tapahtui tangomarkkinoilla

esu4

Tää kokemus on ihan pakko kertoa tänne palstoille. Oli meinaan semmoinen avartava kokemus, että parisuhde muuttui aivan uudenlaiseksi tämän jälkeen. En nyt edes yritä muuttaa kokemustani mihinkään tarinan muotoon, mutta kerron nyt niin hyvin kuin muistan.

Eli matkattiin asuntovaunulla Tampereen lähistöltä tangomarkkinoille Seinäjoelle. Minä ja vaimoni sekä tuttavakaverini olkoon nimi nyt vaikka Pertti. Ollaan siis iältämme 40-45 väliltä. Asuntovaunu oli vanha, jota kaverini oli auttanut korjauksessa. Kaverini oli eronnut noin reilu vuosi sitten vaimostaan. Pyysin hänet mukaamme, niinsanotusti teltan kanssa. Asuntovaunussa kun oli perällä vain parivuode, eikä etuosan penkeillä pystynyt nukkua.

Olemme siis vaimoni kanssa joskus fantasioineet kolmansista pyöristä yms, ja olemme molemmat kiihottuneet ajatuksesta, mutta ei siitä sen enempää. Oltiin molemmat sitä mieltä, ettei käytännössä sellaista uskaltaisi toteuttaa.

No joo, ajomatkasta ja illasta ei ole oikein ihmeellistä kerrottavaa, joten hypätään suoraan sen yli varsinaiseen asiaan. Eli humalluttiin kuitenkin siinä illan aikana aika mukavasti. Vaimonikin humaltui ja kikatteli aika paljon. Mentiin sitten loppuillasta asuntovaunulle ja alettiin miettimään teltan kasaamista Pertille. Eikös siinä sitten humalatilan rohkaisemana päätettiin, ettei teltaa aleta kasaamaan, vaan kokeiltaisiin jos mahduttaisiin nukkumaan kaikki kolme parivuoteessa. Parivuode oli kyllä noin pari metriä leveä, eli mahtui siinä kolme nukkumaan. Mutta ei oltaisi sitä kyllä selvinpäin tehty.

Yritettiin nukkua siveellisesti, mutta eihän siitä mitään tullut. Suudeltiin siinä vaimoni kanssa, ja kohta sitä kosketeltiin vähän enemmänkin toisiamme. En nyt enää muista mitä siinä tarkalleen tapahtui, mutta jossain vaiheessa Perttikin kosketteli vaimoani. Niinhän siinä sitten kävi, että vaimoni nussi vuorotellen minua ja Perttiä. Suihinkin otti aluksi molemmilta. Jotenkin se vain eteni yhtäkkiä, vaikkei alkuillasta ollut mitään vipinää.

Oli kyllä erikoista päästä liukkaille. Vaimollani kun on kierukka, niin Perttikin laski spermat sisään. Oli meinaan liukasta se sitten sen jälkeen. Tunsin välillä pientä mustasukkaisuutta, mutta kiihotus vei kuitenkin voiton. Pitkin yötä siinä oli aina välillä jonkinlaista himoa tai yhdyntää, jomman kumman kanssa.

Aamupäivällä sitten herättiin krapulassa, ja ihmeteltiin mitä oli tapahtunut. Paluumatka oli vähäpuheinen mutta ajatuksia herättävä. Seuraava viikko meni aika kiimassa vaimoni kanssa. Tuli aivan eri meininki kahdenkeskiseenkin seksiin.

Ja huomenna on tulossa Pertti meille saunomaan. Pelkään pahoin mitä siitä seuraa, kun jää on särjetty. Tosin tunnelmani on odottavan kiihottunut. Samoin vaimoni ajeli tänään alapääkarvansa valmiiksi huomista varten. Tietäähän sen mitä siitä seuraa. Että sillä tavoin parisuhtemme muuttui aivan uudenlaiseksi, en oikein tiedä itsekään miten tähän pitäisi suhtautua. Tilanne on samaan aikaan sekä pelottava, että kiihottava. Olen kai siinä mielessä sekopää mies.

7

15458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vallu

      Joo meillä on kokeiltu kansa kolmatta miestä, joka oli entuudestaan tuntematon ja asuu toisella puolen suomea. Hieno kokemus oli ja on piristänyt parisuhdettamme todella paljon. Ei välttämättä sovi kaikille , mutta meille kyllä.

      • kuer

        Sama fanaatikko täällä vastaa kaikkiin vaimonvaihtoaiheisiin. Kaipa hän uskoo taivaaseen pääsevänsä muiden naimatapoja arvioidessaan. Lukee kuitenkin itselleen sopimattomia aikuisille tarkoitettuja palstoja. Tulkoon autuaaksi uskossaan.

        Minulla on kokemusta vaimon lainaamisesta. Sen jälkeen naimisesta ei tahdo tulla loppua. Vaimo on hyvän vieraan kanssa vietetyn yön jälkeen niin kiimassa, että paneminen loppuu vasta, kun kummankaan paikat eivät enää kestä.

        Harvoin olemme olleet kolmistaan, vaan useimmiten olen itse järjestänyt vaimolleni tilaisuuden saada vierasta poistumalla jollakin tekosyyllä porukasta, esim. sammumalla sopivasti. Jonkin kerran tutun miehen jäljiltä olen päässyt panemaan spermasta liukasta pillua, ja sehän on kummallekin kaikkein kiihottavinta. Vaimoni myös kertoo avoimesti yön tapahtumat rakastellessamme.

        Tämän uskiksen kaltaisille miehille, jotka ovat epävarmoja kyvyistään, tämä vapaa liitto ei tietenkään sovi.


    • rat mac boy

      Taidatte olla pikkumunaisia homoja kohta se Pertti panee suakin

    • moivaanmoi
    • Blogijuttuja
    • osean_109

      Onks parit niin älyttömän tyhmiä että aina pitää olla sitä kaljaa viina, sitten kiroillaan ja että mitä tul itehtyä ?

      ihan älyttömiä juttuja ja keksittyjä kaikki

    • Anonyymi

      Tätä mieheni ei tiedä, oltiin Henkan kaverin vuokramökin vieressä asuntoautolla.
      Ilta oli jo myöhä kun lähdin nukkumaan asunto autoon, Henkka soitti voiko Kaukon pojat tulla sinne kun me vähän höpötetään ja eivät saa nukkua. Kohta koputtelivat ovella päästin sisään, pojat ovat noin 16 ja 17v. Istuivat pöydän ääressä ja tekivät Henkan pullosta paukut sanoin pojille että varmaan sais juoda, juotiin jo mökissä kun eivät huomanneet. Seisoin poikain edessä huomasin että ehkä on yöpaita liian näyttävä. Istuin kuitenkin toisen viereen. Katselin ohjaamon päälle siellä oli tavaraa kysyin missä nukutte näyttivät parisänkyä nukutaan sun kanssa. No katelkaa paikka ja laitoin oven lukkoon minulla oli kaikki avaimet. Olin peiton alla kun kumpikin tuli sänkyyn, oli vähän ahdasta, minun etupuolella oleva kokeili sievästi rintoja, kosketus tuntui hyvältä, näytin pojalle hiljaa.
      Tunsin pillussa kunnolla kun poika hyväili ja avasi yökkäriä, huulet oli sievästi rinnoissa ja huulien kosketus nänneissä tuntui hyvältä, luulin että oltiin kahdestaa hereillä kun tunsin klaun pyllyä vasten ja sillä hierottiin sievästi pylly vakoa sormet laski pikkareita paljas kalu hankasi pillua kalu oli pitkä ei kovin paksu.
      Tunsin kuinka se painui sisään ja etupuolella oleva kiihytti imemistä, en voinut olle hiljaa sanoin tämäei ole oikein minä 41v olin nuorten välissä ihanan kova kalu liikkui tosi syvällä suutelin edessä olevaa pikillä kieli pusuilla ja hyväilin kalua poika nousi istumaan käännyin vähän ja pääsin imemään kunnolla pojat kehui kuinka olen seksikäs tunsin että takana oleva laukeaa ja sain lastin sisään makasin vatsallaan kun toinen tuli taakse ja hieroi limaa pilluvaossa kalullaan ja työntyi keskisin sanoa vain älä kun kalu painui pyllyyn toinen levitti käsillää pakaroita kun päällä oleva nai aluksi pelkäsin mutta alkoi tuntua hyvältä ja annoin naida loppuun asti.
      Sanoin pojille ovea ei saa auki minulla on avaimet jos ukko tulee nousette ylös keulalle heti ja hiljaa.
      Maattiin jonkin aikaa kun nuorempi sanoi jos nousisin nousin päälle ja sain taas kovan kalun sisään makasin päällä ja liikuin hiljaa toinen tuli taakse ja pani pyllyyn toinen suuteli ja toinen puri niskaan oli mieletön tunne halusin vaan kyrpää oli se pillussa tai pyllyssä en ole koskaan saanut noin.
      Aamuyöstä ukkoa ei kuulunut ja naitiin poikien kanssa vielä kerran.
      Siivoilin autoa ja mentiin mökkiin poikain isä nukku sohvalla ja kurkattiin makkariin mieheni ja poikain äiti nukku sängyllä kumpikin alasti märkiä laikkuja lakanalla, katsottiin toisiaan ja mentiin autoon. Kumpikin pojista halusi nuolla ja opetella pillu oli jo hellä mutt annoin kumallekkin ennen kuin syötiin.
      Tuuletusta ja deodoranttia niin halut peittyi. Henkka tuli puolilta päivin kysyin miten meni, sanoi että aamuun meni, Henkka kysyi pärjäsinkö poikain kanssa ?
      Sanoin hyvin ja koko ajajn pillu oli turvoksissa, iltapäivällä kun muut oli kaupassa
      toinen vahti ja toinen nai. On se rivo tunne kun tietää kohta saa ja menee sänkyyn ja levittää haarat, tulee kiihkeää ja kovaa kalua suorastaan huusin mielessäni kun olin pantavana. Joskus päivällä nyt myöhemmin iskee himo kun ajattelee ja pitää mennä tyydyttämään itseä. töissä hyvä vanhempi työkaveri tuli viereen kuiskasi sulla on posket punaiset kävitkö kädellä, nyökkäsin. Mitä siellä ajattelit.
      Kerroin asuntoauto tapahtuman miten se alkoi ja mitä tehtiin, tuli vessasta ja oli posket punaiset näytti peukkua.
      Ollaan kerran kutsuttu pojat Kertun asunnolle, Kerttu kiitteli sen jälkeen kuinka sai kyrpää ilman mitään ryyppäämistä ja seurustelua, ja se kun sai kahta yhtä aikaa Kerrtu kertoi että tuntui olo huoralta ja oikeastaan halusi sitä tunnetta.
      Kun kerroin Kertulle tavataanko uudestaan Kerttu tuli jonkin ajan päästä ja hymyili näytin peukkua katsoi ja nosti sievästi peukkua ja hymyili.
      Tuli viesti vien sinut kohta vessaan ja nuolen kunnolla

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe