Kelpaako miehille ruma nainen?

ruma_akka

Olen vähän päälle parikymppinen nainen ja en todellakaan ole mikään malli. Ylipainoa on kertynyt eikä ulkonäössä ole muutenkaan paljon kehuttavaa. Kuitenkin rakastan seksiä yli kaiken, ja sukupuolielimeni ovat taudittomat ja muutenkin "normaalit", niin kelpaisiko miehille yhden yön juttu kanssani, johon kuuluu pelkkää seksiä eikä mitään muuta kuin seksiä (eli ei mitään treffejä eikä todellakaan parisuhdetta) ???

18

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos vaikka kuvan saisi pyytää ensin?

    • Kyllä minä uskoisin. Mistä päin oot?

    • 14+19

      Voi kuule kelpaa! Mun miehen ex on...vähemmän kaunis ja lihava. Eikä se ole ulkonäköä ennenkään katsellut eikä ikää. Siinä on samana päivänä pantu niin äitiä kuin siskoksiakin. Ainakin tiedettävästi yksi kotipaikkansa naapuruston rouvalla on hänen näköinen lapsi. Sitä kävi panemassa kun omalta ukoltaan ei saanut. Nyt se sika on mun possuna. Juoksee vieläkin jokaisen hameenhelman perässä oli paino tai ulkonäkö mitä tahansa kunhan saa vierasta. Että kretonkia päälle vaan ja kylille. Kyllä sitä halukkaita löytyy:)

    • 6==9

      Aina löytyy miehiä, jotka ovat valmiita. Tarvitsee vaan olla itse aloitteellinen, jos ei muuten onnistu. Ja rumuus, että kauneus on suhteellista.

      • 6==9

        Mutta oikeesti. Ei kannata heittäytyä niin epätoivoiseksi, että kuka tahansa käy. Parempi ilman, kuin sellaisen ihmisen kanssa, josta ei tule mitään positiivista tunnetta.


    • ruma_akka
      • kitty kat

        Kuvan naisessa ei ole mitään vikaa. Hän on vain pukeutunut täysin itselleen sopimattomiin asusteisiin. Hänellä on ihanat hiukset ja kauniit jalat. Vyötärö löytyisi helposti vähäisellä treenillä ja ryhdin korjaamisella. Siihen auttaa nopeasti vaikka paneskelu :D Kannattaa etsiä itsestään niitä hyviä puolia!


      • autoilevam09a019a

        Kyllä mielusti harrastais sexii tuon naisen kans..ei ruma ollenkaan


      • quusi
        kitty kat kirjoitti:

        Kuvan naisessa ei ole mitään vikaa. Hän on vain pukeutunut täysin itselleen sopimattomiin asusteisiin. Hänellä on ihanat hiukset ja kauniit jalat. Vyötärö löytyisi helposti vähäisellä treenillä ja ryhdin korjaamisella. Siihen auttaa nopeasti vaikka paneskelu :D Kannattaa etsiä itsestään niitä hyviä puolia!

        Samaa mieltä. Ihan kivan näköinen. Alusasusteet vain saisivat olla toisenlaiset, jos mielessä on muutakin, kuin oleskelu.


      • jotain rajaa
        autoilevam09a019a kirjoitti:

        Kyllä mielusti harrastais sexii tuon naisen kans..ei ruma ollenkaan

        Kyllä jäis naimata tuota norsua


      • ysksikätinen

        No tuohan on ihan normaali ja ok. Kerran satuin eksymään kännipäissäni jonkun naisen kämpille, ja se oli ruma! Kun aamulla heräsin sen vierestä jouduin ihan paniikkiin ja yritin karkuun, mutta käteni oli sen naisen alla enkä saanut sitä sieltä pois. Nyt on totuteltava yksikätisyyteen, kun purin käteni poikki pakoon päästäkseni.


      • Kuvan tytöstä vielä, ensin katsoin että oikea käsi on pidempi. Sitten katsoin takaa otettua, siitä vois päätellä että kiropraktikon kanssa vois olla asiaa. Kädet saa olla erimittaisa, mutta jos on selkäranka vinossa, niin siitä voi tulla ongelmia.


    • iuhwrg8924

      Jos on ruma naama niin kroppa pitää olla silloin kunnossa. Todella hyvä perse,reidet ja vatsa antaa ruman naaman anteeksi.

    • kuukkeli75

      Siis jos olet parikymppinen niin suosittelen kääntymään tälläisten nelikymppisten miesten puoleen. Meillä vehkeet vielä pelaa ja on kokemusta hommista. Ja me ymmärretään että silloin kun virsikirja on auki niin veisataan!

      Minä vonkaan 2 kertaa vanhemmalta ja rumemmalta vaimoltani turhaan jatkuvasti. Ei muuta kun radalle, mutta jätä ne teini mestat.

    • mä39

      mulle kyl kelpais..mistä olet..se et pidät seksistä,pelkkää plussaa;)

    • ruma_akka

      No mutta kiitos vastauksista, näemmä vähän vanhemmille herroille kelpaa minunlaiseni hieman rumempi nainen. Niin ja naamani on ihan normaali ja kuten tulikin sanottua olen parikymppinen. Löytäisköhän täältä netistä sellasia sivuja mistä löytyisi "seuraa". Oon nähnyt mainoksia niistä, mutta jostain syystä en luota niihin huonosti käännettyjen mainosten sivuihin...

      Uskon, että löydän monia seksikumppaneita, ottaen huomioon että vaatimustasoni on vähintään 10cm. Minua kun pitääkin lykkiä vähän syvemmälle, jos kiinnostaa.

      Ja en ruve jakelemaan yhteystietojani, ainakaan suomi24, kunhan teen sellaisen profiilin sivulle, minne se kuuluu, niin saatan jakaa sen täällä.

      • Jäi sanomatta, iskuri on hyvä palsta. Naisille taitaa kuitenkin tulla heti tuhansia vastauksia, niin koita painottaa sitä rumuutta :) ehkä vähän karsii vastausten tulvaa.


    • Korvien välistähän se on kiinni, joka tuntuu olevan sinulla kunnossa.
      En kyllä nähnyt rumaa tuossa esimerkki kuvassa, enempi ne kauniit kohdat veti huomiota.
      Alkuperäseen kysymykseen vastaisin.
      Miksi yhden illan? Eihän siinä sellainen joka aidosti nauttii seksistä, ehdi kuin esileikit suorittaa. Sinun ikäsenä armeijan vapailla oltiin 2vrk sängyssä eikä siitä muualle liikuttu kun vessaan, pesulle ja keittiöstä pikasesti jotain suuhun.
      No, oikeasti sitten oli jo lopussa paikat kipeinä ja nukuttiinkin enemän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2796
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      98
      2103
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      145
      899
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe