Hää ongelma, mitä teen?

Kysymys :)

Moi, mulla on suuri ongelma yhen häite kanssa, ei minun vielä. Nämä ovat ekat häät mulle ikinä ja en oikein tiedä mitä tehdä. Nämä häät ovat reilun kuukauden kuluttua ja tyttöystäväni on kaaso morsialle. Morsia on hänen paras ystävä. Minut on kutsuttu miehen poltareihin, tunnen hänent tyttöystävän kautta. Olemme ystäviä, mutta ei mitään sen suurempia, pari kertaa olltu samoissa juhlissa koska sekä morsia että hänen tuleva mies kuuluu mun tyttöystävän parhaaseen kaveri porukkaan. Olen siis seurustellut just vuoden verran tyttöystävän kanssa.

Mutta joo, ongelmaan. Minut on kutsutu poltareihin, mikä mulle oli pieni yllätys, mutta minulle on sanotu suulisesti että olen tervetulut kirkkoon hääivänä ja illallisen jälkeen niin sanotuna jälkijuhliin. Heillä on ollu budjetti ja sen ymmärrän hyvin, siis minulla ei ole paikkaa illalisessa kirkkon jälkeen. Mitä teen? Tyttöystävä sanoi mulle että hän haluaa että tulisin jälkijuhliin ja ymmärrän sen hyvin eihän yksin häissä halua olla.

Ongelma on että mun parhaat kaverit lähtevät kaverin mökkille, kerrankin koko porukka on koossa, viimeks kun oltiin hänen mökkillä on 3 v. Tämä mökkireissu on juuri enen kuin koulu alkaa (saman päivänä kuin häät) ja ennen kuin kaverit lähtee takas opiskelee ympäri suomea. Moni kaveri on sanonut että jos mulla ei ole kutsua illaliseen tai paikkaa niin sit mun on turha lähteä juhliin ja hyvin voisin lähteä kavereiten kanssa. Mitä teen?

Toivotavasti ymmärrätte mitä haen ja toivon että ei ole hirveen paljon kirjoitusvirheitä, mutta hyvää ratkaisua ongelmaan toivoisin saada:) kiitos

5

210

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nainen 50

   Yksinkertaisesti. Sinua ei ole kutsuttu hääjuhlaan. Menet sinne, mihin olet todella odotettu.
   Tyttöystävälläsi on ihan riittämiin sitä omaa kaveriporukkaansa siellä häissä.

  • voiharmi

   Sinua ei ole kutsuttu hääjuhliin. Jälkijuhliin (mikähän se on?) sen sijaan on. Sano, että sinä menet sinne, missä kelpaat pääjuhliin. Tyttöystäväsi tuskin joutuu olemaan juhlissa yksin.

   Hyvin käyttäytyessäsi sanot, että olet jo aikaisemmin lupautunut muihin juhliin, joten et voi suureksi harmiksesi osallistua jälkijuhliin.

  • mökille mars :)

   Meet kavereiden kans mökille tietysti. En oo koskaan ees kuullu tommosista jälkijuhlista. Köyhät taitaa olla häät, jos kaason poikaystävää ei oo varaa kutsua.

  • piparminttuli

   Kerro tyttöystävälle tilanne. Kerro että et ole saanut varsinaista kutsua häihin ja kaverit on kutsuneet sinut mökille. Eli menet sinne mökille ja sovit tyttöystävän kanssa missä ja koska seuraavan kerran tapaatte.
   Toivota tyttöystävälle hauskaa iltaa ja pyydä hurmaamaan kaikki häävieraat kauneudellaan.

  • Mökillemökille

   Aika törkeetä kutsua polttareihin mutta ei häihin! Ja jos menisit kirkkoon ja jälkijuhliin, missä viettäisit väliajan..? Itse menisin mökille kavereitten kanssa, EHKÄ mahdollisuuksien mukaan voisin mennä iltajuhliin (kirkon jättäisin väliin), jos mökille meno on jo perjantaina ja häiden jälkijuhlat lauantai-iltana JA välimatka ei ole suuren suuri. Uskon kuitenkin tyttöystäväsi pärjäävän juhlissa mainiosti yksinään! Etenkin, koska hän on kaaso, hänellä on varmasti myös tekemistä illan aikana -> saattaisit jopa tylsistyä juhlissa. t.kokemusta on (sekä hääjuhlien skippaamisesta että tylsistymisestä)
   Eli mökille vaan omien kavereitten seuraan!:)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   165
   3204
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   109
   2015
  3. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   1835
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1806
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   70
   1585
  6. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   1409
  7. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1270
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1180
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   465
   1015
  10. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   1008
  Aihe