Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lihavuuden lisääntyminen

Hoikka ja timmi

Uimarannoilla aikaani viettävänä olen miettinyt, kuinka ihmeessä ihan nuoret ihmisetkin päästävät itsensä valtaviksi lihakasoiksi? Laiskuus, väärät liikunta- ja ruokailutottumukset?

Oli, miten oli, mutta rumaa katsottavaa!

7

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaa mieltä!

      Pizzaa,kamalia karkkimääriä,nykyisin kun rahaa millä mällätä...mitään ei kuluteta kun ei tehdä mitään töitä,jossa kuluisi energiaa!Ja limsaa,energiajuomia...toiset ei juo vettä ollenkaan.Oikeasta ruuasta ei ole tietoakaan...joo ei se kaunista katsottavaa ole.

    • Toisille katsottavaa

      On ne toiset kauheita !

    • päin vittua kaikki

      Syy löytyy nykynuorison vanhemmista ja loppujen lopuksi valtion politiikasta. Muuten ei haittais ollenkaan mutta kun terveydenhoitokulut nousevat ja ne paikataan nostamalla veroja. Suomen tulevaisuus ei muutenkaan näytä kovin hyvältä kun työttömiä on yli 300000 ja suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle, jolloin verot nousevat entisestään koska huoltosuhde on liian korkea. suomen vienti ei vedä eikä tule vetämään jatkossakaan jos rahaa ei laiteta yrittämisen edistämiseen.

    • Ilkeät pahat

      Lihavuus on epäterveellistä, kyllä, mutta aina olen nähnyt rumempana ihmiset, jotka ovat ilkeitä ja ajattelevat pahaa muista.

    • voivoivoi

      Vietävän ikävää, että läskit oleskelee uimarannoilla ja pilaa sinunkin kesämaisemasi. Voi harmin paikka! Onneksi nykyään voi kököttää koneella tai sohvan pohjalla, niin välttyyhän sitä paitsi pälyileviltä kasvoilta, niin myös vähäisiltäkin määriltä liikuntaa.

      Onneksi sentään suuret ikäluokat ja keski-ikäiset näyttävät pullamössönuorisollemme mallia. Heidän työllään se Suomikin on rakennettu, että ei kelpaa valittaa.

    • herkkuhullu

      Kun olin nuori, oli vain yksi hampurilaispaikka kaupungissa, äitija iskä ei vieny koskaan ulos syömään, ei ollu mättöpaikkoja syö niin paljon kuin jaksat.

      Äiti kotiäitinä teki kotiruokaa, kaikki lapset oltiin hoikkia, siihen aikaan ei kyllä edes yleisesti puhuttu lihavuudesta. Kotona ei mällätty kekseillä, eikä karkkiakaan ollut kuin vähän tarjolla ja jäätelöstä pieni siivu.

      Nyt on toisin, hyllyt kaupassa notkuvat aah-herkkuja, yritäppä niitä sitten vastustaa..voi voi..tekis mieli ja usein herkutella.

      • pläskä on

        Kyllähän se on tämä istuva elämäntapa, mikä ihmisiä eniten lihottaa.

        Voin sanoa, että itsekin olen saanut kiloja, kun lopetin fyysisesti raskaan työn, ja siirryin opiskelun kautta kevyempiin hommiin.

        En syö koskaan eineksiä, enkä ole ikinä ollut karkkien tai muutenkaan makean ystävä. Sipsejä maistoin ekan kerran melkein kolmekymppisenä, ja limsoja en juurikaan juo, kun en niistäkään tykkää.

        Istuminen sekoittaa aineenvaihdunnan.

        Pitäisi vain pysyä liikkeessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe