Ulosmittaus kumottu

Huh huh

Valitin autoni ulosmittauksesta ja sain tänään käräjäoikeudesta päätöksen,että ulosmittaus kumotaan. Eli mites nyt?Ilmoittaako Uo mies/nainen koska muutoskielto kumottu Trafilta vai pitääkö ite soitella?!Voiko velkoojat vielä alkaa valittamaan päätöksestä?

5

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10+11

      Millä sait kumottua auton ulosoton? Onko arvokas auto?

      • Huh huh

        Valittamalla että tarvitsen autoa työn kannalta. Arvioivat että olis 3900e,mutta tuomari päätöksessä epäili auton arvoa ja eipä sitä kukaan koskaan oo käyny edes arvioimassa.


    • 10+11

      Kiitos kun vastasit. Itse pelkään että meiltä viedään auto. Varmaan aika saman arvoinen kun sun omasi on arvioitu. Molemmat meistä ulosotossa, mulla kaksi työpaikkaa ja puolisolla yksi. Lapsi menee vuorohoitoon töittemme takia ensi keväänä ja ilman autoa ei työssä pysty käymään, puhumattakaan siitä että saadaan vuorohoidosta lapsi pois illalla.

      Jos auto viedään, jään pois töistä. Haluan maksaa velkani pois, siksi kaksi työpaikkaa, mutta ilman autoa ei onnistu. Enemmän rahaa saisin jos olisin vain kotona ja velat jäisi maksamatta.

    • Huh huh

      En meinannut ensin valittaa vaan antaa autoni mennä. Nyt olen helpottunut että valitin, vaikka kuukausi menikin hermoillessa miten käy. Minun kohdalla riitti selitykseksi keikkatyö ja se, että ilman autoa kulkeminen aamuisin ainakin hankalaa kun ensin pitäisi lapsi viedä päivähoitoon n.2km päähän kävellen ja sitten etsiä joku bussivuoro jolla pääsisin junalle.
      velkani haluan kanssa maksaa pois. itseassa työllistynkin taas elokuussa (kesän ollut työttömänä) ja edellisestä palkkatyöstä eivät ulosmitanneet mitään...
      Odotan vain päivää että tämä Uo helvetti loppuu!

    • 10+11

      Toivon että meiltä tosiaan oteta autoa pois. Maksamme maksusuunnitelman mukaan joka kuukausi itse, eli ei mene suoraan palkasta. Teen tosiaan tarkoituksella kahta työtä että saan maksettua enemmän kuin edes pitäisi. Jään hoitovapaalle viideksi kuukaudeksi syksyllä ja siitä pitääkin soittaa ulosottoon että mitäs sitten. Helmikuusta alkaen takas töihin. Meinaan ehdottaa että maksaisin silti muutaman kympin aikana jolloin tulot on nettona tosiaan sen 260 euroa. Toivottavasti he suostuu siihen eikä sitten helmikuussa ilmoita että aletaan ulosmitata suoraan palkasta. Menetän ainakin toisen työni jos niin on, se on sellainen työ jossa ei katsota hyvällä jos on ulosoton asiakas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe