoittamaan. Tai siis ylipäätensä tein ton blogin sillo. Halusin purkaa ajatukset jonnekkin. Olen 9 luokkaa käyvä tyttö. Blogissani kirjoitan perus 9 luokkalaisen ajatuksia. Poikaystävä petti, aloin oksennella, viillellä, ahdistus ja stressi koulusta ja jatko-opinnoista. Mutta en vain valita blogissani, vaan kirjoitan myös ilosia ajatuksia. Sitten saatan kirjoittaa ajatuksia jostain yhdestä asiasta esim RASISMI. Hope you like my blog;)

   • http://kolmekertaakolme.blogspot.fi

    "Yhtäkkiä mä olin lähellä. Niin lähellä ja näin niin paljon enemmän. Tuijotin sun kasvoja ja kaikki vanhat palaset korvaantu uusilla. Näin ihan uusia asioita, uuden ihmisen. Tarkensin paremmin. Ilmeitä tuli lisää, ilmeitä joita ymmärsin ja osasin lukea. Ja silmät jotka näki mut. Hymyn, joka hymyili mulle. Suun josta tuli sanoja ja lauseita, semmosia jotka opetti mut ymmärtämään miksi, milloin, minne ja kenen kanssa?"

   • http://pumppailua.blogspot.fi/
    Parikymppisen tytön kirjoittelua pääsykoeurakasta, projektista paremman kropan tavoittelussa ja vähän muustakin. :)

   • Aloitteleva bloggari ja blogi joka vielä etsii suuntaansa. Olisi mukavaa jos ihmiset jättäisivät asiallisia kommentteja blogiini.
    www.hautomo.net

   • Jaahas täälläkö se bloggareiden (PERSEEN NUOLIJODEN) paratiisi on?

   • http://breikkiblogi.wordpress.com

    "Pieni tauko tekee hyvää. Ota kahvikupponen ja liity seuraani toviksi".

    Perheellisen naisen kirjoittama blogi, jossa sivutaan yhteiskuntaa, lapsiperhettä, tasa-arvoa, koulumaailmaa, naisten ja lasten oikeuksia, miestenkin, nukke- ja postimerkkikeräilyä, uskontoa, monikulttuurisuutta. Elämää.

    Blogi on vasta alkanut, mutta keskusteluihin sopii jo osallistua rohkeasti, ken jotain mieltä on.

   • Hallo!

    www.rantapallo.fi/alpenglow

    Kyllästyin loskapaska-Turkuun ja kesätyöttömyyteen ja lähden au pairiksi Sveitsiin. Luvassa siis Alppeja, paljon Alppeja, viikonloppureissailua, vaelluksia sekä vuorilla että iltaisilla kaduilla ja intoilua uudesta maasta! Olen 20-vuotias valtio-opin opiskelija ja tykkään ruotia lisäksi erilaisia yhteiskunnallisia juttuja värikkäällä kirjoitustyylilläni.

   • Me tehdään kaveriporukalla urheilublogia, jossa käymme kokeilemassa eri urheilulajeja, ruokavalioita ja otamme vastaan haasteita. Blogi löytyy osoitteesta www.sporttiruletti.com

    meillä on myös instagramtili: sporttiruletti, löydytään samalla nimellä myös fb:stä. Blogissa on paljon kuvia, videoita ja tietoa eri lajeista. On aika uusi blogi vielä :)

    "Se ei elä, joka pelkää".

   • http://linnealisa.blogspot.fi/

    Kokeilevan journalismin nimissä perustettu blogi, jossa heitellään ilmapalloja, varustaudutaan muotivermeisiin ja aatustellaan asioita. Hymy huulilla ja tukka takussa!

   • http://inka-allornothing.blogspot.fi/

    18 vuotias Tampereen hurja. Inttileski 1/15.
    Sisustus, kimallus, shoppailu, tatuoinnit, hiusjutut, juhliminen, hyvä ruoka, autot, mekot, ihana avomies & onnellisuus.

   • http://marisolblogi.blogspot.fi
    https://www.facebook.com/marisolblogi

    MariSol -blogi kertoo miten ja mitä kaikkea kivaa, ja ehkä vähän luxustakin, voi saada elämäänsä vähällä rahalla.
    Mietteitä työttömyydestä ja työnhausta, tapoja rahan säästämiseen ja pennin venyttämiseen.

    Blogin tarkoitus ei ole masentaa tai kertoa kurjuudesta, vaan piristää huomaamaan miten näinkin selviää.

    Tervetuloa lukemaan!

   • http://arkisoppa.com/

    MLL Varsinais-Suomen piiri on avannut uuden blogin. Arkisopassa viikoittain vuorottelevat vapaaehtoistyöntekijät, piirin työntekijät sekä vierailevat tähdet.

    Tervemenoa lukemaan ensimmäiset postaukset arjen soppakattilasta!

   • http://justbywriting.blogspot.fi/
    Vasta bloggaamaan aloittaneiden kahden tytön blogi, jossa tulee vähän kaikenlaisia postauksia. Ois kiva saada lukijoita, niin ois intoa tehdä myös niitä postauksia :)

   • Lifestyleblogi :)

    feelthebeaty.blogspot.com

   • Moikka!

    Blogini löytyy osoitteesta http://ninassusanne.blogspot.fi/

    Kirjoitan blogissa positiiviseen ja pohdiskelevaan tyyliin elämän pienistä ja suurista asioista. Matkustelu, kokkailu, sisustus, liikunta sekä muoti ja kauneus on niitä asioista mistä tykkään jakaa ajatuksia.

    "Let the beauty of what you love, be what you do."

    Tervetuloa seuraamaan! :)

    -Nina

    www.ninassusanne.blogspot.com

   • massaanhukkunut.wordpress.com kirjoituksia mielipiteistäni, kirjoista, yms.

   • http://kaikkikohdallaan.blogspot.fi/
    Kuvaus kaiken vieneestä suhteesta. Kuvaus siitä, mitä oli olla toinen nainen. Epätoivoinen, mutta tavoitteellinen kuvaus eteenpäin menemisestä.

   • Olen siis 15-vuotias tyttö juuri aloittanut lifestyle-blogin ,jonne kaipaisin lukioita! :-)
    jos kiinnostaa nii käykää ihmeessä kurkkaamassa!

    http://aadaroosaa.blogspot.fi/

   • Olen juuri aloittanut 15-vuotias lifestyle-bloggaaja ,jonne kaipaisin uusia lukioita! :-)
    käykää kurkkaamassa jos kiinnostaa!

    http://aadaroosaa.blogspot.fi/

   • http://roosaviktoria.com 22 vuotias suomalainen tyttö joka asustelee Ruotsin Göteborgissa nykyään ja kirjoittaa vaatteista, ruuasta, terveyshömpötyksistä ja arkisista jutuista! :)

   • Hahhahmuu.blogspot.fi

    kirjoittelen nukeista, joskus jostain muustakin.

   • Heippa!
    Olen 14-vuotias tyttö, joka harrastaa hevosurheilua ja omistaa kolme kania.

    Minulla on 10-vuotias lämppäriori vuokrahevosena. Teemme vähän kaikenlaista, eikä vauhtia puutu elämästämme!

    Hevosblogi: kaviosydammessa.blogspot.fi
    Kaniblogi: meandmycmonster.blogspot.fi

   • Pupublogini kanssa olen harrastanut bloggaamista jo hieman yli vuoden. Blogi kertoo siis kahdesta estepupusta, joiden kanssa kierrämme kilpailuja ympäri Suomea. Pupujen nimet ovat Edwin ja Nutella, voit lukea kanien estehypystä enemmän estekanit ry:n sivuilta!
    pupublogi: http://superlemmikit.blogspot.fi/

    Koirablogin taas tein aika vähän aikaa sitten. Nyt vasta olen saanut ulkoasun miellyttäväksi ja viitsin sitä hieman tuoda esillekin. Tässä blogissa seikkailevat viisi siperianhuskypoikaa, Unto, Sulo, Arttu, Yoda ja Sepe. Talvisin pojat vetävät rekeä lunta tullessa tarpeeksi ja kesäisin käyn Artun, Yodan ja harvoin myös Unton kanssa näyttelyissä.
    koirablogi: http://viisitaystuhoa.blogspot.fi/

    Kumpaakin blogia ylläpitää siis 14-vuotias tyttö Etelä-Suomesta. Tervetuloa kartuttamaan lukuelämyksiäsi! :)

   • http://workingonamasterpiece.blogspot.fi/?m=1 Syyskuusta eteenpäin elämää, opiskelua ja fiiliksiä Lontoosta ja kaikkee syvällistä siihen päälle. Kesällä enemmän sitä deepimpää ennen kun alkaa tapahtua :D arvostan joka ikistä lukukertaa :D

   • Moikka  Tässä olisi minun blogini, olisi mahtavaa saada kommentteja, miten voisi parantaa blogia ja postausehdotuksia otan myös mielelläni vastaan. Kirjoitan lähinnä omasta elämästä ja vaateista, mutta mukaan mahtuu myös urheilua ja hyvää oloa. Toivottavasti tykkäätte 
    http://matildaselin.blogspot.fi/

   • Olen 15-vuotias äskettäin aloittanut bloggaaja. Pidän siis lifestyle- blogia ja pääasiassa keskityn muotiin ja urheiluun! Uudet lukiat on tervetulleita ;)

    http://aadaroosaa.blogspot.fi/

   • Moikka :) Kirjoitan lifestyle tyylistä blogia, lisäksi paljon asukuvia ja urheilua, sekä hyvinvointia. Postaan yleensä vähintään kerran päivässä, joskus enemmänkin. Olisi mahtavaa, jos voisitte mennä katsomaan ja kertomaan mielipiteenne blogistani. Kiitos kovasti :)
    http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

   • Kirjoituksia itsensä henkisestä ja fyysisestä kehittämisestä, itseopiskelusta, motivaatiosta ja elämässä eteenpäin menemisestä. Toivottavasti voin inspiroida myös sinua parempaan elämään. :)

    http://kasvunpolku.blogspot.com/

   • http://munsurinaa.blogspot.fi
    Tuossa blogissa kommentoin ajankohtaisia asioita tai kirjoitan kiinnostavista asioista kuten esim. musiikista, elokuvista, historiasta, uskonnoista, vammaisuudesta.

   • http://dreamoffi.blogspot.fi/
    25-vuotiaan oululaisen lifestyleblogi, jossa mm. ostoksia, meikkijuttuja, matkustelua, reseptejä yms. Suurilla hyvälaatuisilla kuvilla varustettu:)

   • hirnuvathurmurit.blogspot.fi
    Ihan uusi heppablogi :)

   • http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

    16-vuotias skitsofreenikko, vakavasti masentunut ja sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivä tyttö kirjoittelee tuntemuksistaan ja kokemuksistaan sekä yrittää nousta psykoosin varjosta.

    Neljä hoitojaksoa ja vuosi suljetulla osastolla. Paljon lääkkeitä ja tuhoutuneita ystävyyssuhteita. Masentunut äiti ja koulukiusaamista. Ahmimista ja oksentelua. Koulua ja paljon, paljon tunteita. Näistä on blogini tehty.

   • www.blogbook.fi/eevaetsiiaatamia Kirjoituksia sen oikean etsimisestä sekä paljon muusta.

   • Viikonloppublog.blogspot.fi

    Suurin ero muihin blogeihin on varmaankin se, että postailen aina viikonloppuisin. Eli voit siis lukea uusia postauksiani aina perjantaina, launtaina ja sunnuntaina.
    Tämä johtuu siitä, että käyn koulua arkipäivisin ja tykkään valmistella rauhassa uusia postauksia, joita julkaisen sitten teidän luettavaksi viikonloppuisin.
    Blogin sisältö tulee varmasti vaihtelemaan suuresti.
    Lähinnä lifestyle postauksia, mutta varmasti usein myös
    vaate postauksia. Eli blogini ei siis kerro ainoastaan viikonlopuista, vaikka moni varmasti ajatteli niin lukiessaan blogini nimen.

   • monamigurumi.blogspot.com
    Aika uudenkarhea blogi täytettynä amigurumeilla, langoilla, pokemoneilla ja suloisilla otuksilla :'3

   • http://pienempimaailmani.blogspot.com/

    25-vuotiaan nuoren naisen hyvinvointiblogi, jota kirjotellaan pieni pilke silmäkulmassa. Tämän vuoden alusta tiputettu painoa -16kg ja täten myös päästy yhteen suurimmista tavotteista. Nyt pyritään muokkaamaan kroppaa vieläkin ja löytämään yhä edelleen se terveys niin kroppaan kuin mieleenkin. :)

   • Treeniin sekä terveelliseen ruokavalioon keskittynyt fitnessblogi. Blogiin kirjoittelen asiatekstejä eri aiheista, sekä myös omia kuulumisiani. Tervetuloa seuraamaan!
    http://beachfitforever.blogspot.fi/

   • Moi.
    Mä kerron blogissani mun elämäntapamuutoksesta ja mahdollisesti tulevaisuudessa uudesta elämästä yksinasuessa ja vaatekokojen pienentyessä :)

    http://painonalennus.blogspot.fi/

   • 15-vuotiaan vaaleanpunainen vasta aloitettu lifestyle- aiheinen blogi kertoo muodista , urheilusta ja vähänväliä myös omasta arjesta. Pyrin kirjoittelemaan mahdollisimman usein, jos kiinnostuit käy ihmeessä kurkkaamassa ja liittymässä lukiaksi tai heittämässä kommenttia :-)

    http://aadaroosaa.blogspot.fi/

   • Kauniiden asioiden ympärille kiertyvä blogi. :) Blogissa teen paljon erilaisia projekteja, annan ompelu sekä ruuanlaitto/leivontavinkkejä ja kirjoitan lisäksi kaikenlaisia höpöhöpöjuttuja omasta elämästäni ja kiinnostavista asioista :) käy ihmeessä kurkkaamassa ja toivottavasti jäät koukkuun ja liityt lukijaksi ;)

    http://viksunan.blogspot.fi/

   • radiomakela.net
    nettiradioita ympäri maailmaa

   • http://salainen-nurkkaus.blogspot.fi/

    Olen 22-vuotias opiskelijavaimo.
    Rakastan käsitöitä, sisustamista ja leipomista.
    Asun mieheni ja Taneli-kissani kanssa Länsi-Suomessa kivassa kaksiossa.

   • https://ajatuksiajaleivontaa.wordpress.com/
    Olen 16v. Aloitin juuri bloggaamisen, joten hirveästi ei ole mitään. Yritän aluksi päivittäin kirjoitella. Kerron elämästäni.laitan jossain kohtaa myös leivotaan liittyvää asiaa.kerron myös mitä päässäni liikkuu

   • Apple uutisia Suomeksi
    www.omenablogi.fi

   • LIFESTYLE / TREENI / PERHE

    Pieni ja pippurinen 26-vee Mama kamppailee jenkkakahvoja vastaan, rakastaa kalliita käsilaukkuja ja kärsii kroonisesta herkkuholismista. Aitoutta isolla Aalla, asiaa arjen avautumisista materiamismionnien väliltä. Tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi ja balanssin löytäminen ruuhkavuosien keskelle.

    Löytää täältä : http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/">FIT FAT MAMA

   • 19-vuotias positiivinen tyttönen, joka lähtee ensi viikolla au pairiksi Irlantiin. Blogi kertoo arjestani irlantilaisessa pikkukaupungissa lähellä Dublinia. Silloin tällöin blogissa pilkahtaa myös muotiin ja kauneuteen liittyviä juttuja :-)

    http://henetsu.blogspot.fi

   • http://www.lily.fi/blogit/sami-petteri

    Käykää tutustumassa mun lifestyle blogiin. Kommenteja teksteistä mielelläni otan vastaan. Blogin löytää myös osoitteesta www.samipetteri.com

    Aiheet:
    -katumuoti
    -kauneus&hyvinvointi
    -sisustaminen

    Kerron aika ajoin kerron blogissani myös omasta RANTA korumallistostani

   • Takoo Rautaa-Salilla

    Kolmikymppisen perheenisän treeniblogi. Itselläni tavoitteena ei ole niinkään voiman maksimointi vaan lihaskasvun maksimointi. Tottakai lihas ja voima kulkee käsikädessä, mutta katsotaan mitä treenit ja vuodet tuovat tullessaan.

    • www.takoorautaa.wordpress.com


   • Mietiskelyä ja ihme säätiedotusta

    maankamaralla.blogspot.fi

   • Kuinka yhdistetään idyllisen rintamamiestalon emännyys, mielipuolen näpertely ja ison muksujengin mutsina oleminen? Se selviää täällä. Boheemia kotiäitielämää.
    Lisäksi tosi siistejä käsityönäpräyksiä.
    http://bohobonbon.blogspot.fi

   • Säännöllisen epäsäännöllisesti päivittyvä blogi suuntavaistottomista haikaroista, elämän pienistä valon pisaroista ja yhtäkkisistä suvannoista sekä karvalapsista (aka. lemmikeistä). Emännöimässä tahattomasti lapseton parikymppinen nuorirouva vm.-15. Tervetuloa mukaan kurkkaamaan matkaani minästä meiksi!

    http://fromhemiewithlove.blogspot.fi

   • <http://paulalete.blogspot.fi>
    17-vuotias tyttö ja hevonen treenaa kouluratsastusta, kirjoitan myös opiskeluistani ja muusta elämästäni :)

   • Lähetyshiippakunnan blogi: www.lhpk.fi/blogi/
    kertoo lähetysiippakunnan asioista. Entinen Luthersäätiö

   • https://jobsylife.wordpress.com

    Yksinkertainen mies monimutkaisessa maailmassa, karvalakkimallin mietteitä elämästä ja asioista. Kirjoittaminen tapahtuu pilke silmäkulmassa ja pieni virne naamalla.

   • http://sellastyle.blogspot.fi

    korkkareita ja verkkareita. unelmäelämää ja elämän unelmaa, kaikee ankeeta mitä julkisivu ei heti paljasta. paljastuksia siis yhdestä elämästä.

   • www.asmu.kuvat.fi
    matkustusta ja kuvia

   • http://unelmannuppuja.blogspot.fi

    20-vuotias opiskelijatyttönen kirjoittelee reissuistaan, unelmistaan ja arjestaan. Hassuja ajatuksia, tuulen huminaa, runolisuutta, valokuvia, elokuvia, kauniita asioita ja ihmetyksenaiheita.

   • 15-vuotiaan nuoren tytön lifestyle- tyylinen blogi kertoo omista arjen askareista, muodista ja meikki jutuista kuin myös tanssi harrastuksesta ja urheilemisesta :-)

    http://aadaroosaa.blogspot.fi/

   • Kiinnostaako Apple, käy vilkaisemassa www.omenablogi.fi

   • Moikka! Oon tämmönen tyttönen ja oon alottanut bloggauksen tänä syksynä. Muutaman tekstin oon saanu aikaan eikä nekään oo mitään parhaimpia, mutta ois kiva jos joku rupeis lukee mun blogia. En koskaan keksi mistä kirjottaa nii seki ois kivaa jos joku kertois jostai aiaheista, mistä voisin kirjottaa :D Tos on linkki mun blogiin käykää vaa tsekkaa

    http://www.littlehoddog.blogspot.fi/

   • LIFESTYLE / TREENI / PERHE

    Pieni ja pippurinen 26-vee Mama kamppailee jenkkakahvoja vastaan, rakastaa kalliita käsilaukkuja ja kärsii kroonisesta herkkuholismista.

    http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/

    Tervetuloa <3

   • Heippa! Kirjotan blogia enemmän tai vähemmän yhteiskunnallisista asioista. Blogissa käsitellään mun mielipiteitä ja sitä miten minä näen yhteiskunnan. Joskus aiheet saattavat mennä ohi yhteiskunnan, enkä tarkoita että blogissa puhuttaisiin poliittisesti poliitikoista tai samalla tavalla kuin kansanedustajat, vaan niin kuin nuori suomalainen näkee asiat. Blogissa puhutaan rehellisesti mun mielipiteistä ja perustelen mielipiteeni hyvin jne... http://curiousclueless.blogspot.fi/

   • et saa.

   • "Lapsiperheen arkea. Mikään ei ole täydellistä, vaan kaikki on tiptop nippa nappa" Blogini käsittelee pääasiassa perhe-elämää mutta myös kaikkea muuta, maan ja taivaan väliltä.
    http://tiptopnippanappa.blogaaja.fi/

   • nita-matkalla-kaukaisuuteen.blogspot.fi

    19-vuotiaan opiskelian juttuja, vähän aikaa sitten vasta aloitettu

   • www.lattepappa.fi | Perheblogi tuoreen isän mietteistä

   • http://illuusiovalaistu.blogspot.fi/
    Blogin tarkoitus on kohottaa kollektiivista värähtelytasoa. Kirjoitan mm. vetovoiman ja ykseyden laeista ja tuon esille tutkimustuloksia, jotka todistavat tietoisuuden vaikutuksen ympäristöön ja auttavat ihmisiä saavuttamaan kaikki unelmansa.

   • allkawaiilove.blogspot.fi

    > 19-vuotias etelä-suomesta kotoisin oleva opiskelija, joka rakastaa kaikkea söpöä ja vaaleanpunaista! ♥

   • https://pienipaivakirjayksinaisyydesta.wordpress.com/

    Aikuisen naisen yksinäisyydestä. Ruikuttamatta, itseään säälimättä. Havaintoja elämästä, joka on kuten jokaisen muunkin: vain hieman erilainen. Useimmille "yksinäisyys" merkitsee jaksoa suhteiden välissä tai juttuseuran puutetta työpaikalla. Blogini on toisenlainen: yksinäisyydestä, joka on katkeamaton. Monine puolineen.

    Ei itsesäälille. Kyllä itsereflektiolle ja tunteiden avoimuudelle. Jakamiselle: vaikka vain tekstinkin kautta, tuntemattomille.

   • http://niinkapinen.blogspot.fi/

    Tässä on mun blogi. Kirjoittelen omasta näkökulmasta, mutta en aio paljastaa omaa identiteettiäni missään vaiheessa. Käykää kommentoimassa ja kritisoimassa. Kirjoittelen jatkossa lisää varmaan vähän eri aiheista.

   • http://nemorosaniu.blogspot.fi/

    Olen pian 18 vuotias tyttö, ja kirjoitan blogia paniikkihäiriön, ahdistuneisuushäiriön, masennuksen sekä väsymysoireyhtymän siimessä. Niistä huolimatta keskityn elämään täysillä. Harrastan liikkumista jaksamisen mukaan, ratsastusta, kirjoittamista, piirtämistä, lukemista ja luonnossa liikkumista.

    //Tällä hetkellä blogi on alkutekijöissä koska edellinen blogi katosi mystisesti!

   • ahdistuspaivakirjavol99.blogspot.fi

    18-v tytön kirjoituksia masennuksesta syömishäiriöön

   • ahdistuspaivakirjavol99.blogspot.fi

    • Tekstejä löytyy sekä suomeksi että englanniksi


   • babymom2016.wordpress.com
    17v puolivuotiáan vauvan teiniäiti,kirjotuksia tulee usein,aihealueena on äitiys,koti,laihdutus,nuoruuden ja vanhemmuuden yhdistäminen yms,kannattaa kurkata! :) kuvagalleriassa kuvia lisää!

   • http://viivimiljamaria.blogspot.fi/

    Kohta 17 vuotiaan tytön lifestyle blogi! Olen palannut kirjoittamistauolta, joten motivaatio kirjoittamiseen on todella korkealla! Nyt vain kaipaisin lisää seuraajia mun tuleville jutuille (-: Blogista löytyy paljon erilaisia postauksia niin skolioosista erilaisiin resepteihin ja asupostauksiin!

   • Hei,

    Pikkuinen mummoliini tuhtaa kierrätyksen parissa ja tuunailee ja puuhailee perin omituisia juttuja. Kaikille vanhoille vaatteille ja kengille annetaan uusi elämä ja roskatkin otetaan käyttöön. Tervetuloa kurkkimaan matalaan linnaani...

    http://villananna.blogspot.fi/

   • Hevosaiheinen tuntiratsastajan blogi lahtolinjaylitetty.blogspot.com :)

   • Rikollisena toiminnan jatkajana jakaa Poliisien tutkinnasta huolimatta mm. Eri uskontoja rievaavia tekstejä/kuvia. Porno/Gay porno kuvia sekä pommien teko-ohjeita, näitä kaikkia voit seurata Sampsa Kurrin perustaman MuroBBS:n (lehtitalo Otavamedian tukemana) pitämässäni puolueettomassa Blogissa johon voi kommentoida vapaasti:

    "murobbs.wordpress.com"

    Kunnon faktaa siitä, mitä kaikkea älytöntä ja laitonta yksityiset suurrahoitteiset forumit saavat tehdä eikä laki mahda heille mitään!!!!

   • www.takoorautaa.wordpress.com

    Treenaukseen ja perhe-elämään liittyvä blogi.

   • http://jennymariann.blogspot.fi/ 20 vuotiaan liiketalouden opiskelijan valokuvapainoitteinen blogi, juttuja lähes laidasta laitaan :) Intohimoina valokuvaus, ruoanlaitto, sekä kuntosali.

   • http://luonnonvalo.blogspot.fi/

    Paljon kuvia luonnosta ja muusta sisältävä pian 19-vuotiaan tytön uudehko blogi, jossa tulee olemaan postauksia laidasta laitaan :)

   • hennotunelmat.blogspot.com

    Valokuvaus blogi, jota pitää 21vuotias miehenpuolikas. Tarkoituksena olisi myös käsitellä pinnalla olevia aiheita. Kurkistakaa rohkeasti ja jättäkää toki viestiä ja kritisoitavaa! :)

   • http://www.meanwhileinfr.blogspot.com

    Jokainen varmaan tietää jonkun, joka on kieltä osaamattomana muuttanut toiseen maahan asumaan ja yks-kaks siinä muutamassa vuodessa oppinut kielen, hankkinut työn, perheen jne.
    No. Mä olen itse ihan urakan alkumetreillä ja oon valmis jakamaan oman tarinani siitä, mitä kaikkea siinä lähdön ja finaaliviivan välissä oikein tapahtuu.

   • Tämä blogi käsittelee henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä mun elämää...tervetuloa tutustumaan :) :

    www.lauranlandiassa.blogspot.com

   • Tästä blogista löytää hyviä vinkkejä omien tietojen suojaamiseen Internetissä ja VPN-palveluiden käyttöön: http://www.vpn-vertailu.com

   • Välihuomiona vinkki teille ihanille bloggaajille, ensi vuonna tulee bloggaajille suunnattu kalenteri :) https://www.facebook.com/bloggaajankalenteri/

    Teitä on kyllä hurja määrä, ja aiheita niin monipuolisesti laidasta laitaan!

   • Valokuvia hurmaavasta luonnosta ja kauniista yksityiskohdista: ruedesofia.wordpress.com

   • http://manygoodmemories.blogspot.fi/

    Viime viikolla takaisin suomeen Australiasta tulleen nuoren naisen naisen elämää ja ajatuksia. Viiden vuoden blogin pitämisen jälkeen aloitin tänään puhtaalta pöydältä uudessa blogissa

   • www.sarinblogi-fi.com

    Elämää.. ajatuksia perheväkivallasta ja siitä selviytymisestä sekä ura-äidin mietteitä.. :)

   • https://annamaijaalisa.blogspot.fi/
    Heippa! Täällä kirjoittelee 14-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta. Blogissani pääset seuraamaan elämääni, kerron mielipiteitäni, puran ajatuksiani ja kuvailen videopostauksia. Olisi mahtavaa, jos liittyisit lukijaksi!

   • Tänä vuonna 18 vuotta täyttävä nuori nainen kertoo lifestyle blogissaan tapahtumista ja elämästään. Blogi on aika kuva painotteinen, mutta kyllä tekstiäkin on jonkin verran.
    http://jasminnsblog.blogspot.fi/?m=1

   • Kolmikymppinen kodinhengettäryyttä tavoitteleva nainen kokkaa, leipoo ja kattaa pöydän kauniisti. Blogissa annetaan vinkkejä kodinhoidosta ja arjen organisoinnista.

   • Olen 30-vuotias uusperheen äiti ja kirjoitan omasta arjestani päästelläkseni höyryjä ja jakaakseni elämäni teidän kanssanne, luultavasti törmäätte usein myös resepteihin. http://duunarinpaivakirja.blogspot.fi/

   • Tarvitsetko Apple tai Windows/PC-tukea. Käy osoitteessa www.omenafoorumi.omenablogi.fi. Jos Apple tuotteet ja uutiset kiinnostaa tähän löytyy apuja osoitteessa www.omenablogi.fi

   • 37v, neljän lapsen äitin ja miehen omaava kirjallisuuutta harrastava naikkonen, aiheisiin kuuluu mm. perhearki, kokkailut ja reseptit, kirjallisuus ja ihan vain ajatusten purkaminen :) Tervetuloa seuraamaan!

    https://uudetsuvituulet.blogspot.fi/

   • 22-vuotiaan helsinkiläisen opiskelijan lifestyleblogi. Blogi on vasta muuttanut, joten sisältöä on vielä valitettavan vähän.

    http://haamupuheluja.blogspot.fi/

   • https://www.blogit.fi/home-story

    Blogi alkoi vesivahingosta ja siihen liittyneistä käänteistä, mutta jatkuu nyt (toivottavasti) kevyemmillä aiheilla. Blogi alkoi kahden pienen lapsen äidin mietteillä elämästä, kun vesivahinko ajoi perheen pois juuri ostetusta asunnosta. Miten vauvaperheen arki sujui vieraissa nurkissa, miten remontti eteni (ja mitä kävi, kun se ei edennyt) ja minkälaisia asioita pitää ja kannattaa ottaa huomioon vastaavassa tilanteessa? Ja mitä heille kuuluu nyt :)

    Olen seurannut alusta asti ja suosittelen ehdottomasti lukemaan!

   • Kiinnostaako Applen ihmeellinen maailma, tutustu osoitteessa www.omenablogi.fi. Lisäksi Apple aiheista keskustelua löytyy saman katon alta, mutta osoitteessa www.omenafoorumi.fi. Kiitos ja tervetuloa mukaan!

   • www.westendmum.fi
    ei oo oma, mutta luen sitä usein.

   • http://bordercollierhea.blogspot.fi/
    Uusi blogi tulevasta bordercollie pennusta. Blogissa kerrotaan ihan perus arki elämästä sekä erilaisista koiraharrastuksista yms. Tervetuloa lukemaan:)

   • http://kaikujaradanvarrelta.blogspot.fi

    34-vuotias juuri pääkaupunkiseudulle muuttanut nainen joka aloittelee blogia.
    Elämän ihmettelyä, fiilistelyä ja uusia kokemuksia. Hyvän kahvin metsästystä ja höpöhöpö juttuja. Tule ihmeessä kurkkaamaan :)

   • https://perhosvaikutuksenalainen.blogspot.fi/

    Kirjoitan elämästä kaksoisliekkinä. Kirjoitan rakkaudesta, hyvinvoinnista ja kaikesta ihanasta. Pyrin pysymään mahdollisimman maanläheisenä ja aitona näissä korkealentoisissa aiheissa :)

   • Moikka! Nimeni on Sonja, ja olen kirjoittanut blogiani kaksi vuotta. Blogissani laittelen järjestelmäkameralla otettuja kuvia, ihan arkipäiväisiä! Tekstiin kirjoittelen ihan viikosta, ja turisen mukavia.

    ubersonja.blogspot.fi

   • https://positivityandvibes.blogspot.fi

    Blogia kirjoittaa 30-vuotias markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevä neitonen Espoosta, joka vastoinkäymisistä inspiroituneena haluaa tehdä jokaisesta elämänsä päivästä hyvän. Blogissa arkea ja positiivisia ajatuksia!

   • almostsuny.blogspot.fi

    Perustettu siksi, että saan julkaista omia fiktio kirjoituksiani. Muutoin juttuja kirjoista, elokuvista ja muusta sen sellaisesta.
    Olisi mukavaa saada palautetta.

   • teoriamiehista.blogspot.fi

    Miehiä, parisuhteita, epäonnistuneita suhteita, yhden illan säätöjä, miesten iskemistä, treffailua. Tässä yksi esimerkki siitä miten monella tapaa voi onnistua tai epäonnistua miesten kanssa. Saa nauraa.

   • http://venomouswoman.blogspot.fi/

    teksti käsittelee aika brutaaleja asioita, ei nii viatonta tekstiä. Postasin ekaa kertaa eilen, lisää tulossa ja paljon. Jos tykkää vähän tälläsestä erikoisemmasta luettavasta niin suosittelen seuraamaan, tulee aikamoisia paljastuksia matkan varrella.

    Ja tosiaan, kirjoitan englanniksi mutta aika helppoa luettavaa jos löytyy kielitaitoa. Teen teksteihin käännökset sitten joskus.

    • Kerropa sitten siitä miten sait sen HIV-infektion, kun sen saat. Kuppakin voisi riittää.


   • Hei!

    http://uppoutuneenaolotilaan.blogspot.fi/

    Suoraan blogistani lainattuna: "Tykkään pohtia paljon erilaisia asioita ja koen eri tilanteet kaikkien asitien kautta. Mietin usein sitä, mitä ihmiset tekevät ja miksi he tekevät niin, ihan yksilötasosta maailmanlaajuisiin asioihin. Mietin eri tilanteissa usein sitä, mille minusta ja muista tuntuu? Mitä ihmiset näkevät ja kokevat? Mikä heille jää mieleen tilanteesta ja mitä tilanteesta voi oppia? Mietin siis paljon ihmisen olemista ja siitä tämä blogin nimi Uppoutuneena olotilaan tuleekin.

    Kirjoitan tänne ns. normaaleja blogitekstejä, joissa kerron päivistäni, tapahtumista tai jostain muistoista. Kirjoitan myös tarinoita ja runoja, sekä mielipidekirjoituksia hyvän aiheen sattuessa kohdalle."

    Käy lukemassa lisää!

    http://uppoutuneenaolotilaan.blogspot.fi/

   • Olen 26 -vuotias opiskelija ja tuleva äiti Jyväskylästä. Kirjoitan arjestamme, opiskelusta, raskaudesta ja tulevasta vauva-arjesta sekä ajankohtaisista aiheista.
    Tervetuloa lukemaan, miltä elämä meillä näyttää!

    http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

   • merituulihetki.blogspot.fi

   • Rikkaruoho on paikka, johon minä, Parsakaalilevite, kirjoitan tarinoita tyhjentääkseni aivoissani vellovaa inspiraatiota ja hyödyntääkseni mielikuvitukseni tuottamia ideoita. Kaikki ovat tervetulleita lukamaan tarinoitani!

    rikkaruoho.simplesite.com

   • Olen 19-vuotias nuori nainen, joka kirjoittaa lifestyleblogia vlogipostausten kera. Kirjoitan blogissani itseäni inspiroivista aiheista, eli elämästä, muodista ja muusta mikä nyt sattuu milloinkin kiinnostamaan. Olen aloitteleva artisti, ja takanani on nyt kaksi julkaistua omaa kappaletta Spotifyssä ja YouTubessa. Sain myös kesällä tietää, että pääsin opiskelemaan toimintaterapeutiksi. :)

    http://worldbypinja.blogspot.fi/

   • Moikka! Kirjoitan Lifestyle blogia, jonka aihepiirit käsittelevät sairastettua bulimiaa/anoreksiaa, nykyisiä terveellisiä elämäntapoja ja jaan hyvinvoinnin vinkkejä positiivisessa hengessä. Löytyy myös treeni- ja ruoka-aiheisiakin postauksia! :)

    http://fitnessmalli.fi/elinaadasofia/

   • http://www.lalalilja.fi

    La La Lilja on kokoelma arjen kauniista asioista kuvin ja sanoin. Blogi on omistettu tavallisen arjen ylistykselle ja kauniiden hetkien keräilylle.

   • findinghappiness4.blogspot.com

    Blogi onnellisuudesta.

   • Minnan Stoorit-blogi avaa elämää monisävyisesti erilaisten kokemusten ja tapahtumien kautta.
    Jos uskallat kohdata avoimesti elämää niin tervetuloa viettämään pieni lukuhetki blogini parissa!

    minnanstoorit.blogspot.fi

   • http://www.totuuttajatehtavia.blogspot.com

    Aloitteleva uusi blogi, hyvä artikkeleiden alkupotti jo kasassa. Henk. koht. päiväkirjamaisesti ja kiroiluvaroituksella kriisejä, tunteita, asioiden tajuamista, viisaita sanoja, unia ja niiden tulkintaa, kaikenlaista sekoilua ja analysointia.

   • pikkusophienpariisi.wordpress.com

    Elämää Pariisissa taaperon kanssa. Blogi on aloitettu opinnäytetyönä ja tarkoitus on antaa vinkkejä Pariisiin matkaaville lapsiperheille ja kertoa arkipäivän asioista Pariisissa.

   • Olen Heidi, 26-vuotias rahasta kiinnostunut rouva. Kirjoittelen blogissa mm. säästämisestä, sijoittamisesta, rahasta, bloggaamisesta, nettisivujen teosta sekä koodaamisesta.

    Samalla kun opettelen itse uusia taitoja, toivon voivani jakaa vinkkejä lukijoille.

    http://kukkaronrouva.fi/

    • Jos haluat verkkosivuja opetella tekemään ja osaat englantia (google kääntäjällä suomeksi on vaihtoehto). Mene w3schools.com ja opettele html, css, js, node.js, sql, angular.js, mongoDB. Näillä tiedoilla voi tehdä oman verkkosivun ja laittaa sen nettiin. Domain nimen saa afraid.org tai dy.fi (subdomain). Maksat ainoastaan omasta netistä ja sähköstä (+omasta tietokoneesta).

     C# on helpompi kuin java aloituskielenä. Googlesta löytyy alusta melko hyvälle tasolle englanniksi tiedot. Silmukat, luokat, muuttujat, metodit/funktiot.


   • https://www.facebook.com/valassarjakuva/
    Teen Moby Dickiin perustuvaa 200-sivuista sarjakuvaa, jonka pyrin saamaan valmiiksi tämän vuoden aikana. Facebook-blogissa seuraillaan sarjakuvan työvaiheita, postaillaan näytteitä sarjakuvasivuista, ruoditaan sarjakuvan saamista myyntiin Suomessa ja ulkomailla, tussaillaan tops-puikolla ja tussiterällä, ihmetellään käsialajuttuja, julkaistaan videoita, esitellään sarjakuvasyndikointia ja piehtaroidaan kaikin puolin sarjakuvan ihmeellisessä maailmassa.

    • Minulla on myös blogi, jossa kerron päiväkirjan omaisesti uskostani ja sen kasvusta. Opin tuntemaan Jeesuksen 6 vuotiaana ja tänään olen 57 vuotias mummeli ... kaikkea ihmeellistä on kerinnyt tapahtua. Blogi; Sinettisormus : https://sinettisormus.blogspot.fi/


   • https://pyypivossa.blog/

    Body shaming asiaa viimeisimmässä postauksessa. Etenkin siitä kuinka se koskee myös hoikkia ihmisiä nk. skinny shaming, käy tsekkaa mistä kyse! ;)

   • Olen vuonna 1997 syntynyt media-alaa opiskeleva nuori nainen. Suurin intohimoni on valokuvaus, jonka ympärillä bloginikin pääasiassa pyörii. Myös muita media-alaan liittyviä postauksia saattaa ilmestyä. Mikäli sinua kiinnostaa, niin suosittelen käymään blogissani! :)

    https://karitakoolla.blogspot.com/

   • Ollaan asuttu kaksi vuotta Ahvenanmaalla - minä, ruotsalainen mieheni ja kolme lastamme. Nyt kirjoitan elämästä täällä ja kerron myös omia turistivinkkejäni.

    ahvenanmaani.blogspot.com

   • https://purppuratuuli.blogi.net/blog/

    Parikymppinen jätkä joka kirjoittelee runoja blogiinsa. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Ideana löytää yhteys asioissa, joista harvemmin julkisesti puhutaan.

   • 21- vuotias urheilusta ja erityisesti juoksemisesta innostunut nainen kirjoittaa kiinnostavista aiheista, kuten liikkumisen yhteydestä terveyteen ja hyvinvointiin, ravitsemuksesta ja liikkumiseen liittyvistä ilmiöistä kuin myös omasta pyrkimyksestään aktiivisempaan ja terveellisempään elämäntyyliin. Blogini on englanniksi, joten sekin saattaa jonkun mielestä olla plussaa :)

    https://frontrunner.blog

   • https://dailylife0k.wordpress.com/

    Vasta aloitin tämän ja heti haluan kuulla ajatuksiasi kiusaamisesta joko kiusaajan tai kiusatun näkökulmasta. Käy tutustumassa ja Jää myös seuraajaksi. Julkaisen mielenkiintoisia aiheita ja tahdon niistä myös kommentteja mielelläni jatkossakin. Sivu on raakile, mutta kehittyy joka päivä! ;)

   • https://elamaennenkuolemaa.blogspot.com/

    Psykologiasta kiinnostunut nuori nainen jakaa ajatuksiaan elämästä ja varmasti jokaista ihmistä koskevista ajatuksista. Toiveena samaistuttavuus ja ajatuksena, että ei olla täällä yksin ajatustemme kanssa.
    Olisi ihanaa, jos kävisit lukaisemassa uutta blogiani mitä siitä ajattelet :)

    • Meneekö huipulla niin huonosti että pitää turvautua luvattomaan mainontaan.


   • Mielessäni on asioita, jotka eivät ole mitään sellaista, jota minulle on opetettu. Olen siis päättänyt luopua osin opetetusta ja hyväksyä todeksi myös oman ajatteluni. Matkoja, mietteitä, elämää.
    www.ratkaisematon.fi

   • kallestenberg.blogi

    sairaslomalla elelevä mies purkaa ajatuksiaan :)

   • https://katariinansivut.blogi.net/blog/

    Juuri aloittamani blogi, jossa käsittelen vähän mitä milloinkin, mutta todennäköisesti kirjoitukseni tulee koskemaan pääasiassa crossfit-harrastustani jossain muodossa sekä erilaisia liikuntaan liittyviä haasteita, joita ajattelin tänä vuonna toteuttaa joka kuukausi.

   • Mysteerien maailma käsittelee paranormaaleja ilmiöitä, salaliittoteorioita, kryptozoologiaa sekä muita mielenkiintoisia aiheita.

    https://www.mysteerienmaailma.com

   • Anonyymiyden turvin kirjoitettua avautumista aivan kaikesta. Yritän olla viihdyttävä ja helvetin hauska. Kirjoitan yhteiskunnasta, ihmisistä, leffoista, peleistä, universumista ja koiranpaskasta. Aloitin tänään, joten olkaa armollisia. Tekstiä tulee aina kun on pakko aivo-oksentaa jotain shittiä.

    https://nimimerkintakaa.home.blog

   • Blogi-sivusto: http://sikapestäis.fi

   • https://vpnvertailu.fi

    Kirjoittelen tänne vertailua eri VPN palveluista. Kannattaa käydä tutustumassa miksi VPN käyttäminen kannattaa :)

   • https://vpnvertailu.fi

    Kirjoittelen tänne vertailua eri VPN palveluista. Kannattaa käydä tutustumassa miksi VPN käyttäminen kannattaa :)

   • https://energiatajua.blogspot.com

    Energia- ja tekniikka asioita, maallikoille ja välillä vähän syvällisemminkin. Saa ja on toivottavaa lähettää kysymyksiä tai pyytää vinkkejä esim. energiansäästöön. Ehkä pääset blogin aiheeksi. ;)

    Myös kaikki vinkin aloittelevalle bloggarille ovat tervetulleita, vinkit graafisen ilmeen parantamiseksi yms.

   • Olen juuri aloittanut blogin tai sen tyylisen kirjoittamisen. Kerron omista luontoreissuista ja muistakin kohteista ja luonnosta omin havainnoin ja ajatuksin. Pari julkaisua vasta tehtynä, mutta kyllä siihen pikkuhiljaa kertyy monenlaista. https://luontoa-ja-nahtavaa-kotimaassa.webnode.fi/

    • Mukava lukea luonnosta blogia


   • Meidän Koti on tarina viisihenkisen perheen unelmasta kohti omaa kotia ja sen remontoinnista ja sisustamisesta meidän näköiseen tyyliin.

    http://www.meidankoti.com

   • Ajatuksia ja runoja. Mietteitä masennuksesta sekä pohdintoja hoitomuodoista lääkityksen rinnalle.

    jouniveli. simplesite. com

   • Turinoita pöperöstä sun muusta

    iisisafka.com

   • "Kriittisen ajattelun seuratupa" - blogi. Pohdintoja, näkökulmia, uutisten kommentointia, kriittistä ja skeptistä näkökulmaa, ajatteluun haastamista

    https://raikkoraahka.blogspot.com/

   • Aloitin ensimmäistä kertaa blogin ja ensimmäinen kirjoitus valmis, olisi kiva kun joku edes viitsisi käydä lukemassa ja ehkä antamassa palautetta?
    http://safkanlaittoo.blogspot.fi

   • Ei edes oma, mutta luen mielenkiinnolla tyypinvaimon blogeja. Reseptihommelit ei sitten taas itselle uppoa: https://setunne.com/

   • https://kaikkitietokoneista.net

    Tietotekniikkaan liittyviä ohjeita niin kuin nimikin jo kertoo.

   • Terve!

    Oletko miettinyt työpaikan vaihtoa? Pitäisikö CV päivittää ajantasalle? Miltäköhän tuntuisi tehdä töitä rekrytoinnin parissa?

    Työnhaun Räätäli blogi keskittyy työnhaun ja rekrytoinnin maailmaan.

    Blogiin pääset tutustumaan täältä: www.tyonhaunraatali.fi

    Mukavaa päivää kaikille!

   • Moi kaikki!

    Muutimme perheemme kanssa pysyvästi asuntovaunuun. Aloitimme aiheesta blogin pitämisen. Mikäli se kiinnostaa, niin käy vilkaisemassa!

    https://kotivaunussa.blogspot.com/

   • Meikäläisen blogissa pyöritellään erilaisia energia ja tekniikkaan liittyviä juttuja. Yritän kertoa yksinkertaisesti asioita ja oleellisia yksityiskohtia. Toivon blogista olevan apua ihan arjessa, rahan säästämisessä, mielenkiintoisten tekniikoiden avaamisessa tai vaikka kouluhommissa.

    https://energiatajua.blogspot.com/

   • https://vpn-palvelu.fi/

    Ylläpidämme sivustoa liittyen VPN palveluihin, VPN-vertailumme avulla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Samalla saat hyöydyllistä tietoa liittyen kyseisiin palveluihin ja vinkkejä VPN:n käyttöön.

   • Moi kaikille ! Olen kirjoitellut tässä blogia VPN -ohjelmista sekä asian vierestä. VPN, eli Virtuaalinen yksityisverkko, on apuohjelma esimerkiksi tietokoneeseen tai kännykkään, jonka avulla voidaan lisätä käyttäjän turvallisuutta internetissä piiloittamalla IP-osoite. Lue lisää VPN-ohjelmista täältä https://vpndo.com/fi/blogi/

   • Hei, Täällä kirjoittelee Lempo, Lotus Spirit Blogin ylläpitäjä, sekä kirjoittaja.
    Blogini ei ole se perus plogi, mutta jos sinua kiinostaa mystiikka, noituus, luonto, kivet yrtit jne. Tämä plogi on sinua varten!

    https://lootus-spirit.blogspot.com/

   • Täällä kirjoittelee 17-vuotias miehenalku, joka pitää jääkiekkoaiheista blogia. Välillä aiheet tosin saattavat eksyä matkailuun, tai vaikkapa tarinoihin, joita duunailen tällä hetkellä. Toivoisin siis pientä buustia ja olisin kiitollinen jos kävisit katsomassa uusimman postaukseni osoitteesta:

    https://rystylattytarinoitajaakiekosta.blogspot.com/

    Mukavaa päivänjatkoa ja extra kiitokset jos kävit kurkkaamassa!

   • Moikka. Olen aloittanut novelliblogin. Tavoitteenani on julkaista uusi novelli joka viikko. Aihealueet kulkevat laidasta laitaan eli luettavaa löytyy ihan jokaiselle, koska mitään yhtä tiettyä genreä tarinani eivät edusta.

    Blogiini pääset, kun klikkaat https://teemunnovelleja.blogspot.com/

   • Tuomas Sammelvuo
    Siirry navigaatioonSiirry hakuun
    Tuomas Sammelvuo
    Sammelvuo San Giustinon paidassa 2012.
    Sammelvuo San Giustinon paidassa 2012.
    Henkilötiedot
    Koko nimi Tuomas Sammelvuo
    Syntynyt 16. helmikuuta 1976 (ikä 44)
    Pudasjärvi, Suomi
    Kansalaisuus Suomi
    Lentopalloilija
    Pituus 193 cm
    Paino 90 kg
    Nyk. joukkue Suomi Suomen miesten lentopallomaajoukkue
    Pelaajaura
    Ammattilaisjoukkueet
    1993–1994
    1994–1997
    1997–1998
    1998–2000
    2000–2002
    2002–2003
    2003–2005
    2005–2006
    2006–2008
    2008–2009
    2009–2010
    2010–2011
    2011–2012
    2012–2013 Suomi Raision Loimu
    Suomi KuPS-Volley
    Ranska RC Strasbourg
    Ranska Poitevin
    Italia Piemonte Volley
    Italia Copra Piacenza
    Ranska Tours Volley-Ball
    Japani Trefuerza
    Venäjä Dynamo-Jantar
    Italia Volley Tonno Callipo
    Puola ZAKSA
    Venäjä Lokomotiv Novosibirsk
    Italia San Giustino
    Venäjä Lokomotiv Novosibirsk
    Maajoukkueet
    1993–2012 Suomi Suomi
    [ Muokkaa Wikidatassa ]
    Tuomas Sammelvuo (s. 16. helmikuuta 1976 Pudasjärvi) on suomalainen lentopallovalmentaja ja entinen lentopalloilija. Sammelvuo valmensi Suomen miesten lentopallomaajoukkuetta vuosina 2013–2019 ennen nykyistä pestiään Venäjän miesten lentopallomaajoukkueessa.[1][2][3] Venäjän lentopalloliigan Sammelvuo voitti kaudella 2018-19, kun hänen valmentamansa Kuzbass Kemerovon kaatoi yllättäen loppuotteluissa Zenit Kazanin.[4] Syksyllä 2019 Sammelvuo teki sopimuksen Pietarin Zenitiin.[5]

    Pelaajana Sammelvuo voitti muun muassa Mestareiden liigan (2005) ja Ranskan liigan kahdesti (1999, 2005). Kaikkiaan Sammelvuo voitti yhdeksän kertaa peliurallaan mestaruuden joko maan lentopalloliigassa tai -cupissa ja hänet valittiin kolmesti vuoden lentopalloilijaksi Suomessa (1997, 2000 ja 2001). Meriiteiltään Sammelvuo on kaikkien aikojen menestyksekkäin mieslentopalloilija Suomessa.[6] Suomen miesten lentopallomaajoukkueessa Sammelvuo pelasi vuosina 1993-2012 yhteensä 296 miesten A-maaottelua, mikä on Kari Kalinin (312) ja Mikko Eskon jälkeen kolmanneksi eniten maan lajihistoriassa.[7] Suurimman osan A-maaotteluistaan Sammelvuo toimi maajoukkueen kapteenina. Sammelvuon pelaajaura päättyi keväällä 2013, [8][3] kun hänet valittiin osittain yllättäen Suomen miesten lentopallomaajoukkueen ykköskäskijäksi.

    Vuonna 2014 Sammelvuo valittiin vuoden valmentajaksi ja lentopallomaajoukkue vuoden joukkueeksi Suomen Urheilugaalassa.[9] Valintaa edelsi Suomen selviytyminen vuosikymmenten tauon jälkeen lentopallon MM-lopputurnaukseen ja sijoittuminen turnauksessa yhdeksänneksi. Sammelvuon valmentama Kemerovo voitti Venäjän lentopalloliigan mestaruuden keväällä 2019 ja myöhemmin kesällä suomalaisvalmentaja valmensi Venäjän maajoukkueen Volleyball Nations Leaguen mestaruuteen sekä Tokion 2020 olympialaisiin.[10]

   • Rakuunaeskadroona
    Siirry navigaatioonSiirry hakuun
    Rakuunaeskadroona
    Rakuunaeskadroonan ja Rakuunasoittokunnan tunnus
    Rakuunaeskadroonan ja Rakuunasoittokunnan tunnus
    Toiminnassa 1990–2016
    Valtio Suomi
    Puolustushaarat maavoimat
    Osa joukkoa Päällystöopisto (1990–1992)
    Maanpuolustusopisto (1993–2001)
    Maasotakoulu (2001–2016)
    Tukikohta Lappeenrannan varuskunta
    Värit keltainen
    Marssi Suomalaisen ratsuväen marssi 30-vuotisessa sodassa[1]
    Vuosipäivät 7. syyskuuta[1]
    Rakuunaeskadroona (lyh. RakEsk) oli Suomen maavoimien joukko-osastoon ja puolustushaarakouluun Maasotakouluun kuulunut perusyksikkö, joka koulutti varusmiehiä. Se vastasi myös Maasotakoulun ja Lappeenrannan varuskunnan tukitoiminnoista ja vaali rakuunoiden ja erityisesti Uudenmaan rakuunapataljoonan perinteitä.[2] Rakuunaeskadroonan kasarmi sijaitsi Rakuunamäellä Lappeenrannan Leirin kaupunginosassa.[3][4]

    Sisällysluettelo
    1 Koulutus
    2 Historia
    3 Lähteet
    3.1 Viitteet
    Koulutus
    Rakuunaeskadroonassa astui palvelukseen noin 130 alokasta kahdesti vuodessa, ja heistä noin puolet oli kotoisin Etelä-Karjalasta. Palvelusaika oli pääsääntöisesti yhdeksän tai kaksitoista kuukautta.[2] Peruskoulutuskauden jälkeen Rakuunaeskadroonassa koulutettiin sotilaspoliiseja,[4][5] joiden lisäksi yksikössä palveli muun muassa kuljettajia, lääkintämiehiä ja muita huoltojoukkoja.[2][5]

    Loppuvaiheessaan vuosina 2015–2016 Rakuunaeskadroona oli Haminassa sijaitsevien Jääkärikomppanian (jääkäri- ja kranaatinheitinkoulutus) ja Huoltokomppanian (huolto- ja tiedustelukoulutus) ohella yksi kolmesta Maasotakouluun kuuluvan Reserviupseerikoulun joukkotuotantoyksiköstä. Varusmiehen oli mahdollista hakeutua peruskoulutuskauden jälkeiseen koulutukseen mihin tahansa näistä yksiköistä.[4][5]

    Rakuunoita Maasotakoulun marssiosastossa puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraatissa Lappeenrannassa kesäkuussa 2014.
    Rakuunaeskadroonassa palvelevien tunnusväri oli keltainen ja miehistön sotilasarvo sotamieheen rinnastettava rakuuna.[6][7] Tunnukset ja nimitykset olivat ennen kaikkea perinteellisiä, sillä varsinaisten rakuunoiden eli hevosin siirtyneiden ja jalan taistelleiden joukkojen koulutus Suomessa päättyi jo vuonna 1947.[8]

    Historia
    Pääartikkelit: Uudenmaan rakuunarykmentti, Ratsuväkiprikaati ja Uudenmaan rakuunapataljoona
    Kun Uudenmaan rakuunapataljoona lakkautettiin itsenäisenä joukko-osastona vuoden 1989 lopussa, Lappeenrantaan jäi silloisen Päällystöopiston (vuosina 1993–2001 Maanpuolustusopisto) alaisuuteen kaksi eskadroonaa ja Rakuunasoittokunta. 1. Uudenmaan rakuunaeskadroona (Lippueskadroona) oli tästä lähtien Lappeenrannan ainoa varusmiesyksikkö. Alokkaita eskadroonassa ei kuitenkaan astunut palvelukseen, vaan rakuunat saivat peruskoulutuksensa Karjalan ja Savon Prikaateissa, joista he tulivat komennukselle Lappeenrantaan. 2. Uudenmaan rakuunaeskadroona (Kuolemaneskadroona) toimi kertausharjoitusyksikkönä.[9]

    Vuodesta 2001 alkaen rakuunat kuuluivat Maasotakoulun alaisuuteen.[2] Alokaskoulutus Lappeenrannassa alkoi uudelleen vuonna 2007 Savon Prikaatin lakkauttamisen myötä.[10]

    Haminassa toiminut joukko-osasto Reserviupseerikoulu liitettiin Maasotakoulun joukkoyksiköksi osana puolustusvoimauudistusta tammikuussa 2015. Maasotakoulun varusmieskoulutus keskitettiin RUK:hon, jonka alaisuuteen Rakuunaeskadroonakin hallinnollisesti liitettiin.[4] Rakuunaeskadroona oli määrä siirtää Haminaan vuonna 2018 kasarmien peruskorjauksen valmistuttua,[5] mutta maaliskuussa 2016 uutisoitiin, että yksikön toiminta lakkaa kokonaan vuoden lopussa.[11] Rakuunaeskadroonan viimeiset varusmiehet kotiutuivat 15. joulukuuta 2016. Yksikön lippu luovutettiin rakuunoiden perinnekomentajalle eli Maasotakoulun apulaisjohtajalle.[12]

   • ICT-asiaa, politiikkaa, taloutta, uskontoa, teologiaa, filosofiaa. Pohdintoja, huomioita, arviointeja ja kommentointia eri tulokulmista ko. aiheisiin. Tällä viikolla aloitettu blogi.

    https://ajatussalaoja.blogspot.com/

   • Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    123
    3139
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    100
    3068
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2410
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1558