Veljeni on homo

Tyttö 16w

Minulla ei ole mitään tätä asiaa vastaan, ei se edes ollut yllätys sinällään. Hän on silti sama pikkuveli. Mutta vanhempiemme on hieman vaikea hyväksyä tämä asia, koska veljelläni oli tyttöystävä jtn. vuosi sitten. Veljeäni ahdistaa asia, etteivät vanhemmat koskaan hyväksyisi häntä ja hän meinaa karata.

11

2418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aika rankkaa

      Veljesi on ihan yrittää turha karata, sillä se ei muuta yhtään mitenkään nykyistä tilaa, vaan luo vain enemmän vihaa ja epävakautta perheessänne. Vanhemmillanne on vastuu huolehtia hänestä ja tukea häntä, eikä tuomita häntä. Se, että he muistavat oman vastuunsa vaatii kyllä sitä, että te molemmat heidän lapsinanne kerrotte miten törkeästi he ovat pelästyttäneet ja loukanneet pikkuveljeäsi.

      Veljesi olisi hyvä saada vertaistukea ja kuulla miten asiat ovat päättyneet niissä perheissä joissa vanhemmat eivät ole aluksi ainakaan hyväksyneet seksuaalista suuntautumista. Jonkinlainen perheterapiakin voisi auttaa, missä kaikki saavat puhua omista tunteiostaan rauhassa, niin, että kaikki perheenjäsenet kuuntelevatkin ja ymmärtävät mitä toisen sydämmellä on.

    • Anonyymi

      Juuri äsken katsoin pikkuveljeni google historiaa ja siellä luki Gay Porn oli monta kertaa kirjoitettu hakuun...

    • Anonyymi

      Silloin kun vanhemmat saavat tietää lapsen homoudesta, pitää heidän entistä enemmän tukea poikaa. Sitä ei kuitenkaan voi muuttaa. Parasta on vain hyväksyä tosiasia ja elää sen mukaan.

    • Anonyymi

      Kyllähän monelle vanhemmalle se saattaa olla shokki aluksi, mutta kyllä se tilanne siitä tasoittuu kun "tottuvat" ajatukseen. Sano veljelles et se karkaaminen ei helpota tilannetta ja oo ite sen tukena ja käsittele sitä ihan niinku ennenkin.

      Muistan ku ite kerroin porukoille ni kyl siinä hetki oli vähän nihkeetä mut sit se helpotti ku ne tottu siihen ajatukseen ja "tajus" et en mä oo mihkään muuttunut.

    • Anonyymi

      Paskat fossiilit.

    • Anonyymi

      Minun 17v kaksoisveljeni kertoi syksyllä olevansa homo. Olin tosin tiennyt sen jo jonkin aikaa, joten se ei ollut mitään uutta. Hän on minulle edelleenkin sama rakas veli kuin aikaisemminkin. Samana päivänä hän kertoi sen myös 19v isoveljellemme joka sanoi että "mitäs siitä" ja jatkoi puuhastelujaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

      Vähän myöhemmin isoveli tuli kuitenkin keskustelemaan kaksoisveljeni kanssa asiasta ja lopuksi he halasivat ainakin parin minuutin ajan. Taisi siinä vähän molemmilta silmä kostua. Lopuksi isoveli ehdotti että tilataanko pitsa ja katsotaan joku elokuva? Siinä sitten viikonloppuilta meni sohvalla löhöten pitsaa syöden ja elokuvaa katsoen. Mikään ei ollut muuttunut meidän välillämme.

      Meidän isoveli on aina ollut suojelevainen meitä kahta kohtaan ja antanut kyytiä kaiken maailman kiusaajillekin koulussa. Hän myös esittelee meidät aina ylpeänä uusille kavereilleen.

      Meillä on sitten maailman parhain isoveli! :)

      • Anonyymi

        Hienoa että maailmassa on vielä tuollaisia isoveljiä jotka välittää pikkuveljistään. Monessa perheessä kun veljekset kaivaisivat toislltaan silmät päästä jos pääsisivät käden ulottuville.

        Valitettavasti olen sellaisiakin perheitä nähnyt!

        Veljesten väliset hyvät suhteet ovat sitten aikuisena kultaakin kalliimmat, etenkin vaikeina aikoina. Siksi kannattaa kehittää jo lapsuudessa hyvät välit.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe