Jaguar GLS

BRG

Nyt se sitten tuli, joku "reippaammanpuoleinen" ovan avaaja veti marketin parkkipaikalla kivan kuhmun repsikan oven maalipintaan.

Vanhan vitsin mukaan LS on listat sivussa ja GLS galvanoidut sellaiset. Näitähän ei Jagurissa yleensä näytä olevan, itsepäisille briteille ulkonäkö on tärkeintä (ja hyvä näin).

Miten muilla, jätättekö Jagen 300m päähän marketin ovesta yksin parkkipaikan viimeiseen nurkkaan odottamaan vai uskallaudutteko siihen lapsiperheen tila-auton viereen lommoja odottamaan. Vai onko se tojota niitä marketin parkkipaikkoja varten ja Jagge jää kotiin.

Melkein tekisi mieli vetää joku korin värinen lista siihen pahimmalle lommosektorille, olisiko se kauhea synti. Ei sitä repsikan oven lommoa kukaan taida edes huomata, mutta itse sen näkee sopivaa valoa vasten joka päivä ja aina se häiritsee.

5

1021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jussi

      Täytyypä myöntää, että Jaggen leveys on melkoinen kuhmugeneraattori. Osuimia tulee, kun kaikenlaiset hätähousut heittelee vieressä ovia auki kuin saluunassa. Samoin kyydissäolijat paiskovat ovia, niin että paikat irtoavat hampaista. Auto on kuitenkin käyttöväline, myös Jagge. Kaikki lommot näkyvät vahatulla pinnalla - ei siis kivaa, mutta pese ja vahaa harvemmin, kyllä se muutenkin 5 vuoden jälkeen harvenee.

      Jussi

      • HEF

        Ammattitaitoinen peltiseppä kyllä pystyy oikomaan aika pahankinnäköiset lommot. Välineitä ovat mm. imukupit ja oven sisäpuolelle työnnettävt raudat.
        Jos maalipinta on ehjä saa oven virheettömäksi.
        Käyppä näyttämässä autoa jollekin HUOM. ammattimiehella. Olen nähnyt operaation ja se toimii. 60 - luvun Jaggea on turha yrittää nykykonsteilla siloitella, sen verran jöötiä kamaa sen aikuiset pellit olivat.


    • Hermot riekaleina

      Omani pysäköin marketin kentän kauimmaiseen nurkkaan ja muualla mahdollisuuksien mukaan jonopaikoille. Näin yritän varjella autoani ja etenkin hermojani, jotka ovat olleet edellisten autojen kanssa lujilla, kun kolhuja on ilmaantunut. Lienee muuten vahingonteko, jos lyö lommon toisen autoon. Mikähän tapahtumapaikalta pakeneminen tms. se on, kun häipyy muina miehinä paikalta?

    • HEE

      Joops - ei muuta kuin otan osaa...
      Oman Jagen kyljet on kanssa pikkulommoilla ovien tönimisen jäljeltä. Tuntuu että joka kerta kun sen auton jättää vähän ahtaampaan rakoon niin jo siinä on taas joku uusi naarmu. Olen alkanut jättää omaa autoani nykyään vähän syrjempään parkkiin. Olen nyt jo kuitenkin asennoitunut siihen että se on vain auto ja kun lommot alkaa liikaa häiritsemään niin sitten se kylki pitää tehdä uusiksi. Toinen vaihtoehto on se että Daimleri pidetään pumpulissa piilossa pahalta maailmalta ja aletaan kulkemaan bussilla, tms.! ;)
      Mullahan on kaiken lisäksi tässä Daimlerissa ne kromilistat sivussa eikä ne kyllä niitä kolhuja estä. Joten älä lähde asentamaan niitä ihan ensimäiseksi. ;)

    • styperä

      Parkkeeraus hiukan kauemmaksi ja se muutaman kymmenen metrin lisäkävely on ihan hyvä vaihtoehto.

      Menee pienestä kuntoilusta (;-) ja mielenrauha säilyy huomattavasti paremmin.

      Meillä kissa on pysynyt jo kolmisen vuotta lommoitta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe