Lontoon kutsuu Elokuussa

Eka kertalainen

Heippa.
Olen lähdössä Lontooseen Elokuun puolessa välissä. Ja varasin hotellin Victorian alueelta. Nyt Haluaisinkin kysyä, onko tämä alue millaista? Et täytyykö illalla olla varuillaan kun siellä kävelee.
Ja sit toinen vinkkejä toivotaan mihin mennä? Ja jos joku tietää jonkun hyvän rockkimestan niin tietoa kehiin. Perus nähtävyydet tulee varmasti koluttua, mut jos jotain uutta tulee mieleen niin ilmoittele.

8

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuomennaLondoniin:)

      Victorian alue on ihan turvallista seutua. Aseman seutu on ollut jo kauan remontissa, joka hieman vaikeuttaa liikumista. Hyvät yhteydet jokapaikkaan. Kävelymatka mm. Big Benille, Hyde Parkkiin jne..Googlettamalla kyllä löydät sinua kiinnostavia kohteita. Lontoossa kun on kaikkea kaikille kaiken aikaa vuodenajasta riippumatta:)

    • tommi3

      joo victorian alueelle minäkin gatwickin kentältä, kannattaako liput netistä ostaa ajattelin mennä sillä southern junalla victorialle, konehan voi olla myöhässä joten ei voi keretä junaan mihin lippu ostettu , siel on kuulemma gatwickillä portit jota ennen lippu ostetaan, tarkistetaanko ne myös heti vai ?? vois viskata vinkkiä, eka reissu minullakin kiitos ISO vastauksista

      • Matkatuumailija

        Palasin juuri Lontoosta, lennot oli Gatwickin kentälle. Helpoin ja nopein konsti kentältä Lontooseen on Gatwick Express juna jolla pääsee suoraan Victorian asemalle. Tämä on tosin myös kallein julkisista. Toinen juna vaihtoehto on Southern -junayhtiö, tällä pääsee myös suoraan Victorin asemalle tai vaihtaen muillekin Lontoon juna-asemille.
        National Express bussit liikennöivät myöskin gatwicsckista Lontooseen.
        ÄLÄ valitse EasyBus firman bussia, ks tuore kommenttini tällä samalla palstalla.
        Kaikkiin näihin saa liput perillä, tosin etukäteen ostettuna voi olla vähän halvempi. Junalippuja on varsin helppo ostaa automaatista paikan päällä ja maksaa kortilla.


      • tremox

        Ostin Gatwickissä junaliput lippuluukulta Southerniin (vaaleanvihreä juna). Jonossa meni toistakymmentä minuuttia, jono jakautui useammalle luukulle. Luukulla kysyin myyjältä laiturin numeron ja koska seuraava juna tulee. Vastaukset tulivat ystävällisesti. Eipä siinä sen kummempaa. Eikä noita laitureita ollut montaa.
        Konnareita en junassa nähnyt.


    • santeri3

      Konnareita ei junissa oo koska useimmille laituireilla Englannissa pitää mennä metrotyyppisesti porteista sisään/ulos lippua laitteeseen vilauttamalla. Tosin Victorian asemalla muistaakseni ei ollut tätä systeemiä mutta kuitenkin

    • Konnarit tekee "spot check" eli joskus on ja joskus ei (useimmiten ei) joten lippu kannattaa olla, muuten tulee kallis matka...

    • Herkästi puukosta

      Lontoo on suurkaupunki ja syytä on olla iltaisin ja öisin varovainen oli sitten missä kaupunginosassa hyvänsä, kännissä ei todellakaan kannata liikkua sillä puukosta voi tulla hyvin herkästi lontoossa, nuorilla on oikeastaan kaikilla jokin teräase aina matkassa ja puukotuksia siellä tapahtuu älyttömän usein :( Joka toisin väittää niin kaunistelee lontoota, tykkään lontoosta mutta en tuosta puukkomaineesta mikä siellä valitettavasti on.

      • santeri3

        no höpöhöpö, suurkaupungeissa on aina hulluja mutta itte sielä pari vuotta asuneena koin kaupungin tosi turvallisena, ja kyllä, liikuin myös melkoisessa humalassa välillä keskustassa ja olen alle 30v nainen.
        Puukotuksia suurempi ongelma on jengitaistelut joihin todella huonolla tuurilla voi törmätä tietyissä kaupunginosissa (joihin normituristi ei yleensä eksy), niitä tarinoita oli lehdissä sillointällöin että sivullisia joutunut ristituleen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe