Varoitus auton ostajille

Köster

Kehoitan kaikkia käytetyn auton ostoa suunnittelevia välttämään am-autopalvelua Muuramessa ketunkorven tiellä. Autokauppaa tekevä nulikka valehtelee niin autoista kuin niiden entisistä omistajistakin niin että korvat heiluvat. Toiminta muutoinkin täysin epäammattimaista sähläämistä. Kehoitan asioimaan mieluummin ihan oikeissa autoliikkeissä. Onkohan muilla vastaavia kokemuksia kyseisestä "firmasta"?.

87

19812

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Koijareitakaikkiauto

   Kurkkasin sen sivut ja hah myy viallisia koslia. Mahtaakohan kollilla olla varaa mikäli myydyssä kärryssä tulee vikaa(maksella korjauksia:). No onhan siellä myytävänä asiakkaan lukuunkin ei jää vastuuta jee. "Firmasta" ostaessa maksat eniten. Osta mielummin yksityiseltä ja käytä vaikka konttorilla tutkituttamassa, jos et itse tiedä autoista riittävästi.

   • rautakone

    juurikin näin !


   • ookkonaoulusta
    rautakone kirjoitti:

    juurikin näin !

    Käy autokauppaa netissä: huutokaupat.com


   • KALLEJKG

    MIKÄ TÄMÄ LIIKE ON?


   • Anonyymi
    KALLEJKG kirjoitti:

    MIKÄ TÄMÄ LIIKE ON?

    Mustalaisen pyörittämä hevoskauppa


  • Tulipahan käytyä

   Yhden auton olen kyseiseltä Juipelolta ostanut, ja oli kyllä viimeinen kerta...
   Jos joku päättää tuolta auton ostaa, niin suosittelen ottamaan hyvin hyvin tarkasti pilkulleen kirjallisena kaikki mitä luvataan hoitaa jälkikäteen. Esim. 2x renkaat on lupauksena melko tulkinnanvarainen, jonka itse sain huomata.

   • kokemusta on

    Ei missään nimessä voi susitella!


   • pillunsyöjä

    Itsellä sama hmma noiden renkaiden kanssa, muutenkin oli kyllä viimeinen kerta.


  • MenkääItseenne

   Voi teitä aikuisia ihmisiä jos teillä ei mene yhtä hyvin kun tommosella pari kymppisellä jätkällä! Mistä sitä voi aina tietää onko se uusikaan auto aina niin täydellinen?! Halvalla saa paskaa! Jos ostat muutaman sadan raadon niin luuletko että sulla on nyt alla suomen hienoin auto kun kauppias kehui sitä?!

   • rautakone

    vittu se ei osaa puhua suomee kun kysytään ja auto on aivan eri kunnosssa kuin myynti
    ilmoituksessa kerrotaan !!!!!! se on autokauppias joka myy paskoja autoja jotka leviää lähes saman tien, niin missä onse kohta jossa silllä menee hyvin ?!


  • kulliohta

   ylihinnoiteltuja paskoja myy...

  • rautakone

   täysin samaa mieltä älkää ikäpäivänä ostako kyseiseltä nulikalta yhtään mitään mikä kulkee 4 pyörällä ja jossa on moottori!!!!!!!!!!!!!!!

   • ostacresent

    eli polkupyörän meinaat siis ostaa!


  • cheesehead

   kuulostaa hyvältä liikkeeltä.

  • onsitäkaikkea

   No mitä te oikein haluatte!?

   ettekö osaa ITSE arvioida mitä olette ostamassa ??

   kenelle se arviointi kuuluu...pitäiskö kauppiaan osat asanoa että joo ens keväänä äitienpäivänä se laukeaa vai mitä huh!

  • myymaasikin

   Näköjään itse kauppias vastasi.(edellinen kommentti:0). Luotettavan oloinen!

  • imjustsaying

   Joo roistohan se on myy olemattomia autoja eikä ilmaannu paikalle! Poliisiin on otettu yhteys!

  • KeinotReinot

   Ihminen joka huhuilee poliisia kuulostaa tosi lapaselta .

  • önmiini

   Jonkun sekopään lukuisista spämmeistä huolimatta en löytänyt ainuttakaan faktaa myydyistä autoista tai niiden vioista. Tiedän että ko. liikkeen autot on hintaluokkaa 200e-> joten siltä pohjalta. Jos joku ostaa auton niin miten voi olla niin tyhmä ettei vaadi talvirenkaita kyytiin?

  • Tuimasika

   Ostelin viikonloppuna reilun tonnin audin tuolta. Mielestäni asiallista menoa ja autokin kesti helsinkiin jäätävässä vesisateessa :) Vaihdokkina annoin vanhan autoni mistä sai ihan oukki hyvityksen.

  • JPT65

   Joo talvirenkaat tuodaan jälkikäteen kotiovelle asti. No joo, ei ollu kiinan renkaissa nastoja, siinä yhdessä Nokialaisessa oli puolet. Kolme kertaa kesän aikana oli käynyt, ilmeisesti yöllä vaihtamassa renkaat pihalla ku juippia ei näy. Samanlaisia osa sakkorenkailla yrittää selvitä. Kuluttaja-asiamiehelle joutu sit laittaa asian. Selviää sit joskus vuonna 2080, mut eipä tuo kauaa enää sätki kauppiaana. Luuleeko et ei "firman" maine äkkiä leviä, turha sen jälkeen alkaa edes yrittää paikata ja saada asiakkaita.

  • Kusetettu78

   Täyttä sekundaa. Väärennettyä huoltohistoriaa, "tietämättömyyttä" vaurioista. Valehtelee niin paljon että ei edes muista mitä on valehdellut.
   Todella epärehellinen umpi kiero penikka.

   • vierestäseurannut

    Hyvän asiakaspalvelun tavan vastainen, täällä tulee kritiikkiä , vastaa tosi törkeällä tekstillä. Ei kaveri taida tietää,että itse kärsii siitä tulevaisuudessa eniten. Kyllähän noita hunsvotteja autokauppiaita tänne mahtuu !!


  • rrrrrr12

   miksi pitää ostaa kaupasta kun samat paskat on yksityisellä myynnisä ja samalla voidaan kesustella auton vioista ja korjauksista jobbari ei niitä kerro
   halvalla saa hyvää yksityiseltä

  • joppari2016

   Kyllä on aika törkeä autokauppias, kun keskiviikkona sovin autonäytöstä lauantaiksi, menin paikanpäälle sovittuun aikaan, siinä odottelin vartin verran. Kun miestä ei tullut paikalle , soitin hänelle. Kysyin , missä mies on, meillähän oli auton näyttö ja mahdollinen kaupanteko. Hän sanoi, että on jo myynyt auton. Kysyin: miksi et sitten ilmoittanut minulle, ajoin turhaan sivuunsa 70km. Vastasi: auto on myyty Tampereelle. Unohdin kokonaan meidän tapaamisen eikä tullut mieleenkään soittaa sinulle. Että näin kaveri autokauppaa tekee. Varotuksen paikka on aiheellinen, lopettaisi kokonaan autokaupan, jos on niin huonomuistinen asiakasta kohtaan.

   • HölöPölöPölö

    Vittu, sulle kun ei kenenkään tartte soitella ja ilmoitella yhtikäs mittään, köyhä luuseri.


   • joppari2016
    HölöPölöPölö kirjoitti:

    Vittu, sulle kun ei kenenkään tartte soitella ja ilmoitella yhtikäs mittään, köyhä luuseri.

    Jos minua tarkoitat, mieti ensin mitä tänne kirjoitat. Mulla on 2 mersua kotona, toinen on pakasta revästy, vaimo ajaa sillä, olisin vaihtanut sen toisen mesen, joka on muutaman vuoden vanha isompaan, mutta omapa on häpeäsi.


   • saunantaaksemahtuu
    HölöPölöPölö kirjoitti:

    Vittu, sulle kun ei kenenkään tartte soitella ja ilmoitella yhtikäs mittään, köyhä luuseri.

    ved' vittu sinä jakopää pääs perseesees.saatanan runkkari...


  • eihuolta

   Myy netissä autoja, "myydään siinä kunnossa kun on myyntihetkellä, myyjällä ei ole mitään vastuuta ilmenneistä vioista" on teksti nettihuutokaupan ilmoituksessa. Netissä on vaikea arvioida auton kuntoa, km-lukemia, huoltohistoriaa ym.

  • uj5g

   Nämä piti paikkaansa, huomasin auton oston jälkeen nämä viestit. Myyjä huijasi monessa asiassa. Nämä kaksi autoliikettä toimivat samassa keski-suomen varma auto ja AM Autopalvelu muurame. Älkää ostako näiltä autoja.

   • Anonyymi

    Voi kun olisin lukenut nuo viestit aikaisemmin.
    Petetyksi olen tullut, mutta sen verran sisuunnuin että käräjille mennään


  • vord1

   Haloo!!!! Ei kai sitä pakko tarjota jos ei kantti kestä ....Lukekaa jos osaatte huutokauppa. comin ehdot ettei tarvitse jälkeen päin valittaa!!!
   Tarjoaminen on miesten hommaa eikä itketä jälkeen päin!!!!

   • Haisee

    Siinä ite ahne kauppias?


   • saunantaaksemahtuu

    soorryy miissä täällä on "miehiä" sinäkö runkkari, työnnä pääs perseesees!!


  • uj5g

   Huutokaupat.com on 14vrk etäkaupan perumisaika, siihen olisi oikeus vaikka autossa ei olisi mitään vikaa. Huutokaupassa ilmoitetuista varusteista puuttuivat toiset avaimet, renkaat pitivät olla lailliset jotka oli sakkorenkaat, huoltokirja puuttui kokonaan, lohkolämmitin ja sisähaarapuuttui ym. Auton piti olla kunnossa mutta en päässyt montaa km kotiin päin ajaan kun sytty moottorinhäiriövalo ja sen jälkeen sähköinen käsijarru johon ei edes koskettu. Auto piti käynnistää apuvirralla ja Autopalvelu Manninen lupas uuden akun tilalle, kaupan jälkeen hän otti sen autosta pois. Avaimet hän lupasi lähettää joista ei ole kuulunut mitään. Ilmoituksessa oli 5500 väärät km, päivällä soitettuani hän oli autolla ajanut säännöllisesti, kun menin katsoon autoa, se muuttuikin että hän oli ajanut sen ylöjärven vaihtarista muurameen. Vikavalo oli 100% kuitattu testerillä pois. Autossa ei pitänyt olla lommoja, 1 selkeä lommo oli. Kuluttajamies soitti ja hän vetosi omiin oikeuksiin, asia lähtee oikeuteen silläkin että jos tämmönen huijari ei tunne vastuuta mistään niin maksaa oikeuskulut, korot ja ottaa auton vielä takaisin. Ehdotin hänelle kohtuullista summaa joka hänestä oli liikaa. Autosta löytyi paljon muuta puutetta, jos ilmoitukseen laitetaan että kaikki toimii niin silloin ostaja olettaa että näin on. Ajocruise ei lähtenyt päälle välillä, sanoi vaan että oisko tyhjä akku vaikuttanut siihen ja hänen mielestään tämä asia oli selvä. Seuraavanapäivänä lupas auton ottaa takaisin ja oltiin sovittu hyvitykset, tarjosi edelliselle huutajalle, hänkään ei autoa halunnut moottorihäiriön valon takia, Autopalvelu Manninen laittoi illasta viestiä ett saatte pitää auton, huolettomia km.

  • Metsäänmeni

   Jokaisen autonostajan on itse todettava auton kunto ja jos hän hyväksyy sen,niin asia on ok.Meille ainakin myi hyvän auton ,on toiminut tosi hyvin. Jos ei tunne auton historiaa,niin se voi olla ihan mitä tahansa, näin se vaan menee

  • uj5g

   Etäkaupan myynnissä on 14vrk perumisoikeus vaikka autossa ei olisi vikaa niin siltikin olisi oikeus perua kauppa ja tätä kaveria ei sellaiset kiinnosta, vaikka kuluttajamies soitti asiasta. Mutta odotan innolla mitä kaveri joutuu maksaan näiden pelleilyjen takia ja laitan palstalle viestiä mikä oli oikeuden päätös.

  • Vord5

   On se hyvä juttu että tulee asia selväksi..oikeudenpäätöstä odotellaan mielen kiinnolla...Autolla ajettu - 400tkm km ikä - 10 vuotta on siinä miettimistä..valamiehillä...Huutokauppa com. ehtojen mukaan ostaja on velvollinen tutustumaan autoon ennen sitovan tarjouksen tekemistä.!!!! Mutta jos äiti ei antannut lupaa ostoon niin se onkin sitten toinen juttu....tule pohjanmaalle niin saat hamekankaan ..meillä päin ei itketä turhaan...

   • ajpåihh

    Mitä jos ostaja onkin nainen?


   • saunantaaksemahtuu

    taas pohjaaalainen neitipöljä,.tunge se hamees sinne minne ei pohjanmaalla päivä paista!!


  • Cmersu

   Olin jo lähdössä ostamaan kyseisestä firmasta menopeliä.. onneksi löysin tämän viestiketjun.. taidan jättää väliin ja katsella auton luotettavammasta autoliikkeestä.. Kannattaisi yrittäjän hoitaa asiansa kunnolla.

  • Etelän_poika

   Kuulostaa etten minäkään ajele paikalle turhaan 100 km/siivu. Sen verran oli jo ilmoituksessa pielessä että vahingossa on mennyt väärät (tottakai isommat) tehot ilmoitukseen. Kannattaa tosiaan tsekata myytävien autojen tiedot Trafista ennen kuin lähtee paikalle!

   • Anonyymi

    Sukunimi sanoo kaiken .ja paikka Korpilahti. Sisä siittosia kaikki.


  • Etelän_poika

   Trafista tsekatessa liikkeen auton kilometrit on samat ed. katsastuksessa lähes vuosi sitten mitä ovat ilmoituksessa. Eppäilenpä... mittarissa on varmaan sitten ihan erit.

  • Räsänenn

   Hieno lukee täältä kun tapauksia tulee lisää koko ajan ja kaikki on negatiivistä. Itsekkin otin selvää ja ei tarvinnut miettiä kahteen kertaan menenkö autoa katsoon mikä oli kiikarissa.

  • Erkkulainen

   Jaa täällähän onkin tästä hiipparista ketju olemassa. Täytyy jatkossa vain muistaa skipata tämän sankarin autot.

  • empäsostakkaan

   Kiitoksia tiedoista. Taisi jäädä mersun osto väliin kyseisestä puljusta.
   Tarkkaan kun katsoo niin tämän auton ilmoituksessa mainittu 200 000km ja huoltokirjan sivu auki missä kilsat jo 240983 :D

  • tämämese
  • avesis05

   ostin elokuussa 2016 auton kyseisestä firmasta eikä ole moittimista. itse tukin aina auton läpikotaisesti ostaessani auton yksityiselta tai liikkeestä . ihan hyvä firma

  • Ropottti

   Miksi tukit sen?
   Onko siitä jotain hyötyä kauppaa tehdessä?
   Miten se tehdään?

  • onostajiajaostajia

   Ostin sieltä vähillä kilometreillä olevan komeasti varustellun mersun. Toimii kuin unelma ja paljon olen ajanut. Hyvät on kyydit. Pikku vinkkinä sanoisinkin, että pikkurahalla autosta haaveilevan kannattaa ennemmin panostaa taksikyyteihin tai käydä sitten tinkimässä yksityisen myyjän kanssa jostakin aasialaisesta pikkukiposta. Älkää menkö mihinkään autoliikkeeseen jos olette lähes rahattomia. Menkää bussipysäkille.

  • Onnistunut_kauppa

   On hyviä ja on vähemmän hyviä autoja myynnissä. Itse ostin auton reilu vuosi sitten, ajettu reilut 25000 km kaupan jälkeen, eikä ole valittamista.

   • Trew

    Mistä siis ostit sen?


  • Kkkd

   K-S Varma-autosta tuli ostettua auto. Harmi etten ensin nähnyt tätä ketjua.
   Myyjä vakuutteli että pieni ravistus satasen nopeudessa johtuu siitä ettei pyöriä ole tasapainotettu kunnolla. Olivat kuulemma vain heittäneet ne alle.
   No, uskoin koska oireetkin tuntuivat siltä.

   Seuraavan päivänä rengasliikkeessä huomattiin ettei yksikään vanne ole suora ja kaiken lisäksi yhdessäkään ei ollut soviterenkaita. Klappia sentin verran ellei ylikin.

   Katsotaan hoituuko hyvitys vai täytyykö viedä loppuun asti. Mulla on loppuelämä aikaa tapella asiasta.

  • Mikäyritysseuraavaksi

   Tämän yrityksen toiminta on lakannut.
   Autopalvelu Manninen
   Y-tunnus
   2619252-2
   Maa
   Suomi
   Postiosoite
   Viilikuja 5 A 52, 40100 Jyväskylä
   Käyntiosoite
   Ketunkorventie 3, 40950 Muurame
   Toimiala
   Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa (45112)
   Puhelin
   040 7564834

   Onko se tämä Keski-Suomen Varma Auto?

   • Varma

    Varma Auto toimii vielä ainakin


  • Fhyu

   Keski-Suomen varma autoa en suosittele kenellekkään, kusettavat vaan. Saimme onneksi palautettua ostamamme auton ja saimme rahat takaisin. Sen jälkeen laittoivat kyseisen vika auton myyntiin, ei firman nimellä eikä ilmoituksessa mainita auton isoa vikaa. Kusetus vaan jatkuu, toivottavasti kukaan ei osta sitä autoa..

   • utelias2

    Mikä auto Fhyu?


   • Erehtynyt

    Joo älkää ikinä ostako mitään kyseisestä firmasta. Täysiä huijareita.


  • Varmaan-Varma-auto

   Väistäkää kaukaa kyseistä yritystä. Renkaitten kanssa sekavaa touhua. Ajoneuvoveroja maksamatta. Allekirjoitutetaan asiakkaalla hämärää vastuunpakoilu lappua. Eipä oikein mikään pidä kummankaan kyseisen firman myyjän suusta paikkaansa mitä luvataan. Puhelimeen ei vastata. jne.

   • huijarifirma

    Älkää missään nimessä ostako Keski-Suomen Auto-Varmasta autoa! Autoverot ovat tosiaan maksamatta (nehän eivät näy auton ostohetkellä Trafillakaan, jos autoveron eräpäivä ei ole vielä ollut). Kun menet katsastamaan autoa, ei onnistu, kun auto on tietämättäsi käyttökiellossa maksamattoman autoveron takia (ja jos olisi poliisit sattuneet tulemaan vastaan, sakot olisi tästä rapsahtanut, kun heillä nykyään rekisterinumerotunnistin, joka tunnistaa mm. autot, joissa verot maksamatta) ja kyse ei meidänkään tapauksessa ollut kuin 10 eurosta - onko firma niin tiukilla, ettei pysty kymppiä maksamaan vai meneekö toimitusjohtajan taskuun kaikki rahat? Kerran on aiemmin käynyt niin, että autovero edelliseltä omistajalta oli maksamatta ja auto ostettiin OIKEASTA autoliikkeestä, niin autoliike samantien maksoi edellisen omistajan maksamatta jättämän autoveron - noin toimii oikea ja rehellinen autoliike. Toisekseen puuttui toinen avain ja lupasivat postittaa jo kaupantekotilaisuudessa (mukana kaksi todistajaa) sekä useiden soittelujenkin jälkeen, mutta eipä ole avainta näkynyt. "Johtaja" jopa rupesi uhkailemaan, kun vaadittiin toista avainta. Lisäksi ottavat autosta kaikki todisteet entisestä omistajasta yms., jotka koeajohetkellä vielä olivat meidänkin tapauksessa hanskalokerossa. Kyseisen firman myyjä ei tiedä autoista edes sen vertaa, että onko autossa jakoketju vai -hihna. Tosiaan puhelimeenkaan ei aina vastata.


  • keltainentipu

   Ostin tänään auton, ei kannata kaikkien pilkunviilaajien kommentteihin takertua. Ei se uusi audi ollut, mutta Laakkoselta saa uusia. Ei minun vaihdokkikaan uusi ollut, mutta molemmat oltiin tyytyväisiä. Jos et itke joka pikku asiasta käy ihmeessä liikkeessä, voit saada ihan kunnon hyvityksen autostasi, eikä sielläkään itketä joka pikkuviasta.
   Minä olen ainakin tyytyväinen ja suosittelen, ostin sen keltasen pikku Tipun sieltä.
   Yt Timo

  • Ostaja

   Paras autokauppa Jyväskylässä.

  • Taasnäitä

   Osta halvalla vanha ja vingu netissä, kun auto ei ollutkaan uusi. Daaaaa

   • Jämssäläinen

    Eli autojen laatu sama kuin harvian kiukaissa, kalliilla myydään sekundaa. Ja reklamaatiotilanteissa selitellään ummet ja lammet, ettei tarvitsisi korvata mitään.

    No tyypillistä muuramelaista toimintaa. Ennemmin ostaa auton mannelta tai kierolta savolaiselta. Tietää että saa varmasti paskaa.


  • Anonyymi

   Täältä kans varoituksen sana kyseisestä liikkeestä...huijareita ovat.. Vaikka autosta paljastui samana päivänä jo kotimatkalla reilun 1400euron edestä vikoja, niin ei minkäänlaista vastuun kantamista löydy liikkeen puolesta.kyseessä noin 9000euron auto... 1kpl liikkeeseen jäänyttä rengasta luvattiin toimittaa kotiovelle, niin kas kummaa, eipä ole kuulunut...puheluihin ja viesteihin ei enää vastata, kun yrittää tavoittaa... No asia viedään kuluttajasuoja asiamiehen kautta loppuun asti.. Älkää ostako kyseisestä firmasta mitään!!!!

   • Anonyymi

    Koeajolla et huomannut mitään ?? Mikä paskanjauhaja:)))))


   • Anonyymi

    Joo, toi ei todellakaan ole heiltä ensimmäinen kerta että noin tapahtuu, toivottavasti menisi liike nurin ja äkkiä.


  • Anonyymi

   Onnea sille kyseisestä liikkeestä Dethleffs 5420:en ostaneelle...

   • Anonyymi

    Tsekkaapa vaikkapa lattia, se on halki.
    Ja vettä tulee sissälle..., no kerron sen seuraavalla kerralla.

    Nii, mitäs ostit.


  • Anonyymi

   Itsellään pelkästään hyviä kokemuksia. Ostin audin helitä muutama kk sitten ja kertoivat heti vioista ja näi. Ite en olisi edes tajunnu että autossa esim käyntihäirö kun en näistä sen kummosmmim ymmärrä mutta heti kerrottin mulle kyllä. Lambdassa epäiltiin häiriön johtuvan, ja lupasivat ostaa ja vaihtaa lambdan. Noh kun se vaihdettin niin huomqttiin että vika ei lambdassa. Nohh lupasivat silti selvittää ja korjata auton ja laina-autonkin sain. Kovasti yrittävät vikaa selvittä. Erittäin rehellistä ja esimerkillistä toimintaa!! Turhaa jättä ostamatta heiltä mitään tämän langan takia. Vaan kannattaa paikan päälä käydä. En voi kun suositella.

   • Anonyymi

    Jokohan vika on selvinnyt? lol


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokohan vika on selvinnyt? lol

    Sen verran voin sanoa, että kuten autokauppias lupasi asian hoitaa, niin 3i hän niin tehnyt ja alkoi pelkkä kusetus eikä mitään vastuuta ottannu. Tonnin loppupeleissä suostui korvamaan, kun en vaan enää jaksanut säätää sen kanssa. Ihan helvetin säälittävää toiminta, enkä voi itse suositella kyseistä firmaa kenellekään!!


  • Anonyymi

   Olin katsonut häneltä auton valmiiks mitä oli tarkoitus mennää katsomaan, mutta onneksi löysin tämän keskustelun ja tän perusteella taidan suosiolla jättää väliin. Luojan kiitos, että onkin tämmönen olemassa niin tietää millaisia autoja oikeesti myyvät.

  • Anonyymi

   VAROITUS myös Muuramessa sijaitsevasta K-S Autopalvelusta. Oman kokemukseni perusteella en missään tapauksessa suosittele kyseistä liikettä auton ostopaikaksi.

   • Anonyymi

    Kiitosta vinkistä . meinasin jo alkaa vähänajettua meseä huutamaan omakseni mutta paree luopua ajatuksesta ja jatkaa omalla koslalla.


   • Anonyymi

    Juu tämä on todella paska liike. Omistaja on ammattitaidoton urpo joka ei autoista tiedä mitään. Pitäs elinikänen porttikielto antaa kaikkeen autoiluun liittyvään ja liike saada kiinni.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pitäisi myös ostajan tietää, mitä ostaa. Jos ei ymmärrä autoista, kannattaa jättää ostamatta tai etsiä auto, jossa on täydellinen huoltokirja ja kaikki kuntotestit tehty.
   Itse koin saavani hyvää palvelua aloituksessa mainitussa liikkeessä.

  • Anonyymi

   Näitä kun lukee niin täällä joka suomen auto liikkeestä jotain huonoa sanottavaa itse ostin 15k auton isosta ketjusta joka lahos 10km ajon jälkeen ja 1vuos menny ja tappelu jatkuu edelleen. Oikeudessa

  • Anonyymi

   No Muuramelaiset yrittäjät nyt ovat tunnetusti epärehellistä sakkia. Olin eräällä aikoinaan töissä esimiestehtävissä : (

  • Anonyymi

   Itse asioin viime kesänä vaihto-lava kauppojen merkeissä liikkeen kanssa. Hinnat sovittiin jo puhelimessa rempseällä meiningillä itse Mannisen kanssa. Perille päästyä tuotteet juuri siinä kunnossa kuten puhelimessa kerrottu. Positiivisia kokemuksia itsellä kyseisestä firmasta. Asioin jatkossakin! Vanhan tavaran/romun ostostossa vaan pitää tietää mitä on ostamassa jos ei itse tiedä niin ottaa jonkun mukaan joka tietää. En tiedä mistä mollaamisen aihe tullut palstalle vai onko pienen pitäjän väki kateellinen kun kohtalaisen nuori mies tekee kauppaa.

  • Anonyymi

   OSTIN kanian hetki sitte.eperi piti olla kunnos.vitut,oli se kunnos eilenä.sitte lähettelee niitä saatanan poksia mitkä on mukamas päällisin puolin kunnos,no lähetti sit ns.kunnos oleva eperi ei toiminu,sain lopulta kiinni puheelimel juu hää ettii toimivan jostaain.täs menny jo kolmatta tonnia perkeleen valehtehtujen kans

  • Anonyymi

   Täysi huijari mikä vikojen esiintyessä ei vastaa reklamaatioihin ja yht ottoihin eikä kuluttajasuojakaan saa kiinni.

  • Anonyymi

   Valehtelevat niin että korvat heiluu

  Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea! Tauski Peltonen ja ex-vaimo Henna ovat menneet uudelleen naimisiin!

   Tauno ”Tauski” Peltosen tunnetuimpia hittejä ovat mm. Ilman sua, Sinä vain ja Haavemaa. Artisti muistetaan myös kohuotsi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   2837
  2. Orpon hallitus tulee leikkaamaan eläkkeitä!

   Orpo suunnittelee eläkeuudistuksen tammikuulle 2025. Siihen mennessä työmarkkinajärjestöjen pitää tehdä suunnitelma siit
   Maailman menoa
   259
   2639
  3. Oikeasti nainen, ei millään pahalla

   Mutta voi hemme tti mikä fiasko tämä keissi on. Ja tiesin silloin kauan sitten että tämä menee näin. Ja tiesin että en v
   Ikävä
   61
   2289
  4. Niko Ranta -Aho kertoo ettei Sofia ollut hänelle sopiva nainen.

   Ei ollut kannustanut häntä raittuiteen ,vaan teki juuri päinvastaisin ja olisi halunut siksi erilaisen naisystävän .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   1575
  5. Sai pakit! Maajussi-Kalle ei lannistu - Mielii venäjänkielisen Veran perään: "Jos hänet saisi..."

   Yrittänyttä ei laiteta… vai miten se meni… Maajussi-Kalle etsii puolisoa rinnalleen ja on iskenyt silmänsä "merenneito"
   Maajussille morsian
   12
   1349
  6. Minun on aika

   Siirtyä sivuun ja piiloon. En kuulu elämääsi enkä voi siihen tämän tapahtumasarjan jälkeen kuulua. Tiedät sen ja minä ti
   Ikävä
   59
   1175
  7. Kauhajoki taas otsikoissa

   Melkoisesti siellä K:joella sattuu ja tapahtuu. Nyt siellä ollaan puukko hippaista !!
   Kauhajoki
   29
   1168
  8. Miksi miehet jäävät lapsettomiksi Suomessa?

   Suomessa jo puolet 35-vuotiaista miehistä oli lapsettomia. Osuus on kasvanut 10 prosenttia vuodesta 2015, eli todella no
   Maailman menoa
   198
   1088
  9. Tämä rakkaus sinuun on uskomatonta

   Kun se ei lopu. Olen sinun loppuelämäni ajan, jos sinäkin minut haluat ja jos päästään joskus "käyntiin". Miehelle
   Ikävä
   43
   1065
  10. "MIHAIL DELJYAGIN,VENÄJÄN TULEVA PRESIDENTTI"!!!

   "VEITSENTERÄVÄ TALOUSMIES"!!!
   Maailman menoa
   13
   1055
  Aihe