Mies ja nainen ammuttu?

Perhe_Tragedia?

Jotain järkyttävää on sattunut tiistai-iltana Kiteellä. Omakotitalon pihalta löytyi kuollut nainen ja asunnosta kuollut mies. Joku oli ilmoittanut hätäkeskukseen kahdesta laukauksesta Ruppovaarassa ja poliisipartioiden saapuessa paikalla nämä olivat kohdanneet karmivan näyn ainakin mitä uutisiin on luottamista. Mikä mahtoi aiheuttaa moisen murhenäytelmän osaatteko edes kuvitella syytä??

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201407230012643_uu.shtml

51

3449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perhe on paras

      Koskapa ammuskeluun ei liity ulkopuolisia osapuolia lienee selvää, että jompikumpi ampui toisen ja sitten itsensä. Taas yksi turha verilöyly kotipiirissä miksi ihmiset eivät voi rakastaa toisiaan ilman, että kuolema erottaa ennen aikojaan :((

      • kokemusta

        Tuttu tilanne itsellekin aikojen takaa, muutama henki ehkä säilyi kun luvallinen ase olikin piilossa muualla lähtöhetkellä. Puistattaa vieläkin näitä lukiessa.


    • Voi miksi...?

      Voi kauheus minkä tien varrella tämä tapahtui ja onko kyseessä aviopari joilta jäi pieniä lapsia? Sanat eivät riitä siis niin surullista.....

    • Mynthonrasia

      Pariskunnalla oli 2 lasta joiden ikää en kyllä satu muistamaan :/

      • ei....

        Ei ollut yhteisiä lapsia.


    • Murhatutkinta

      Kovin on vielä moni kysymys auki mutta uutta tietoa vuotaa koko ajan, murheellista.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014072318512530_uu.shtml

    • Taivas varjele

      Ihmiset on nykyään niin per..... Itsekeskeisiä! Mitään muuta osata aatella ku ihteesä. Vain luoja tietää mitä näiden kahden välillä todella tapahtui

      • Lilli....

        Tuo on totta itsekeseisyys on nykyään järkkyä..en puhu tästä tapauksesta !!! rahasta tapellan erojen yhteydessä ja toiset ei vain hyväksy jätetyksi tulemista ..ennen kun tuli ero niin vähän aika oltiin myrtsinä turvat tötteröllä mut muutaman kuukuden päästä moikattiin nykään ammutaan sairastat touhua..monessa vielä lapsetkin mukaan niin itsekästä ja hullua säälin omaisia jotka joutuvat loppuelämän painimaan asian kanssa..


    • MustatSukat

      Murhan motiivista voisi kuvitella taustalta putkahtavan mustasukkaisuusdraaman se on paljastunut syyksi monissa vastaavissa perhesurmissa.

      • syitä ja seurauksia

        Tiedän eräästä perhepiiristä otetun kiinni luvattoman aseen kanssa hiiviskelijän. Täysin tunteeton tuhertaja! Siittä ei lapsena ollut kukaan oikeasti välittänyt, kunhan vain pyörinyt aikuisten jaloissa.

        Onneksi ennen kuin ehti saada mitään vahinkoa aikaan.

        Siinä motiivina vanha perhesalaisuus luokkaa kuollettava perhesalaisuus.

        Päällisin puolin ei kukaan olisi arvannut yhtään mitään.

        Se tapaus ei ollut Kiteeltä.

        Nämä ovat todella turhia ja valtavan ikäviä asioita. Ne tulevat aina yllättäen esille.


    • kdkkdddjhhsjs

      Avioero ollut vireillä.

      Lainatulla aseella ampunut.

    • killeriiiii15

      Kunnes kuolema meidät erottaa.

    • ml213.

      Miksi yleensä hylkäämisen tunne aktivoi mieheen valtavan vihantunteen?Naiseen harvemmin.
      Eikö tosiaan tämän päivän suomalaisella miehellä ole valmiuksia solmia uutta suhdetta ja siten päätää koko suhdetoiminta.Laajennettuun itsemurhaan.

    • kiteeläinen

      Kamalaa se kyllä on nainen oli äitini tuttu onneksi ei kovin läheinen:((

      • muös kitteeläinen

        Aika moni "tuntee" Alkon entisen myyjän.


    • Yrjö Lammikko

      Uteliaita riittää, osa varmaan iltapäivälehdistä. Eikö teitä hävetä mässäillä tällaisella asialla?

      • ml213.

        Mässäile miten? Jos pohdimme tätä aikaa, niin eikö olisi jo korkea aika paneutua syvemmin tämän tyyppisiin ongelmiin. Vai normaalinako pitäisit laajennettua itsemurhaa.
        Siis pohtia aihetta asiallisella tasolla. Kasvamisesta on kysymys.No, toisaalta voisi kysäistä. Mahdollistuuko ihminen itse vaikuttamaan arjen / tapahtumien kulkuun, vai ovatko ne hallitsemattomia?


      • yrjö laatta

        No ei hävetä!
        Myö ollaa nii huonoja immeisii että kirjotellaa tälläsistäki asioista. Oo onnelline että itelläs on nii korkee henkine taso ettet syntii syyllisty.


      • Lissu111

        Oletko itse yhtä utelias kun kommentoit täällä eli syytät muita siintä mitä myös itse teet?Mistä ihmeestä tiedät iltapäivälehtien jutuista jos et lue niitä? Mitä uteliaisuutta tuossa on kauhistuttava ja ikävä tapahtuma joka varmaan järkyttänyt koko Kiteen pikku kylää!Kannattaisi paneutua näihin asiohin todella eikä syyllistää sen osaa jokainen!Nämä kirjoitukse täällä ovat ok. ei mitään ikävää kirjoittelua,antaa ihmisten purkaa tuntojaan jos haluavat tuo niin P-K..laista ollaan hiljaa ja suut supussa nurkan takana sitten puhutaan!Näin on käynyt ja sille ei kukaan voi enää mitään .eli turha syyllistää ketään. piste ja pilkku!


      • kitteeläinen
        yrjö laatta kirjoitti:

        No ei hävetä!
        Myö ollaa nii huonoja immeisii että kirjotellaa tälläsistäki asioista. Oo onnelline että itelläs on nii korkee henkine taso ettet syntii syyllisty.

        Kyllä jossakin pitää saada puhua aiheesta. Eikä se ole mielestäni mässäilyä. Paikallinen lehti, tänään ilmestynyt, ei sanallakaan maininnut tapauksesta.


    • eronnut äsken

      Miehet tehkää avioehto!! Vältytään näiltä ampumisilta.

      • kitteeläinen

        Auttaako avioehto, jos on sairaalloisen mustasukkainen? Ei mielestäni.


    • eron kokenut

      Kyllä avioehto auttaa. Tietää ainakin ettei toista kertaa täydy taloa maksaa!!!!

      • kitteeläinen

        Ei auta, jos vika on päässä. Nämähän olivat jo toisella kierroksella molemmat. Mistäs me tiedetään heidän avioehdoistaan?


      • Miun mies on paras:)

        Itse ollut mieheni kansa iät ja ajat olen muualta päin Suomea kotoisin meillä on aina mennyt hyvin:):) Mies on mukava semmoinen rehti hauska huumorityyppi ..ei ole avioehtoa lapsiakin siunaantunut pari!Hän aina sanoo minulle että kannatti hakea kauempaa saa parhaan:) ja miehän olen samaa mieltä vahvasti hänen kanssaan :)!En ymmärra miten voi jostain omaisuudesta torata..ja tuntea niin suurta vihaa että satuttaa toista..ja mitenkä niin naiset ovat kylmiä..löytyyhän niitä miehistäkin viimeaikoina perhesurmissa mies on aina ollut syyllinen.!


      • tympääntynyt

        Niin on se tyhmää kun mies maksaa talon ja ero tilanteessa täytyy vaimolle maksaa puolet itse maksamastaan talosta!!!! En ymmärrä.


    • kitee112

      Naiset on kylmiä, siitä tämä johtui.

      • thaimaa 1

        Suomalaisilla naisilla ei tee mitään! Rahan ahneita akkoja.


    • yhteistä kärsimystä

      Eiköpähän ihmisen pyhyys ja pahuus asu jokaisessa ihmisessä
      ihan oman nahkan alla?

      En lähtisi aina naisia syyttelemään, miksi naisilla yleensä maksatetaan
      kaikki kulut, elinikäistä tragediaa voi olla myös ikuinen työorjuus ja
      tosi luusereina esiintyvien miesten elatus- ja huoltovelvollisuus.
      Nainen on kuitenkin aina se heikompi astia.

      Osanotto omaisille syvässä surussa ja tässäkin tragediassa.

    • oppinut1

      Yleensä miehet maksaa kaiken.

    • oppinut 2 ja

      oppinut 1:lle,näin tosiaan on mies maksaa,jos on lapsia menetät myös ne.

      • ajatelmia vain

        Onko noi väkivaltaiset erot useimmin nimenomaan aviopareilla, siis ei avopareilla?

        Avioparithan on yhdistänyt papin amen, siellä on morsian saattanut olla ns. maha pystyssä ja kyseessä pakkoavioliitto. Se syynä avioliitolle. Milloin mikäkin syynä, kun mennään vihille. Ei tainnut ollakaan rakkaus, joka yhdisti?

        Sanotaan että Jumala on rakkaus.

        Sitten on avopareja jotka pysyvät yhdessä ilman papin amentakin.

        Heidät ainakin yhdistää rakkaus niin kauan kuin he rakastavat toisiaan. Ei edes lupailla edes mitään kohtalokkaita ja kamalia :kunnes kuolema meidät erottaa.

        Nykyään sitten kiistellään myös homoparien vihkimisestä.

        Avioliiton solmimiset lienee siirtää maistraattien ja asianajajien hoidettavaksi. Tulee parille heti selväksi sekin, että kyseessä on enempi lainopillinen toimenpide kuin rakkauden huipentuma.


    • muistuttaja

      Omaisuuden jako aiheuttaa nämä surulliset tapaukset. Miehet muistakaa avioehto.

    • tomppa778

      kyllä,persaukista vaimoa elkää ottako.

      • hohoijakkaa

        Ei vaimo oteta nyt ei eletä mitään luolamies aikaa ja tuskin raha kaikkea ratkaisee!


    • viimeinen kylähullu

      Eihän se raha kaikkea ratkaise, mutta jos sitä on reilusti, niin kylläpä jää moni riita riitelemättä. Eikä näitä parisuhteita pitäs lähtee yleistämään. Parisuhde voi alkaa niin monesta eri syystä.
      Eikä muuten miestäkään oteta tuosta vaan. Ei ainakaan minua.
      Niin, ei eletä luolamies aikaa, mutta kun seuraa näitä tapahtumia 10-20 vuotta taakse päin, niin tuntuu, että hyvää vauhtia ollaan luolamies aikaan palaamassa.
      Noin yleisesti nämä perhesurmat alkaa olla Suomessa liian yleisiä. Näitä alkaa tapahtumaan nykyjään jo kuukausittain. Itse arvelisin, että yhtenä suurena syynä näihin on se, että suomalaiset ei luota enää omaan yhteiskuntaan. Erittäin hyvänä esimerkkinä pitäisin EU-vaalien äänestys prosenttia ja muutenkin puhutaan jo tiedotusvälineissä demokratian kokemasta inflaatiosta. Eli siis suurinpana syynä näihin perhesurmiin pidän sitä, että suomalainen turvaverkkojärjestelmä on luhistumassa ja suomalaiset kokee suurta epävarmuutta yhteiskuntaa kohtaan.

    • Teuvo4

      Alakoulussa pitäisi opettaa ettei toista ihmistä saa kahlita saati omistaa,pitää antaa liikkumavara,jos kauhian tiivistä on jo seurusteluaikana se ohjaantuu siihen huomaamatta että alkaa kyttäämään sitä toista puolisoa!!!! Eron jälkeen nainen aina pärjää mutta mies ei se on ressukka jo olemassa...

    • jappe1

      eihän se raha ratkaise kun ollaan yhteen menossa,mutta kummasti se vain ratkaisevassa roolissa on sitten eron hetkellä.

      • ml213.

        Monasti nämä laajennetut itsemurhat tapahtuvatkin avioeron alkuvaiheessa eli sen tullessa todellisuudeksi / esille. Tässä vaiheessa ei rahallinen tekijä vaikuta,- vaan psyykkiset.

        Niin, avioeron / parisuhteen päättymisen vaikutuksia ei kukaan mahdollistu ennalta tietämään ja tämä tekijä lie se vaikuttavin. Jos tietäisi, niin olisi aikaa korjata / kasvaa. Esim. läheisen ihmisen kuolema ja sen vaikutus on täysin arvaamaton ja yksilöllinen jokaisen kohdalla. Toinen ei toivu siitä koskaan. Avioerokin monasti "kummittelee" taustalla monen kohdalla.Monasti puolison vaihtaminen ei poista itse ongelmaa parisuhteessa.


      • No Jo On!

        Ai jaa jos on yhdessä hankittu niin tottakai mutta muutenhan avioehto on ratkaisu miesten jupinaan se on on tyhmyyttä jos ei sitä tee!
        No tässä surullisessa tapauksesa minusta nainen oli kyllä kärsiä en ymmärrä että raha vaikutta miehiin tuolla tavalla hengestä viis kunhan rahat säilyvät ompa kamala katsantokanta?


      • huutomerkki
        No Jo On! kirjoitti:

        Ai jaa jos on yhdessä hankittu niin tottakai mutta muutenhan avioehto on ratkaisu miesten jupinaan se on on tyhmyyttä jos ei sitä tee!
        No tässä surullisessa tapauksesa minusta nainen oli kyllä kärsiä en ymmärrä että raha vaikutta miehiin tuolla tavalla hengestä viis kunhan rahat säilyvät ompa kamala katsantokanta?

        Nimenomaan tässä tapauksessa kumpikaan ei omistanut vaimon kotitaloa, jossa asuivat.


        Kuka hävis ja mitä?


    • Yrjö Lammikko

      Ai te "pohditte tätä aikaa" ja "syvennytte ongelmiin"? Miten henkilötietojen ja murhan yksityiskohtien utelu siihen liittyy? Olette säälittävää pohjasakkaa.

      • kitteeläinen.

        Kukas niitä on kysellyt? Paljonkin on asiasta tietoa, mutta sitä ei jaeta täällä.


      • ml213.

        Jokaisella lie ihan iki oma lähestymistapa asiaan. Toinen utelee minkalainen perhetilanne jäi. Oliko pieniä/kin lapsia jne.... eli empaattisuudesta on jo kysymys. Täysin torjuva asenne asian pohtimiseen kertonee karua kieltä eli ei mahdollistu edes sivullisena käsittelemään asiaa. Tyypillistä käyttäytymistä ihimselle. Moni ihminen monasti poistuu tilanteesta heti, jos keskustelu siirtyy poistujan arkaan alueeseen,- jota hän ei mahdollistu käsittelemään.


        > Miten henkilötietojen ja murhan yksityiskohtien utelu siihen liittyy? <

        Jos minun vallassani olisi, niin haluaisin keskustella tekijän lapsuudesta / lapsuuden ympäristöstä lähtien.Monasti lapsuudesta saakka juontuu merkittäviä asioita ihmisen aikuisuuden poikkeavaan käyttäytymiseen / kehitykseen.
        No, mitä merkitystä. Ei muuta kuin ymmärryksen laajentuminen ihmisen kehityksestä ja poikkeavuuksista eli ihmisen elämä on aina ongelmaista, näkyen käyttäytymisessä. Toinen pyrkii rimpuilemaan ongelmista irti kasvun / ymmärryksen laajentumisen kautta ja toinen sulkee koko paketin. Seuraavalla sukupolvella on taas jälleen kerran keksittävä se pyörä uudelleen.


    • qirjgqiregj

      Aseen lainaajalta kaikki sen omistamat aseet ja luvat pois ja tuntuva sakko päälle.

      Varsinainen idiootti, kun lainailee aseitaan.

      • menikin lainaamaan

        Taitavat olla jo takavarikoitu.


      • Että lainasikin.
        menikin lainaamaan kirjoitti:

        Taitavat olla jo takavarikoitu.

        Paremminkin tuomita avunannosta murhaan. 6 - 12 vuotta. Oppisi läksynsä. Millähän verukkeella tappaja sai lainaksi aseen? Kiristämälläkö? Silloinhan aseen omistajalla ei ole puhtaat jauhot pussissa muutenkaan.


    • pölokijuhyt

      Kissanhan se sanoi tappavansa sillä aseella.

      • naapurista

        Mies sano tappavansa kissoja, ja mies pyysi myös 2naisen sekä1omaa lastaan mukaan, onneksi lapset ei menny kyytiin. Surullista tosiaan ja kuulin vielä ne laukaukset


    • katti3

      Olis se tekijä saanu hommattuu ihan laillisen aseen, kun sillä ei ollu aikaisempaa rikos taustaa. Sinällään tekijöltä ikävä temppu sotkee vielä naapuri siihen mukaan. Ei tietenkään mikään fiksu temppu mennä lainaamaan asetta. Jos olis ollu viisaampi, nii olis menny ite lopettamaan sen kissan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2392
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      75
      1999
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      229
      1915
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1757
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1639
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe