EHDOTUS

lkor

Ottakaapa kantaa. Olisi hieno juttu jos Ylläpito saisi hommatttua meille luotseille tällaisen kesto muten. Tarkoitan lähinnä tälläisiä lärrynkaltaisia henkilöitä varten. Kestomute voisi mielestäni toimia niin, että kun luotsi antaa kestomuten se pysyy niinkauan, kuin luotsi on huoneessa. Vaikka kestomutessa oleva henkilö poistuisi huoneesta ja palaisi takaisin, olisi silti kestomute voimassa. kestomute poistuisi silloin, kun luotsi itse vapauttaa henkilön tai poistuu kokonaisuudessaan sivulta. Luulisin ettei tällainen olisi vaikeata toteuttaa. Lärryn jokapäiväinen käytös on sitäluokkaa, ettei kukaan sitä oikein kestä. Muillakin sivustoilla on vastaavanlaisia tapauksia. Tämä helpottaisi luotsintyötä ja antaisi muille keskustelurauhan. T:lkor

15

83

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :O ... Oh my God... nyt tuli kyllä niin HYVÄ ehdotus, että kannatan tuota täydet 100% !

      Jos tuollainen olisi mahdollista koodata chattiin jotenkin, niin siitä oli valtavan suuri apu!

      Pidän peukut ja viel pörröiset varpaanikin pystyssä toivoen, että lkorin ehdotus olisi toteutettavissa :]

    • Luotseille ei tule antaa liikaa oikeuksia.

      Ja tulisi myös tehdä niin että bannaus voisi kestää vain päivän, eli ei voisi antaa pidempää vaikka se on kiellettyä (Nimimerkki Aerolite oli tunnettu kymmenien vuosien bannauksista Chatissa, onneksi ei enää luotsina)

      Eli tuo "hiljennys" voisi olla myös sen maks 24h

      Samaten keskusteluun tulisi antaa mahdollisuus vuorokauden estoon, ei missään nimessä pidempään...

      Se voisi olla myös järkevää, että voisi bannata joko IP:n tai käyttäjän... Eli jos IP on bannissa, pääsisi rekisteröityneenä kirjoittamaan, ja jos taas käyttäjä on bannissa, pääsisi muut kirjoittamaan silti, jos tajuatte pointin?

      Aikoinaanhan Luotsit näki jopa käyttäjien IP-osoitteet

    • Ikorin idea on hyvä, kimlaan vieläki parempi.

      IP-osoitteet olisi hyvä nähdä edelleenkin sen takia että näkee miten laajassa mitassa tyyppi vetää muita kuin pässiä narussa.

    • Tarkoitin sitä, että jos minä vaikka antaisin kestomuten se olisi voimassa niin kauan, kun olen itse koneella, tai itse vapautan henkilön kestomutesta. Seuraava luotsi kun tulee samalle sivulle, hän antaisi kestomuten jos katsoisi sen aiheelliseksi. Kukaan luotsi ei ole 24h koneella. Panni sinäänsä on huono, koska liianmoni osaa kiertää sen. Tuota kestomutea ei voisi kiertää. Henkilöillä on useita nikkejä, jotka määrätyiltä henkilöiltä tiedämme. Jos henkilö on kestomutessa toisella nikillä ja uudella tulee sisään ja sama törkypuhe jatkuu, uusi kestomute voimaan. Moni teistä ajattelee, että sivu täyttyy kestomutelaisista. Nuoret aikuiset sivuja on ollut 3 ja lisää tulee tarvittaessa, joten ei tuokaan olisi ongelma. Sama pätee muillakin sivustoilla, chatin puolella.

    • Härreguude , ettekö te kaikki vieläkään edes tiedä... (tottakai lkor tietää) että Ylläpidon uusi... ei enää edes uusikaan... siis OHJE on, että ketään ei saa bannata enempää, kuin sen 24h. Ne ajat on ohi nyt ollut jo aika kauankin, kun piti antaa ...ja luvalla bannattiin, jopa 120h kaikkein kauheimille tapauksille!

      Muistan myös Aeroliten, mutta Aaveratsastaja se vasta banhammer oli :D

      Kannattaisi arvon Luotsienkin tutustua Ylläpidon ohjeisiin välillä, niin tietää sitten missä mennään.

      lkorin ehdotus on minusta edelleen huippu hyvä!

    • Mistä ne näkee?! *pöljänä*

      Muutenkin luulin että luotsiksi hyväksymisestä ilmotetaan s-postilla ohjeistaen. Sitten yks kaunis päivä palstalla kirjotellessani ihmettelin et miten näis kaiksi ny lukee "poista" ? :D Sääntöjä olen lukenu nyt ja noita yleisiä juttuja tästä saitista.

      • *kaikis


      • miss.007 kirjoitti:

        *kaikis

        PS. En ole koskaan ollu chatissa!! Joten en tiedä yhtään siitä aiheauleesta ja huvittuneena ja ihastuneena seuraan teidän hauskoja chat-termejänne ;D


      • miss.007 kirjoitti:

        PS. En ole koskaan ollu chatissa!! Joten en tiedä yhtään siitä aiheauleesta ja huvittuneena ja ihastuneena seuraan teidän hauskoja chat-termejänne ;D

        No jumankekka sentäs ... kyllä sen Ylläpidon olisi kuulunut sinulle lähettää sähköpostiisi tietoa ... siis uudet ohjeet ja säännöt ja ilmoittaa ylipäätänsä sekin, että nyt olet Luotsi :)

        Ennen ainakin Ylläpito ilmoitti nuo asiat tarkalleen... hmm... mikä lie nyt sitten mättää tiedon kulussa.

        Minä siis itse olen chat-Luotsi.


      • EvilCat kirjoitti:

        No jumankekka sentäs ... kyllä sen Ylläpidon olisi kuulunut sinulle lähettää sähköpostiisi tietoa ... siis uudet ohjeet ja säännöt ja ilmoittaa ylipäätänsä sekin, että nyt olet Luotsi :)

        Ennen ainakin Ylläpito ilmoitti nuo asiat tarkalleen... hmm... mikä lie nyt sitten mättää tiedon kulussa.

        Minä siis itse olen chat-Luotsi.

        Ei mulle kyllä tullu mitään postia. Ja sitten en oikein osannu suhtautua mitenkään koko hommaan. Ehkä siks riemastuin onnesta että löytyy tällänen paikka jossa mulle puhutaan näistä! :DD

        Oho mä valehtelin vahingos, siis olen ollu chatissa Pasimaailmassa (or whadeva) v.2004 viimeks. Pelasin kasipalloo ja meinasin perhana retkahtaa johonki renttuun. Päätin et nää chatit oli niinku tässä. Hehe.

        Mutta täytyyhän noi kaikki infot löytyy näiltä sivuiltakin. Olen mielestäni nyt lukenu kaikki mitä täältä irtoo ja piinannu teitä kollegoita :P


    • Kysele ihmeessä, jos jokin asia tuntuu epäselvältä, mutta ennen kaikkea kannattaa kysyä Ylläpidolta, kun sieltä tulee ihan varmasti oikeat ohjeet sitten, kun minäkään en taas itse tiedä yhtikäs mitään, miten teidän keskllustelupalstojen Luotsien kuuluu toimia.

      Tule vain chattaileen myös tuonne, jos ehdit. Siellä on ihan kivoja ihmisiä ja onhan noita hurjapäitäkin aina joukossa, mutta ne taltutetaan :) Chatissa aika kuluu, kuin lentämällä, jos on kerta välillä ylimääräistä aikaa.

      Mäkin tavallaan olen koko aika *Pasi-maailmassa * kun aviomiehen nimi on Pasi ... *nauraa* mutta se mies onkin valioyksilö :D ... rentut ei kelpaa. 20 vuotta aviossa nyt oltu jo ja tuntuu vaan viideltä vuodelta. Eli, jos paremmin olisi, niin piloilla olis ;)

      ( Tää nyt meni aikalailla ohi lkorin ehdotuksen, mutta se on YHÄ hyvä mun mielestä!! )

    • Näin näissä ketjuissa tosiaan poiketaan aiheista, mutta tällä kertaa säännöt(tömyys) on munki puolella kun höpötän itse aiheen vierestä! :D Mulla on takana 10 vuotta avioelämää (josta voi laskea mihin kohtaan se renttu napsahti) ja mies on Anssi. Meijän miehet on siis pasianssi. *yleisö leimaa tällä sekunnilla idiootiksi* :`D Mutta täytyy kattoa jos joskus ois niin heikko hetki et rikkoisin 10 vuoden chat-hiljaisuuden.

      Ikorin idea toteutukseen!

    • :D

    • Kestomute ja jälkibanni. Nämähän ne olisivat ne halutuimmat uudet ominaisuudet, mutta niihin on jo todettu että ne eivät tule toteutumaan nykyisen chat-ohjelmiston aikana.

      Tulee vielä aika kun meiltä kysytään mitä työkaluja pitäisi luotsilla olla, ja silloin pitää olla valmiina ideoita. Mikään ei siis estä haaveilemasta niitä jo nyt, mutta niitä ei tule ennen kuin chat uudistuu vastaavalla tavalla kuin kaikki muutkin palvelut Suomi24:ssä

      Eli se mitä meille on kerrottu luotsitapaamisessa oli se että nykyinen chat-ohjelma on niin vanha ja niin moneen kertaan fiksailtu että kukaan ei halua enää lähteä sitä muuttamaan, koska se vain todennäköisesti johtaisi odottamattomiin virheilmoituksiin ja chatin toimimattomuuteen.

      Minkälainen sitten tulee olemaan tuo "uusi chat"? Tuskin kukaan sitä alkaa alusta koodaamaan vaan ostetaan jostain softa jossa sitten on ne ominaisuudet mitä on. Sitten vaan toivotaan että joku osaisi tehdä siihen niitä muutoksia...

    • Hyvä ajatus lkor, mutta Cesar taitaa olla oikessa. Chatmoottori on niin vanha ettei siihen voi oikein parsia enää mitään täydentämään puutteita.

      Näiden kanssa vaan pitää elää mitä on.

      Mitä yleensä tulee luotsin mielivaltaan, siihen pitää myös puuttua. Vaikka säännöt joutuvat jossain määrin pakostakin olemaan vähän väljät, ei nyt ihan mitä tahansa täälläkään kukaan saa hosua. Yhteistyö ja yhdessä ylläpitomme kanssa yhteistoiminnassa palvelun kehittäminen on ainakin minun mielestäni paras tapa toimia. Ideat koskaan eivät sinänsä ole pahasta. Mukavaa kesää teille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      349
      4171
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2357
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1693
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      102
      1475
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1423
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1277
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1255
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      56
      1142
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1084
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1016
    Aihe