Toiveena isyys?

yksplusyks

Olen 29-vuotias nainen ja jo useita vuosia halunnut tulla äidiksi.Mutta kun sopivaa miestä ei ole löytynyt ei tämä ole toteutunut.Nyt olenkin alkanut miettiä vaihtoehtoisia tapoja lasten hankkimiselle. Jos siis mahdollisesti löytäisin jonkun vastakkaista sukupuolta olevan kohtalotiverin,voisin ajatella että meidän molempien toiveemme täyttyisivät jis tekisimme yhdessä lapsen.Tämä ei kuitenkaan tapahtuisi perinteisellä menetelmällä eli emme tulisi harrastamaan seksiä.Tulisin valitsemaan tarkoin tulevan isäkandidaatin sillä en halua ketä tahansa lapseni isäksi.Seksuaaliselta suuntautumisen suhteen minulla ei ole mitään vaatimuksia.Suurin vastuu lapsen hoidosta olisi minulla mutta myös isän rooli lapsen elämässö tulisi olemaan merkityksellinen.Miespuolinen henkilö:jos kiinnostuksesi heräsi tai jäit miettimään tätä ilmoitusta,jätäthän tänne vaikka sähköpostiosoitteesi niin voin ottaa yhteyttä.

13

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Make_ilomantsi

      voin tulla heittämään varvit.

      ps. kuppa saattaa olla, kirvelee pissatessa

      • Lekurі

        Kuppa ei muuten kirvele. Tippuri kyllä kirvelee.


    • Ottaa eteen

      Etkö edes lypsä tai ime?

    • Vanha viisas nainen

      Et kysy ohjeita, mutta kerron silti kantani. En pidä kirjoituksista, joissa ei vastata kysymykseen vaan arvostellaan kirjoitusta. Suonet anteeksi! Kovin vaikuttaa käsikirjoitetulta tulevaisuutesi, elämä harvoin menee niin. Voit joutua odottamaan tällä menetelmälläsi liian kauan isäehdokkaiden ilmaantumista. Siinä tulee elatusvelvollisuudet, perinöt sun muut jutut kuvioihin.

      Miksi et ottaisi yhteyttä spermapankkiin? Tuskin sinne mitään epäterveitä luovuttajia otetaan. Luulisi että terve luovuttaja on tärkein, siitä on hyvä lähteä. Muut luonteenpiirteet ja ominaisuudet voivat tulla mistä puolelta ja miten kaukaa tahansa. Jos haluaa lapsen niin sitä rakastaa kaikkine virheineen, puutteineen ja hyveineen.

    • yksplusyks,

      Toivotan onnea toiveellesi ja yrityksellesi. Kuten Vanha viisas nainen sanoi, ei elämä mene aina niin kuin itse sen on suunnitellut. Yllätyksiä tulee puolin ja toisin. Tosin, olet parhaassa iässä vielä vuosia, jolloin sinulla on mahdollisuus saada lapsi myös "perinteisin menetelmin". Malta myös odottaa, mutta toteutukoon toiveesi omasta perheestä; tavalla tai toisella.

      T: Antti-pappi

      Ps. ja loppuun kevennys: Tässäkin ketjussa näkyi miesten ja naisten ero vastauksissa. Tuli mieleeni tämän kesän riparini ja sama meno toistuu vuosittain eli pojat tirskuvat ja tytöt yrittävät yleensä esittää fiksumpia. Ripari-ikäluokkahan on nyt vm. 99. ;)

      • lapsen henkinen rais

        Hävettääkö sinua tuputtaa taikauskoasi 15 vuotialle?


      • yksplusyks

        Näinhän se on ,ei aina mene niinkuin on suunnitellut.Mutta kiitokset tästä tsemppauksesta:-).


    • 5+15
      • yksplusyks

        Hei!Vaatimukset lähinnä että olisit suht . normaali ja tervejärkinen,sinulla olisi joku koulutus/työ tai tähtäimessä hankkia sellainen.Pitäisit lapsista ja tykkäisit touhuta heidän kanssaan,et menettäisi hermoja hetkessä etkä olisi väkivaltainen.Seksitauteja eikä rikollista taustaa saa olla missään nimessä.Olemuksesi/luonteesi tulisi miellyttää sen verran että voisin kuvitella sinusta lapselleni isän.Hyvä jos asuisit pk-seudulla tai sen lähistöllä.Laitan sinulle s-postia tässä piakkoin.


      • Hypätkää jojoon
        yksplusyks kirjoitti:

        Hei!Vaatimukset lähinnä että olisit suht . normaali ja tervejärkinen,sinulla olisi joku koulutus/työ tai tähtäimessä hankkia sellainen.Pitäisit lapsista ja tykkäisit touhuta heidän kanssaan,et menettäisi hermoja hetkessä etkä olisi väkivaltainen.Seksitauteja eikä rikollista taustaa saa olla missään nimessä.Olemuksesi/luonteesi tulisi miellyttää sen verran että voisin kuvitella sinusta lapselleni isän.Hyvä jos asuisit pk-seudulla tai sen lähistöllä.Laitan sinulle s-postia tässä piakkoin.

        Ettehän te nyt saatana voi lasta tehdä ilman rakkautta toisiinne!! Idiootit!
        Menkää hoitoon!


      • Naiivius pois
        Hypätkää jojoon kirjoitti:

        Ettehän te nyt saatana voi lasta tehdä ilman rakkautta toisiinne!! Idiootit!
        Menkää hoitoon!

        Aika moni aviolitto on jo sinänsä kulissi, joten tämä ei ole yhtään sen huonompi tapa hankkia lapsia. Itse asiassa tämä tulee koko ajan vain enemmän yleistymään, kun ihmiset eivät halua pariutua, kun sopivaa paria ei romanttisessa mielessä löydy.

        Lapsen kasvattaminen on huomattavasti helpompaa kun ei tarvitse nähdä toista joka päivä arjessa ja erityisesti naisille helpompaa kun ei tarvitse hoitaa sekä miestä että lapsia.


    • Rima korkealla

      Taitaa tämä avaaja olla se kirjoitustaidoton vähemmistön edustaja, kun on noin pirusti virheitä tekstissään?

      Itse en ainakaan huolisi lapseni äidiksi noin oppimatonta ihmistä, kuin miltä avaaja "kuulostaa".

      Pieni vinkki avaajalle: laita nyt edes pisteen ja muiden välimerkkien jälkeen yksi välilyönti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe