Vuokraan lykkäystä... osa 1

sankimies

Olin perjantaina-iltana nauttimassa kesäillan lämmöstä ulkona takaterassilla, kun ovikello soi. Lompsin raskain askelin sisään, oven perässäni lukiten ja samalla miettien, että kukahan siellä mahtaa olla? Olinhan juuri selvinnyt jälleen yhdestä kvartaalista ja nyt kaipasin vain rauhaa ja hiljaisuutta ympärilleni.

Ovella seisoi nuori vaalea nainen jakkupuvussaan, oikeastaan vielä ihan tyttö. Olin hiukan ymmälläni, kun en ollut tätä tyttöä ennen nähnyt ja arvelin jonkun kaupustelijan koittavan onneaan. Se ei toki olisi mitenkään ennen kuulumatonta, kun tie päättyi tämän talon pihaan ja sitä myöten se tuntui vetävän eksyviä puoleensa.

Tyttö kysyi, voiko tulla sisään selittämään asiaansa, kun ei halunnut sitä siinä pihalla selventää. Vilkaisin neidon olan yli ja ei siellä ketään näkynyt, joten eipä tuosta varmaan kovin suurta riskiäkään olisi. Näin ollen pyysin neidon peremmälle.

Siihen sitten neito tupsahti olohuoneeseen ja katseli ympärilleen kovin tuttavalliseen tapaan ja kehui, kun kiva, että näkee kuinka minä asun ja millainen on taloni. Minä se vaan olin entistä enemmän ymmälläni, että millainen tämä myyntitaktiikka oikein, tällaiseen en ole aiemmin törmännyt vaikka olikin kapitalismin karaisema konttorisoturi. Neito selitti, kuinka oli juuri aloittanut uudessa työpaikassa saatuaan opinnot päätökseen, sen takia tämä nätti jakkupuku. Mielessäni tuumailin, että tämähän menee jo ihan pervoksi, neito pukeutuu nätiksi ja tulee tuntemattoman kotiin myymään. Mitähän tuo oikein mahtaa myydäkään?

Ja tuo liirum laarum senkun jatkui, että kuinka hänellä on uusi poikaystävä, jota hän on menossa tapaamaan ja hän pysähtyi vain tässä kotimatkalla tapaamaan minua, kun asia on sellainen, että sitä on ikävä esittää puhelimessa. Pyh, voihan lehtiä myydä puhelimitse, ei silloin tarvitse tulla paikan päälle, minä mietin itsekseni. Ja sitten hän kysyi, että mitä pidän hänen hiuksistaan näin pitkinä ja vaaleina, että silloin kun hän tuli vuokralle ne olivat lyhyet ja tummat.

Viimein minullakin kytki, tämä oli siis se nuori neito, jonka näin 15min kolme vuotta sitten, kun hän tuli äitinsä kanssa katsomaan opiskeluajaksi asuntoa. Äiti takaisi vuokranmaksun ja kela hoitaisi vuokran pääosaltaan. Aikaa oli kulunut ja muutos oli kieltämättä melkomoinen. Neito oli kovasti aikuistunut ja nuo pitkät hiukset sopivat hänelle selvästi paremmin.

Viimeinkin neito pääsi asiaan. Hän tuli kertomaan, että myöhästyisi vuokranmaksussa, koska saisi ensimmäisen tilin vasta kolmen viikon kuluttua ja ei kehdannut rasittaa äitiään, joka oli jo häntä liikaakin auttanut.

Kolme viikkoa armoa vuokranmaksussa! Mihin tämä maailma oli menossa? Tämähän oli jo selvä ryöstö! Sisälläni kiehui raivo ja hämmennys, kuinka tämä söpö nuori tyttö saattoi edes pyytää tuollaista?

Tyttö huomasi punan poskillani ja selvän ylireagoinnin, joka oli minulle äkkipikaisena tyypillistä. Ja hän alkoi katselemaan ulospääsyä. Hän sipsutti korkokengissään ensin etuovelle, josta oli tullutkin, vain huomatakseen oven olevan takalukossa ja avaimen puuttuvan lukkopesästä. Hän kääntyi hädissään nopeasti ympäri ja huudahti, että missä avain on? Taputin housuntaskuani, avain oli siellä missä aina. Nyt sain jo hymyn huulilleni, koska ajatus alkoi muodostumaan mielessäni…

Tyttö pyyhkäisi ohitseni eteisessä ja suunnisti kohti takaovea, nyt jo lyhyillä juoksuaskelilla. Takaovikin oli tietysti takalukossa, kuten kaikki oveni yleensä. Hymyni leveni entisestään, kun arvasin tytön suunnistavan seuraavaksi alakertaan, jossa sielläkin ovi olisi takalukossa.

Seurasin tyttöä alakertaan, jossa hän jo riuhtoi ovenkahvaa - jos tuota nyt voi riuhtomiseksi kutsua, kun hoikassa varressa ei ole kovin paljon voimaa. Otin häntä kädestä sanoen, että älä riuhdo, ettei ovi meni rikki. Hän taisi säikähtää ja löi minua avokämmenellä poskelle. Ja sen jälkeen lyöntejä alkoi satelemaan, mutta eipä niissä juurikaan ollut tehoa. Ja korkokengillään tuo ei tahtonut muutenkaan oikein pystyssä.

Nappasin tyttöä ranteista kiinni kehottaen rauhoittumaan, mutta siitä hän sai vain enemmän ruutia ja alkoi todella riehumaan. Pelkäsin, että kohta jompaakumpaa meistä todella sattuu. Ja niin tein nyrkkeilystä tutun u-väistön ja pujahdin tytön kainalon ali selkäpuolelle, tartuin toisella kädellä vyötäisiltä ja väänsin toisella häneltä käden selän taakse. Lievä kipu sai tytön riehumisen loppumaan heti.

Hetken tuumasin, että mitäs nyt pitäisi oikein tehdä.

3

5253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sankimies

      Otin toisella kädellä housuista vyön ja pujotin vyön hänen molempien käsien ympäri selän taakse. Vyön toisen pään kiinnitin kattoon nyrkkeilysäkin koukkuun. Tyttö joutui olemaan jonkinkin verran etukumarassa, mutta ainakin pahin riehuminen loppui.

      Selitin tytölle, että eihän vuokraa voi noin vaan lykätä, että minulla on myös taloudellisia velvoitteita, että joudun itsekin pulaan. Hän oli itkuinen ja myönsi ymmärtävänsä ja voisi korvata vahingon. Ja toki hän olisi halukas yhteistyöhön. Kysyin, että kuinka halukas? Hän totesi, että niin halukas kuin olisi tarpeen. Siihen tuumasin, että kokeillaan, kuinka halukas…

      Niin sitten lähestyin häntä ja puristin rintaa jakun läpi. Tyttö sähähti kuin kissa ja yritti potkaista minua. Korkokengän piikki sääressä ei olisi kivaa…

      Muistutin tyttöä, että hänenhän piti olla halukas… Ja kokeilin uudestaan. Lopputuloksena oli edelleen rimpuilua, mutta ei sentään potkimista.

      Ja juuri silloin ovikello soi. Turskatti sentään, toistamiseen rauhaani häirittiin samana päivänä! Ja nyt tilanne oli muutenkin, no vähintään kiusallinen. Tyttö olisi kiva pitää tallessa, mutta tuohan pitäisi kamalan metelin ja ongelmat riistäytyisivät kohta käsistä. Poliisikin voisi syyttää vapauden riistosta tai mistä lienee kuvitteellisesta.

      Tein päätökseni kuitenkin nopeasti. Otin sukan jalasta, väänsin tytön suun auki ja tungin sukan sinne - toivottavasti tuo riittäisi hiljentämään hänet. Ja sitä myötä marssin ovelle. Ovella oli pizzapoika, joka katseli meikäläistä ihmetellen, olinhan siinä posket punaisina, toinen sukka jalassa ja pitelin housuja käsillä ylhäällä. Ei puuttuisi kuin, että hän huomaa pullotukseni housuissani...

      Mihin osoitteeseen olet toimittamassa pizzaa?, äyskäisin. Pizzapoika oli ihmeissään äreästä vastaanotosta ja hän vastasi varoen, että numeroon 394. Se on 100m tietä takaisinpäin karjaisin, ja läimisin oven kiinni lähettäen pizzapojan matkoihinsa. No niin, päästiinpähän tuostakin. Nyt takaisin tytön pariin, mutta niiden potkivien jalkojen suhteen täytyisi kehittää jotain...

      Hetken tuumailtuani otin mukaan harjanvarren ja teippiä. Sekä liukasteeksi varmuuden vuoksi pullon oliiviöljyä, parempaakaan vaihtoehtoa ei tullut äkkiseltään mieleen.

      Näiden kamppeiden kera lähestyin tyttöä alakerrassa. Hän alkoi taas riehumaan minut nähdessään, mutta olin tyytyväinen, kun huomasin, sukkapatentin vaimentavan hänen huutonsa tehokkaasti. Kysyin onko tyttö edelleen halukas, jolloin riehuminen väheni hiukan.

      Otin tyttöä toisesta nilkasta kiinni ja teippasin harjavarren nilkkaan. Eihän siitä täydellistä tullut, mutta kun sain teipattua toisenkin nilkan harjanvarteen, olin jo aika varma, että tyttö ei voisi enää potkia minua.

      Istuin tytön taakse jalat harjan varren päällä, että tyttö ei päässyt karkuun, eikä potkimaan. Rullasin jakkupuvun hameen ylös ja pikkuhousuja hiukan alaspäin. Näkymä oli melkomoisen herkullinen: tytöllä oli kädet selän takana sidottuna vyöllä katon lenkkiin, tuo pakotti hänet etukumaraan ja sitä myöten myös pyllyn pystyyn, pää retkotti alaspäin juuri sopivasti, että hän näki minut istumassa siellä haarojensa välissä. Ja siinä tytön pimppi pullotti nätisti, posliiniksi ajettuna, hiukan rakosellaan ihan kuin kuiskutellen minulle. Ja minä etsiskelin kielelläni tytön naurunappulaa pimpin kätköistä.

      • sankimies

        Aina välillä tyttö alkoi riehumaan, yritti oikaista itsensä suoraksi ja painaa pakarat yhteen, etten voisi siellä pimpissä mielinmäärin lipoa. Mutta ylös selän taakse sidotut kädet ja jalat jotka oli teipattu haralleen, veivät voimat ja vaimensivat rimpuilun melko nopeasti.

        Jatkoin lipomista, välillä pienillä varovaisilla lipaisuilla, jotka juuri ja juuri koskivat pimpin huulia ja vähitellen tyttö alkoi painumaan minua kohti, kuin pyytäen lisään. Välillä imin rajusti niin, että jo turvonneet, verevät huulet olivat suussani. Tytön reiden punoittivat sänkeni raapiessa sisäreisin herkkää ihoa, mutta tyttö näytti nauttivat siitäkin. Tyttö voihki ja tärisi, hänen silmänsä olivat lasittuneet, kun hän tuijotti minua istumassa siellä haarojensa välissä lattialla harjanvarren päällä, kieli ulkona lipomassa hänen pimppiään. Ja kullini täyttyi housuissani täyteen mittaansa ja ylinkin, sitä jomotti ja jyskytti, edellisestä kerrasta oli selvästi liikaa aikaa...

        Kun voihke alkoi tihentymään liikaa, lopetin. Eihän se nyt käynyt päinsä, että tyttö nauttii kustannuksellani. Otin sukan pois tytön suusta ja kysyin, että käyttääkö hän ehkäisyä, kun on kerran poikaystäväkin. Kyllä hän käyttää, hän sopersi, mutta eivät ole vielä olleet sängyssä, kun ovat vasta alkaneet seurustella. Hyvä, hyvä oikein hyvä, tuumin minä.

        Otin sitä oliiviöljyä, jonka olin tuonut mukanani alas, se sattui olemaan oreganolla maustettua, mutta mitäpä tuosta. Otin öljyä sormiini ja hieroin sormillani tytön pimpin. Oikein perusteellisesti hieroinkin, sormilla hieroin emättimen aukon ja naurunappulan otin hellästi peukalon ja etusormen väliin. Tytön voihke palasi, hän työnsi pyllyään taaksepäin pyllistäen kohti minua ja viimeinkin hän harotti jalkojaan kunnolla. Tyttö alkoi selvästi olla valmis.

        No niin, oli minun vuoro. Laskin housuja alaspäin ja otin kullini esiin. Se jyskytti jo kovana, vaativana. Se tykytti kädessäni, kun öljysin sen huolella. Esinahka livahti taakse ja terska tuli esiin koko komeudessaan sinipunaisena ja sykkivänä. Tytön lasittunut katse havahtui. Hän katsoi kullia tuijottaen ja poskien puna syveni. Oi, onpa se suonikas ja värikäs, hän kuiskasi.

        Nyt koko kulli oli jo öljytty ja se kiilsi komeana kruunattuna sinipunaisella terskalla. Klumps, tyttö nielaisi ja sanoi käheällä äänellä, että ole sitten varovainen, kun yleensä seksi sattuu ja ettei hän ole kovin montaa kertaa sitä harrastanutkaan.

        Ei hätää, totesin, laitetaan paljon öljyä niin se livahtaa ihan huomaamatta. Ja niin lisäsin vielä öljyä sormiini ja sitä myöten myös tytön pimppiin ja reisiin ja pyllyaukkoon. Oih, hän huokaili ja ilmiselvästi nautti. Hänellä oli vaikeuksia hallita jalkojaan ja ne vavahtelivat hervottomasti. Taka-ajatuksena oli myös, että koska edellisestä kerrasta on liiankin paljon aikaa, niin riittävä liukkaus tuo pidemmän nautinnon. Mieto oreganon ja oliiviöljyn tuoksu leijaili yllämme, sekoittuen omiin tuoksuihimme.

        Minun vuoroni, toistin mielessäni ja otin toisella kädellä kullista kiinni ja toisella kädellä otin tiukan otteen tytön vyötäröstä. Aah, ihanaa treenattu kroppa ja sopivasti pehmeyttä siinä päällä, juuri sopivaa minulle. Varoen ohjasin kullini hitaasti tytön kuumaan, kosteaan pimppiin. Oih, hän huokasi, pyllisti edelleen lisää ja levitti haarojaan sen verran kuin harjan varsi salli sen.

        Varovaisesti aloin nykyttämään ensin pimpin huulilla, vähitellen syventäen työntöjäni. Tyttö työnsi pyllyään minua vasten rytmikkäästi, vaatien lisää, vaatien syvemmälle ja joka työnnöllä hän voihki oih, oih, varovaisesti ja huulta purren.

        Tartuin molemmin käsin tytön vyötäröltä ja puristin lihaa tiukasti. Käsivarsieni suonet pullottivat ja sykkivät sykkeeni tahtiini, niin kovaa puristin tyttöä. Tytöllä olisi varmasti mustelmat vyötäröllään huomenna. Rynkytin yhä kovempaa tyttöä, silmäni seisoivat päässäni ja katse oli naulittuna kaukaisuuteen näkemättä mitään. Maailmassa oli vain lantion työnnöt edestakaisin, tytön liukkaassa, kuumassa pimpissä edestakaisin liukuva kullini ja käteni, jotka pitivät häntä vyötäisiltä, sekä tytön pylly, joka iski itseäni vasten rytmissä.

        Lopulta rytmi kiihtyi niin kovaksi, että tyttö lakkasi työntämästä minua vasten rytmissä, hän oli paikoilla jäykkänä, pylly pystyssä ja nautti. Hänen rytmikäs voihkeensa muuttui äänekkäämmäksi uikutukseksi ja niin hän laukesi. Minä kiihdytin vielä ja lopulta sain orgasmin vaimeasti urahtaen. Tuntui, että sperman tulo oli vähintään kaksinkertainen normaaliin, samoin kuin kullin sykkiminen. Olipa edellisestä kerrasta tosiaan aikaa...


      • sankimies
        sankimies kirjoitti:

        Aina välillä tyttö alkoi riehumaan, yritti oikaista itsensä suoraksi ja painaa pakarat yhteen, etten voisi siellä pimpissä mielinmäärin lipoa. Mutta ylös selän taakse sidotut kädet ja jalat jotka oli teipattu haralleen, veivät voimat ja vaimensivat rimpuilun melko nopeasti.

        Jatkoin lipomista, välillä pienillä varovaisilla lipaisuilla, jotka juuri ja juuri koskivat pimpin huulia ja vähitellen tyttö alkoi painumaan minua kohti, kuin pyytäen lisään. Välillä imin rajusti niin, että jo turvonneet, verevät huulet olivat suussani. Tytön reiden punoittivat sänkeni raapiessa sisäreisin herkkää ihoa, mutta tyttö näytti nauttivat siitäkin. Tyttö voihki ja tärisi, hänen silmänsä olivat lasittuneet, kun hän tuijotti minua istumassa siellä haarojensa välissä lattialla harjanvarren päällä, kieli ulkona lipomassa hänen pimppiään. Ja kullini täyttyi housuissani täyteen mittaansa ja ylinkin, sitä jomotti ja jyskytti, edellisestä kerrasta oli selvästi liikaa aikaa...

        Kun voihke alkoi tihentymään liikaa, lopetin. Eihän se nyt käynyt päinsä, että tyttö nauttii kustannuksellani. Otin sukan pois tytön suusta ja kysyin, että käyttääkö hän ehkäisyä, kun on kerran poikaystäväkin. Kyllä hän käyttää, hän sopersi, mutta eivät ole vielä olleet sängyssä, kun ovat vasta alkaneet seurustella. Hyvä, hyvä oikein hyvä, tuumin minä.

        Otin sitä oliiviöljyä, jonka olin tuonut mukanani alas, se sattui olemaan oreganolla maustettua, mutta mitäpä tuosta. Otin öljyä sormiini ja hieroin sormillani tytön pimpin. Oikein perusteellisesti hieroinkin, sormilla hieroin emättimen aukon ja naurunappulan otin hellästi peukalon ja etusormen väliin. Tytön voihke palasi, hän työnsi pyllyään taaksepäin pyllistäen kohti minua ja viimeinkin hän harotti jalkojaan kunnolla. Tyttö alkoi selvästi olla valmis.

        No niin, oli minun vuoro. Laskin housuja alaspäin ja otin kullini esiin. Se jyskytti jo kovana, vaativana. Se tykytti kädessäni, kun öljysin sen huolella. Esinahka livahti taakse ja terska tuli esiin koko komeudessaan sinipunaisena ja sykkivänä. Tytön lasittunut katse havahtui. Hän katsoi kullia tuijottaen ja poskien puna syveni. Oi, onpa se suonikas ja värikäs, hän kuiskasi.

        Nyt koko kulli oli jo öljytty ja se kiilsi komeana kruunattuna sinipunaisella terskalla. Klumps, tyttö nielaisi ja sanoi käheällä äänellä, että ole sitten varovainen, kun yleensä seksi sattuu ja ettei hän ole kovin montaa kertaa sitä harrastanutkaan.

        Ei hätää, totesin, laitetaan paljon öljyä niin se livahtaa ihan huomaamatta. Ja niin lisäsin vielä öljyä sormiini ja sitä myöten myös tytön pimppiin ja reisiin ja pyllyaukkoon. Oih, hän huokaili ja ilmiselvästi nautti. Hänellä oli vaikeuksia hallita jalkojaan ja ne vavahtelivat hervottomasti. Taka-ajatuksena oli myös, että koska edellisestä kerrasta on liiankin paljon aikaa, niin riittävä liukkaus tuo pidemmän nautinnon. Mieto oreganon ja oliiviöljyn tuoksu leijaili yllämme, sekoittuen omiin tuoksuihimme.

        Minun vuoroni, toistin mielessäni ja otin toisella kädellä kullista kiinni ja toisella kädellä otin tiukan otteen tytön vyötäröstä. Aah, ihanaa treenattu kroppa ja sopivasti pehmeyttä siinä päällä, juuri sopivaa minulle. Varoen ohjasin kullini hitaasti tytön kuumaan, kosteaan pimppiin. Oih, hän huokasi, pyllisti edelleen lisää ja levitti haarojaan sen verran kuin harjan varsi salli sen.

        Varovaisesti aloin nykyttämään ensin pimpin huulilla, vähitellen syventäen työntöjäni. Tyttö työnsi pyllyään minua vasten rytmikkäästi, vaatien lisää, vaatien syvemmälle ja joka työnnöllä hän voihki oih, oih, varovaisesti ja huulta purren.

        Tartuin molemmin käsin tytön vyötäröltä ja puristin lihaa tiukasti. Käsivarsieni suonet pullottivat ja sykkivät sykkeeni tahtiini, niin kovaa puristin tyttöä. Tytöllä olisi varmasti mustelmat vyötäröllään huomenna. Rynkytin yhä kovempaa tyttöä, silmäni seisoivat päässäni ja katse oli naulittuna kaukaisuuteen näkemättä mitään. Maailmassa oli vain lantion työnnöt edestakaisin, tytön liukkaassa, kuumassa pimpissä edestakaisin liukuva kullini ja käteni, jotka pitivät häntä vyötäisiltä, sekä tytön pylly, joka iski itseäni vasten rytmissä.

        Lopulta rytmi kiihtyi niin kovaksi, että tyttö lakkasi työntämästä minua vasten rytmissä, hän oli paikoilla jäykkänä, pylly pystyssä ja nautti. Hänen rytmikäs voihkeensa muuttui äänekkäämmäksi uikutukseksi ja niin hän laukesi. Minä kiihdytin vielä ja lopulta sain orgasmin vaimeasti urahtaen. Tuntui, että sperman tulo oli vähintään kaksinkertainen normaaliin, samoin kuin kullin sykkiminen. Olipa edellisestä kerrasta tosiaan aikaa...

        Jalkani pettivät allani ja valahdin lattialle huohottamaan. Tyttö retkotti vyötettyjen käsiensä varassa, pää alaspäin, tukka sekaisin, silmät kiinni.

        Hetken huohotettuani kysyin tytöltä, että koska hänen treffit oikein olivatkaan. Klo 18:30 keskustassa, hän vastasi. Hyvä siihenhän on sitten tunti aikaa, totesin.

        Vapisevin jaloin kiipesin portaat, hain kaksi lasia ja kuohuviinipullon kylmästä. Ja vaelsin takaisin alakertaan.

        Tyttö oli edelleen siellä, kädet solmittuna ylös vyöllä, pää retkottaen alaspäin, silmät kiinni, kuin hän olisi puoliunessa. Hänen paita oli rullattuna ylös paljastaen täyteläiset rinnat liiveissä. Jakkupuvun hame oli käärittynä vyötäisille, pikkuhousut olivat puolireidessä, reisiä pitkin valui yhteisiä nesteitämme. Ja kaiken kruunasi öljytty, treenattu, pyöreä pylly, joka paljastui juuri ja juuri hameen alta.

        Ehkä se oli hiukan perverssiäkin, mutta tarjosin tytölle kuohuviiniä lasista. Koska hänellä oli kädet edelleen vyötettynä, jouduin juottamaan häntä niin kuin sairasta tai vauvaa juotetaan.

        Samalla rupattelin hänelle kevyitä asioita elämästäni ja työstäni, millaista on olla menestynyt liikemies ja kuinka pärjätä kvartaalista toiseen. Saattoihan siitä kaikesta olla hyötyäkin tytölle, oppia kokeneemmalta, hän oli kuitenkin vasta uran alussa. Samalla odottelin itse, että koska tuntisin kullissani sen kevyen värähdyksen, joka kertoisi minulle että olen hengissä taas.

        Hetken perästä se tuntuikin. Verenkierto oli palaamassa kulliini, se nousisi pian taas!

        Astuin tutusti harjanvarren päälle, ettei tyttö pääsisi rimpuilemaan, mutta hän olikin ihan hiljakseen paikoillaan. Tällä kertaa sain ottaa rinnat esiin liiveistä, kun seisoin tytön takana. Puristelin ja pyörittelin rintoja. Nostin tytön vaaleat hiukset pois tieltä ja suutelin hänen niskaa, kaulaa ja näykin korvaa. Sänkeni hiersi hänen niskansa ja kaulansa punaiseksi ja samalla puristelin, hieroin rintoja ja pyörittelin nännejä.

        Tyttö ynisi hiljaa ja työnsi pyllyään minua kohti. Hän pyöritteli pyllyään kulliani vasten samalla, kun se hiljakseen jäykistyi. Samalla hän pohti ääneen, että onkohan toinen kerta sittenkään hyvä, kun hän tulee helposti kipeäksi, kun on sen verran vielä vähän harrastanut seksiä. Lohduttelin häntä, että lopetan jos tuntuu kipeältä. Ja että näin märkänä kuin hän nyt on, niin lipsuu suorastaan helposti sisään ja ulos.

        Kullini oli vasta puolikova, kun työnnyin jälleen tyttöön. Tällä kertaa se oli paljon helpompaa. Tyttö oli valmiiksi märkänä edellisestä kerrasta ja hän suorastaan imaisi kullini sisäänsä.

        Tyttö oli selvästi valmiimpi kuin minä, hän työnsi pyllynsä minua vasten vaativasti, kiihdyttäen tahtia. Tartuin jälleen hänen vyötäröstään ja annoin rytmin viedä. Heti alusta alkaen pitkiä vetoja ensin hitaasti ja rauhallisesti, olinhan hiukan vielä voipunut. Ja vauhtia kiihdyttäen. Tyttö vaati koko ajan lisää. Hän iski pyllyllään työntäjäni vastaan voihkien ja vaatien ääneen lisää, lisää, ei saa lopettaa. Nyt kestin selvästi pidempään ja vauhti kiihtyi hurjemmaksi kuin äsken. Tyttö hukkasi rytmin ja jäi paikoilleen, nauttien aloillaan. Hän voihki äänekkäästi ja jäykistyi koko keholtaan. Lopulta hän kiljaisi ja rentoutui.

        Nyt on minun vuoroni, tuumaisin ja käänsin tytön pyllyä vielä pystymmäksi. Ja rynkytin menemään. Lopulta sain orgasmismini, tällä kertaa vaimeamman ja lyhyemmän, mutta toisaalta mukavamman, koska kestin pidempään.

        Keräilin itseäni hetken ja päästin tytön irti sekä harjan varresta, että vyöstä. Tyttö lysähti lattialle puoli-istuvaan asentoon hieroen punottavia ranteitaan ja kiskoen pikkuhousuja ylös ja kohentaen muutenkin asuaan, rinnatkin pullottivat liivien ulkopuolella. Kehotin tyttöä käymään yläkerrassa luonani pesulla, mutta hän kieltäytyi sanoen, että ehtii näin juuri ja juuri ajoissa poikaystävän treffeille.

        Tyttö ryntäsi etuovelle, jonka sitten avasin hänelle ja kaasutti autollaan matkoihinsa. Jäin siihen ovelle hiukan kaikesta yllättyneenä keräilemään ajatuksiani.

        Jatkoin iltaani tyytyväisenä tutkien USA:n pörssikurssien kehitystä ja sijoitusstrategiaani hioen. Ja aikanaan kävin nukkumaan.

        Aamulla heräsin ovikellon sointiin ja tuumasin itsekseni, että taasko? Ja ovella oli samainen nuori nainen, se minun vuokralainen! Hän kysyi, että onko hänen korvakoruaan näkynyt, että olisiko se voinut pudota alakertaan? Matkalla alakertaan kysyin, että kuinka tytön ja poikaystävän ilta oli mennyt. Ja hän naurahti, että ilta oli hiukan likilaskuinen, kun heidän piti alun perin mennä yhdessä syömään keskustan uuteen kiinalaiseen. Mutta hänen olikin tehnyt kamalasti mieli pizzaa, joten he päätyivät pizzalle. Ja olihanhan hän sitten ollut hiukan väärin pukeutunut pizzeriaan ryppyisessä jakkupuvussa. Ja pompannut vessassa vähänväliä koska pimppi valui jatkuvasti niin, että lopulta poikaystävä oli hermostunut siihen vessassa ravaamiseen.

        Ja siinä portaissa alaspäin hän tuumaili, että mahtoiko se pizzan mielihalu johtua siitä vienosta oreganon tuoksusta, jota hän levitti koko illan...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe