Valehtelevat muslimit

Jeesus pelasti!

Muslimit osaavat mielistellä ihmisiä oman etunsa vuoksi. Heidän tavoitteensa on luikerrella ihmisten suosioon "hyvillä", mutta valheellisilla lausunnoillaan.
Muslimit pyrkivät valloittamaan Suomen sisältä käsin, ujuttamalla omiaan päättäjien paikoille. Jossain niitä on jo kaupunginvaltuustoissa.

Mutta kaikille tiedoksi, että Allah ei ole Jumala. Koraani ei ole Jumalan sanaa.

Oikea Jumala on vain sellaisella ihmisellä, joka on ottanut vastaan ylösnousseen Jeesuksen syntiensä sovittajaksi ja elämänsä Herraksi!

Siunausta parannuksen tehneille Jumalan lapsille Jeesuksessa Kristuksessa!

44

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Jolla ei ole Poikaa sillä ei ole Isääkään. Muslimeilla tulee kyllä olemaan ISA, jonka he virheellisesti tulkitsevat olevan itse Jeesus Kristus.

      Mutta raamatun perusteella hän on Kristuksen suun henkäys. Sillä Kristuksen suun henkäyksellä tapetaan Antikristus ja ISA juuri tuon teon suorittaa muslimien mielestä.

      Muslimien mielestä Kristinuskon ainoa heikkous on se, että se jakautui niin useaan lahkoon. Kukin lahko pitää kiinni omasta alueestaan ja omista jäsenistään, mutta eivät ne omaa samoja virkoja tai taitoja toisiinsa nähden.
      Jos Luterialisessa kirkossa Jeesus on syntien sovittaja ja elämän Herra samassa määrin kuin jossain toisessa kristillisessä lahkossa on se ihme. Lahkoutumisen myötä eri alueiden kristityt ovat jääneet eriarvoiseen asemaan.

      Kristillisiä lahkoja on 72, joista kaikki paitsi yksi pelastuu. Muslimeilla on 73 lahkoa, joista kaikki paitsi yksi menevät kadotukseen. Näinkin asia on ilmaistu.

      Jos te ette usko, että MINÄ OLEN SE JOKA MINÄ OLEN sanoi Jeesus juutalaisille te ette voi pelastua. Hän on Daavidin juuriverso ja suku, se kirkas kointähti. Eli kun hän on Daavidin suku hän on myös Kuningas Salomo, joka siis on Kristus ja voi myös pelastua hänen kauttaan. Entä jos Profeetta Muhammed (SAAS) kuului Daavidin juuriversoon ja sukuun jotakin kautta. Siinä tapauksessa Profeetta (SAAS) oli Kristus itse ja hänenkin kauttaan voi pelastua.

      Jeesus on myös Ylösnousemus ja Elämä. Myös Intian Krishnaa kutsutaan Elämäksi. Eli siinä tapauksessa juutalaisten tulee uskoa MINÄ OLEN SE JOKA MINÄ OLEN. Mitä kaikkea Jeesus onkaan, ja jos hän voi pelastaa jokaisessa roolissaan jollakin tavalla. Tai sanotaan ainakin niiden on vaikea pelastua, jotka EIVÄT USKO Jeesksen OLEVAN MINÄ OLEN SE JOKA MINÄ OLEN.

    • Helevettiin joutuvat

      Islam-illassa ei mainittu että koraani suosittelee valehtelemaan jos kyseessä ei ole muslimi. Lisäksi he pitävät vääräuskoisena jokaista joka uskoo tai on uskomatta allahiin.

      Mistä syystä muslimeissa on paljon murhanhimoisuutta, miksi muslimit haluavat tuhota kuten natsit aikanaan juutalaiset?

      Se on perkeleen tahto Raamatun päättelyn perusteella. Raamattu kertoo oikean Jumalan ja tahtonsa suojella juutalaista kansaa, koraani kertoo väärän jumalan ja tahtonsa tuhota juutalaista kansaa. Joku suura se oli missä siihen on kehotus. Paratiisiin eivät muita murhanneet mene vaan helevettiin.

      • ....................

        Islamissahan on se Taqiyya, joka sallii muslimin käyttäytyvän kielletyllä tavalla islamin näkökulmasta, mikäli lopputulos on islamin etujen mukaista. Muslimi voi jopa kieltää uskonsa, jos esim. hengenlähtö on sen varassa. Tämä sallii muslimien veljeilyn meidän vääräuskoisten kafirien kanssa, vaikka muslimin täytyy vihata kaikkea ei-islamilaista. Tämän vuoksi heidän mahdolliset muut aikeensa voidaan naamioida "ystävyyden" taakse odottamaan otollisempaa hetkeä.


    • Jumalan kanssa

      .

      Rukoile ja pyydä, että Pyhä Henki ilmoittaa sinulle totuuden Jeesuksesta Kristuksesta!

      .

    • alfa123om2222

      Ei tuo juutalaisten ja islamin, Jaakobin ja Esaun, Iisakin ja Ismaelin vihanpito nyt kuitenkaan ole aivan mahdottoman suurta. Ongelmia tuottavat lähinnä Persia (Elam) ja Filistealaiset, jotka eivät ole Aaprahamin siementä.

      Islam ehkä kykenee pitämään Persian kurissa ehkä ei? Mutta tosiasia on, että islam miekkaan tarttumalla vapautuu veljensä jaakobin orjana olemisen velvollisuudesta. Sen sijaan kristityt ovat sopivia juutalaisten orjiksi.

      Jos kristityt uskovat raamattuun niin he tietävät raamattuun kirjoitetun, että heistä tulee juutalaisten orjia. Kun taas islam uskoinen tietää raamatun perusteella vaputuvansa juutalaisten orjuudesta.

      Kaikki maailman kansat ovat tänä aikana suhteellisen suuren sivistyksen saaneita. Eikä mitään suurempia syitä konflikteihin enää ole. Maailman näyttämölle onkin pian määrä astua Imaami Mahdin, joka tuo täydennyksen ihmisoikeuksien julistukseen sekä rauhan. Hänen on tarkoitus panna Persia kuriin ja jakaa Turkki kahtia islamin ja kristinuskon kesken; niin, että juutalaiset saisivat puoli Turkkia orjikseen kun taas puolet olisivat vapaana.

      Näin ikään Ilm. 12 julistaa: PELASTUS ON TULLUT!

      Olemme nyt lähempänä rauhaa ja ilon täydellistymistä kuin koskaan ennen maailmanhistoriassa. Nuo pienet kahakat vain vielä tarvitaan, jotta rauhan tie tulisi valmiiksi. Ah ja voi, Kunpa IMAAMI MAHDI jo saapuisi! Tule, Imaami Mahdi!!!!

      • islam onsaatanasta

        Mitä ihmeen paskaa sinä olet lukenut, meistä ei tule mitään juutalaisten orjia ikinä.
        Mutta sen sijaan jos olet muslimi sinä olet Paholaisen orja ja synnin orja ja olet matkalla kadotukseen.
        kirjanne koraani myöntää tämän ja hadith .
        https://www.youtube.com/watch?v=kbxr4495Lj8


    • Jumalan yhteys

      Jesus ja ristinsä työ on ainoa tie Isän Jumalan yhteyteen.

      • Kyssäri

        Niihä tuo onki. Mut mitennää saatte ne ymmärtää toi?


    • alfa123om2222

      Ristin evankeliumi tosiaan on ainoa tie Luterilaiselle kirkolle eli Galatian seurakunnille. Mutta Pietarin kirjeen mukaan Galatian keskelle on siroteltu myös Filadelphian seurakunnan väkeä, joka on vähän sama kuin Filippi. Sen ristinä oli evankeliumin tukeminen varallisuudella tai henkilökohtaisella palvelijalla.

      Kertokaan nille, että tämä on Galatia, Galatia, Galatia!!!!!! Ja Filadephialaiset olkoot hiljaa. Tai sanokaan niille Kenen leipää syöt sen lauluja laulat. Jättäkää meidät Galatialaiset rauhaan sillä olemme orjia niille, jotka meille leivän toimittavat ja niiden lauluja laulamme. Jos olet vapaa Filadelphialainen etkä orja niin muista ainakin että olet MUUKALAISASUKAS, vaikka olisit syntynyt keskellä Helsinkiä. Ja laulamasi laulut häiritsevät orjuussuhdettamme. Mekin alamme pian haluta vapautta, vaikka se on EKSYTYKSEN TIE.

    • linuxlainen

      JUMALA.vesihiisi,ALLAH = suuri
      VESIHIISI allah Jumala = suuri
      allah VESIHIISI jumala = suuri
      jne

    • Jeesus on Kuningas

      Jeesuksen uhri oli tien avaaja Jumalan yhteyteen. Hän kärsi kaikki tuskat, jotta sinun ei tarvitse kärsiä muslimiuskonnosta. Hävitä se elämästäsi. Elä Jeesuksen kanssa.

    • alfa123om2222

      Onhan se jotakin olla kuninkaan orja; kun taas joku toinen on Jumalan orja ja joku kolmas on Orjien orja. Mutta onneksi on sekin sana, että: Vapauteen Kristus teidät vapautti. Älkää alistuko enää kenenkään orjaksi. Joka tekee syntiä on synnin orja jne.

      Miksi me tässä toisiamme käännytämme. Kullakin on oma isäntänsä tai sitten toinen on vapaa vallan. Jos jollain tavoin yritän luikerrella suosioon niin mitenkähän se ilmenee. Monet muslimit ovat ymmärryksen Koraanin avulla hankkineina paljon pätevämpiä virkoihin kuin useat kristityt.

      Se että kristityiltä puuttuu pätevyys on ikävä asia ja luulen, että se johtuu perusasiassa kristittyjen köyhyydestä. Itse jouduin luopumaan aina kertyneestä työttömyyskorvauksesta kun sosialistit vetosivat että kristityn pitää niin tehdä. Säästöön ei juuri jäänyt mitään. Muslimit luultavasti kuuluvat monet eliittiin ja ovat koulutettuja sekä kohtuullisen rikkaita. Myös maailma on karsastanut ja syrjinyt ja töninyt kristittyjä, jotka eivät ole suostuneet maailmallisiin rientoihin.

      Jos olen muslimina pätevämpi kuin kristitty niin totta kai minun kuuluu saada työ.

    • Simelius

      Islam on todennäköisesti pedon valtakunta joka tulee lopun aikoina. Merkit ovat hyvin vahvat tämän puolesta. Joka ei kumarra ilmestyskirjan petoa eli islamia, se tapetaan. Tätä jo sovelletaan eri puolilla maailmaa. Sharia-laki tulee vielä Suomeenkin, uhosi eräs islamisti tänään iltapäivälehdessä. Avatkaa silmänne ja katsokaa mitä tapahtuu.

    • alfa123om2222

      Koraani opettaa: Uskonnossa ei ole mitään pakkoa! Mitä Irakissa ja Syyriassa tapahtuu perustuu siihen, että on alueita, jotka on luvattu Profeetta Muhammedille tai Fatimalle ja noilla alueilla sovelletaan Sharia lakia, jonka profeetta Muhammed sai taivasmatkalla Jerusalemiin henkilökohtaisena lahjana.

      Jokaisella on jokin lahja, oikeus tai säädös josta hän pitää kiinni ja jota pitää ohjenuoranaan. Profeetta Muhammedilla (SAAS) se on tuo Sharia laki.

      Islam ei pakkokäännytä ketään, muuta kuin ehkä niitä, jotka ovat profeetan (SAAS) vihollisia ja sotivat häntä vastaan.

      Itseäni, joka olen kiinnostunut ollut islamista ei ole kukaan pakkokäännyttänyt, vaan päinvastoin on kehotettu malttamaan ja oltu iloisia siitä että hyväksyn islamin. Sen sijaan kerran sain sähköpostin Saudi-Arabiasta, jossa oli viitteitä pakkokäännyttämsestä ja eräänlaisesta sairaalloisesta epäluuloisuudesta islamiani kohtaan. On valitettavaa, että uskontoihin silloin tällöin liittyy sairaalloisia piirteitä, fanattisuutta ja jopa suoranaista hulluutta.

      Ja kauheaa on, että yksi fanaattinen voi pilata maineen jopa tuhannelta tavalliselta työssäkäyvältä muslimilta.

      Mutta jos nyt olet asiasta huolestunut voisit yrittää vaikuttaa siihen, että joku rekisteröi PAKKOKÄÄNNYTYSTAPAUKSET tai niiden yritykset. Ja niistä voisi avoimesti keskustella netissä. Esimerkiksi Jehovan todistajien opissa on samoja piirteitä kuin islamissa ja heitä usein on syytetty pakkokäännyttämisestä. Onhan jo olemassa järjestö Uskontojen uhrit ry muistaakseni.

    • . - . _

      .

      -

      Jeesus sanoi: "Minä olen Tie, Totuus ja Elämä! Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani!"
      Joh. 14:6.

      -

      • alfa123om2222

        Huomaa, että tässä on yksikkö: Minun kauttani.
        Jos sana viittaisi tiehen, totuuteen ja elämään niin olisi moinikko: Meidän kauttamme.

        Eli tuo viittaa MINÄ OLEN sanaan.

        MINÄ OLEN tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin MINÄ OLEN kautta.

        Ja Minä olen se joka minä olen. Esim. Ilmestys:

        Ego eimi he ridza kai to genos tu David
        ho aster ho lampros kai orthirinos ho proinos.

        MINÄ OLEN JUURI JA SUKU DAAVIDIN. TÄHTI. LOISTAVA. AAMUINEN. VARHAINEN.

        Esimerkiksi Intiassa on sana, joka koskee Valaistumista. Jeesus on siis LOISTAVA eli valaistunut. Samoin hän on AAMUINEN eli voisi kuvata pientä lasta eli Lasten ja Imeväisten suusta kuullaan totuus.

        Loistava eli valaistunut.
        Aamuinen eli lapsi TOTUUS
        Varhainen eli ?
        Daavidin juuri ?
        Daavidin suku eli Kaikki Kuningas Daavidin jälkeläiset.

        Itse pääsin Isän luokse kuningas Salomon kautta, joka on Sukua Daavidin myös.


    • Pitää alkaa tutkia

      Simeliuksella varteen otettava tulkinta Ilm. 13 luvusta.

      • Saatanalliset säkeet

        Olen samaa mieltä ollut asiasta itsekin pitkän ajan ja ehtinyt ajatella ja katsella muslimien vihaisia kasvoja ja perkeleellistä vihaa, jota vuodattavat suustaan puhuessaan juutalaisista.

        Samaa vihaa he kohdistavat kristittyihin, USA:aan, jota kielenparressaan kutsuvat suureksi saa tanaksi.

        Ja muutenkin asian pohtiminen on tuonut juurikin Raamatun eri kirjoissa ja jakeissa esiin asiaa että perkeleen eli pedon palvelijat käyvät juutalaisia murhaamaan lopun aikoina. Teoista perkeleen omat tunnistaa ja he ovat mm. murhan asialla. Kyse on perkeleen vihast Jumalan omaisuuskansaa kohtaan, koska tuon kansan kautta moni prpfetia toteutuu ja saa tana koitta estää sen, jottei Jumalan ilmoittamat profetiat toteutuisi.

        Ne kuitenkin toteutuvat yksi toisensa jälkeen aivan kuten tähänkin asti ovat toteutuneet. Damaskoskin tuhoutuu kuten Raamattu kertoo.


    • Inho väkivaltauskoon

      Maailman johtavimmat sivistysvaltiot ovat USA ja Israel. Ilman näiden toimintaa olisivat muslimiterroristit jo ottaneet maailman hallintaansa.
      Kaikkien sivistysvaltioiden sekä normaalien yksilöihmisten tulee asettua tukemaan Israelia ja USA.ta sekä Natoa niiden taistelussa muslimi9uskontoa vastaan!

      Muslimiuskonto on kaiken pahuuden personoituma maailmassa.

    • Muslimit ovat uhreja

      Muslimit viskovat kiviä vihassa jossain missä on musta kivi, jota nimittävät saa tanaksi ja eivät edes tajua että palvivat sitä jota ovat symbolisesti kivittämässä.

      Voiko olla aivopestymoöö ha yksinkertaisempa rolvanaa kuin uskoa ilmiselvä valhe totuutrna. En tiedä voiko moisen yksinkertaisuuden edessä itkeä vai nauraa. Ja muutenkin jos olisin itse muslimi niin itsellä soisi ja kovaa hälytyskellot peölästään sen takia että Raamatun profetiat toteutuvat yksi toisensa jälkeen ja nyt on jo selvästi havaittavissa kaksi pääpaljastusta:

      1. Raamatussa ei ole löydetty yhtäkään titeellisesti valheeksi vahvistettavaa valhetta.

      2. Raamatun ilmoittamista profetioista 70 prossaa on toteutunut.

      Muslimit valehtelevat toisinan ja koraani sallii sen, Raamatussa se on perkeleen ominaisuus ainoastaan. Jumala ei salli valehtelua koskaan. perkele on taas valheen isä.

      Lukekaa rohkeasti Salman Rushdien kirjoittma kirja nimeltä saatanalliset säkeet, kyse on muslimien ikuisesta elämästä, siksi tämän kirjoitin. Tajutkaa kuka on allah, koetelkaa ja selvittäkää totuus, kellä on ymmärrystä niin hänelle totuus selviää. Kun vihaa kaikke valhetta sydämessään niin tajuaa ettei koraanin suosittlema ja luvanantama valehtelu ole oikein. Valehteletko sinä isälllesi ja voit ajatella että hyvä kun valehtelin isälleni.

      • exhellari86

        "Raamatussa ei ole löydetty yhtäkään titeellisesti valheeksi vahvistettavaa valhetta."

        Aika hauskaa, että otit juuri tuon tieteellisyyden keppihevoseksi. Niitä nimittäin on useita. Otetaan vaikkapa kaksi aluksi:

        - globaalia vedenpaisumusta, sellaisena kuin se on kuvattu Raamatussa, ei ole koskaan tapahtunut. Eläinlajien eritiytyminen omille alueilleen ja paluu taas niille vedenpaisumuksen jälkeen on yksinkertaisesti mahdotonta. Maapervstä ei myöskään löydy kuvatunlaisen hydrologisen mullistuksen jälkiä. On myös kulttuureja (mm. Kiinassa) jorka ovat eläneet häiriintymättä ajatellusta vedenpaisumuksesta huolimatta.

        - aurinkoa ei koskaan ole pysäytetty taivaalle. Se olisi edellyttänyt maan pyörimisliikkeen äkillistä pysäyttämistä, mikä olisi johtanut maankuoren repeämiseen ja laavan pursuamiseen maan pinnalle, mikä olisi yhdessä fysiikan liikemäärän säilymisen lain aiheuttamien muiden seurausten myötä tuhonnut kaiken elämän bakteereja myöten. Iso osa elvimiä olisi myös tuhoutunut valtamerten syöksyessä mantereille tavalla, joka saisi näyttämään pahimmat tiedetyt tsunamit pikkupojan ammeessa aikaansaamille aalloille.

        Tarvitaanko lisää?


      • Olet lavealla tiellä
        exhellari86 kirjoitti:

        "Raamatussa ei ole löydetty yhtäkään titeellisesti valheeksi vahvistettavaa valhetta."

        Aika hauskaa, että otit juuri tuon tieteellisyyden keppihevoseksi. Niitä nimittäin on useita. Otetaan vaikkapa kaksi aluksi:

        - globaalia vedenpaisumusta, sellaisena kuin se on kuvattu Raamatussa, ei ole koskaan tapahtunut. Eläinlajien eritiytyminen omille alueilleen ja paluu taas niille vedenpaisumuksen jälkeen on yksinkertaisesti mahdotonta. Maapervstä ei myöskään löydy kuvatunlaisen hydrologisen mullistuksen jälkiä. On myös kulttuureja (mm. Kiinassa) jorka ovat eläneet häiriintymättä ajatellusta vedenpaisumuksesta huolimatta.

        - aurinkoa ei koskaan ole pysäytetty taivaalle. Se olisi edellyttänyt maan pyörimisliikkeen äkillistä pysäyttämistä, mikä olisi johtanut maankuoren repeämiseen ja laavan pursuamiseen maan pinnalle, mikä olisi yhdessä fysiikan liikemäärän säilymisen lain aiheuttamien muiden seurausten myötä tuhonnut kaiken elämän bakteereja myöten. Iso osa elvimiä olisi myös tuhoutunut valtamerten syöksyessä mantereille tavalla, joka saisi näyttämään pahimmat tiedetyt tsunamit pikkupojan ammeessa aikaansaamille aalloille.

        Tarvitaanko lisää?

        Sinä ex-hellari olet tullut saaatanan pahasti pettämäksi. Tänä kesänä on tullut runsaasti tieteellisiä ohjelmia ja vankkoja todistuksia TV7:lta juuri noita väittämiäsi valheita vastaan.

        En tiedä mistä olet noita ateistien typeriä väittämiä lukenut, mutta totta kai, kun nyt elämmme lopun ajassa saaatanan joukot pistävät parastaan ja valheellisia linkkejä ja ohjelmia löytyy kuin sieniä sateella telkusta ja netistä.

        Kyse onkin siitä, mitä SINÄ uskot? Uskotko valheen, vai uskotko Jumalan Raamatun totuuksiin.


    • alfa123om2222

      Kristityillä on oma uskontonsa, Islamilla omansa ja juutalaisilla omansa.

      Kymmenes käsky on : Älä himoitse naapurisi orjaa, orjatarta, härkää, aasia, äläkä mitään mikä on hänen omaansa.

      Kyllä on selvää, että islam kykenisi käännyttämään monia puolelleen kristityistä, mutta koska kristityt yleisesti katsoen ovat orjia niin ei ole suotavaa liikaa painostaa asialla heitä. Mutta kyllä islamista voisi puhua ystävällisestikin eikä aina vain huutaa negatiivista. Kaiken kaikkiaan Imaami Mahdin tehtävänä on vakiinnuttaa islamin asema maailmassa eikä se ole mukavaa, jos joutuu kuulemaan koko ajan parjausta omaa uskontoaan kohtaan.

      Jos kyse on islamin, kiinan, venäjän ja italian yms. mafian harjoittamasta ihmiskaupasta niin ei ole ainakaan minun silmiini Koraanissa mitään joka viittaisi sellaisen laillisuuteen. Mitä tulee Hadith ainieistoon niin siihen en vielä ole tutustunut. Mitä tulee terrorismiin ja rikollisuuteen ylipäänsä islamin piirissä niin on totta, että tuo uskonto saa aikaan kovasydämisyyttä melko paljon. On olemassa väite, että kun Imaami Mahdi saapuu on tosi islamia niin vähän, että se on kuin vaahto valtavan valtameren harjalla. Eli tosi islamin uskoa ei palvo tänä päivänä kovinkaan moni.

      Sodassa islam on melko armoton uskonto ja Koraanin sotajakeet ovat kovat vihollista kohtaan niin kuin ovat Vanhan Testamentinkin. Kristityillä ei ole siinä määrin mitään tekemistä sotien kanssa ja Uusi Testamentti on tosi rauhan ja totuuden uskonto. Siinä kristityt ovat oikeassa. Mutta Ilmestys 13 kertoo, että jokainen USKONTOON KATSOMATTA tulee palvomaan LOHIKÄÄRMETTÄ JA LEOPARDIA JA PEDON KUVAA. Paitsi ne, jotka ovat teurastetun Karitsan elämänkirjassa. Ja Koraani kehottaa varomaan LOHIKÄÄRMETTÄ sanoen, että sen kutsu on vain kutsua helvetin asukkaksi. Joka kuulee sitä ja palvoo sitä kuulee kutsua Helvettiin. Mistä sinä erotat sen, joka palvoo LOHIKÄÄRMETTÄ siitä joka palvoo Jumalaa ja seuraa Karitsaa? Karitsan palvojat eivät tapa ketään eivätkä kidnappaa tai vangitse ketään.

      Eräällä foorumilla sanottiikiin, että sekä kristittyjen että islamin olisi parasta tunnustaa pappeineen, että ovat palvoneet Antikristusta. Puhdasta palvelusta on huolehtia leskistä ja orvoista jne.

    • Jeesus on Herrani!

      Mitä hyvää on muslimien terrorismissa ja allahissa?

      Jumala tahtoo auttaa jokaisen ihmisen irti allahin henkivaikutuksesta.

    • alfa123om2222

      Allahissa on paljon hyvää. Koin sen tänä keväänä. Kun käytin kahta hänen 99 kauniista nimestään, jotka viittasivat anteliaisuuteen ja ylitsevuotavaan hyvänsuopuuteen niin todellakin tapahtui niin kuin nuo nimet osoittivat. Sain henkistä ohjausta Valtiotieteisiin ja Jeesus oli alamainen Allahille ja oli 33 päivää kuninkaana Suomessa Allahin armosta.

      Tuo, että puhutaan Allahista pahaa tietämättä häntä ja tuntematta häntä on MYÖS VALEHTELUA. Siinä valehdellaan luullen, ettei kukaan rankaise kun valehdellaan vieraasta uskonnosta. Allah on valmis lähestymään suurella voimalla ja hyväntahtoisuudella ihmistä kun vain tajuaa lähestyä häntä jollakin soveliaalla tavalla. Itselläni tuo tapa, joka miellytti Allahia oli sydämen halu tutustua hänen 99 nimeensä lähemmin.

      On sitäpaitsi lainvastaista Jumalanpilkkaa pilkata Jumalaa, jota yli miljardi ihmistä pitää Korkeimpana. Ei hän ole helposti lähestyttävä, koska on näkymätön henki ja suurivoimaisin kaikista. Kun hän opetti minulle Valtiomiestaitoja niin hän laittoi liikkelle todella suuren voiman ja ihmismäärän. Jopa Jeesuksen piti astua palvelemaan Allahia minun edukseni. Tajuatko sinä mitä puhun. Hän pakotti Jeesuksen 33 päiväksi olemaan rinnallani saman arvoinen.

      Jos hän aina lähestyy yhtä suurivoimaisesti ei ole ihme, että vain harvat ja valitut tuntevat hänet. Ei tuollaisia voimia voida laittaa liikkelle sellaisten takia, jotka vihaavat ja parjaavat häntä alati. Vain jos on halu esimerkiksi oppia kaikkien 100 atomin salaisuudet tai joku muu yhtä suuri projekti voidaan laittaa suuria voimia liikkelle.

    • Valheesta nauttivat
    • huvittava.

      Hauska.

      • Sairas uskonto

        Islamissa ja muslimeissa ei ole mitään hauskaa tai huvittavaa. Ainoastaan ahdasmielinen ahdistava uskonto joka on jäänyt 1600 luvulle ja pysyy siellä.


    • Totuuden torvi

      Näiden syiden takai rehellisimmät muslimit eivät uskaltaneet mennä a-studion islm-iltaan?

      On tullut aika sanoa totuus julkisesti, kuuluttakaa totuus uslmista talojen katoilta.

    • Suojelen lapsia
      • Samaa mieltä.

        Toki lasten ottaminen vaimoiksi on pahasta.
        Olipa siinä linkissä tietoa kerrassaan.


      • Hyi muslimeita
        Samaa mieltä. kirjoitti:

        Toki lasten ottaminen vaimoiksi on pahasta.
        Olipa siinä linkissä tietoa kerrassaan.

        Suomessa sellaista sanotaan pedofiliaksi.
        Törkeää lapsiin sekaantumista ja pikkulasten elämän pilaamista.


    • salamun aleikum wa rahmatullahi wa barakatuhu, rauha teille kärsivälliset uskovaiset veljet ja siskot, eri uskonnoista..


      huomasin uuden jutun, kiitos Allahin, Koraanista. joka on aina uudesti toistuva ihme joka lukukerralla, inshaAllah:

      onko sattumaa, että Roomalaisten Suurassa;

      puhutaan siitä kuinka katolinen kirkko, roomassa, latinalaisessa euroopassa, hajaannutti Syyriassa/israelissa syntyneen uskonnon moniin lahkoihin, ja kirjeisiin (omat opit). lähinnä 5000 eri lahkoon, ja kaikki ajattelevat olevansa eniten oikeassa.

      mutta he eivät ottaneet profeetta Muhammedia, ja Islamia itselleen, vaikka puolustajahenki sen toi (eli Ahmed, eli Muhammed saws), jonka Isa alayhi salam lupasi seuraajilleen (muslimeille). ja tekivät uuden uskonnon itselleen, jossa idolina oli senaikainen tappomenetelmä kiduttamalla, eli paalutus "crux simplexis"=crusifics, eli ristiinnaulitseminen.
      Eliii k-risti-nusko... pakanaoppi, jota harjoitti maallinen valta

      Roomalaisten Suura

      30: 29
      Ne, jotka tekevät syntiä, seuraavat vain omia halujaan, eikä heillä ole mitään tietoa. Kuka voi ohjata sellaista, jonka Jumala antaa eksyä? Heillä ei ole ketään auttajaa.
      30: 30
      Käännä siis kasvosi vilpittömästi oikeata uskoa kohti, jonka Jumala on ihmissukua varten perustanut. Jumalan tekoja ei voida muuttaa. Tämä on oikea uskonto, mutta useimmat ihmiset eivät sitä tiedä.
      30: 31
      Turvautukaa Häneen, täyttäen velvollisuutenne Häntä kohtaan. Palvelkaa Häntä, suorittakaa rukouksenne. älkää olko pakanoita,
      30: 32
      niitä, jotka ovat pirstoneet uskontonsa ja hajaantuneet moniin lahkoihin, ja kukin ryhmäkunta riemuitsee omasta opistaan.

      mun mielestä Antikristus on se, joka vihaa Jeesusta, ja väittää että hänet tapettiin ristille, sekä samalla väittää hänen olevan Jumala.

      ei se IKINÄ joka tuo totuuden esiin, vaikka maallinen kirkko on massauskovaisten silmät, suut, mielen, ja korvat sumentanutkin. eikä nämä massa-uskovaiset halua tulla kuplastaan ulos, ja katsoa asioita, heille luvatun puolustajan Muhammedin kautta, eikä edes heidän kautta. jotka ovat tutkineet eri uskontoja ja sen historioita. mutta mikäs siinä, uskoo ken uskoo. siksi kyseessä onkin uskonto.

      Jumala siunatkoon totuuden tavoittelijat, ja antakoon rauhan profeetta Jeesukselle, ja Muhammed saws, sekä aikaisemmille profeetoille myös. ameen

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/47/Justus_Lipsius_Crux_Simplex_1629.jpg/320px-Justus_Lipsius_Crux_Simplex_1629.jpg

      • ja sori viä sana pakanoppi. se ei oo kirosanaksi kristinuskoa vastaan. vaan roomalaisten järjestämää hapatetta vastaan, jossa joitakin Roomalais-"jumalia" ja heidän oppejaan sekoitettiin Jeesuksen (as) puheisiin. hän on meidän rakas profeetta


      • mhmd kirjoitti:

        ja sori viä sana pakanoppi. se ei oo kirosanaksi kristinuskoa vastaan. vaan roomalaisten järjestämää hapatetta vastaan, jossa joitakin Roomalais-"jumalia" ja heidän oppejaan sekoitettiin Jeesuksen (as) puheisiin. hän on meidän rakas profeetta

        ja vielä Jeesuksen ristikuolemasta, ja ylösnousemuksesta:

        Bible (Raamattu); Joh 20-15:

        Jeesus sanoi hänelle (Marialle):

        -älä koske minuun sillä en ole vielä noussut (Rab=Isä=Herra) "isäni" luokse, mutta mene opetuslapsieni luokse ja sano heille: minä tulen korotetuksi "isäni" luokse, ja teidän "isänne" luokse, ja minun Luojani luokse, ja teidän Luojanne luokse

        eli tämä jo todistaa, ettei Jeesusta tapettu ristille, niinkuin juutalaiset ja roomalaiset väittivät, ja jota valheellisesti Katolisroomalainen kirkko alkoi levittämään, josta sitten kristinusko sai alkunsa. maallinen uskonto, sillä kristinuskoisten joukossa on niitä jotka seuraavat Jeesusta, muslimeina (Jumalalle alamaisina)

        Imranin (perheen) Suura

        51. Jumala on totisesti minun Herrani ja teidän Herranne, palvelkaa siis Häntä. Tämä on oikea tie.»

        52. Ja kun Jeesus havaitsi heissä epäuskoa, sanoi hän: »Ketkä haluavat olla minun seuraajiani Jumalan työssä?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme Jumalan seuraajia, me uskomme Jumalaan; todista, että olemme Hänen tahtoonsa ja johtoonsa alistuneet.

        53. Herramme, Me uskomme siihen, mitä olet ilmoittanut, ja me seuraamme Sinun profeettaasi; merkitse meidät siis tunnustajien joukkoon.»

        54. He (epäuskoiset juutalaiset) juonittelivat, mutta Jumalakin juonitteli (heitä vastaan); ja Jumala on todella taitavin Suunnittelija.

        55. Ja Jumala sanoi: »Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte.

        56. Mitä niihin tulee, jotka eivät uskoneet, olen kurittava heitä raskaalla rangaistuksella sekä tässä että tulevassa elämässä; eivätkä he löydä ketään auttajaa.»


      • mhmd kirjoitti:

        ja vielä Jeesuksen ristikuolemasta, ja ylösnousemuksesta:

        Bible (Raamattu); Joh 20-15:

        Jeesus sanoi hänelle (Marialle):

        -älä koske minuun sillä en ole vielä noussut (Rab=Isä=Herra) "isäni" luokse, mutta mene opetuslapsieni luokse ja sano heille: minä tulen korotetuksi "isäni" luokse, ja teidän "isänne" luokse, ja minun Luojani luokse, ja teidän Luojanne luokse

        eli tämä jo todistaa, ettei Jeesusta tapettu ristille, niinkuin juutalaiset ja roomalaiset väittivät, ja jota valheellisesti Katolisroomalainen kirkko alkoi levittämään, josta sitten kristinusko sai alkunsa. maallinen uskonto, sillä kristinuskoisten joukossa on niitä jotka seuraavat Jeesusta, muslimeina (Jumalalle alamaisina)

        Imranin (perheen) Suura

        51. Jumala on totisesti minun Herrani ja teidän Herranne, palvelkaa siis Häntä. Tämä on oikea tie.»

        52. Ja kun Jeesus havaitsi heissä epäuskoa, sanoi hän: »Ketkä haluavat olla minun seuraajiani Jumalan työssä?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme Jumalan seuraajia, me uskomme Jumalaan; todista, että olemme Hänen tahtoonsa ja johtoonsa alistuneet.

        53. Herramme, Me uskomme siihen, mitä olet ilmoittanut, ja me seuraamme Sinun profeettaasi; merkitse meidät siis tunnustajien joukkoon.»

        54. He (epäuskoiset juutalaiset) juonittelivat, mutta Jumalakin juonitteli (heitä vastaan); ja Jumala on todella taitavin Suunnittelija.

        55. Ja Jumala sanoi: »Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte.

        56. Mitä niihin tulee, jotka eivät uskoneet, olen kurittava heitä raskaalla rangaistuksella sekä tässä että tulevassa elämässä; eivätkä he löydä ketään auttajaa.»

        Ja katso, enkelit sanoivat: »Maria, Jumala ilmoittaa sinulle hyvän sanoman, että hänen Sanansa tulee sinulle. Hänen nimensä on oleva Messias, Jeesus, Marian poika, hän on kuuluisa tässä ja tulevassa elämässä, yksi niistä, jotka korotetaan Jumalan läheisyyteen.
        Koraani 3:45

        "korotetaan"

        ja siksi, etteivät he uskoneet (Jeesukseen), vaan levittivät kauhistuttavaa parjausta Mariasta
        ja sanoivat: »Me olemme totisesti surmanneet Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilään - mutta he eivät olleet surmanneet eivätkä ristiinnaulinneet häntä, vaan siltä vain näytti heistä , ja ne, jotka siitä kiistelevät, ovat itsekin epätietoisia: heillä ei ollut varmaa tietoa, vaan he kehittelivät ainoastaan olettamuksia. Todellisuudessa he eivät ole surmanneet häntä (lopullisesti),
        vaan Jumala on ottanut hänet luokseen, sillä Jumala on mahtava ja viisas.
        Eikä Pyhän kirjan omaavien joukossa ole ketään, jolla ei olisi oikeata uskoa häneen ennen kuolemaansa , (muuten) Ylösnousemuksen päivänä hän on todistava heitä vastaan.
        Koraani 4:156-159

        "lisää korottamisesta"

        »He sanovat: ”Jumala on valinnut itselleen lapsen.” Jumala varjelkoon meitä! Hänellehän kuuluu kaikki, mitä on taivaassa ja maassa, ja kaikki nöyrtyvät Hänen edessään.»
        Koraani 2:116

        "Jumalan ykseys"

        »Hän on taivaan ja maan luoja. Kuinka Hänellä olisi lapsia, vaikka Hänellä ei ole puolisoa? Hän on luonut kaiken ja Hän on Kaikkitietävä.»
        Koraani 6:101

        "ei vaimoa, miten lapsia?"

        »Te, joilla on Kirja, älkää menkö liian pitkälle väitteissänne älkääkä puhuko Jumalasta muuta kuin totta. Messias, Jeesus, Marian poika oli Jumalan lähettiläs ja Hänen Sanansa, jonka Hän antoi Marialle, ja Henki Hänen luotansa. Uskokaa Jumalaan ja Hänen lähettiläisiinsä älkääkä sanoko: ”Heitä on kolme”, vaan lopettakaa, se on parasta teille. Jumala on yksi jumala. Jumala meitä varjelkoon! Hänelläkö olisi lapsia? Hänelle kuuluu kaikki, mitä on taivaassa ja maassa. Jumala on riittävä edusmies.»
        Koraani 4:171

        "kolminaisuus"

        tässä on kuva Joh: 20-15 kohdasta, joka on otettu Raamatusta

        http://elhaqyqa.blogspot.fi/2012_09_01_archive.html


    • Jumalan poika, mitä se tarkoittaa?:

      DAAVIDIN PSLAMIT TODISTAA RAAMATUN SANAA:

      " Ja he sanovat:
      Armahtaja on ottanut itselleen Pojan. Ylistetty olkoon Herra! Ei, He, joita kutsutaan Herransa Pojikseen, ovat alati kunnioitettuja palvelijoita."(Suura profeetat:26)

      Psalmit vahvistaa Jumalan Poika käsitteen merkityksen: Jumalan pojat ovat Jumalalle alamaisia pyhimyksiä ja enkeleitä:

      Psalmit 29:1
      "Daavidin virsi. Antakaa Herralle, te Jumalan pojat, antakaa Herralle kunnia ja väkevyys.

      Psalmit 89:7-6
      "Sillä kuka pilvissä on Herran vertainen, kuka Jumalan poikain joukossa on niinkuin Herra? Hän on Jumala, ylen hirmuinen pyhien kokouksessa, peljättävämpi kaikkia, jotka hänen ympärillänsä ovat.

      Jumalan Poika käsite on siis yhdenmukainen Raamatussa ja Koraanissa: Jumalan Pojat ovat Jumalalle alamaisia enkeleitä ja pyhimyksiä. -

      vai kiellättekö Israelin profeetan sanat, Pslamit ja valaisevan kirjoituksen? ja koska tämä on todistettu, niin ei pitäisi olla epäilystäkään Allahin Jumaluudesta ja Koraanin, sekä profeetta Muhammedin (puolustajan) todellisuudesta.

    • Uskossa Jeesukseen

      allahilla ei ole poikaa, Jumalalla on. Jeesus on Kristus, Jumalan Poika!

    • alfa123om2222

      Mutta mitä ymmärrämme sillä, että Jeesus on Jumalan Poika. Kaikkivaltias teki Mooseksesta Egyptin Faaraolle Jumalan. Kävikö samoin sitten Jeesuksen suvun kanssa.

      Raamattu todistaa ensinnäkin, että hän oli Aabrahamin poika ja Daavidin poika. Merkitseekö se sitä, että Aabrahamista on tullut Jumala ja Daavidista on tullut Jumala samoin kuin Mooseksesta. Hän on Jumala Daavidin Poika? Vai mistä tässä on kyse?

      Koraani nimittäin todistaa, että Jumalaa ei ole poikia tai lapsia. Hän herättää kivistä lapsia ja tekee Messiaita sekä luvuttoman määrän ihmeitä. Hän on suurin ja ainoa voimakas ja viisas jne. Ei ole muuta jumalaa kuin jumala. Ei ole ketään toista Jehovan kaltaista; eikä toista jumalaa eikä luojaa.

      Ilmestyksessä puhutaan, jopa valkoisella hevosella ratsastavasta jumalhahmoisesta Messiaasta nimeltä Jumalan Sana. Tuo kuvaus antaisi olettaa, että hän on Jumala, mutta kuitenkin on syytä olettaa, että Jehovan on vielä hänenkin yläpuolellaan ja yhäti yksi ainoa Luoja ja Jumala.

      Voitko tarkentaa missä mielessä Marian poika oli Jumalan Poika. Uskon kyllä, että Jumala voi KOROTTAA tuohon asemaan kenet tahansa: Hän sanoo: Sinä olet minun Poikani; Tänä päivänä minä sinut synnytin. Mutta tarkoitatko, että hän on Jumalan Poika: Nikean uskontunnustuksen määrässä vai jonkun raamattuun pohjautuvan näkemyksen mukaan? Jos kyse on Nikean uskontunnustuksesta niin onko se koko kirkon hyväksymä vaiko vain Apostolinen uskontunnustus on koko kirkon hyväksymä???

    • Jeesuksen kanssa

      Ymmärrät sitten pyhät asiat kun otat vastaan ylösnousseen Jeesuksen syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi!
      Jumala tahtoo armahtaa sinua! Hän tahtoo pelastaa sinut Taivaan kotiin. Älä jää allahin uskoon.

      Raamattu, Jumalan sana sanoo näin:

      "Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät." Daniel 12:10.

      • Ei muslimi

        Noilla muhamedin höpinöillä ei ole mitään tekemistä reaali elämän kanssa.


    • Holy
    • Rauhallinen.mieli

      Niin no jos lukee arabian kielistä raamattua niin siellä Jumala on Allah.

    • pahanpalvojat

      Uskonnot = harhaisuutta
      jumalat = tekosyitä

      Harhaiset tekevät tekojaan käyttäen jumalia tekosyynä = islam
      islam = paholaisen uskonto
      allah = saatana

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3226
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2724
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      117
      2719
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2123
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 175
      1365
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1160
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe