Tubettajat

MunTuubi

Nuo nyt ei mitään varsinaisia julkkiksia kyllä ole nuo tubettajat mutta ei niille oikein muutakaan sopivaa keskustelualuetta ole kuin tämä. Mutta mitä yhteistä on lähes kaikilla (ei kaikilla) vlogaajilla, jotka Youtubeen videoita vääntävät? Iso osa tuntuu olevan työttömiä alkoholisoituneita pummeja! Heidän lipunkantajanaan Pasi Viheraho. Tosin sillä erolla, että Pasi on sairaseläkkeellä. Mutta vaikka ei olisikaan niin todennäköisesti tilanne olisi ihan sama kuin nyt. Nämä tubettajat tuntuvat oikein välttelevän työhon joutumista ja mitä vaan tehdään ettei vaan töitä tarvitse tehdä. Paljon tuntuu olevan oikeuksia mutta ei yhtään velvollisuuksia! Ja toinen hyvä esimerkki kunnon lusmusta on Niilo22. Esimerkkinä, että kun piti joltain kurssilta etsiä itselleen työharjoittelupaikka niin Niilohan meni avaamaan jääkaapin ja vilustui sitten siinä! Ei voinut hakea töitä kun ääni ei kulkenut että olis voinut soitella työpaikkoihin. Videoita kyllä pystyi tubeen tekemään! Pasi Jaakkola alias Djpate246 kyllä ilmeisesti on työssä. Ja hyvässäkin työssä, sillä mies taitaa olla paperityöntekijä. Mutta viina virtaa oikein olan takaa! Pottukoira sitten taas nuorena miehenä olis ihan omiaan työelämään mutta eipä tunnu kiinnostavan. Suuta vaan soitetaan ja uhotaan mutta työnteko ei kiinnosta. Taitaa elellä tyttöystävänsä rahoilla. Tuossa nyt oli vaan muutama tubettaja esimerkkinä mutta onhan näitä muitakin. Yhteenvetona kuitenkin, että säälittävää sakkia suurin osa.

39

4959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TYÄHOMMAUKKO

      kannattas varmaa teijänki katella eka ne videot ja sitte pätee täällä suomikaksnelosella ne on rehellisiä eläm kulunedustajia olkaatyönykyaikaimmeiset hiljaa

    • no_sovjets

      natalia tolmatsova on näemmä kyseenalaisen maan ääni suomenkielellä ja vieläpä Suomen maaperällä.

    • BFBFEBFEBFE

      Ainoat oikeat tubettajat Suomessa ovat Viheraho ja karsimaattinen Pasi Jaakkola. Myös Niilo22 SEKÄ MUUTAMAT MUUT

    • jfjfhjfhhjfdg

      Tubettaminen on vain oiva keino kiertää mainonnan eettisiä sääntöjä. Vanhemmat vielä onnessaan kun niin trendikästä ja mistä ne nuoret ovat tohkeissaan.Kätevää myös tubettajien laulaa kovasta bailaamisesta mihin alkoholi kuuluu ehdottomasti asiaan ja tuotemerkitkin luetellaan sitten kappaleissa ja sitten suurimmat fanit 12-16 vuotiaita johon otollinen sanoma uppoaa.

    • Rantsilaine
      • Anonyymi

        Todella hyvä, asiallinen ja pitää kanavansa siistinä. Ei moitteen sanaa.


    • sdfbrfgb

      Pasi Viheraho taitaaolla Jari Siiskosen taiteilijanimi. Tuo Natalia Tolmatsova on aika nätti vaikka on nii kurkkuaan myöte tatskattu ja äijämäiseksi ylävartalonsa pumpannu (piirteet joita ilman nainen pärjäis mielestäni aika hyvin)

    • mrwgt4

      Öö...tuota noin. Niilo22 ei taida ihan olla työkykyinen vaan päästä eläkkeelä.

      • Anonyymi

        Näinhän se on mutta Ylilauta jaksaa itkeä vastaan kun omat ei muuhun riitä 😂😂😂


    • wtube

      Pelittäjä Christian on yksi niistä surkein tubettajista, jonka olen elämässäni nähnyt. Täysin vitun huomiohuora ja aivopesee nuorisoa tahallisesti paskaa puhumalla. Eikä nähtävästi kestä kritiikkiä mm. dislikeista...

    • Go____Go

      Olen jsks katsonut sellaisen kuin (jos muist oik) Pohojamaa videoita. Vaikutti ihan Ok. Muuten suomalaiset utubehahmot ei ole minun juttu. Mutta jos joku menestyy tuolla saralla Suomessa: eiku onnea!

    • minäolenoikeasti

      "Öö...tuota noin. Niilo22 ei taida ihan olla työkykyinen vaan päästä eläkkeelä."


      no ei se kerro kyvyistä mitään.
      eläkkeen jos saa nuorena, se on lottovoitto.
      tyhmät tekee työtä ja eläkeläiset on onnellisia yleensä koska
      voi tehdä vapaasti mitä haluaa, samalla kun nostaa tuloa,
      vaikka sitä työtäkin.
      eikä kiinnosta työ yhtään.
      olen omilla säästöillä kerännyt rahat mökkiin, taloon, kaikkeen ja
      on perhettä ja hyvin menee.

    • Nuoriakovain

      Entäs suomen vanhimmat tubettajat?.

    • Ponifani23
    • SetäMies60

      Mitä tällaiset tubettajat ovat?

    • Ennenparempi

      Youtube oli ennen parempi nyt siellä on nää kaiken maailman tubettajat. Noille voisi olla oma videopalvelu.

    • dicktaattori
      • Mee.poijes

        Enpäs avaa!!!


    • Kaatopaikkalive

      Yks surkeimpia tubettajia on Hämeenlinnassa asuva Tontsa. Maaliskuun lopulla synttärilivessä nähtiin Tontsan kavereineen kämpillään ryyppäämässä, kiroilua ja idioottimaista huhhh!-huuto jankutusta. Rotsit ja samat kamppeet niskassa istuivat ja ryystivät tölkeistä kaljaa, pulloista kiljua ym. Koko viikonlopun perjantaista-maanantaihin meuhkasivat ja huudattivat musaa, kerrostalohuoneistossa. Laitakaupungin lähiössä, jossa on paljon vuokrakerrostaloja. Joissa asuu, työttömiä, työhaluttomia, eläkeläisiä ja jopa muutamia työssäkäyviäkin.
      Kun rahat loppui, laitettiin tilinumeroa ruutuun ja kerjättiin kanavaa katsovilta rahaa, että päästiin kaupungille ryyppäämään lisää. Ei voi olla totta! Kuka jaksaa ja viitsii seurata livenä tälläistä menoa?
      Kuunnella tuollaisten, aivonsa päihteillä tuhonneiden, itsensä muodottomiksi syöneiden kännisten juttuja. Jotka on"tourettemaista" samojen sanojen jankuttamista ja älytöntä yninää, käsittämätöntä itsekseen naureskelua. Sitä paitsi, se porukka ei tee mitään muuta, kuin, ryyppää ja istua, tai maata röhnöttää ja jauhaa paskaa. Välillä yrittävät jotain uhota livechattaajille, jotka pääasiassa vain v: tuilee Tontsalle ja kumppaneille. Tontsalle ja kavereille nauretaan ja pistetään halvalla. Ei mitään järkeä tälläisessä tubettamisessa.

      • Anonyymi

        Toi rahan kerjääminen on kans ettäkuka viiihtii maksaa jollekki et pääsee ryyppäämään toisen rahoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi rahan kerjääminen on kans ettäkuka viiihtii maksaa jollekki et pääsee ryyppäämään toisen rahoilla.

        Jokkainen maksaa omat juomansa ihan ittte ja onks tollanen kerjääminen sallittua, mikskähän tää Jani muuten on eläkkeellä? Ja maksakoon ken tahtoo,


      • Anonyymi

        Todella säälitävää pyytää ja löytyyks niitä pösilöitä jokka viihtii maksaa moisesta hyvänen aika sentään, menisivät kerjäämään pitkäripasen etteen jos viinahammasta pakottaa.
        Siis miks jokku maksaa?


      • Anonyymi

        Ne kutsuu tuota kontenttia rappiotubettamiseksi. Tontsa on nykyisin tunnettu kansallismielisyys skenessä mukana tuon rappioskenen lisäksi. Noiden striimien chatti osio on riitelyn paikkoja. Kuten nykyisin suositut eri ohjelmistoilla toteutetut multi livet joissa useampi jooa 10 mahtuu höpisemään keskenään.


    • Riskit.vs.hyöty

      Jotkut tubettajat antavat ehkä tietynlaisella elämäntyylillään, joko tarkoituksella, tai tarkoituksetta aihetta ihmettelyyn ja suuttumiseenkin. Suorastaan provosoivat joitakin seuraajiaan kilahtamaan. Tälläiset netissä itseään esilletuovat, tubettajat ja muut julkimot.
      Saavat kyllä, ehkä kaipaamaansa huomioita ja tietynlaista julkisuutta. Mutta, asettavat itsensä samalla myös alttiiksi kaikenlaiselle somekiusaamiselle ja jopa uhkauksille.

      Olettavat kai sääntöjen ja lakien hillitsevän, niitä hullumpia pilkkaajia ja vainoajia netissä.
      Kun tälläisiä sitten saa riesakseen. Itketään ahdistuneina ja valitetaan ja tehdään rikosilmoituksia.
      Vaikka kunnianloukkaus, uhkailu ja valheellisten tietojen levittäminen ovat rangaistavia tekoja myös netissä ja kaikesta digitaalisesta viestinnästä jää muistijälki.
      Siitä huolimatta edelleen, valitettavasti näkee tätä kiusaamista.
      Onko julkinen esilläolo sen arvoista, että menettää yksityisyytensä ja altistuu nettikiusaamiselle ja törkeälle haukkumiselle? Kertokaa te vainotuksi tulleet.

    • Outoa.ajanvietettä

      Näitä tubettajia tutkiessa, löysin youtubesta myös nuoren naisen livechatin. Nimi on Janica. Istuu yökaudet valveilla sohvallaan tuijottamassa chattia. Kovin kiinnostuneena fanejensa kommentoinneista. Odottaen kai kehuja ja ihailua. Älypuhelin on hänellä myös ahkerasti käytössä. Nainen saa /kutsuu välillä vieraitakin sohvalleen. Epämääräisen oloisia, olutta ryystäviä miehiä. Vierailun aikana Janica ei juurikaan keskustele vieraiden kanssa, eikä tarjoa heille muuta, kuin sohvallaan möllötystä.Itse hän tuijottaa topchattia ja räpeltää puhelintaan ja kuuntelee ihan karmeaa musiikkia. Nainen luo kaikille kuvaa itsestään hyväsydämisenä mielistelijänä. Erikoinen harrastus ja erikoisia ystäviä tällä nuorella naisella. Jokatapauksessa, todella tylsää seurattavaa, hänen tölkistä hörppimisensä ja sipsien rouskuttelu ja ne jutut ja vieraat.Samaa tuntitolkulla. Ihmetellä täytyy, millaisia ihmisiä kiinnostaa tälläinen ajanvite?

      • Anonyymi

        Olisiko vaikka masennus???

        Kannattaa ottaa vähän asioista selvää.


    • Anonyymi

      Oliko joskus semmonen tubettaja ku Vespa84. Rupesin miettimään että bb-Ville mahtaa muistutta vähän sitä vespaa. Silmistä ja kulmakarvoista varsink,i ku Ville vähän sillaan kurtistaa niitä

    • Anonyymi

      Entäs youtube jani voi hyvänen aika sentäs siinä vasta lusmu.

    • Anonyymi

      Entä Luomupirtsu tykkäättekö vähän ärsyttävää kun pitää kaikki lhinnat luetella ku jottain ostaa.

      • Anonyymi

        Luuttu oli ollu hotellissa ap:lla ja valitti kun tarjoilija ei ollu kerännyt likaisia astioita pois heidän syödessään, itellä tulisi ainakin sellainen olo että meitä hoputettaisiin pöydästä pois jos kerättäisiin samalla kun vielä aamupala kesken enkä tykkäisi myöskään jos joku tulisi siihen keskenkaiken hääräämään ja toiseksi tarjoilija joutuu samanpöydän käymään kahdesti läpi kun pitää se pöytä pyyhkiäkkin jokaisen asiakkaan jäljiltä.


    • Anonyymi

      Mun lempi tubettajat on Lakko,pagpa!!!! ne on hulluja!!

    • Anonyymi

      Musta tulee tubettaja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kkooll kkonaa!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tää on tätä että "mee oikeisiin töihin" valittamista saatana on se tubettaminen myös työtä ne tekee viihdettä jotta työssä käyvät voi kattoa viihteeksi videoita ja sillä tavalla säilyttää järjen eikä seota kun pitää koko ajan tehdä töitä

    • Anonyymi

      Niilolla on vaikka mitä pelkotiloja ei silloin vaan mennä töihin arvon trolli 🤪🤪🤪

    • Anonyymi

      Aapo Olervo on niin hot.

      Saisinpa ratsastaa hänellä 😋😋😋😋😋😋

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe