Eka kerta Birgitin kanssa

Liquid

Istuimme keittiössä selaillen valokuva-albumia. Vanhempasi olivat ilmeisesti yläkerrassa, ja kerrankin he olivat jättäneet meidät hetkeksi kahden kesken. Kuvien katsomisen lomassa katsoimme toisiamme silmiin ja jo kauan kestänyt jännitys oli ilmassa aistittavissa.

Kuin yhteisestä päätöksestä suutelimme kiihkeästi, jälleen suoraan suulle. Kielemme seikkailivat toistensa lomassa, ja tunsin kuinka kaluni alkoi kovettua housujeni sisällä. Halasimme ja käteni hyväilivät villapaidan peittämiä olkapäitäsi ja silittivät selkääsi. Samassa päätin tehdä ratkaisevan liikkeen. Asetin kämmeneni suurille rinnoillesi pitäen niitä hellästi kämmenkupeissani.

- Onko nämä nyt sitten D-kupit?, kysyin katsoen sinua silmiin. Tiesin kuppikokosi, sillä olimme juuri saapuneet kaupungilta ostoksilta tavaratalon naisten alusvaatepuolella.

Hymyilit minulle herttaisesti antaen käsieni olla nyt ensimmäistä kertaa pehmeillä rinnoillasi.

-Joo-o, vastasit, - Haluaisitko tuntea enemmän?

Hämmennyin hieman kysymyksestä. Käteni hyväilivät rintojesi kaunista kaarta ja tunsin niiden lepäävän painavina kämmenilläni.

- Eeii…, sönkötin ilmeisen ymmärtämättömänä, - Ei sinun tarvitse…mitä tarkoitat?

- Haluatko että kerron sen sinulle vai että näytän ne sinulle?, kysyit määrätietoisena. En ehtinyt edes vastata, kun otit jo ohjat käsiisi. Tartuit oikeaan käteeni ja nostit toisella kädellä paitasi helmaa. Ennen kuin ymmärsinkään mitä tapahtui, olit vienyt käteni paitasi alle, jossa saatoin tuntea paljaan vatsasi lämmön kättäni vasten.

Ilman eri käskyä tiesi käteni heti minne edetä. Toisiamme läheltä silmiin katsoen hivutin kättäni ylemmäs pitkin lämmintä vatsaasi. Käteni ylitti rintojasi kahlitsevat liivit juuri rintojesi välissä saapuen kaulallesi. Siitä vapiseva käteni lipui alas oikealle alkaen tunkeutua vasemmanpuoleista rintaasi peittävään rintaliivin kuppiin. Tissisi tuntui pehmeältä ja lämpimältä, ja koetin ottaa sitä kokonaan kämmenelleni, mutta liivit tuntuivat nyt hieman liian tiukalta kädelleni edetä.

- Odota, autan sinua vähän…, kuiskasit. Sujautit oikean kätesi oman paitasi alle ja alkaen kiskoa rintaliiviesi olkainta alas olkapäältäsi. Liivit hellittivät ja käteni sai kaivaa esiin koko vasemman rintasi tunnusteltavaksi. Hengitimme molemmat raskaasti. Hyväilin rintasi pehmeää ihoa paitasi alla yrittäen löytää nänniäsi puristeltavakseni, mutta sokkona se ei tahtonut onnistua.

- Haluaisin suudella sinua sinne, anelin, - Saanhan?

- Totta kai..., vastasit nopeasti vapauttaen samassa myös toisen rintasi liivien kupista , ja ennen kuin olin oikein tajunnutkaan, olit vetänyt paitasi helman muhkeiden ryntäittesi yläpuolelle.

Siinä se nyt oli, sinun suuri paljas valkoinen rintasi, lämpimänä, pehmeänä ja valkoisena liivien yhä tukiessa sitä alapuolelta ja paitasi helman reunustaessa sitä ylhäältä. Toteutin oitis toiveeni ja asetin huuleni lämpimälle tissillesi suudellen sitä hellästi. Miten lämmin tissisi olikaan huuliani vasten! Suutelin ja nuolaisin sitä useita kertoja. Nänninnipukkaa en pettymyksekseni löytänyt, se jäi kai edelleen piiloon liivien alle.

Hymyilit veikeästi laittaen yhtäkkiä kätesi housujeni uhkaavasti pullottavalle etumukselle.

- Sä teet mut muuten aika uteliaaksi..., sanoit.

Viimein jouduit laskemaan paitasi helman alas, saattoivathan vanhempasi tulla huoneeseen milloin tahansa.

- Kiitos Birgit, kiitos..., sopersin kiitollisena. Halusin vielä suudella uudelleen ihania rintojasi, ja sen varmasti tekisin.

----------------


Toinen tilaisuuteni tuli seuraavana iltana. Olimme suudella imuttaneet koko päivän aina kun vanhemmiltasi silmä vältti. Rohkeat kielisuudelmasi saivat kaluni housuissa kovettumaan ja mielikuvitukseni laukkaamaan. Tuskin maltoin odottaa päästä aina uudelleen vierellesi.

Olohuone oli tämän talven lämpimin huone vanhempiesi talossa. Istuimme siellä monasti vierekkäin sohvalla katsoen televisiota, milloin vanhempiesi kanssa, millloin ilman heitä kahdestaan. Paitsi että kun vanhempasi eivät olleet paikalla, käytimme tilaisuuden tolkuttomaan kiimaiseen suuteluun.

Tälläkin kertaa sinä teit aloitteen. Olimme istuneet jo pitkään vierekkäin aina silloin tällöin suudellen, kun otit kiinni kädestäni sujauttaen sen paitasi alle ja painaen sen jälleen vasten pehmeää naisen puskuriasi. Yllätit minut täysin. Olit ilmeisesti valmistautunut tekemään tämän tempun, sillä olit riisunut rintaliivisi paitasi alla, niin että käteni nopea pääsy rinnoillesi oli varmistettu ja pääsisin näin oikein pian ja missä vain puristelemaan rintojasi ja nauttimaan niiden pehmeydestä.

Jälleen yllättyneenä puristelin auliisti tarjoamiasi rintoja jännittäen samalla, milloin vanhempasi tulisivat sisään olohuoneeseen.

- Haluaisin myös tätä, mutta..., aloitin.

- Haluatko toisenkin?, kysyit samassa selitystäni odottamatta kaivaen esiin liiviesi kupista myös toisen muhkean ryntääsi.

- Haluaisin suudella sinua sinne, kuiskasin sinulle, - Mutta pelkään, että tämä ei ole oikea paikka...

- Okei, mutta nopeasti sitten!, yllätit minut taas ripeällä päättäväisyydelläsi. Samassa olit jo nostanut paitasi helman korkealle rintojesi yläpuolelle niin, että minulla oli täysi näkymä uhkeaan nuoren naisen ylävartaloosi. Suurten rintojesi valtavat puolipallot olivat siinä katseltavinani ja kosketeltavinani. Kuitenkin noudatin kehotustasi ripeydestä ja kiirehdin suutelemaan niitä. Nännisi nöpöttivät kovina ja punaisina suurten nännipihojen keskellä. Kauniimpaa näkyä kuin sinun alastomat rintasi en ollut koskaan nähnyt. Pyöritin kieltäni nänniesi ympärillä ja imeskelin pystyssä törröttäviä nänninipukoitasi.

Asetettuani muutaman kostean suudelman lämpimille tisseillesi rullasit paitasi helman jälleen alas ja yritimme jälleen rauhoittua ennen vanhempiesi tuloa takaisin huoneeseen.




Kolmas tilaisuuteni tuli illalla lämpimän kylvyn jälkeen. Olin itse käynyt yläkerran kylpyhuoneessa kunnon kokovartalopesulla ja pannut merkille, kuinka alushousuni olivat törkeän kostuneet kiihottumisestani ja täynnä jo osin kuivuneita touhutippojen läikkiä. Kävit itse alakerran suihkussa peseytymässä, ja tapasimme jälleen alakerran olohuoneessa television ääressä. Suihkunraikkaana ja vielä kostean lämpimänä saavuit olohuoneen sohvalle viereeni istumaan pelkkään tummansiniseen kylpytakkiin kääriytyneenä.

Nyt olin itse aloitteentekijänä. Uhkeat muotosi pullistelivat kylpytakin alla niin houkuttelevina, että käännyin puoleesi löystyttäen hieman kylpytakkisi vyötä. Samalla antauduin jälleen kanssasi kiihkeään kielisuudelmaan. Kylpytakkisi aukesi sen verran, että sain sujautettua käteni kaula-aukostasi sisään. Pettymyksekseni huomasin, että sinulla oli sittenkin rintaliivit kylpytakin alla. Autoit silti auliisti hapuilevia käsiäni vapauttamalla rintasi liivien kahlitsevasta kupeista. Suutelin kiihkeästi vielä suihkunlämpimiä rintojasi, imin nännejäsi, jotka kovettuivat hieman kosketuksestani. Kohta meidän piti kuitenkin lopettaa, sillä vanhempasi, nuo kiusankappaleet, olisivat saattaneet tulla olohuoneeseen milloin vain.



Lähtöpäiväni hetki alkoi koittaa, ja tilaisuudet olla kanssasi lähekkäin olivat vähissä vanhempiesi ollessa liian usein läsnä yrittäessämme olla kahden. Koko tämän ajan kun olin asunut vieraana vanhempiesi talossa olin nukkunut yläkerran pikkuhuoneessa, joka oli joskus kuulunut isoäidillesi, kuten koko talokin. Itse nukuit viereisessä huoneessa käytävän toisella puolella ja välissämme oli vielä yksi huone ennen käytävää. Vanhempasi nukkuivat alakerrassa, mutta kertaakaan en ollut uskaltanut hiipiä yöllä huoneeseesi, sillä vanhan talon lattialaudat olisivat varmasti kavaltaneet liikkeemme sekä ähkinät, voihkinan ja litinän, minkä varmasti olisimme kahdestaan saaneet aikaan. Olisivatpa vanhempasi lähteneet vaikka pitkälle kauppareissulle. Silloin tuskin olisi kestänyt montaa sekuntia, kun vaatteemme olisivat lentäneet nurkkaan ja olisimme päässeet hulluina hyväilemään toistemme alastomia vartaloita.

Kylmäkin yläkerrassa oli, sillä talossa lämmitettiin talvella lähinnä vain alakertaa kunnolla. Nukuin poikkeuksellisesti pitkät kalsarit jalassa. Yö meni miettien mitä puuhasit tai ajattelit viereisessä huoneessa seinän takana nukkuessasi. Yö meni silti hyvin peiton alla sinusta haaveillessani.

Aamulla kuulin huoneesi herätyskellon soivan vanhaan tapaan kahdeksan tienoilla, jolloin vanhempasikin alakerrassa heräilivät ryhtyen aamiaisen tekoon. Olin jo aikeissa nousta sängystä, kun kuulin askeleesi käytävästä kuullen pian parin oven aukeavan matkalla tähän suuntaan. Tulitkin jo huoneeni ovesta sisään, kun makoilin vielä sängyllä kalsareissani.

- Huomenta, toivotit aamupöpperöisenä kumartuen vuoteeni ääreen. Päälläsi oli vihreä väljästi solmittu aamutakkisi. Nojauduit suutelemaan ja vastasin suudelmaasi kiihkeästi, yhä uudelleen ja vaativammin. Et vastustellut, vaan annoit kielesi seikkailla suussani tavalla jonka vain sinä osaat.

Tämä viimeinen tilaisuus oli käytettävä, päätin. Kohta pitäisi nousta aamiaiselle, syödä ja hyvästellä vanhempasi ja lähteä sitten junalla kotopuoleen enkä näkisi sinua moneen kuukauteen ennen kesälomaa kun taas tulisit luokseni. Työnsin molemmat käteni väljän aamutakkisi kaula-aukosta sisään kaivaen esille jälleen paljaat, niin pehmeät, ihanat rintasi. Autoit minua avaamalla aamutakkiasi yhä enemmän niin että sain yhä paremman näkymän noista uhkeista naisenryntäistäsi, joista taisit olla syystäkin ylpeä. Suutelin ja nuolin rintojasi sinun yhtään vastustelematta. Paljaat rintasi kävivät suorastaan märiksi nuolennastani. Silloin minuun iski piru.
Kaluni seisoi yhä kovempana pitkien kalsarieni lahjetta pulllottaen. En tiennyt huomasitko sitä, mutta en välittänyt vaikka huomaisitkin. Olit saanut aikaan minulle mahtavan seisokin ja myöhemmin opin, että olit itsestäsi usein ylpeä huomatessasi saavasi aikaan miehissä sellaisia reaktioita. Lakkaamatta koskaan ihmettelemästä, miten se olikin sinulle niin helppoa.

- Oletko vieläkin utelias?, kysyin sinulta äkkiä.

- Joo, kyllä, vastasit epäröiden.

- Tämä on meidän viimeinen tilaisuus…, sanoin.

Siinä samassa olin tarttunut hellästi käteesi ja asetin sen lepäämään vatsalleni. Vain lyhyen matkaa siitä ohuen housunkankaan alla törrötti jököttävä kaluni vatsaani vasten pystyssä housunkangasta pingottaen.

Hitaasti aloin kuljettaa kättäsi alemmas tietämättä miten reagoisit. Ihmeekseni et estellyt minua lainkaan, vaikka olisit voinut kauhistuneena vetää kätesi pois. Ehkä todellakin olit...utelias. Sujautin kätesi housunkauluksestani sisään. Kätemme tapasivat seisovan kaluni ja asetin kätesi hellästi sen päälle. Puristin hellästi kättäsi niin, että sormesi kietoutuivat kovan vehkeeni ympärille.

Villi tunne…Nyt ensimmäistä kertaa kova kyrpäni oli naisen hellässä otteessa. Monesti olin runkannut itseäni himoiten tällaista tilannetta, mutta hetken juhlavuutta en voinut silloin edes aavistaa, miltä tuntuisi kun tyttö koskettaisi minua ensimmäisen kerran sillä tavalla. Puristin kättäsi tiukemmin jököttävän kaluni ympärille, ja tunsinkin otteesi tiukentuvan. Kätesi hellä mutta varma ote ei hellittänyt vaikka päästin käteni puristamasta kättäsi ja vedin sitten hiljaa koko käteni pois kätesi päältä. Itse annoit kätesi jäädä puristamaan kovana seisovaa kyrpääni. Tunne oli mahtava. Kaluni oli nyt kokonaan, vain ja ainoastaan sinun hoidossasi.

Tunsin itseni yllättäen aika rauhalliseksi. Voisin olla tässä miten pitkään vain kosketuksestasi nauttien, ajattelin. Mutta koskaan aiemmin eikä sen jälkeen ole kohdalleni osunut niin nopeaa mielentilan muutosta. Ehkä noin kaksi sekuntia sen jälkeen kun olin kuvitellut voivani kestää tässä tilanteessa ikuisuuden, huomasin etten kestäisikään. Tuttu lähestyvän orgasmin ja siemensyöksyn tunne lähti liikkeelle jostain syvältä ja olin hetkessä vakuuttunut etten sittenkään kestäisi laukeamatta käsittelyssäsi. Puristit laukeamaisillaan olevaa jäykkää kaluani omasta aloitteestasi pari kokeellista kertaa kai tutustuaksesi siihen paremmin ja nähdäksesi miten se reagoi kosketukseesi, mutta sitä en siis enää kestänyt. Tiesin tulevani millä hetkellä hyvänsä. Tartuin käteesi ja vedin sen ulos housuistani. Olisit kai itse vielä halunnut jatkaa hyvään alkuun päässyttä uteliaan kätesi kalulleni antamaa hellää käsittelyä.

Silloin minä tulin. Vaikka olit vieressäni, se jäi sinulta varmaan näkemättä, sillä kymmenet pruittaukset siementäni roiskahtivat kalsarieni sisään. Sönkötin jotain selitykseksi:

- Paras varmaan, että lähdemme aamiaiselle.

Hymyilit ja sanoit että nähdään sitten aamiaisella. Poistuttuasi huoneestani riisuin pitkät kalsarini, jotka, näin ilmeni, olivat sisältä melkoisessa valkoisessa spermalastissa. Vaihdoin kalsarit jalkaani – pitkät kalsarit ilmenivät pesukelvottomiksi, vaikka ne kai tästä ensi kerrastani muistona olisi pitänyt säästää muistoesineenä. Rautatieasemalla heitin housuni roskakoriin niitä enää kotikuormaan pakkaamatta.

Kesälomalla saapuisit sitten luokseni. Asuin juuri ostamassani pienessä yksiössä Helsingissä. Tuskin malttaisin odottaa. Vanhempasi eivät tulisi mukaasi...

….

4

10299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liquid

      olen nykyään homo ja ylpeä siitä! tulin ulos kaapista eilen...

    • ...

      Oli tosi hyvin kirjoitettu viesti, mutta loppu puuttui. Toivottavasti jatkuu.

    • Liquid

      Olisi kiva kuulla naisten kommentteja Birgit-sarjasta...

      • Mirella

        ehdottomasti jatkat.. tämä oli tosi ihana..:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe