Olen kateellinen pitkäsäärisille ihmisille!

persjalkainen

Pitkät jalat ovat kauniit. Ne tekevät ihmisestä pidemmän näköisen. Pitkä sääriset ihmiset näyttävät ylväämmiltä ja vaatteet istuvat paremmin heidän päällään.

Jos jotain haluaisin ulkonäkööni, niin se olisi ainakin 5cm pidemmät jalat. Tämä asia on vain sellainen, johon en voi millään tavalla vaikuttaa.

Ihmiset kadehtivat eri asioita toisiltaan. Tiedän, että joku saattaa kadehtia minun ulkonäöstäni joitakin asioita. Minulla on pitkät hiukset, erittäin hyvä iho, kauniit kasvojen piirteet, suorat hampaat ja kehoni on kiinteän hoikka. Olen miesten keskuudessa suosittu, mutta sekään ei lohduta.

11

277

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pitkä ja laiha

   Monet pitkät naiset, jotka usein ovat laihoja tai hoikkia pitkine säärineen, saattavat kadehtia vähän lyhyempiä muodokkaammalta näyttäviä naisia, jotka keräävät miesten huomiota juurikin muotojensa ja normaalipituutensa vuoksi. Pitkä laiha nainen voi tuntea olonsa epänaiselliseksi muodokkaiden keskellä. Tietysti hänkin erottuu helposti joukosta pituutensa vuoksi.

  • 20+8

   Vaikka meidän lyhytjalkaisten mielestä pitkät sääret ovatkin kauneimmat, niin kaikki tuntemani mallinmittaiset naiset valittavat, ellei pituudestaan niin ainakin kengänkoostaan (pitkissä säärissä on usein lopussa pidempi jalka). En ole muuten koskaan tavannut naista, edes omasta mielestäni täydellisen näköistä, joka ei keksisi itsestään puolta tusinaa vikaa. Vähintään. Tuntuu siltä että jos on ollakseen ulkomuotoonsa tyytymätön niin aina keksii joka tapauksessa jotain -vaikka itsensä voisi toivoa juuri sen näköiseksi kuin haluaisi niin huomenna keksisi jonkun uuden puutteen. Joten kun kerran ei koskaan voi olla tyytyväinen olipa millainen tahansa, niin asiasta on turha ottaa ongelmaa.

  • persjalkainen

   Niin se kai on, että itsensä hyväksyminen täytyy löytyä sisältä.. Pitää oppia näkemään omat hyvät puolensa ja iloitsemaan siitä mikä on hyvin, muun muassa, että on terve:)

   Minulla on ollut aina vientiä miesten keskuudessa. Nykyinenkin mieheni pitää minua kauniina ja ihanana. Hän kokee olevansa onnekas kuin on minut saanut, mutta siltikin minä löydän itsestäni paljon niitä vikoja ja takerrun niihin :( Mietin, että voisko tämä ongelma johtua lapsuudestani? En muista koskaan olleeni vanhempieni sylissä ja minua ei koskaan sanottua kauniiksi, rakkaaksi tai ihanaksi. Minun on vaikea rakastaa itseäni.

  • turhankitisijälle

   Korkokengät jalkaan ja lopeta mariseminen!

  • 10+4

   Olen varmaan kokonaan saman pituinen kun jonkun pitkäkoiven jalka. Mieluummin lyhentelen lahkeita, kun että kaikki housut näyttäisi polvipituiselta jalassa...

  • Matalakoipi

   Persjalkainen ei putoa niin korkealta...

  • rentukkaperän aatu

   Tarkoittanet olevasi ns. suotallaaja. Kummallista kyllä suotallajalla ei ole pitkät jalat. Ne ovat hankalat, kun putoaa lettoon. Persjalkainen pääsee helpommin kierimään letosta kantavammalle vaikkakin hyllyvälle suolle takaisin.

   • ed.

    Jatkan. Meillä kyllä voisi olla aivan mukavaa karpalosuolla. Ja sen jälkeen. Ja myös lakkasuolla. Suotallaajalla on usein myös suotallaajan luonne; tarkoitan.

    Kaupunkiolosuhteissa suotallaaja poikkeaa kaikille poluntapaisille kun taas ei-suotallaaja pysyttelee asvaltilla. Siitä sen huomaa.


  • tyytyväinen omiini

   Minä taas en ikinä haluaisi sellaisia kamalan pitkiä rimppakinttuja. Joskus kauhistelen mielessäni sellaisia oikein pitkiä ohuita jalkoja jollain pitkällä naisella, en haluaisi itselleni sellaisia jalkoja. Olen tyytyväinen näihin omiin jalkoihin, jotka ovat aika sutjakat ja sirot.

   • miehen mielipide

    Ei monien miestenkään silmää miellytä liian laihat pitkät koivet. Sellaiset sopusuhtaiset juurikin sirot miellyttää. Mutta makunsa kullakin.


  • keskimääräistä pitem

   Tätä asiaa on tutkittu, ja on käynyt ilmi, että miehet pitävät viehättävimpänä sellaista naisfiguuria, jolla alaraajat on keskimääräistä hieman pidemmät suhteessa torsoon. En nyt jaksa etsiä ja linkata tutkimusta, mutta löytynee aika helposti kun googlaa esim. 'men find above average leg length more attractive' tms.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   508
   2884
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2316
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1980
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1677
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   337
   1646
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1225
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1057
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1022
  9. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   947
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   861
  Aihe