Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Iltalehti ja Lada.. 110

miten se nyt ottaa

http://www.iltalehti.fi/autot/200704195949234_at.shtml

Kun lukee tuota 20.4.2007 110 Ladan Petri Paloheimon tekstiä, alkaa naurattaa.

Ukko lainaa ikivanhoja takaveto- Ladan tekstejä ja ruuvaa aivan puutaheinää artikkeliin. Onkohan hän saanut tilin tuosta tekstistä?

Hammastanko ohjaus, siis tehostettu - sitten kirjoitus palaa takaveto- Ladan simpukkaohjausklappiin, ts. siihen kuuluvaan väljyyteen.

Mitä sitten on tämä kapeaprofiilinen rengas, tuona vuonna? Ainakin samanlaiset minulla on olleet länsiautoissani, kun Fordilla olen ajanut, sekä taisipa olla Saabissakin samaa leveyskaliberia. Sitäkin tuuttasin 7 vuotta.

Eikä ne jarrut ole raskastoimiset, ellei sitten autoa ole kokeillut jarruttaa mäessä moottori sammuksissa.
Mutta, saa sitä kokeilla tämänpäivän vaikka Kia- autoa, jos kone sammuu, jarrut on raskaat ja auto menee tehostajan kadottua mettään naisihmiseltä. Ei se käänny.

Hmmm. kulmikkuus. Sitä löytyi takatuupparissa, mutta tässä alkaa jo palkit olemaan näkyvyyden tiellä, kuten länsiautoissa yleensä. NOitten tolppien taakse jää yleensä länsiautoissa junatkin, kun ajavat ylikäytävillä jopa junan kylkeen, kun ei huomaa... etu-sivutolppa tiellä.

Jaa, kun noita ABS.ssiä ei ole ollut koskaan autoissa, ei kuorma, eikä henkilö, eikä pakettiautoissa, joita olen ajanut, on oppinut jarruja käyttämään selkäytimen ja perstuntuman avulla. 45 vuoden aikana, ei ole isompia kolhuja tullut.
Joku pieni, kaupunkihuolimattomuus, kun kiinnostus on ollut muualle, kuin eteenpäin. Mutta, norttiaskilla ja sellaisilla pienillä lahjoilla niistä on selvitty.

Hyvähän se ABS. varmasti on, kunhan sen avuja ei mittaa ulos liialla vauhdilla.
Mutta ilmankin on pärjännyt ja auto on pysähtynyt. 30 - 40 000 km. vuositasossa parhaimmat ajomäärät.

Meinaan työmatkatkin ovat olleet 100 km. matkoja, suuntaan.

Kaikki on suhteellista, mutta artikkelia lukien, haistaa sen, että tarvitaan vanhoja kirjoituksia, että saadaan artikkeli, mutta kun siinä seisoo toisen mallin tiedot.
Klapit, hajut, turvavyöt ilman kiristimiä?? Kyllä tuossa turvavyökiristin on, mutta vanhassa Volvossa sitä ei ole.

Tuo takapoileri on mainio liikenteessä ja se on varsinkin taajaman ulkopuolella, sillä se poistaa takanaolevan ajovalojen häikäisyn pois. Se varmasti on ajatuksella nostettu sopivaan kulmaan. Näin kuski ei häikäisty perässäajavien "pitkistä".

Ja peruttaahan pitää opetella jokainen kuski. Miten sitä kuormautoa tai pakettiautoa saa mihinkään, jos taakse pitää nähdä, kuin näyteikkunasta.
Poileri ei ole takana näkemäeste. Suojaapa vielä takalasin pyyhkimenkin talvella.

......

5

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kanto.

      Muistuupa mieleen kun tv:ssä yksi testaaja moitti Lada112 ajo-ominaisuuksia. Minulla oli ollut jo jonkin aikaa 111 malli, ja minulla se on vakaa ajettava aivan kuin iltlenkin mies sanoi. Jotenkin tuntuu nuo testaajat olevan niinkuin sopuleita muitten perässä mennään vaikka päin mäntyä. Eihän tässä kuitenkaan tyrmätty Ladaa aivan kokonaan, esim polttoaineen kulutus kerrottiin ihan mukavasti joka piti ainakin minun Ladani kulutuksen kanssa yhtä. Eihän edes vieläkään kaikki länsiautot pääse alle kuuden litran sataa kilometriä. Ainakin minulla Ladassani on mukavan tuntuinen ratti eikä hieno muovinen niin kuin jutussa kerrottiin. Samoin viiden sentin välys puuttuu vieläkin, milloinkahan se ilmaantuu.

    • 4/2007

      Löysit sitten yli seitsemän vuotta vanhan artikkelin.

      • Runko.

        Hyvähän se on muistuttaa, että Lada on aina ollut huono auto.


      • Kanto.
        Runko. kirjoitti:

        Hyvähän se on muistuttaa, että Lada on aina ollut huono auto.

        Runkoa ei ole kukaan synnyttänytkään kun ensimmäinen Lada näki päivänvalon. Elikkä oleppa hiljaa ja lue vain kiltisti mitä me Ladan omistajat kirjoittelemme täälä.


      • Runko.
        Kanto. kirjoitti:

        Runkoa ei ole kukaan synnyttänytkään kun ensimmäinen Lada näki päivänvalon. Elikkä oleppa hiljaa ja lue vain kiltisti mitä me Ladan omistajat kirjoittelemme täälä.

        Olet väärässä kuten aina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe