HÄIRIKKÖNAAPURISTA.......................

HÄIRIKÖN VIHAAJA.

Ihmettelen, mihin on hiljaisuussääntö 22.00–07.00 välillä kadonnut.

"Oli kysely hiljaisuussäännöstä 22.00–07.00"

Vastaajista yli 70 prosenttia piti naapurin ärsyttävimpänä piirteenä metelöintiä. Useat vastaajat valittivat erityisesti elämisen äänistä, jotka kuuluivat naapurista yöaikaan joka jatkuu aamukahteen, jopa viiteen aamulla.

"Jatkuva metelöinti yöaikaan alkaa noin kello 22.00. Huonekalujen siirtelyä, äänekästä mölinää ja on kuin hollitupa. Hissi käy ja porukkaa kuuluu juoksevan yhtenään. Tätä jatkuu aamukahteen, jopa viiteen aamulla."
"Kello 22.00–07.00 välisen ajan kun olisivat hiljaa. Se on kai liikaa pyydetty.

Aina puhutaan ja panostetaan asukkaitten viihtyvyydestä, on hyvä talo asua ym jne, ja paskat sanon minä kun ei edes isännöitsijä ei välitä eikä puutu asiaan vaikka häiriköstä ilmoitettu monen monta kertaa.

Olisi kiva kuulla miten muut ovat reagoineet häirikkö naapuriin, esim. oletteko muuttaneet pois häirikkönaapurin takia, mitä isännöitsijä sanonut kun ilmoititte häirikkönaapurin jatkuvasta sekoilusta, poliisin neuvot jos ovat olleet paikalla, ym, tms, jne..... vai oletteko antaneet häirikölle samalla mitalla takaisin, miten, koska, millä, milloin ja jne ?? ??

10

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi että

      älä muuta kerrostaloon jos et kestä melua. jossain paikoissa on semmoset paperiseinät et o vähä vaikea edes kutsua ketään kylään, ettei pirkko-marjatta suutu

    • Vain elämää

      Eik siis porukat sais tulla käymään iltakymmenen jälkeen? Olen asunu eräässä kerrostalossa, jossa alakerran mummo valitti isännöitsijälle, kun tulin iltavuorosta kymmenen jälkeen ja käytin hissiä. Perjantaina sit pyysin kaverit meille pitsalle ennen ulos lähtemistä ja taas valitus.

      Kun oli yövuoro, tuli narinaa et käytetään hissiä aamuyöstä, joten oli pakko kiivetä 12. kerrokseen kun rupes olemaan valituksia jonossa niin paljon. Vissi ja varma on, et jotkut viettää päivänsä kuunnellen muita asukkaita ja närkästymällä kaikista äänistä.

      • JOHTAJA !

        " Vain elämää " kirjoittaja tarkoitti varmaan että " olen uus-avuton aasi " enkä oikein ymmärrä että hiljaisuussääntö on klo. 22.00–07.00 välisenä aikana että jokaisella on oikeus kotirauhaan ja että muut haluvat nukkua yöllä..... " PÄIVÄLLÄ HEILUTAAN JA SEKOILLAAN JA YÖLLÄ NUKUTAAN JA KERÄTÄÄN VOIMIA JA ENERGIAA SEURAAVAAN PÄIVÄÄN ETTÄ JAKSAA "


    • pahvitaloja

      Kaarinan voudinkadulta löytyy ainakin pahviset lattiat ja seinät,muutinpa hökkeleistä muualle.
      Nyt ei tarvi kuunnella naapurien narinaa.

    • ittuuntunut

      no meillä taas naapuri on niin dille että luulee omistavansa talon. Pesee pyykkiä klo 2 yöllä, imuroi (hakkaa lattiaa sillä imurilla), remontoi yms yleensä öisin. Isännöitsijää ei kiinnosta koska omistusasunto. Toivon et noi uusavuttomat nuoret muuttais helkkarin kuuseen ja nopeasti. Kosto elää... kun se akka tulee yövuorosta niin tasan tarkkaan rupeen imuroimaan, pesemään pyykkiä ja popittamaan klo 9 aamulla.

    • Vain . ..

      Mikä tän JOHTAJAN kirjoitus oikein oli? Uus-avuton aasi tekee vuorotyötä ja kotiin olis kaikista vuoroista päästävä. Vaikka joskus joku tuli illalla syömään, oltiin hipihiljaa, mutta tälle valittajalle riitti se, että lähdettiin talosta kymmenen jälkeen. Hissiä ei käytetty mut alaovi kolahti.

      Kun on muitakin kun 8-16 työskenteleviä, ni kyl pitäs saada lähteä töihin ja tulla sielt ilman valitusta. Ja juu, kun ruokatehtaas on sikakuuma, ni joskus kävin parin mintsan iltasuihkussa 22:30. Mut summa summarum; aiheesta saa ja pitääkin huomauttaa.

    • Asukas z

      Eiks se ole niin että ollaan hiljaa klo 22 jälkeen eikä soiteta musiikkia,ei pidetä hullun lailla melua jne.
      Saa hiljaa tehdä pienet kotityöt, pyytää kavereita mutta käskee heidän olla hiljempaan ja käydä suihkussa myös mutta ei sitä vettä tarvitse täysillä laskee, täytyy ajatella että jotkut menevät aamulla töihin ja haluavat yön nukkua rauhassa. Ei se tarkoita jos jollakin on niin että työvuoro loppuu klo 22 jälkeen niin hän saa yksin meluta ja pitää muut hereillä.
      Hänella on aikaa nukkua päivällä kun taas muut väsyneenä menevät töihin kun häirikkö on pitänyt elämää yöllä.

    • Mara8

      Isännöitsijä pitäis vaihtaa jos ei tee asialle mitään. Taitaa olla hän itse samanlainen "häirikkö" vai?
      Miksi hän ei puutu asiaan jos muut ovat valittaneet.
      Oma napa paras napa! :)

    • ongelmia

      kaarinassakin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe