Raumalaiset sairastavat

POIS JA ÄKKIÄ

HUH HUH. Kauheimpia kokemuksia eläissäni oli joutua vanhempieni duunipaikkojen takia asustetelemaan LUANIKKAAS RAUMAS parhaat vuoteni. Helpotuksen huokaisu pääsi suuvärkistä kun lopulta sain jättää mokoman nurkkakuntaisen paskaläävän lopullisesti taakseni. Kaiken maailman koirankusettajia ja telakan ruikuttajia pystökaffella , Opetelkaa puhumaan edes puhdasta suomea, KOKOOMUSLAISTEN PARATIISI, missä ihmisarvo määräytyy ulkokohtaisin seikoin ja ivallinen virne naamalla arvioidaan muita ihmisiä tajuamatta elämästä yhtään mitään. Varsinkin SYVÄRAUMAN seudulla inhimillisyys on katoava luonnonvara.

11

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Papihaam Boik

      Voi Sinua raukkaa! Kukaan ei leikkinyt Sun kanssa...
      Nyt täytyy sitten viedä oma ämpäri ja lapio pois hiekkalaatikolta.

      Olisi pitänyt saada itku-potku -raivari ennen Raumalle muutoa ja vaatia, että pysytte siellä Ahlaisissa. Siellä sentään on nykyaikaa...Tosin, aikamerkki tulee postissa ja sudet kulkee reppu selässä, mutta kyläkaupalla myydään lamppuöljyä omiin astioihin. Se on oikeaa elämää, eikös?
      Mites siellä pärjäilet?

    • Luanikas piaru

      Rauma ja Pori ovat oikeita nurkkakuntapesäkkeitä :)

    • Huhuja

      Koko Satakunta on yks säälittävien juorukellojen ja kateellisten mekka! Ei se muiden vika ole, jos teidän elämä on samaa paskaa aamusta toiseen.

      • 3423

        Toi pitää täysin paikkansa. Sitäpaitsi raumalaiset ja porilaiset ihan samanlaisia, vaikka raumalaiset morkkaavat porilaisia mikä mistäkin.

        Asuin joskus molemmissa paikoissa. Pahemman luokan junttiloita molemmat.


    • Yks akka

      Murretta on joka paikassa Hesalaisillakin omansa.Mahdoitko oikein sinne Hesaan muuttaa kannattaa olla hiljaa siellä. voi olla että jotain murretta on suhunki tarttunut.Tiedoksi vaan että kyllä siellä Hesassa on kans niitä koiran kusettajia.Terve menoa ja kyllä täällä on muitakin kun porvareita.Onneksi sun vanhemmilla on vielä duunia että pystyy sua elättään.. .

    • Tosi on

      Tuohon alkukommenttiin ei voi muuta juuri, kuin yhtyä.

      Ihanaa oli asua kymmenen vuotta ihmisten joukossa muualla. Raumalainen on tosiaankin ikävä ihminen. Kaupunkipahanen, joka lämpenee sisäänpäin aina vaan pahemmin.

    • Pohdiskelija vain

      Minulle Raumalla asuminen oli ristiriitainen kokemus. Hirveän nätti kaupunki ja saaristoluonto.

      Tulin siellä ollessani kuitenkin mietiskelleeksi muun muassa sellaista, että mitenköhän entisaikaan on Raumalla estetty sukurutsaudet kun kuitenkin pieni ja eristynyt kaupunki kyseessä. 500 vuotta elelty keskenään jne. Pakko siellä on ollut kirkon pitää tarkkaa kirjaa suvuista ja naimisiin menoista. Sitten, jossain vaiheessa, ehkä joskus 1800-luvulla, tämä kirkonkirja olisi hävinnyt ?.

    • hjuuman

      Koti on siellä, missä on oma perhe ja onnellista asua. Olen asunut töitten vuoksi, Helsingissä, Seinäjoella, Lappeenrannassa ja nyt Raumalla. Ihmiset on joka puolella erilaisia, ehkä kulttuurista johtuen. Joka paikassa olen saanut tuttuja itselleni, joissain paikoissa jopa ystäviä. Raumalla olen asunut nyt jo yli 20 vuotta. Hyvin olen kaikkien kanssa toimeen tullut. Kohtele muita, niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan, tällä pääsee pitkälle ja itsellä on hyvä olla. Ihmisellä itsellään täytyy olla hyvä itsetunto ja riittävästi huumorintajua, niin silloin ei tarvitse ketään haukkua ja halveerata. Ja jos siltä tuntuu, nosta itsesi näitten ihmisten yläpuolelle, niin ei tarvitse avautua, kuten ketjun aloittaja. Ei ole varmaan kivaa, jos on jo muuttanut pois raumalta ja vielä pitää tulla palstoille mesoamaan. Ei ole varmaan kyseisellä ihmisellä elämä niin sanotusti mallillaan. Sääli.

    • exraumalainen

      Raumalaiset on oikeasti nurkkakuntaisia juoruilijoita. Ulkopuolisia ei hyväksytä ja jopa porilaiset on liian erilaisia raumalaiseen suvaitsemattomaan makuun. Muutamat ylpeät kokoomusperheet hallitsee Raumalla ja kaikki mielistelee niitä. Kurja pikkukaupunki, missä ei voi edes shoppailla tai syödä kunnon ravintolassa. Onneksi pääsin sieltä 15v. sitten pois. Nyt olen seuraillut sen ahdasmielistä elämää vähän kauempaa.

    • city/lande

      Kuntaliitokset eivät voi onnistua, kun raumalainen joutuu maksamaan maalaisserkun asumiskuluja. Esimerkki. Maaseudulla asutaan pitkien etäisyyksien päässä, mutta kaikki samat palvelut täytyy saada kun kerrostalossa asuva. Yksityistien päässä asuvat haluavat että tie aurataan, posti tuodaan portille, vesijohdot vedetään, katuvalaistus palaa, koulukyydit hoidetaan ym ym. Ei ole vaikea laskutehtävä, miksi maaseudulla verorahat ei riitä vaan tarvitaan kaupunkien asukkaita maksumiehiksi. Vierastaminen on onneksi molemminpuolista: Eurajokiliaset ei halua olla raumalaisia ja laitilalalaiset ja pyhärantalaisetkin on ihan oma rotunsa. Rauman koulut ja uimahalli kyllä kelpaa heillekin.

    • K Mikko.

      Mikä on raumalainen viagra?
      Kun lukko tekee maalin, kaikki mulkut hallissa nousee pystyyn ja taputtaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6450
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2190
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      72
      1870
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe