Sairastuminen Bodoismiin.

KonstaMerivuokkoTeem

Bodom pullahti pinnalle kymmenisen vuotta sitten. Keskustelu oli kiivasta puolesta ja vastaan. Sitten tuli tuomio johon kaikki osapuolet tyytyivät. Mutta muutamat harvat jatkoivat syyllistämistään, vailla mitään näyttöä. innokkaimpien joukossa hääri nimimeerkki Minä. Seuranaan Hessu 52, Awa, groot ja muutama muu pelle. Nyt ovat kaikki muut Hirtto Oy n väki poistunut, jopa Hessu 52. mutta Minä jkasaa vaan, saa uusia aivopesuyritystensä kohteksi, heikolta näyttävällä menestyksellä.
Minä ei kirjoita enää samalla nikillään, vaan käyttää nykyisin Misri nikkiä. muutama viesti sitten parkuin niiden perään jotka ovat poistuneet keskustelusta, huusi että he ovat menettäneet hermonsa asian johdosta. Ei, Misri, sinä se säälittävä olet ja sairastunut. Mene hoitoon. Sinulla on se oma totuutesi jolla ei ole mitään tekemistä faktojen kanssa, sääliksi käy. No ei käy:



Re: Bodom-tietoa aloittelijoille?

Lukematon viestiKirjoittaja Misri » Ti Heinä 15, 2014 6:09 pm
^ Näemmä täällä Bodom-kirjoittelussa täytyy olla uskossaan vahva. Ja olenhan minä sitä. Olen löytänyt sen totuuden johon itse voin uskoa. Se riittää minulle. Kiitos varoituksestasi, huumesienet kierrän kaukaa. :P
Voi näitä ajatuksen koukeroita, voi muistin ihmeellisiä lonkeroita!

Misri
Columbo

Viestit: 2433
Liittynyt: La Marras 22, 2008 12:05 pm

26

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pulikukkeli

      Joillekin on jäänyt tosiaan vaihde päälle, esim. tämä Xerxes, eli Sariola. Seniili kääkkä joka ei muista vanhaa nikkiään ja joutuu aina uusimaan. Mutta muistaa inttää idiootti Misrin kanssa sama samaa samaa samaa.....

      • pihatonttufani

        Mitäköhä multinikki Hessu 52 Von Serpentille on käyny ku ei kirjuuta pooromista enää?


    • hiljaista on

      Sekopäät murhaajien puolustajat ovat siirtyneet puolustamaan auerskaa, mutta tunteroinen aika harvakseltaan kirjoittelee, taitaa pitää lampolassa kiirettä.

    • matlockb.

      Minä ainakin nautin Bodomista, vietinhän siellä mitättömän elämäni iiihanimman päivän oman mussukka Pihatonttuni kanssa. Nam.

      • piha jtonttu

        jam nam nam nam....


    • Konsta.

      Awa näyttää saavan lääkityksensä reilaan, ainakin hieman. On harventranut parkumistaan. Misri - Minä on kyllä Niuvaan matkalla.

    • Quuuu

      Missä on esmerkiks Teemu ja vaikkapa maatyöläinen, Merivuokko jne? Nyt idiootti Misri aivopesee 24/7 näitä utagyllispulikukkelikulkijatar ymm nobodyja kun ei kukaan pysty palauttamaan tätä valehteluämmää faktojen pariin?

      • kulkijatar1

        Öhöm ! Vai että nobody ! Tietäisitpä kuka olen......


      • Uta

        No joo... yrittää ehkä, mutta ei se pesu ihan noin vaan onnistu. Eikä Teemukaan enää ole hukassa, koska käväisi palstalla tässä eräänä kauniina kesäpäivänä.


    • Misri

      Re: Bodomin vaalea mies

      Lukematon viestiKirjoittaja Misri » Pe Heinä 25, 2014 12:31 pm


      Eiköstä vaan, ettei minulla eikä myöskään käräjäoikeudella ole tarvetta minkäänlaiseen selvännäköisyyteen ole. Kylmät faktat saneelee sitä näkemistä. Käräjäokeuden päätöksiä sanelee laki. Ja minä taas olen itseni auktoritteetti, kuitenkin tosi tiukka sellainen, harha-askeleita en itselleni salli. :P Olin jo kymmenen vuotta sitten nimimerkillä Minä sitä mieltä että minun totuuteni on että Nissukka on syylliseksi saatava. Sitä olen sitten liputtanut pienenevässä porukassani, nyttemmin yksin. Mutta kun olen nyt sairiksella, on aikaa päivystää 24/7 tämän tärkeän missioni vuoksi. Diagnoosini muuten oli Urealis Bodocussisus.
      Voi näitä ajatuksen koukeroita, voi muistin ihmeellisiä lonkeroita!

      Misri
      Columbo

      Viestit: 2476
      Liittynyt: La Marras 22, 2008 12:05 pm

      • Psykiatri-Pekka

        Misri on kirjoittelunsa perusteella selvästi syyntakeeton ja pakkohoidon tarpeessa. Hoitoonhan tuo ihmisraunio pitää saada. On vaaraksi itselleen ja muille. Psyykelääkitys kuntoon ja lähete Niuvaan.


      • hah hah
        Psykiatri-Pekka kirjoitti:

        Misri on kirjoittelunsa perusteella selvästi syyntakeeton ja pakkohoidon tarpeessa. Hoitoonhan tuo ihmisraunio pitää saada. On vaaraksi itselleen ja muille. Psyykelääkitys kuntoon ja lähete Niuvaan.

        Kuuluu taudinkuvaan psykiatrien potilaille, että alatte pitää itseänne lääkärinä,. Milloinkas sinä tunteroinen huomasit olevasi psykiatri?

        Niuva onkin sinulle varmasti tuttu paikka ))


    • orwellin aika

      Eikö voitaisi laittaa lähete Kellokoskelle, siellä saisi venäläistä terpiaa kyseisellä kielellä, kun sinne on palkattu paljon venäläisiä psykiatreja ja henkilökuntaa...

      Kummallista, kun koitin googlata aiheeseen liittyvät linkit, jotta olisin voinut laittaa faktaa aiheesta, josta luin Suomen Kuvalehdestä koskien Jorvin sairaalan ongelmia (lääkärit lähti sieltä heidän mielestään epäeettisen terapiatoiminnan vuoksi, jonka venäläinen ylilääkäri toimi johtajalääkärinä myös Kellokoskella, keuhkokirurgi Grigori Joffe) niin kaikki uutiset onkin linkin takaa poistettu?!

      Pitääkö tästä nyt olla sitten ihan hissukeen, ja pitääkin sanoa, ettei tällaista ole koskaan edes tapahtunut, vai?

    • maatyöqlainen

      Joo älä ole, sovit vallan mainiosti keskustelemaan Bodomista Misrin kanssa, teidän jutuissa on paaaaljon yhteistä. Näköjään.

    • matlockb.

      Minä sairastuin Bodomilla kummalliseen kutinaan hanurissa. Ei ihme, olihan kyseessä elämäni ihanin reissu ja mukana niin luttana karvapesäke Pihatonttuni!

    • Just joo...

      Eikös se ole todistettu että puukon repimät aukot teltassa eivät täsmää uhrien ruumiista löytyneiden puukon jälkien kanssa.Eli kaikki eivät ole kuolleet teltttaan,vaan osa henkilöistä sen ulkopuolella.Ja minkähän takia ulkopuolinen murhaaja näkisi vaivaa siirrellä ruumiita ja lavastella murhapaikkaa kun muutenkin on kiire pakoon kiinni jäämisen pelossa...Just joo...

      • ei varmaa

        Onhan ne voineet "henkitoreissaan" siellä teltassa ryömiä ja viimeisillä voimillaan ennen kuolemaa vähän eri kohtaan siirtyä.Ei välttämättä kukan oo niitä uhreja siirrelly.Mikään ei varman päälle mitään todista!


      • taas mennään
        ei varmaa kirjoitti:

        Onhan ne voineet "henkitoreissaan" siellä teltassa ryömiä ja viimeisillä voimillaan ennen kuolemaa vähän eri kohtaan siirtyä.Ei välttämättä kukan oo niitä uhreja siirrelly.Mikään ei varman päälle mitään todista!

        Bodom kuume siis jatkuu...Asian arvuuttelu keskustelu on näemmä käynnistynyt taas:)


      • Nisse ei unohda
        taas mennään kirjoitti:

        Bodom kuume siis jatkuu...Asian arvuuttelu keskustelu on näemmä käynnistynyt taas:)

        Tuleekohan vielä vanhoilla päivillään tunnon tuskiin ja tunnustaa.


    • Nätti_Jussi

      Se on valitettavaa, että aivopesu tehoaa niin hyvin joihinkin ihmisiin. Se on tehonnut hyvin myös erääseen huoraawaan ja leukakirurgi Misri Kontioon.

    • kukkuu.

      Samanlainen idiootti minämisri oli jo Waltsulla. Kun tuomio tuli esim. Selvä Asia tajusi väärässäolonsa ja lopetti, säilyen varttihulluna. Mutta Leuga Girurgi MinäMisri Gontio sekosi. Lanseerasi käsitteen Minun Totuuteni. Täysin hullu, valitettavasti.

    • Nätti_Jussi

      Ihme venkura tuo Misri. Aina kieroilemassa ja vääntämässä asioita haluamaansa suuntaan. Mikä mahtaa olla Misrin motiivi tuollaiseen käytökseen?

    • kukkuu = Q

      Huvittavaa että Misri ja Awa yrittävät vaientaa uudet tulokkaat kehottamalla heitä lukemaan vanhat jutut ja puuttumaan sitten vasta keskusteluun. Minä - Misrin vammaiset jutut eivät ole sitten Waltsun päivien muuksi muuttuneet, joten niitä on turha lueskella. Sairaan Bdofiilarin sopertelua, johon Sariola Xerxes mikä lie dementti sönköttää vastaan.

      • Nätti_Jussi

        Misrin mielestä vägivaltainen aggressio-eregtio aiheutti Bodomin surmat.


    • LeukaGirurgi Kontio

      Oikeesti toi Misri on säälittävä, päivystää ressuparka 24/7 vain Bodom palstaa ja jaksaa liputtaa syyllisyyden puolesta - voimatta esittää mitään syytteensä tueksi. Nutta onneksi ainoa joka sekosi noin pahasti väärässäolostaan. No Hessu 52 ja Awa joo, mutta lääkitys tuntunut tehoavan ja pysyvät poissa.

    • Wanhana Wisertänyt

      Misriä pitää varoa. Erimielisyys kannanottoihinsa johtaa herkästi banneihin, kun Minfon moderot eivät erota tosiasiota kuvitelmista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe