työkomennuksen iloja

”Jää vielä pariksi päiväksi sinne, tarvitsevat sua sen koneen käynnistämisessä. Ollaan hommattu sulle huone Tallink Spa&Conferencesta, ole siellä yötä, Moro” päätti pomo melko yksipuoleisen puhelinkeskustelumme ja laitoin puhelimen taskuuni keskellä Tallinnan keskustaa. No juu, meneehän ne päivät täälläkin tietty. Vinkkasin taksin ja kerroin paikalliselle rallikuskille osoitteen johon saavuimmekin melko pikaisesti. Sisään kirjautumisen ja huoneeseen menon jälkeen päätin rentoutua ja otin baarikaapista kylmän oluen, maksoi mitä maksoi ja join sen melkein kerralla alas.

Tovin selattua televisiota ja katsottuani sähköpostit ajattelin, että olisi mukava mennä rentoutumaan porealtaisiin. Vilkaisin ikkunasta altaille, eikä siellä näin keskellä viikkoa ollut juuri ketään. Riisuin itseni ja samassa tajusin, ettei minulla tietenkään ollut uikkareita matkassa. Pelkkään kylpytakkiin kietoutuneena lähdin alas. Kylpylän vastaanotossa viehättävä rouva sanoi, että minun pitää ostaa kylpylän kaupasta uimahousut, he eivät vuokraa niitä, joka toisaalta oli aivan ymmärrettävää. Menin kauppaan jossa oli vain yksi malli myynnissä. Vanhat kunnon speedot kokoa S tai M. Mielestäni olen lähempänä M:ään ja otin sellaiset, kivan siniset ja lähdin pukuhuoneeseen.

Sovitin uikkareita ennen suihkuun menoa enkä voinut olla nauramatta peilikuvalleni. Speedot jotka olivat melkein vaossa ja joihin sukukalleuteni mahtui juuri ja juuri oli kohtuullisen naurettava näky. Minkäs teet, onneksi kylpylässä oli hiljaista. Allasosastolle päästyäni pulahdin pikaisesti altaaseen, jotta uikkarit eivät näkyisi liikaa. Uituani altaan päähän vaihdoin nopeasti allasta ja jatkoin rauhallista uimista. Isomman altaan kulmassa oli allas-baari jota kohti aloin suunnistaa. Tiskillä hieman tylsistyneen näköinen neito antoi minulle vienon hymyn kun menin tilaamaan juotavaa. Olin ilmeisesti päivän ainoita asiakkaita hänelle ja palvelu olikin ripeää. Istuin alas leveälle tuolille joka oli hauskasti pinnan alla. Hörpin olutta ja katselin isolta näytöltä musiikkikanavaa. Vesi alkoi tuntua hieman viileältä ja juotuani oluen siirryin lämpimään porealtaaseen.

Uppouduin kaulaani myöten poreisiin, suljin silmäni ja rentouduin täysin lämpimässä altaassa. En tiedä kauan olin silmät kiinne, kunnes nenääni leijui viehättävä hajuveden tuoksu. Raotin silmääni ja näin viehättävän neidon istuvan kohtisuoraa eteeni. Pyyhin vedellä kasvoni ja nousin istumaan hieman ryhdikkäämmin. Vastapäinen nainen oli noin kolmikymppinen, tummahiuksinen ja ylävartalosta ainekin jokseenkin atleettinen. Liu’utin käsiäni pinnalla ikään kuin rikkoakseni veden pintaa ja nostin katseeni häneen. Katsekontaktimme kesti pari sekuntia ja hän hymyillen sanoi ”moi”. Hymyilin takaisin tervehtien ja nostin vielä kättäni vedestä morjestaen. ”Melko rauhaisaa täällä” hän sanoi ja esittäytyi Maijaksi. Kerroin Maijalle olevani työmatkalla, kuten hänkin. ”Saanen tarjota sulle jotain…vai oletko autolla” kysyin tovin kuluttua kun samalla nousin altaasta jolloin Maija hymähti nähdessään uikkarini. ”Hei…mun piti ostaa nää täältä, kun mulla ei ollu mukana omia” nauroin hänelle ja Maija pyysi tuomaan siiderin hänelle. Palasin juomien kanssa ja jäin istumaan lähemmäksi Maijaa.

Niitä näitä jutellessa ja asentoa vaihdellessa jalkamme osuivat silloin tällöin toisiimme. Emme kumpikaan kavahtaneet osumia ja hiljalleen toimme jalkamme yhteen. Juotuamme juomat, kysyin ottaisiko Maija toisen. Hän nyökkäsi liukuessaan hitaasti pulahtaen pinnan alle. Palasin takaisin ja jäin nyt istumaan Maijan viereen vasemmalle puolelle, reisiemme koskettaessa toisiaan. Maija otti vettä kämmeneensä ja valutti sitä rintaansa ja vatsalle. Liu’utti käden pinnan alle, vei sen alavatsaansa pitkin reidelleen ja kosketti sormillaan reittäni. Käännyin katsomaan häntä ja hänen jään siniset silmänsä tuijottivat kutsuvina. Tunsin hänen pikkurillinsä liukuvan speedojeni reunalle joka peitti ainoastaan pallini. Pikkurilli jatkoi liukumista uikkareiden päällä. Maija otti kassini kämmeneensä ja voimisti otettaan. Laskin käden hänen hartioilleen ja aloin pöyhiä hänen hiuksiaan. Maija puristeli koko miehuuttani voimakkaasti mutta rauhalliseen tahtiin ja kaluuni alkoi pumpautua verta. ”Näinköhän se pysyy sisällä” kuiskasin naurahtaen , kun hän alkoi hieroa voimakkaasti kasvavaa varttani. Maija naurahti ja kääntyi enemmän minua kohti ja nosti oikean jalkansa reiteni päälle. ”Haittaako tuo nyt liiemmin vaikka ei pysyisi”, Maija vastasi ja alkoi suudella minua hellästi. Vastasin suudelmaan ja kullini seisoi paksuna Maijan kädessä. Maija nosti uikkareitteni reunaa ja siirsi sen alas, jättäen pallit vielä niiden alle. Poreet esti näkemästä kaluani, mutta puristaessa ja hyväillessä sitä Maija ilahtui paksuudestani....

4

4190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...Hän intoutui vetelemään minua kiivaammin. Olimme melkein kaulojamme myöten veden alla, joten baari työntekijä, eikä rouva joka meidän lisäksi kylpylässä oli varmaankaan arvanneet mitä pinnan alla tapahtui.
      Otin vasemmalla kädellä kiinne Maijan kädestä jolla hän hyväili ja tahditin runkkausta. Pysäytin käden terskan päälle Maijan puristellessa sitä ihanasti. Ehdotin Maijalle saunaan siirtymistä. Hän nyökkäsi ja asetteli speedoni takaisin paikoilleen. ”en voi vielä nousta….eihän se mahdu sinne mitenkään” sanoin kun tunsin miten useampi sentti suonikasta kaluani oli ulkona housuista. Maija alkoi nauraa hervottomasti pienessä hiprakassa ja Rouva kääntyi katsomaan meitä altaalla. Venytin uikkareita ja survoin veltostuvaa vartta sisälle housuihin. Nousin altaasta selkä rouvaan sekä tiskiin päin ja painoin terskan alas kohtisuoraan haaroihin. Kävelin reippaasti melkoinen pullotus uikkareissa saunaosastolle, Maijan seuratessa perässäni.

      Kylpylässä on useampi sauna ja päädyimme höyrysaunaan, osin siksi , että jos joku sattuisi tulemaan höyry hieman peittäisi näkyvyyttä. Saunassa oli muotoiltu istumapaikkoja laatoille, joissa oltiin hieman makaavassa asennossa. Menin kauimmaiselle paikalle ovesta ja Maija istui saman tien hajareisin vatsalleni.
      Hän kumartui suutelemaan. Suutelimme käsieni vaeltaessa hänen selkäänsä pitkin kiinteille pakaroille. Käteni meni uikkareiden alle ja liu’utin etusormen pyllyvakoa pitkin peppureiälle. Painoin tiukkaa ja ryppyistä reikää Maijan alkaessa suudella kiihkeämmin. Jatkoin painamista ja lihakset alkoivat antaa periksi sormeni painuessa syvemmälle Maijan pyllyyn. Maija keinutti vartaloaan ja suuteli kaulaani. Hän laittoi kätensä selkänsä taakse ja siirsi speedoni sivuun. Kovana seisova kullini pompahti pystyyn ja jäi vasten pakaroita. Etusormeni valui alemmaksi ja tunsin vielä ummessa olevat paljaat huulet. Ujutin sormeni huulien väliin ja aloin hitaasti viedä sitä alemmaksi. Maijan huulet kostuivat reippaasti ja avautuivat sormeni liukuessa niiden välissä.

      Maija siirsi uikkarinsa narun sivuun ja alkoi ohjata terskaani avonaisille huulilleen. Hän painoi itseään voimakkaasti kyrpääni vasten ja levitin hänen huuliaan äärimmilleen. Hänen pillunsa suorastaan imaisi kyrvän sisäänsä ja kietoi tiukaan syleilyyn. Hän alkoi hitaasti liikuttaa lantioitaan ylös alas. Paksu varteni venytti joka työnnöllä hänen piukkaa pilluaan ja hän alkoi huokailla. Samassa kuitenkin saunan ovi avautui ja rouva joka oli ollut altailla katsoi ovelta. Maija pysähtyi mutta istui edelleen päälläni. Rouva katsoi hetken ja tuli sisälle saunaan. Hän istui heti oven viereen kohtisuoraan meihin nähden. Maija ei noussut päältäni vaan jatkoi pienin lanneliikkein liikehdintää. Maija kumartui korvani viereen ja kysyi näkeeköhän tuo rouva, ei malttaisi lopettaa nyt. Katsoin rouvaa ja näin hänet ja hänen uikkareiden värit melko hyvin. ”toivotaan, että hänellä on huononäkö” vastasin Maijalle.

      Maija painoi otsansa rintaani vasten ja nytkytti lantiotaan. Vilkaisin rouvaa joka oli nostanut toisen jalkansa koukkuun ja vienyt kätensä uikkareittensa päälle haaroihin. Vinkkasin Maijaa katsomaan joka suorastaan meni hämilleen naisesta. ”Ei, en mä pysty tässä” Maija sanoi ja nosti itsensä päältäni. Hän peruutti taaksepäin jalkani hänen jalkojensa välissä ja venytti speedoja sen minkä sai kaluni suojaksi. Maija istui viereeni ja makasimme saunassa hetken aikaa. Rouvan tulo laski kiihkoamme ja olin jo täysin velttona ja Maijankin kiiman laskiessa poistuimme saunasta.

      Menimme allasbaarin kautta takaisin poreisiin. ”Tyhmää, kun se nainen tuli sinne”, Maija sanoi nyrpistäen naamaansa. Hän tuli viereeni ja alkoi taas puristella vehkeitäni. Veitikkani alkoi heräillä ja samassa näin rouvan kävelevän kohti poreita. Liikuin taaemmaksi ja Maija otti kätensä haaroistani katsottuaan olkansa taakse. Rouva laskeutui poreisiin. Katselin hänen hyvin säilynyttä vartaloaan samalla ja hän tuli lähellemme. ”Keskeytinkö mä jotain äsken” hän kysyi ja tuli vielä lähemmäksi. Valahdimme Maijan kanssa punaisiksi ja katsoimme toisiamme hieman hämmentyneinä. Naurahdimme vain molemmat hieman myöntäen nyökkäsin hänelle. ”Niin katselinkin” ja samassa tunsin hänen kätensä pullottavalla etumuksellani. Jähmetyin täysin ja katsoin Maijaa joka oli yhtä yllättynyt tilanteesta. ”Käviskös teille, että mentäisiin jatkamaan” hän ehdotti ja kietoi toisen kätensä Maijan lantiolle. Kaluni alkoi seistä enemmän ja enemmän rouvan, joka esittäytyi Paulaksi, käsien vedellessä sitä. Katsoin Maijaa, jolla oli Paulan toinen käsi uikkareissaan. ”No, käykö” Paula kysyi ja me molemmat hyväksyimme tarjouksen. Paula hymyili ja nousi pyllyään keinuttaen altaasta Maijan noustessa perässä ennen minua. ”Nähdään aulassa” Paula huusi heidän kävellessä jo kohti suihkuja...

      • ....Menin ripeästi suihkun kautta pukuhuoneeseen. Heitin Speedot roskiin ja katsoin peilin kautta kuinka kyrpäni seisoi suonikkaana ja käyränä jyrkästi ylöspäin. Tein muutamia vetoja kunnes kiedon itseni pyyhkeeseen ja vedin kylpytakin päälleni. Kävellessäni aulaan, mietin naama virneessä mihin ihmeeseen lähdin mukaan. Hetken odoteltuani, naisetkin tulivat ja menimme hisseille. ”Kenen huoneeseen mennään” kysyin astuessamme hissiin. Paula sanoin hänellä olevan deluxe-huone, eli isoin meidän huoneista joten päätimme mennä sinne ja Paula painoi 5.kerrokseen. Saavuimme kerrokseen ja huone oli heti hissien vieressä. Paula avasi oven ja astuimme Maijan kanssa sisälle. Suljettuaan oven hän laski kylpytakkinsa lattialle ja asteli luoksemme alastomana. Hänellä oli isohkot pyöreät rinnat ja paljas alapää. Paula alkoi riisua Maijan kylpytakkia, hänen hieman epäröiden mutta antaen sitten kuitenkin Paulan laskea takin lattialle. Maijallakin oli pyöreät ja terhakkaat rinnat, mutta huomattavasti pienemmät kuin Paulalla.

        Paula istui sängyn päätyyn eteeni ja nosti kädet reisiäni pitkin ylemmäksi. Hän avasi kylpytakin ja vapautti pyyhkeen solmun, pyyhkeen valahtaessa lattialle. Kullini oli turvonneena mutta alaspäin sojottavana Paula kasvojen edessä. Paula nosteli kämmenellä roikkuvia kassejani jonka jälkeen nosti kullini varresta ylöspäin ja alkoi nuolla paljaita pallejani. Maija seisoi edelleen vieressäni ja laskin käden hänen pakaralleen. Aloin puristella häntä ja hän alkoi kädellään hieroa rintaani ja vatsaani. Kaluni kasvoi nopeasti ja seisoi nyt jäykkänä ylöspäin, Paulan vedellessä esinahkaani edestakaisin. Hänen sormet eivät riittäneet sen ympäri ja hän kehuikin miehistä paksuuttani. Maija istui Paulan viereen sängylle. Paula piti kalustani vasemmalla kädellään kiinne imiessä sitä ja samalla alkoi hyväillä Maijan reittä oikealla. Maijan reidet avautuivat hieman Paulan siirtäessä sormiaan kohti Maijan pillua. Laskin oikean käteni Paulan hiuksille ja katselin samalla miten Paula alkoi hyvillä Maijan kostuneita huulia. Maija levitti jalkojaan lisää alkaen samalla hyväillä Paulan pillua. Kiihotuin entistä enemmän näkemästäni ja lihaskullini seisoi kivikovana Paulan suussa. Maija toi myös sormiaan kasseilleni Paulan lopettaessa imemisen ja osoittavan kalullani Maijaa. Maija kyyristyi lähemmäksi ja alkoi nuolla terskaani. Paula hyväili toisella kädellä itseään ja toisella Maijaa. Maija puristi molemmilla käsillään pakaroistani ja imi kulliani kiihkon vallassa syvälle suuhunsa. Maija päästi kalun suustansa jolloin Paula otti häntä hellästi poskesta ja he alkoivat suudella. Paula siirtyi taaemmaksi sängylle Maijan seuratessa perässä.

        Pienellä ohjauksella Maija meni selinmakuulle sängylle ja avasi haaransa Paulalle. Paula oli polvillaan ja kyyristyi nuolemaan Maijaa. Katsellessa heitä runkkasin sängyn päädyssä. Asetuin Paulan taakse sängyn päädyssä ja vein sormet hänen pillulleen. Sormeilin häntä hetken kahdella sormella ja hän nosti lantiotaan ylemmäksi. Ohjasin paksun terskan hänen turvonneille huulille ja painoin sen hänen sisäänsä. Paula huokaisi Maijan nuolennan ohessa, kun painuin hitaasti hänen sisäänsä. Otin hänen lantiostaan kiinne ja aloin nussi kunnolla. Huohotus täytti huoneen. Maija puristi päiväpeitettä nyrkkeihinsä ja keinutti lantiotaan Paulan nuollessa häntä huolella. Puristelin Paulan pakaroita ja vein peukalon pyllyreiälle. Painoin sen sisälle suoleen josta hän vain innostui lisää. Pyöritin peukaloa hänen suolessa ja hän keinutti samassa tahdissa pyllyään...


      • fantasia_aleksi kirjoitti:

        ....Menin ripeästi suihkun kautta pukuhuoneeseen. Heitin Speedot roskiin ja katsoin peilin kautta kuinka kyrpäni seisoi suonikkaana ja käyränä jyrkästi ylöspäin. Tein muutamia vetoja kunnes kiedon itseni pyyhkeeseen ja vedin kylpytakin päälleni. Kävellessäni aulaan, mietin naama virneessä mihin ihmeeseen lähdin mukaan. Hetken odoteltuani, naisetkin tulivat ja menimme hisseille. ”Kenen huoneeseen mennään” kysyin astuessamme hissiin. Paula sanoin hänellä olevan deluxe-huone, eli isoin meidän huoneista joten päätimme mennä sinne ja Paula painoi 5.kerrokseen. Saavuimme kerrokseen ja huone oli heti hissien vieressä. Paula avasi oven ja astuimme Maijan kanssa sisälle. Suljettuaan oven hän laski kylpytakkinsa lattialle ja asteli luoksemme alastomana. Hänellä oli isohkot pyöreät rinnat ja paljas alapää. Paula alkoi riisua Maijan kylpytakkia, hänen hieman epäröiden mutta antaen sitten kuitenkin Paulan laskea takin lattialle. Maijallakin oli pyöreät ja terhakkaat rinnat, mutta huomattavasti pienemmät kuin Paulalla.

        Paula istui sängyn päätyyn eteeni ja nosti kädet reisiäni pitkin ylemmäksi. Hän avasi kylpytakin ja vapautti pyyhkeen solmun, pyyhkeen valahtaessa lattialle. Kullini oli turvonneena mutta alaspäin sojottavana Paula kasvojen edessä. Paula nosteli kämmenellä roikkuvia kassejani jonka jälkeen nosti kullini varresta ylöspäin ja alkoi nuolla paljaita pallejani. Maija seisoi edelleen vieressäni ja laskin käden hänen pakaralleen. Aloin puristella häntä ja hän alkoi kädellään hieroa rintaani ja vatsaani. Kaluni kasvoi nopeasti ja seisoi nyt jäykkänä ylöspäin, Paulan vedellessä esinahkaani edestakaisin. Hänen sormet eivät riittäneet sen ympäri ja hän kehuikin miehistä paksuuttani. Maija istui Paulan viereen sängylle. Paula piti kalustani vasemmalla kädellään kiinne imiessä sitä ja samalla alkoi hyväillä Maijan reittä oikealla. Maijan reidet avautuivat hieman Paulan siirtäessä sormiaan kohti Maijan pillua. Laskin oikean käteni Paulan hiuksille ja katselin samalla miten Paula alkoi hyvillä Maijan kostuneita huulia. Maija levitti jalkojaan lisää alkaen samalla hyväillä Paulan pillua. Kiihotuin entistä enemmän näkemästäni ja lihaskullini seisoi kivikovana Paulan suussa. Maija toi myös sormiaan kasseilleni Paulan lopettaessa imemisen ja osoittavan kalullani Maijaa. Maija kyyristyi lähemmäksi ja alkoi nuolla terskaani. Paula hyväili toisella kädellä itseään ja toisella Maijaa. Maija puristi molemmilla käsillään pakaroistani ja imi kulliani kiihkon vallassa syvälle suuhunsa. Maija päästi kalun suustansa jolloin Paula otti häntä hellästi poskesta ja he alkoivat suudella. Paula siirtyi taaemmaksi sängylle Maijan seuratessa perässä.

        Pienellä ohjauksella Maija meni selinmakuulle sängylle ja avasi haaransa Paulalle. Paula oli polvillaan ja kyyristyi nuolemaan Maijaa. Katsellessa heitä runkkasin sängyn päädyssä. Asetuin Paulan taakse sängyn päädyssä ja vein sormet hänen pillulleen. Sormeilin häntä hetken kahdella sormella ja hän nosti lantiotaan ylemmäksi. Ohjasin paksun terskan hänen turvonneille huulille ja painoin sen hänen sisäänsä. Paula huokaisi Maijan nuolennan ohessa, kun painuin hitaasti hänen sisäänsä. Otin hänen lantiostaan kiinne ja aloin nussi kunnolla. Huohotus täytti huoneen. Maija puristi päiväpeitettä nyrkkeihinsä ja keinutti lantiotaan Paulan nuollessa häntä huolella. Puristelin Paulan pakaroita ja vein peukalon pyllyreiälle. Painoin sen sisälle suoleen josta hän vain innostui lisää. Pyöritin peukaloa hänen suolessa ja hän keinutti samassa tahdissa pyllyään...

        ...Paula lopetti Maijan nuolemisen ja pyysi minut makaamaan selälleen sängylle. Asetuin makaamaan ja Paula tuli hajareisin päälleni. Hän nousi toisen polven varaan ja lämmitti pyllyreikäänsä laittaen kahdesta kolmeen sormea sinne sisään. Sitten hän otti kyrvästäni otteen ja nosti sen pystyyn ja alkoi asetella pyllyreikäänsä sen päälle. Aution häntä kannattelemalla häntä reisistä kun hän levitti reikäänsä isolle kullilleni. ”AAaah….oih” Paula suorastaan vaikeroi saadessaan terskani painumaan pikkuhiljaa peräsuoleensa. Hän vaikeroiden laskeutui alemmaksi ja tunsin itsekin valtavan kitkan jonka hänen sulkijalihakset aiheuttivat. Hän puhalteli rauhallisesti ulospäin alkaen hiljalleen liikuttaa lyhyin liikeradoin itseään ylös alas. Hän nojautui taaemmaksi ottaen kiinne nilkoistani. ”ooh…aaah…valtava kulli sulla” hän vaikeroi mutta kiihdytti tahtiaan ja alkoi toisella kädellä hieroa pilluaan. Maija seurasi vierestä ja otin häntä lantiosta kiinne ja hän tajusi mitä halusin ja tuli haarat levällään aivan naamani eteen. Levitin peukaloilla turvonneita huulia ja aloin nuolla hänen märkää ja kuumaa pillua. Hän painoi pillunsa vasten naamaani ja nojasi käsillään seinään, Paulan naidessa kyrvälläni persettään. Naamani oli aivan Maijan kiimanesteissä. Livoin kielenpäällä Maijan klitorista. ”oih…just….nuole, nuole….ooh….eih” Maija alkoi voihkia ja minulla oli vaikeuksia nuolla häntä, hänen keinuessa puolelta toiselle. Kieleni pyöri hänen klitoriksellaan samalla kun hän huusi ja kiljui muutaman sekunnin ja naamani kostui lisää hänen lauetessaan kasvoilleni. Tunsin hänen pillun supistuksia hetken, kunnes hän nousi naamaltani ja meni makaamaan viereeni. Paulan pylly antoi jo reilusti periksi ja hän ratsasti jo kunnolla päälläni.

        ”On niin täysi oli…..joko tuut…tahdon spermaa” Paula huohotti ja sanoinkin, etten enää kauaa kestäisi. Siitä lisää villiintyneenä hän alkoi suorastaa pomppia perseellään kyrpäni päällä. Lihakseni alkoivat jännittyä ja nostin vartaloni hieman ylemmäksi kuin merkkinä Paulalle. Hän nosti itsensä varovasti ja otti kaluni käteensä ja alkoi runkata sitä. Muutaman kovemman vedon jälkeen kyrpäni alkoi syökseä spermaa korkealle ilmaan josta se putosi vatsani päälle ja rinnalleni. Paula runkkasi lisää, vartaloni jäykistyessä ja aloin valua hänen sormilleen. Hän oli polvillaan jalkojeni välissä ja lypsi löystyvää kulliani tyhjäksi jonka jälkeen alkoi nuolla sormiaan spermoistani. Makasimme Maijan kanssa huohottaen sängyllä, Paulan tullessa toiselle puolelle makaamaan. Makasimme hiljaa tasaten hengitystämme ja aloimme pikkuhiljaa vaipua uneen.

        Yht’äkkiä havahduin hereille samassa asennossa johon olimme jääneet. Päivänvalo tuli jo huoneeseen ja koitin tihrustaa yhdellä silmällä kelloa telkkarista, pienen päänsäryn kera. Onnekseni kello oli vasta lähemmäksi seitsemää joten suuri kiire ei ollut. Nousin istumaan sängyn päätyyn ja huomasin vasta sitten, että Paula oli jo lähtenyt pois. Maija nukkui edelleen samassa asennossa johon jäimme täysin alastomana jalat hieman levällään. Katselin häntä hetken hieroen samalla kassejani. Katselin peilin kautta kuinka kaluni alkoi uudelleen kovettua. Samassa huomasin rinnassani ja vatsalla spermat. Menin lähemmäksi peiliä aiheuttaen samalla kolinaa johon Maija alkoi heräillä. Sanoin hänelle huomenta peilin kautta kyrpäni ollessa jo puolikkaassa seisokissa. Maija vastasi ja alkoi vedellä peittoa suojaksi. ”Pakko käydä pesee nää spermat pois” sanoin ja lähdin suihkuun. ”Missäs Paula”, Maija huuteli sängyltä ja vastasin, että liekö töihin jo lähtenyt...


      • fantasia_aleksi kirjoitti:

        ...Paula lopetti Maijan nuolemisen ja pyysi minut makaamaan selälleen sängylle. Asetuin makaamaan ja Paula tuli hajareisin päälleni. Hän nousi toisen polven varaan ja lämmitti pyllyreikäänsä laittaen kahdesta kolmeen sormea sinne sisään. Sitten hän otti kyrvästäni otteen ja nosti sen pystyyn ja alkoi asetella pyllyreikäänsä sen päälle. Aution häntä kannattelemalla häntä reisistä kun hän levitti reikäänsä isolle kullilleni. ”AAaah….oih” Paula suorastaan vaikeroi saadessaan terskani painumaan pikkuhiljaa peräsuoleensa. Hän vaikeroiden laskeutui alemmaksi ja tunsin itsekin valtavan kitkan jonka hänen sulkijalihakset aiheuttivat. Hän puhalteli rauhallisesti ulospäin alkaen hiljalleen liikuttaa lyhyin liikeradoin itseään ylös alas. Hän nojautui taaemmaksi ottaen kiinne nilkoistani. ”ooh…aaah…valtava kulli sulla” hän vaikeroi mutta kiihdytti tahtiaan ja alkoi toisella kädellä hieroa pilluaan. Maija seurasi vierestä ja otin häntä lantiosta kiinne ja hän tajusi mitä halusin ja tuli haarat levällään aivan naamani eteen. Levitin peukaloilla turvonneita huulia ja aloin nuolla hänen märkää ja kuumaa pillua. Hän painoi pillunsa vasten naamaani ja nojasi käsillään seinään, Paulan naidessa kyrvälläni persettään. Naamani oli aivan Maijan kiimanesteissä. Livoin kielenpäällä Maijan klitorista. ”oih…just….nuole, nuole….ooh….eih” Maija alkoi voihkia ja minulla oli vaikeuksia nuolla häntä, hänen keinuessa puolelta toiselle. Kieleni pyöri hänen klitoriksellaan samalla kun hän huusi ja kiljui muutaman sekunnin ja naamani kostui lisää hänen lauetessaan kasvoilleni. Tunsin hänen pillun supistuksia hetken, kunnes hän nousi naamaltani ja meni makaamaan viereeni. Paulan pylly antoi jo reilusti periksi ja hän ratsasti jo kunnolla päälläni.

        ”On niin täysi oli…..joko tuut…tahdon spermaa” Paula huohotti ja sanoinkin, etten enää kauaa kestäisi. Siitä lisää villiintyneenä hän alkoi suorastaa pomppia perseellään kyrpäni päällä. Lihakseni alkoivat jännittyä ja nostin vartaloni hieman ylemmäksi kuin merkkinä Paulalle. Hän nosti itsensä varovasti ja otti kaluni käteensä ja alkoi runkata sitä. Muutaman kovemman vedon jälkeen kyrpäni alkoi syökseä spermaa korkealle ilmaan josta se putosi vatsani päälle ja rinnalleni. Paula runkkasi lisää, vartaloni jäykistyessä ja aloin valua hänen sormilleen. Hän oli polvillaan jalkojeni välissä ja lypsi löystyvää kulliani tyhjäksi jonka jälkeen alkoi nuolla sormiaan spermoistani. Makasimme Maijan kanssa huohottaen sängyllä, Paulan tullessa toiselle puolelle makaamaan. Makasimme hiljaa tasaten hengitystämme ja aloimme pikkuhiljaa vaipua uneen.

        Yht’äkkiä havahduin hereille samassa asennossa johon olimme jääneet. Päivänvalo tuli jo huoneeseen ja koitin tihrustaa yhdellä silmällä kelloa telkkarista, pienen päänsäryn kera. Onnekseni kello oli vasta lähemmäksi seitsemää joten suuri kiire ei ollut. Nousin istumaan sängyn päätyyn ja huomasin vasta sitten, että Paula oli jo lähtenyt pois. Maija nukkui edelleen samassa asennossa johon jäimme täysin alastomana jalat hieman levällään. Katselin häntä hetken hieroen samalla kassejani. Katselin peilin kautta kuinka kaluni alkoi uudelleen kovettua. Samassa huomasin rinnassani ja vatsalla spermat. Menin lähemmäksi peiliä aiheuttaen samalla kolinaa johon Maija alkoi heräillä. Sanoin hänelle huomenta peilin kautta kyrpäni ollessa jo puolikkaassa seisokissa. Maija vastasi ja alkoi vedellä peittoa suojaksi. ”Pakko käydä pesee nää spermat pois” sanoin ja lähdin suihkuun. ”Missäs Paula”, Maija huuteli sängyltä ja vastasin, että liekö töihin jo lähtenyt...

        ...Laitoin suihkun päälle Maijan tullessa myös pesuhuoneeseen. ”Voisin kanssa tehdä pesun nyt kun kohta pitää rientää”, hän sanoi ja astui seurakseni sisälle isoon suihkukaappiin. Maija puristeli kämmeneensä saippua ja otti pari askelta lähemmäksi. ”Mä voin pestä nää pois, olinhan aiheuttamassa niitä” hän sanoi ja alkoi hieroa saippua rintaani ja vatsalleni. Samalla kun hän hieroi saippuaa aloin kastella häntä suihkulla. Kastelin hänen selkäänsä, pakaroita, rintoja ja hiuksia. Maija tuli lähemmäksi ja painoi rintansa minuun ja vei kätensä selälleni ja alkoi hyväillä selästä. Laitoin suihkun telineeseen ja kiedoin hänet syleilyyn. Liutin kädet alaselän kautta pakaroille Maija avatessa hieman jalkojaan. Puristelin pakaroita Maijan viedessä kätensä välimme ja otti jo kovasta kalustani otteen. Vein käteni pidemmälle ja aloin hyväillä Maijan huulia. Maija painautui kiinnemmäksi ja painoi huulensa iholleni alkaen huohottaa samalla. Runkkasimme toisiamme ihanan rauhallisesti lämpimän veden valuessa ihollamme. Maija runkkasi vedellen esinahkaani edestakaisin ja pyöritin samalla sormiani hänen pillussa.

        Sammutin suihkun ja astuin suihkukaapista ulos ja istuin WC-pöntön kannen päälle. Levitin jalkani ja suoristin kullini, Maijan tullessa seisomaan hajareisin eteeni. Maija levitteli hetken huuliaan, otti kullistani kiinne ja alkoi asetella sitä sisäänsä painuen samalla alemmaksi kokoajan. Painuin syvemmälle hänen sisäänsä ja pian Maija istuikin kokonaan sylissäni. Kiedoimme kätemme toisemme ympärille ja Maija alkoi nytkyttää lantioitaan edestakaisin. Naimme rauhallisesti lämpimien vartaloidemme painuessa tiukasti toisiaan vasten. Välillä Maija nousi ylös ja putosi vauhdilla takaisin alas. Suutelin hänen ihania nännejä ja menomme alkoi villiintyä. Nousimme sisäkkäin ylös ja nostin Maijan istumaan koko seinän levyiselle peilipöydälle. Levitin Maijan jalat sivulle ja kiihdytin tahtia. Kaluni liukui helposti litimärässä pillussa edestakaisin ja katsoin miten suonikas kullini painui märkään pilluun uudestaan ja uudestaan. ”Tekee liian hyvää”, huohotin ja vedin kullini ulos, alkaen samalla purkautua Maijan häpyhuulien päälle. Painoin spermaa syöksevän herkän terskan vasten turvonneita ja punottavia huulia. Nojauduin vasten Maijan olkapäätä tasaten hengitystä, Maijan hyväillessä sormillaan selkääni.

        Maija laskeutui alas ja meni uudelleen suihkuun. ”Nyt kyllä alkaa olemaan jo kiire”, hän sanoi ja huuhtoi äkkiä vartalonsa ja pesi pillunsa spermoistani. ”No niin alkaa”, komppasin ja kävin nopsasti hänen seurassa ja huuhdoin lähinnä kullini ja menin huoneen puolelle, Maija tullessa perässä. Kiedoimme pyyhkeet ja kylpytakin yllemme. ”Ei tainnu muuta olla”, sanoin katsoessani vielä ovelta huoneeseen. Suljimme oven ja menimme hissille. Hississä painoin kolmosta, Maijan painaessa nelosta. Hissi tuli nopeasti alas kerroksen. Ovi avautui. ”Mä hyppään tässä….kiitos”, Maija sanoi astuessaan ovesta ja kääntyi oven jälkeen minua kohti. Hymähdin ja nyökkäsin hänelle, jonka jälkeen jatkoin matkaa alaspäin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4319
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      238
      2123
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1570
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1391
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1100
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1067
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      53
      918
    Aihe