Pierut seksin aikana! KIUSALLISTA!

Naikkonen..90

Joudun nyt paneutumaan hieman arkaan aiheeseen, eli siis pieruihin seksin aikana. Onko muille käynyt samanlaista kiusallista mokaa. Olen siis nainen ja minulla on laktoosi-intorelanssi. Tutustuin erääseen mieheen ja olimme tunteneet melkein viikon,kun harrastimme seksiä ensimmäisen kerran. Mies siis parasta aikaa veti mua takaapäin, kun yhtäkkiä päivällä juomani kevytmaito alkoi velloa suolessani. Ennenkuin huomasinkaan, olin päästänyt valtavan pierun miehen päälle.

Lehahdin ihan punaiseksi ja voi sitä häpeän määrää! Ja se haju oli todella kamala ja leijui huoneessa vielä pitkään. Mies lopetti sanaakaan sanomatta toimintansa, kääri tupakan, puki vaatteensa ja meni parvekkeelle. Minä puin myös vaatteet ja menin alakertaan, sen jälkeen mies tuli myös sinne ja katsoimme teeveetä sanaakaan sanomatta ja sitten jossain vaiheessa sanoin miehelle, että mun pitäisi varmaan nyt mennä.

En ole kehdannut soittaa miehelle nyt neljään päivään. Mitähän kyseinen mies on tästä ajatellut? Kertokaahan miehet, onko vakavaa jos nainen pieraisee seksin aikana? Kertokaa omia kokemuksianne etten tunne olevani yksin tämän kiusallisen asian kanssa!

21

5675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luonnollista

      Mitä hemmettiä! Näin tapahtuu meillekkin kun Rouvani pöräyttää mahtava soundisen paukun. Siihen akti toki loppuu koska nauramme sille noin 5 minuuttia. Suosittelen sama teillekkin!

    • kyllä hävettäis

      On noloo ei pidä syödä/juoda mitään sellasta ennen sexiä ettei tule vahinkoo

    • Paukku-Katja

      Hassua. Minulta ei ole koskaan naidessa päässyt pierua, sen sijaan silloin on kun eräs mies nuoli minua. Tämänkin tein tosin ihan tarkoituksella, olin humalassa eikä mies kovin paljon minua miellyttänyt. Se pieru tiesi tehtävänsä, äijä suuttui hirveästi kun nauraa räkätin, puki vaatteet päälleen, haukkui minut siaksi ja lehmäksi ja huoraksi ja lähti kotiin eikä olla sen jälkeen nähty.

    • Naikkonen..90

      Soitin tänään tälle miehelle, jonka päälle pieraisin. Hän oli hyvin vaitonainen ja puhelu oli äkkiä ohi. Voiko ihan oikeasti mahdollinen romanssi kaatua tällaiseen? Voiko miehen ihastus minua kohtaan kadota kyseisen tapauksen vuoksi?

      • näin on....

        Mitäs ukot tekee kun ovat akkansa hoidellu??kääntää selkänsä ja vääntää sellasen hajupommin että kämppä sinisenä.Turha ukkojen kitistä


      • poikamies4ever?
        näin on.... kirjoitti:

        Mitäs ukot tekee kun ovat akkansa hoidellu??kääntää selkänsä ja vääntää sellasen hajupommin että kämppä sinisenä.Turha ukkojen kitistä

        Minä häpeän pieruja,kakkaamista ja jopa pissaamista,sen takia en voi asua naisen kanssa


    • emätinpiereskelijä

      Maito ei vello suolessa vaan menee virtsarakkoon.

      Mies on joskus onnistunut tunkemaan yhdynnässä ilmaa sisääni, joka on tullut ulos "emätinpieruna". Kuulostaa hassulta, mutta ei kiinnitetä siihen huomiota.

    • hhhhhhhhhh

      Sillehän nyt ei voi mitään, jos kaasuja pääsee ulos silloin, kun ei voi pitää kehoa niin itsekontrollissa, kuin normaalisti. Riippuu ihmisistä miten ottavat suolistokaasut. Toisista se on pyhä häpeä liata aktin tunnelma, toiset osaavat ottaa huumorilla. Seuraavalla kerralla muista ottaa itse ainakin kevyemmin, jos pääsee kaasuja ulos. Keventää myös tunnelmaa, jos osaa itse ottaa huumorilla tuollaiset vahingot.

      Mielestäni paras tapa olisi ennakkoon keskustella mahdollisista ilmavaiva-vahingoista seksin yhteydessä, jolloin asian ei pitäisi olla niin vaikea tapahtuessaan.

    • turnoffman

      Ju kyllä piereskelevä nainen on paha törnoff,vaihtoon menee

    • Karpov

      Voi lapset lapset... Kyllä pitää herkkähipiäinen olla niin miehen kuin naisenkin jos tuollaisesta mielensä pahoittaa. Miksi ihmeessä hyvä seksi pitäisi tuollaisen vuoksi lopettaa? Okei, pierut haisee, mutta so? Kaikki niitä kuitenkin päästelee ilmoille! Ei se oma rakas (tai panokaveri mikä vaan) ole sen ihmeellisempi tapaus.

      Omia kokemuksia vaikka tähän esimerkiksi pari. Vaimoni istui naamani päällä, nuolin häntä ja ilmeisesti orgasmi lähestyi niin pääsi sitten peräilmaa ulos reilummin, ja kun oli niin päin että naama jalkoihini päin niin kaikki käytännössä suoraan nenääni. Mutta mitäs vaimoni, painoi persettään tiukemmin alas ja totesi vaan, että siinä sinulle ilmaa, niin jaksat paremmin hommasi. Ja oikeasti myönnettävä, että tuo kiihotti minua vaan enemmän, ei se pieru, vaan vaimoni suhtautuminen siihen. Muutenkin on noita pieruja naidessa tullut, niin minulle kuin naisilleni, eikä koskaan ole menoa haitannut.

      • emätinpiereskelijä

        Minä en ole koskaan pieraissut peräsuolesta miehen aikana, enkä tule pieremään. Sen pystyy estämään kyllä, kun pikkasen on itsetuntemusta ja tahtoa.
        Ajatus, että pieraisisin, on vaan niin vieras, eikä sovi kokonaisuuteen.
        Totta on kyllä se, että seksissä pitää olla huumoria, mutta minä en piere siltikään.


      • Anonyymi
        emätinpiereskelijä kirjoitti:

        Minä en ole koskaan pieraissut peräsuolesta miehen aikana, enkä tule pieremään. Sen pystyy estämään kyllä, kun pikkasen on itsetuntemusta ja tahtoa.
        Ajatus, että pieraisisin, on vaan niin vieras, eikä sovi kokonaisuuteen.
        Totta on kyllä se, että seksissä pitää olla huumoria, mutta minä en piere siltikään.

        Paras olla sanomstta " ei ikknä"
        Voi olla herkkä suoli niin mitään ei mahda


    • Haha1234546

      MItä helvettiä suhtaudu huumorilla?! :D

    • Täälähähän näitä asiantuntiota piisaa, kyllä ääntä mailmaan mahtuu
      ja pannessa saattaa pieru päästä tai pimppa haukata ilmaa
      ketä se häisitsee jos vähä törähtää.

    • anuskyrpä

      pyydä sitä miestä nussimaan sua anaaliin niin eipä tule ainakaan pieruja enää peräreiästä, suun kautta voi tulla mutta sen voi naamioida vaikka röyhtäisyksi.

    • pers panija

      todellakin siirtykää anaaliseksiin niin paskan haju kuuluu asiaan

      • sinne vaan

        oikeessa olet perkele ei muuta kuin kupparit jalkaan ja kunnolla perseeseen kiva painaa kun tuntee paskan työntyvän kullin edessä.oikein maajussien tapaan.


    • Anonyymi

      Syyrialainen mies ähelsi päälläni ja minulta pieniä napsupieruja tuli. Hän sanoi Ei haitta. Ja jatkoimme. Hyvin osaa 69 ja muutenkin nuoli. Ja halus anaalia,teki sen varovasti. Näemme uudestaan. Antoi rahaakin,kun ei osannut lahjaa ostaa mulle niin saan ostaa itse. Ja laittaa joka päivä sydämiä ja haluaa nähdä🌞👋💖

    • Anonyymi

      Eihän tuota tarvi hävetä. Minua ainakin miehenä kiihottaa tuonlainen. Muutenkin tykkään nuoleskella naisen anaalia

      • Anonyymi

        Tuota nyt piti miettiä seitsemän vuotta!


    • Anonyymi

      Kiti Pakkanen päästää mahtavat pierut päälle ku nuolee sen mansikan punasta peräreikää …. Aijai mitä herkkua

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe