Työpaikan sihteeri

matti kukkarossa

- Aamuinen seisokkini alkoi jälleen, Viikko oli vierähtänyt siitä, kun viimeksi olin saanut kunnon panon. Tänään on viimeinen työpäivä ennen kun loma alkaa. Työpaikalla on erittäin hyvännäköinen ja kuuma ”Kissa” Minkä kanssa on joskus tullut otettua matsia.

- Tänään työt eivät oikein tuntuneet sujuvalle, kahvitauolla kävin kyselemässä, josko olisi illalla Peli sessio mitään. ”Kissimirri” Kehräsi lupaavasti. Töiden jälkeen tämä ”Kissa” Nimeltään, Vilma, istui jo autossani kartanlukijan paikalla, ja huristimme kohti kämppääni. Yksinkertainen rivitalo-kaksio.

- Puhuimme matkalla niitä näitä, Vilman silmät tuikkivat kuin timantit. Ensin ajattelin, miten aloittaa keskustelu, mutta asiat olivatkin yksinkertaisempia, kun osasin odottaa. Kämpille päästyämme, kysyin, haluatko kahvia. Vastaus tuli, en. Mutta onko sulla viiniä? No tottahan sitäkin löytyy.

- Istuimme sohvalla vierekkäin, viinilasit kädessä. Vilmalla oli yllään Molly Bracken tyylinen mekko. Jaloissaan hänellä oli, salmiakkikuvioiset polvisukat. Vilman Rinnat näkyivät houkuttelevana kohoutumana mekon alta. Jaloissaan Vilmalla oli Mustat aika korkeakorkoiset korkokengät.

- Hetkisen niitä näitä juteltuamme, en emään kyennyt peittelemään himojani. Vilma istui lähemmäs minua sohvalla, ja painoi päänsä olkapäätäni vasten, tunsin poskeani vasten kuuman hengityksen. Vilma sulki silmänsä, ja kietoi kätensä vyötäröni ympäri. Muuta ei tarvittu, kipinä oli sytyttänyt roihun.

- Käänsin päätäni, ja suutelin hänen kaulaansa, ja silitin hänen ihanan pitkiä vaaleita hiuksiaan. Sanoja ei tarvittu, vähitellen vaatteet alkoivat vähentyä, ja aloimme suunnata askelia makuuhuonetta kohden. Vilma riisui hitaasti mutta varmasti mekkonsa. Sen alta paljastui kiihottava alus-asu. 6IXTY 8IGHT. Nyt ei enää pystynyt pidättelemään himojani, vaan heitin puseroni pois, ja farkut. Boksereideni sisällä kullini oli kova kuin kivi. Hitaasti mutta varmasti, takerruin Vilmaa lantiosta kiinni, ja nostin hänet sängylle. Suutelin kiihkeästi, melkeinpä voin sanoa, että haistoin Vilman kiiman. ->

8

7334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matti kukkarossa

      - Suutelemisen lomassa, ujutin käteni hänen pikkupöksyihinsä, ja tunsin kuinka hänen pillunsa oli märkä. Vilman ilme oli nautinnollinen, kun hän siinä sängyllä makasi. Hänen nautinnon yninänsä vain kiihtyi, mitä pidempään hieroin hänen klitoristaan. Riisuin hänen pikkupöksynsä pois, ja nuolin jo ennestäänkin märkää pillua, kuin kissa maitoa kupista. Nautinnon huokailut vain yltyivät, sitten Vilma nousi, ja riisui minun bokserit pois, paljastaen samalla kovana jököttävän kullini. Hän runkkasi sitä ja nuoli sitä välillä, tunne oli satumaisen ihana. Jatkoimme vielä hetkisen toistemme hyväilyä, ennen kuin siirryimme itse asiaan.

      - Vilma kävi selälleen makaamaan sängylle, ja minä höyläsin häntä, olan takaa. Huohotus ja kiihotuksen voihke täyttivät makuuhuoneen. Sanoja ei tarvittu. Jatkoimme vielä hetkisen tässä asennossa, kunnes vaihdoimme. Vilma kävi kontilleen sänkyyn, ja ihanan mehevä pylly pystyssä. Survoin kaluni hänen kiimasta turvoksissa olevaan pilluunsa, ja panin. Hetken vielä kesti, kunnes Vilma sai voimakkaan orgasmin, raju supistelu muutenkin laukeamisvalmiin kaluni ympärillä, sai minultakin tulemaan, ja ammuin mällit hänen sisäänsä. Hetkisen vierekkäin huohottaen makasimme sängyllä, sitten ehdotin, että voisimme käydä suihkussa.

      - Se tietenkin kävi Vilmalle. Menimme pesuhuoneeseen, ja aloin pestä Vilmaa. En kuitenkaan pystynyt kokonaan pitämään näppejäni pesupuuhissa, vaan levottomat sormeni alkoivat hakeutua hieromaan Vilman rintoja, samalla kun levitin saippuaa hänen jumalaisen ihanaan kroppaansa.

      - Kun saimme toisemme pestyä, kuivasin hänet. Hakeuduimme olohuoneen sohvalle istumaan, pelkät kylpytakit päällämme. Juttelimme niitä näitä, ja istuimme lähekkäin. sytytin pari kynttilää, sillä ilta alkoi jo hämärtää. Joimme viiniä, ja söimme. Olimme yhä alasti, pelkät kylpytakit päällä. Kuiskasin Vilman korvaan, Haluan sinua. Vilma katseli minuun sinisen vihertävillä silmillään, ja suuteli minua suulle, ja kuiskasi korvaani, minäkin haluan sinua. Jälleen menimme makuuhuoneeseen. Vilma kävi oitis kimppuuni, Makasin selälläni sängyssä ja Vilma alkoi ratsastaa villisti. Kullini upposi hänen ahtaaseen pilluunsa ja se tuntui satumaisen hyvältä.

      - Jatkoimme hetkisen vielä näin, kunnes vaihdoimme osia. Vilma makasi nyt selällään sängyllä, ja minä panin häntä, hänen jalkansa olivat olkapäilläni. Tunne oli sanoinkuvaamattoman kiihottava. Nautinnon huokailut kuuluivat makuuhuoneessa. Jälleen vaihdettiin asentoa, tällä kertaa Vilma oli kontillaan, ja minä työnsin jäykkää melaa takaapäin hänen ihanan kireään peppuunsa.

      - Kauaa ei kestänyt, kun Vilma sai räjähtävän orgasmin, ja hetkisen kuluttua minäkin sain. Lastini lensivät suoraan peppuun ja lysähdin hänen päälleen, kulli yhä hänen pepussaan. Siinä hetken huokaistuani vedin puoli jäykän kaluni ulos hänen pepustaan. Kauaa ei tarvinnut Vilman runkata ja nuolla kulliani, kun se taas oli iskussa. Otimme vielä yhden kiivaan session, ja sen päätyttyä, kumpikin meistä nukahti sängylle toinen toisensa vieressä. Aamulla kävimme pikaisesti suihkussa ja jatkoimme lemmenleikkejämme koko päivän. Lopulta päädyimme Vilman kanssa asumaan saman katon alle, jotta voisimme useammin ja enemmän nauttia seksistä keskenämme…

      • melaa korvaan

        - Kauaa ei kestänyt, kun Vilma sai räjähtävän peppuun. Otimme vielä yhden kiivaan asumaan saman katon alle. Vilma makasi nyt turvoksissa sängyllä ja hänen jalkansa oli kova kuin kivi ja ammuin mällit korvaan. Survoin kaluni saman katon alle. Jälleen vaihdettiin osia hänen ahtaaseen pilluunsa ja minä höyläsin olohuoneen katon pois. Muuta ei tarvittu, kipinä oli sytyttänyt katon. Menimme pesuhuoneeseen, ja aloin pestä näppejäni. Melkeinpä voin sanoa, että haistoin hänen jalkansa. Vilma sai voimakkaan jalkansa ahtaaseen makuuhuoneeseen ja ammuin Jälleen räjähtävän korvaani.


      • matti kukkarossa
        melaa korvaan kirjoitti:

        - Kauaa ei kestänyt, kun Vilma sai räjähtävän peppuun. Otimme vielä yhden kiivaan asumaan saman katon alle. Vilma makasi nyt turvoksissa sängyllä ja hänen jalkansa oli kova kuin kivi ja ammuin mällit korvaan. Survoin kaluni saman katon alle. Jälleen vaihdettiin osia hänen ahtaaseen pilluunsa ja minä höyläsin olohuoneen katon pois. Muuta ei tarvittu, kipinä oli sytyttänyt katon. Menimme pesuhuoneeseen, ja aloin pestä näppejäni. Melkeinpä voin sanoa, että haistoin hänen jalkansa. Vilma sai voimakkaan jalkansa ahtaaseen makuuhuoneeseen ja ammuin Jälleen räjähtävän korvaani.

        trolli olli lopeta mollaaminen, jos haluat vittuilla ni tee se muualla. Älä sotke muitten juttuja. Jos haluat räpeltää, kirjoita oma viestii. Älä sotke toisten palstaa.


    • kokkii

      Erittäin hyvä.

    • kellutin
    • jess_es

      tosi cuul juttu!

    • kolpakko1

      Hyvä tarina

    • kollikuja

      erittäin hyvä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe