Miten käy

Hämmentynyt

Voisiko joku ystävällisesti katsoa mitä tuleman pitää, lähinnä ihmissuhdeasioissa? Onko suurta rakkautta edes olemassakaan minua varten vai tälläisenäkö tämä elo jatkuu vuodesta toiseen?

1

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Mennyt
      Peräti hyvilläs oot ollut siitä, että oot onnistunut pitämään balanssin ja asiat harmonisella tasolla, mutta sitten oot joutunna asettelemaan arvojasi uusiksi. Tarjolla on ollut uusi tilaisuutesi, joka on myös luonut uutta toiveikkuutta ja kun tässä on hirtetty viimesenä - se tahtoo sanoa, että tässä oot täysin tilanteitten armoilla.

      Nyt
      eri paikkakunnalta oleva - joku harvemmin tavattu ystäväsi/tuttusi/sukulaisesi ja sitä, että haalit hartioillesi ihan liikaa kannettavaa. Muutosten tuulet puhaltelevat ja nyt on ihan viisasta pitää jalat maassa, etenkin kun joudut valintojakin tekemään. Päättäväisyyttä/terävänäköisyyttä tarvitaan.

      Tulee
      Jokin viesti, jonka otat aika raskaasti. Tää on joku juttu, joka on kestänyt jo hiukan pidemmän aikaa. Liittyy sopimusasioihih - useimmiten rahasopimuksiin. Itekses puntaroit asioita paljonkin ja jokin juttu tässä saa sut vähä levottomaksikin. Rakkauutta ja siinä ylitsevuotavaa onnea.Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja tässä, sulla on mahdollisuus saada kotiasiasi kuntoon, etenkin kun mlmalta korviisi kantautuu jotakin, joka suo sinulle tilaisuuden hengähtää hetkisen. Työasioissa, jotakin pölähtää sun etees täysin puskista.
      Ristiverinen nainen ja se, että kun huomioi vain faktat - on jo periaatteessa voitonratsunsa satuloinut. Näyttäisi liittyvän asiaan, jossa oot kokenut jäänees pikkusen 'paitsioon,' ja on nimenomaan koti/perheasioihin liittyvä asia, jossa on aika kovaakin kilpailua ja jossa voi joutua jopa palaamaan menneisiin, vanhoihin - ratkaisemattomiin asioihin ja joissa joudut nyt vastaamaan tekemisistäsi.
      Vaalea aikuinen mies ja joku juttu, mitä sun on hirveen vaikea sulattaa/uskoa todeksi. Kun häly ympäriltäsi laantuu - istahdat kannon nokallesi soitintasi soittelemaan, katse luotuna jonnekin kaukaisuuteen..., etkä välttämättä huomaa jalkojesi juuressa vaanivaa vaaraa. Vaarana siis, on paikoilleen jämähtäminen. Ja tasapainosi pikkusen heittääkin häränpyllyä kun, joku juttu ei mennytkään ihan niinkun oisit halunnut. Tää kiukuttaa sua etenkin, kun tajuat että selkäs takana puuhaillaan ties mitä.
      Ristiverinen aikuinen mies ja joku juttu, joka häneen liittyen paljastuu. Tää kysyy sulta kyllä aika paljon voimavaroja, mutta voit kyllä tässä onnistua, sillä loppupeleissähän - sinä itse pitelet niitä onnistumisen avaimia kädessäsi - mitä tuilee tähän sielunveljeesi/ihmiseen, jonka kanssa olet hyvin pitkälle samoilla aallontaajuuksilla. Pikkusen sua kumminkin nyppii joku asia, jonka tuloon et mitenkään itse voi vaikuttaa.
      Vaalea nainen ja jonkunlaisia ehdotuksia sulle esitellään, toionen vaalea nainen ja ahdistusta jonkun vaalean aikuisen miehen takia, stressiä ja lopulta ero/eroon pääseminen jostakin/kolmas osapuoli.
      Sinulla kuitenkin, on kaikki syy iloon ja juhlaan, sillä tiedät olevasi lämminhenkinen ja rakastava ihminen ja tässä oikeus tapahtuu. Olet luottavainen ja tiedät onnistuvasi haasteista huolimatta ja sit tuli menestyksen/suureen rahasummaan liittyvä kortti.
      Joku nainen täällä, yrittää tukkia tietäsi - mitä tulee noihin raha-asioihin ja saat siitä kyllä tietääkin. Viestejä saat myös sinulle rakkaalta ihmiseltä ja siinä sitten tuleekin tapahtumaan iso muutos ja tää juontaa jostain jutusta, joka yllättää sut täysin
      Elämässäsi - sen kaikilla osa-alueilla, on sopusointua ja kun vielä tulee joku viesti, aurinko alkaa porottaa täydeltä taivaaltaan ja nyt kannattaa tarttua tilaisuuksiin, mitä tulee tulevaisuuden suunnitelmiesi suunnittelun suhteen. Jokin juttu pikkusen tässä saattaa ravistellakin ja näyttäis tulevan ihmisen taholta, joka pitelee lankoja käsissään sinun suhteesi, eli hänellä on tekemisiisi erittäinkin suuri valta ja tätä aika paljon sitten pohit ja on ihan hyvä ottaakin se järjen lamppu käteen tässä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe