Raksalla hommissa

R unkku

Kävin muutaman päivän tuolla apinatarhassa töissä. Olipa harvinaisen kyrväkäs kokemus. Vittuilua ja huutoa ja vanhat ukot käyttäytyy kuin pienet kakarat. Tunne oli kuin olisi takaisin yläasteella. Voin vain kuvitella kun saan koulutustani vastaavia hommia miten pistän nää apinat vaihtoon samantien jos alkavat hyppimään nokille. Saatana. En kattoisi yhtään tollasta käytöstä. Jos ei osata käyttäytyä niin mennään kotiin opettelemaan. Ja miten kohdellaan toisia työntekijöitä siis törkeää paskaa saa Raksalla porukka kestää eikä kukaan puutu. Lupaan kun olen työnjohtaja niin työmaallani ei ketään kiusata ja työt tehdään ilman napinaa tai sitten ei tehdä ollenkaan... Suomessa on niin paljon työttömiä että ukkoa vaan pihalle jos ei kiinnosta tai ei ole asenne kunnossa. Kyllä se pakkanen ja nälkä opettaa.

8

2921

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuri niin.

      Juuri niin - Työmaalla on tehtävä sitä työtä mitä siellä on tai sitten ei tarvitse tehdä mitään. Eräälläkin työmaalla jonkinlaisena apumies/paikkarina ollut yksinkertainen tollo kieltäytyi siivoustyöstä vaikka mestari sanoi että hoida homma - jos minä olisin ollut mestari ja joku kieltäytyisi jostakin annetusta työstä, niin sellainen lähtisi työmaalta heti .. tilalle kyllä löytyy tulijoita vaikka kuinka.

      Suomalaisen työntekijän moraali on huono, joten hyvä että tänne tulee aikaansaavampaa ja työhaluisempaa väkeä ulkomailta.

    • Onnea yrityksellesi

      "Lupaan kun olen työnjohtaja niin työmaallani ei ketään kiusata ja työt tehdään ilman napinaa tai sitten ei tehdä ollenkaan... "

      Kirjoitusajankohdan perusteella voi päätellä, että olet ollut kesäaikaan rakennuksilla töissä. Silloin olet vasta nähnyt ruusuisemman puolen alan ominaispiirteistä. Maltahan, kun olet kulkenut raksalla muutaman talven yli, ja asunut matkatöiden viinanhuuruisissa jätkäsakeissa, niin alat nähdä asiat toisessa valossa.

      Suurimmalle osalle rakennusalan työnjohtajista tämä "toisessa valossa" asioita tarkasteleminen tarkoittaa sen helpoimman tien etsimistä. Silloinhan aletaan kaveerata niiden muutamien vahvimpien (röyhkeimpien) tyyppien kanssa ja annetaan niiden tukea tarvitsevien, kiusattujen kavereiden pärjätä, miten parhaiten taitavat.

      Vai aiot poistaa raksalta työpaikkakiusaamisen....

    • jätkät porskuttaa

      Aloittajan asenteella olevia mestareita olen muutamia nähnyt,mutta aika nopeesti "ukkoherra" pistää pihalle jos ei jätkien kanssa tuu toimeen. Koulusta tulleet insinöörinulikat aluksi hyppii silmille,mutta siinä ne rauhottuu kun näkee ja kokee. Raksalla on jätkä kulttuuri ja aloittajalle kerron työelämäsi on kivinen muttei pitkä jos asenteesi ei muutu. Työnantaja pistää mestarin pihalle koko nopeesti kun näkee ettei kaveri tuu toimeen JÄTKIEN kanssa. TERVETULOA RAKSALLE NULIKKA opetteleen miesten hommia.

    • Halirakennus

      Oli ukoilla uhoa vielä muutama vuosi sitten, mutta nyt löytyy jo halipisteitä työmailta :) Ei oo kuulkaa ”miesten hommia” enää rakennustyöt, kyllä se nulikka pisti toimeksi :D

    • paskaapinoita

      Rakennustyö on paskinta mitä voi vaatteet päällä tehdä.
      Sellaiset johtajat kuin on työntekijätkin. Pohjasakkaa koko kööri.

    • Raksatyperys

      Raksa on siitä hyvä ala, että ahkera ja älykäs pääsee pitkälle. Suurin osa porukasta on sellaista pohjasakkaa, että fiksu käärii rahat ja parhaat työt. Joskus kannattaa mennä pöhköön joukkoon loistamaan ennen kuin mennä fiksujen sakkiin tavikseksi.

      • Dkkwksk

        Helvetin hyvä pointti 😂


    • Vittu poika sä luulet olevas joku perkelee mahtava ukko mutta kuuleppas et sä tommoseel asenteel pitkäl ees pääs jumalauta mistä vetoa että olit ekapäivä siellä ja menit heti himaa itkee vitun pullamössö runkku koska pari jätkää ”vItTuiLi” sä alotit siellä vast työn vittuuks sä siinä uiputat ku alottaa työssä niin kaikki vittuilee koska kuinka paljon taitoja sulla oliskaa nii sun pitää oppia yks asia sa et oo mitään sä oot paskaa ne halus vaa näyttää sun paikan

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe