Veljeni on homo

Tyttö 16w

Minulla ei ole mitään tätä asiaa vastaan, ei se edes ollut yllätys sinällään. Hän on silti sama pikkuveli. Mutta vanhempiemme on hieman vaikea hyväksyä tämä asia, koska veljelläni oli tyttöystävä jtn. vuosi sitten. Veljeäni ahdistaa asia, etteivät vanhemmat koskaan hyväksyisi häntä ja hän meinaa karata.

11

2525

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aika rankkaa

      Veljesi on ihan yrittää turha karata, sillä se ei muuta yhtään mitenkään nykyistä tilaa, vaan luo vain enemmän vihaa ja epävakautta perheessänne. Vanhemmillanne on vastuu huolehtia hänestä ja tukea häntä, eikä tuomita häntä. Se, että he muistavat oman vastuunsa vaatii kyllä sitä, että te molemmat heidän lapsinanne kerrotte miten törkeästi he ovat pelästyttäneet ja loukanneet pikkuveljeäsi.

      Veljesi olisi hyvä saada vertaistukea ja kuulla miten asiat ovat päättyneet niissä perheissä joissa vanhemmat eivät ole aluksi ainakaan hyväksyneet seksuaalista suuntautumista. Jonkinlainen perheterapiakin voisi auttaa, missä kaikki saavat puhua omista tunteiostaan rauhassa, niin, että kaikki perheenjäsenet kuuntelevatkin ja ymmärtävät mitä toisen sydämmellä on.

    • Anonyymi

      Juuri äsken katsoin pikkuveljeni google historiaa ja siellä luki Gay Porn oli monta kertaa kirjoitettu hakuun...

    • Anonyymi

      Silloin kun vanhemmat saavat tietää lapsen homoudesta, pitää heidän entistä enemmän tukea poikaa. Sitä ei kuitenkaan voi muuttaa. Parasta on vain hyväksyä tosiasia ja elää sen mukaan.

    • Anonyymi

      Kyllähän monelle vanhemmalle se saattaa olla shokki aluksi, mutta kyllä se tilanne siitä tasoittuu kun "tottuvat" ajatukseen. Sano veljelles et se karkaaminen ei helpota tilannetta ja oo ite sen tukena ja käsittele sitä ihan niinku ennenkin.

      Muistan ku ite kerroin porukoille ni kyl siinä hetki oli vähän nihkeetä mut sit se helpotti ku ne tottu siihen ajatukseen ja "tajus" et en mä oo mihkään muuttunut.

    • Anonyymi

      Paskat fossiilit.

    • Anonyymi

      Minun 17v kaksoisveljeni kertoi syksyllä olevansa homo. Olin tosin tiennyt sen jo jonkin aikaa, joten se ei ollut mitään uutta. Hän on minulle edelleenkin sama rakas veli kuin aikaisemminkin. Samana päivänä hän kertoi sen myös 19v isoveljellemme joka sanoi että "mitäs siitä" ja jatkoi puuhastelujaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

      Vähän myöhemmin isoveli tuli kuitenkin keskustelemaan kaksoisveljeni kanssa asiasta ja lopuksi he halasivat ainakin parin minuutin ajan. Taisi siinä vähän molemmilta silmä kostua. Lopuksi isoveli ehdotti että tilataanko pitsa ja katsotaan joku elokuva? Siinä sitten viikonloppuilta meni sohvalla löhöten pitsaa syöden ja elokuvaa katsoen. Mikään ei ollut muuttunut meidän välillämme.

      Meidän isoveli on aina ollut suojelevainen meitä kahta kohtaan ja antanut kyytiä kaiken maailman kiusaajillekin koulussa. Hän myös esittelee meidät aina ylpeänä uusille kavereilleen.

      Meillä on sitten maailman parhain isoveli! :)

      • Anonyymi

        Hienoa että maailmassa on vielä tuollaisia isoveljiä jotka välittää pikkuveljistään. Monessa perheessä kun veljekset kaivaisivat toislltaan silmät päästä jos pääsisivät käden ulottuville.

        Valitettavasti olen sellaisiakin perheitä nähnyt!

        Veljesten väliset hyvät suhteet ovat sitten aikuisena kultaakin kalliimmat, etenkin vaikeina aikoina. Siksi kannattaa kehittää jo lapsuudessa hyvät välit.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe