Skoda Yeti

Pirkkulina

Onpa nyt löytynyt oiva peli suomalai-sille selkää poteville henkilöille, mutta myös vahvaselkäisille. Skoda Yeti, helppo mennä sisään ja helppo tulla ulos. Ajo-ominaisuudet huippua.

22

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja nelikkona

      monipuolinen kulkuri. Aivan mahtava auto luokassaan. Testivoittaja.

    • Pian 5 vuotta Yetill

      Huippua ovat muutkin käyttöominaisuudet.

    • NeitiK.Räpsä

      Muotoilu on myös huomattavasti onnistuneempi kuin kilpailijoilla. Ajattoman näköinen, mutta kuitenkin menevä ja sporttinen. Ajo-ominaisuudet jotenkin kilpa-automaiset, vaikkakin mukavuuspainotteiset. En keksi kyllä parempaa autoa, kokemusta on aiemmin Toyota Yaris Versosta ja Nissan Sunnysta.

      • onks jormaa näkynyt

        Yetille sopivat verrokit varis ja synny. P@skoja kaikki


    • Pojutus

      Yeti on ollut kiinnostava, mutta 17-tuumaisilla pyörillä rengasmelu on kohtuuton ja jousitus kova. Kuulemma saa 16-tuumaisilla ainakin edullisimmat mallit.

      Kas kun ei kukaan omistaja ole ollut kiinnostunut päivittämään mallisivuja Wikipediassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Škoda_Yeti

      • Y. Eti

        Kyllä jokaiseen malliin voi vaihtaa vanne- ja rengaskoon 17 " tilalle 16 ". joissain malleissa se käy veloituksetta, joihinkin malleihin joutuu maksamaan pienen lisähinnan. Katso lisävarustehinnastosta.


    • Kokeile, se ei maksa

      Ei ole rengasmelu Yetissä kova, son kakkapuhetta. Son silleen, että ennekuin ottaa kantaa asiaan, kannattaa käydä käytännössä kokeilemassa onko asia tosi.

      • Pojutus

        "Son silleen, että ennekuin ottaa kantaa asiaan, kannattaa käydä käytännössä kokeilemassa onko asia tosi."

        Siksi otinkin kantaa, kun tuli talvella koeajettua sekä uutta että käytettyä mallia. Kitkarenkailla oli tietysti melu kohtuullisella tasolla, nastoilla ei.


    • Korvakas

      Tienpinnan vaikutus rengasmeluun on melkoinen. Ajelimme lomalla 4000 km ja esim Norjassa tietynlaisella asfaltilla ei auton ääntä juuri kuulunut. Ruotsissa löytyi to-della äänekäs tie Riksgränsenin tienoilta.

    • Pirkkuliina

      Yetin eteenpäinmeno tuntuu olevan tasaisen varmaa. Tällä vuodelle on viime kuun loppuun mennessä pistetty kilpiin n 700 uutta Yetia. Ei mikään heikko suoritus. Yksi uusista on täällä.

    • Se Yeti onkin

      mainio auto. Koko ajan Yetien yleisyys tien päällä lisääntyy. Aika moni on huomannut auton erinomaisuuden. Onnistunut, kompakti kokonaisuus. Nelikkkona talven paras hinta-/laatusuhde ominaisuuksiltaan.

    • R Hannah

      Nelivetona takuulla hyvä, mutta vajaavetoinenkin on loistava kohtuulumessa. Kulkee kuin juna, eikä tartu heti kiinni. Lämmintä dieselkin lykkää kotitarpeiksi ja kulutus ei saata ketään perikatoon.

    • Ajoin vähän

      pitemmän kaavan mukaan kaverin mökille viikonloppuna ja on se totta mitä täällä kirjoitetaan. Yeti alkaa olla varsin yleinen näky tien päällä. Siis kauppa käy. Varmaan johtuu hyvästä hinta-/laatusuhteesta. Itse olen enemmän kuin tyytyväinen Yetiini. Japsin jälkeen.

      • 10+8

        Ja ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset, kuten muukin ominaisuudet. Erinnomainen auto kaikenkaikkiaan. Epätietoiset käykää itse kokeilemassa. Sittenpähän itse tiedätte! Kertokaa kokemusenne sitten meille täälllä!


    • Olenpahan minäkin,

      jo toisella Avensiksella vielä ajava, päätynyt vaihtamaan Avensikseni uuteen diesel Yetiin. Neliveto ratkaisee melko pitkälle autovalintani. Koeajot tehty ja Yetin kokonaisuus tuntuu nyt olevan se paras vaihtoehto komehenkisen perheeni tarpeisiin. Neliveto takaa lumisena talvena, että kotipuolessa savossa en enää juutu mökkireissullani jyrkkiin ja liukkaisiin mäkiin. Täällä Suomi 24:ssa on niin paljon kehuttu Yetiä, että pitihän siitä itse ottaa selvää. Kehut ovat kyllä olleet paikallaan.

      • 20+9

        Hienoa! Minullakin ollut pian 5 vuotta samanmoinen. Hyvä on ollut.


    • Eskojussi

      Minulla ollut uusi Yeti nyt puoli vuotta. Auto on erittäin pienikulutuksinen dieselinä. Ja ajomukavuus on hyvä. Penkki voisi joidenkin mielestä olla vähän pehmeämpi. Mutta sillä ei väsy pitkälläkään matkalla. Ajonhallintalaitteen pelaavat kunnolla. En voi moittia.

    • JetiS

      Viikonloppu tuotti meitin Yetin mittariin 991 km. Kulutus reilusti alle 5l/100km ja ajo-mukavuus hyvä. Vaikka vettä satoi, se ei matkantekoa haitannut. Vakaa kulkija.

    • ei ikinä

      Saatta ollakin, mutta kun Skodissa on kaikissa niin helv.. melu. Ei niitä voi ajaa kuin korvasuojat korvilla ja sittenkin korvat soi tuntikausia. Auton mukuvan ominaisuus on meluttomuus ja se kun puuttuu niin viemäriin menee muutkin ominaisuudet.

      • autismin kirjo

        Joo, jos ihminen on arka äänille, se yleensä aiheutuu autismista.


      • Että mitä lajia'?

        Mihin perustat väitteesi? Onko paljon kokemusta "Skodilla" ajamisesta?


    • JetiS

      Taidat olla ns yhden asian ihminen. Skoda Yetissä ei ole ainankaan minun kokemuk-seni mukaan mitenkään kova melu. Kuuloni on hyvä ja vaurioita ei ole, vaikka olen ajellut Jetillä pian 5 vuotta. Toki eri yksilöillä.

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2098
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1637
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1604
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1237
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1204
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1147
    Aihe