äksperia gou sekoilee

äksperiagou

vuoden olen omistanut kyseisen laitteen enkä voi sanoa olevani kovin tyytyväinen.

Uusin ongelma on että laite pompaa ykskaks pois netistä. Eilenkin töissä (tauolla) selailin Ilta-Lehden sivuja ja moneen kertaan yhtäkkiä se pomppasi tuohon valikkoon. Vittumaisinta on se että aina toisen kerran jälkeen katoaa kaikki välilehdet ja kaiken saa taas etsiä sivuhistoriasta. Samaa se tekee joillakin muillakin sivuilla.

Joskus taas kun joku soittaa niin näyttö pysyy pimeänä mutta puhelin vain soi. Milläs siihen vastaat? Sitten kun soittaja lopettaa niin näyttö herää henkiin ja tulee ilmoitus että yksi vastaamaton puhelu. No aijaa!

Kolmen erinomaisen Sony Ericssonin (K700i, K550i, C901) jälkeen olen tod. pettynyt tuohon xperiaan. Japskit ei näköjään osaa tehdä ruostumattomia autoja eikä toimivia puhelimia!

8

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äksperiagou

      Siis ei jumalauta! Ei kertakaikkiaan tule mitään tuosta netissä surffailusta. 10 sekunnin välein se on yhtäkkiä tuossa päävalikossa ja kaiken saa taas aloittaa alusta.

      Onko kellään muulla ollut vastaavaa?

    • Eikun vaan tehdasasetusten palautus.

    • äksperiagou

      Nyt puhelin on sitten alkanut uudelleenkäynnistymään itsekseen aina välillä. Äskenkin otin puhelimen normaalisti pöydältä ja näytössä luki "sony" ja sitten "xperia" ja sitten se meni tuohon lukitusnäyttöön. Viime viikolla kun olin raivaussahahommissa ja kuuntelin nettiradiota. Ihmettelin että irtosiko/katkesiko tuo kuulokeplugi, kun yhtäkkiä tuli hiljaista. No ei, kun puhelin parhaillaan siellä käynnistyi uudelleen.

      Toinen vähemmän häritsevä ominaisuus, joka on vastikään ilmaantunut on seuraavanlainen: äänet on päällä ja tulee viesti niin puhelin värähtää, mutta ääntä ei kuulu. Sitten kun jonkun ajan päästä avaan lukituksen niin kas kummaa tulee viestin merkkiääni.

      Mitäs puhelimesta häviää, jos palauttaa tehdasasetukset? Entä jos lähettää huoltoon, niin tyhjäävätkö koko laitteen? Lähinnä mietin, että hankkisiko muistikortin tuhon.

    • huoltoon vaan

      Itsellä oli samaa ongelmaa aikoinaan xcover 2 puhelimessa. Takuu oli voimassa ja huoltoon meni, antoivat uuden. Huollossa häviää aina kaikki tiedostot ja puhelimeen ei jää mitään.

    • äksperiagou

      Ai jumalauta, nyt tuo luuri teki viimeisen temppunsa. Kuuntelin töissä nettiradiota ja yhtäkkiä taas vehje sammui. No sain sen sitten kohta päälle. Hetken päästä kaivoin puhelimen taskusta katsoakseni kelloa ja samaan aikaan puhelin sammui TAAS! Sitten se jäi tuohon kohtaan, missä lukee näytössä "sony". Painoin virtanappia ja luuri sammui, eikä ole sen jälkeen osoitaanut mitään elon merkkejä. Edes tietokone ei saa siihen yhteyttä kaapelilla. Sinne meni sitten kaikki kuvat ja muistiinpanot reilun vuoden ajalta, kun ei ollut mitään autosyncroja käytössä. Ja juuri kun olin aikeissa hannkia muistikortin ja toimittaa tuon paskan huoltoon.

      Mihin tuon nyt sitten lähetän huoltoon? Laite on Hobbhyhallin verkkokaupasta tilattu. Sen kauttahan ei tietenkään löytynyt huoltoliikettä, vaan pitäisi ruveta johonkin helvetin tukeen soittamaan.

      Voinko viedä tuon paikalliseen puhelimia ja tietokoneita ym. myyvään liikkeeseen, josta lähettävät sen parhaaksi katsomaansa paikkaan? Takuukuitti on tallessa ja netistä saan tulostettua vikaselostuksen.

    • äksperiagou

      Nyt joka tapauksessa tapahtui sen verran edistystä, että luuri vilkuttaa jo punaista valoa kun sitä yrittää käynnistää. Latauksen merkkivalo ei vielä syttynyt, eikä tietokone saanut siihen yhteyttä. Jos se nyt vaikka heräisi tuosta koomasta, niin saisi kuvat sieltä pois ja sitten huoltoon/tunkiolle.

      Ostin muuten samsung galaxy trend plussan.

    • äksperiagou

      No HobbyHallin sivulta selvisi, että viallisen laitteen voi lähettää sinne takaisin takuukorjausta varten. Kannattaisiko se lähettää sinne vai suoraan SCF-huollolle?

    • äksperiagou

      Luin jostain englanninkieliseltä sivulta, että tuo puhelimen piamahtaminen voi johtua akusta. Tohtiiko siihen kokeilla vaihtaa toista akkua? Lähinnä tarkoitan että takuu varmaan raukeaa, jos tuon menee aukaisemaan. Sitten vituttaa kun vika ei olekaan siinä, eikä takuutakaan ole. Noita huoltopaikkoja voi edelleenkin ehdotella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2576
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1176
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe