Kaupungin työtekijät

Leevi

Onse tälleen työttömänä mukavaa kattella kun eräski rouva on jatkuvasti saikulla , silti touhuu kaikenmoista kotosalla !! Siivoaa , leikkaa nurmikkoa , ym .... kodinaskaretta !! Sairaslomia millon mistäkin nuhasta , ei maistu työ !! Olisin mieluusti hänen työpaikalla !! Eikö kaupungin pitäs puuttua , tarkkailla saikkuja ?? Näin oon ymmärtäny , vaan ei näköjään koske kaikkia !!

29

1062

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhempi ihminen

      Jos on vaikka lievääkin masennusta/ahdistuneisuutta tai muuta sen tyyppistä, suositellaan, että voi touhuta jaksamisen mukaan. Ulkopuolisen ei kannata sekaantua eikä arvostella, ei ne lääkärit aiheettomasti kirjoita sairaslomaa.

    • näin on....

      Valitettavasti näitä pinnareita löytyy ja usein heissä joilla on vakipaikka. Ihme paraneminen tapahtuu, kun lähtevät reissuun jopa ulkomaille asti, mutta sitä ennen ollaan usein saikulla, jos kotona on täkeää hommaa. Niin ja roikutaan vielä päivät naamakirjassa päivittämässä joka ikinen risaus ja tapahtuma. Sääli työkavereita, jotka joutuu painaan vajaalla henkilökunnalla.

      • Leevi

        Just tätä tarkotin , ja kun ihan itteltään kuulee ett syyt on "sinnepäin" !! Ei todellakaan oo masis nyt kysseessä ja tehny noin jo vuosia , saikulla melkein joka toinen kuukausi !!


    • näin se menee

      Joka alalla löytyy pinnareita. Esimerkiksi koirankakkapusseja ei ole mukana.

    • mitä se sulle kuuluu

      Ehkä henkilö ei halua sinulle kertoa sairaslomansa todellisia syitä kun muutenkin vaikutat uteliaan sorttiselta juoruilijalta...

    • huijariakka

      soita työnantajalle ja sano nimi
      meidän rahoja tuhlaa väärin.

    • Yksityinen.....

      Eivät kaupungin työntekijät ole niitä ainoita "pinnareita". Akka saikulla polven tähden monta viikkoa ja lennokkaasti näyttää jalka nousen, kun koiran kanssa kilpaillaan kehässä.

      • OUKA*

        Juu tiedän toisenkin.


    • tsaptasap

      No on kyllä hieno elämä kun pitää toisen sairaslomista kirjaa ja jaksaa elämöidä muillekin.

      Monihin vaivoihin on paras lääke ja hoito se kun pyssyy elämän syriäsä kii. Hoitaa vaikka kukkia tai leipoo. Kuhan jottain tekkee että kokis sen pimiän keskellä ittensä tarpeelliseks.

      Hävetä sais tää kajehtija joka alotti toisen mollaamisen.

      • Leevi

        Hävettää tosiaan oikein jumalattomasti , kun tiiän miten siellä hänenki työkaverit kirroo kun ei sijaisia palkalta ja hiki päässä vääntävät hänenki duunit !! Pikkusen sais olla vastuuta enenpi omasta työpanoksesta , kun se on muiden selkä nahasta pois !! Kajehi en yhtään , vaan voisin kyllä tehä ne työt !!


    • SANTTU8

      Kannattaisikohan sitä silläkin ajalla kun kyylii toisten sairastelemisia suunnata energia siihen työn hakemiseen?Kun se on lääkäri joka työkyvyn ja vaivan laadun määrittelee kuitenkin.Kun ei varmaa tietoa ole sairauden laadusta,eikä se kuulu sairaslomalaisen teille raportoida sitäkään,kyllä selkäsairastakin kehoitetaan liikkumaan että kuntoutuisi ja pysyisi liikkuvana,esim.Ei se sairastavan vika ole jos työpaikalla ei järjestetä sijaisia,oikeus on kaikilla hoitaa terveytensä kuntoon.MENE NYT HELVETISSÄ TARJOUTUMAAN SINNE TÖIHIN KUN KERRAN NOIN HYVÄT TIEDOTKIN ON KYSEISESTÄ TYÖMAASTA.

      • Leevi

        Luitko jutun alun , hää ite naureskelee saikkuansa , ja lentää matot ja patjat kartanolle , nutsia leikkaa toisillekkin !! Ei jumakekka , oo oikeeta peliä !! Vaan syyllistä vaan lissää työttömiä , sä kun tosiaan tiiät miten minäkin niitä hommaan itelle !!


      • 2+1=?
        Leevi kirjoitti:

        Luitko jutun alun , hää ite naureskelee saikkuansa , ja lentää matot ja patjat kartanolle , nutsia leikkaa toisillekkin !! Ei jumakekka , oo oikeeta peliä !! Vaan syyllistä vaan lissää työttömiä , sä kun tosiaan tiiät miten minäkin niitä hommaan itelle !!

        Asiantuntijat jotka tiedätte toisten sairauksista noin paljon, ottakaa ihmeessä yhteyttä työnantajaan kun tiedätte sairaslomalaisten asiat niin hyvin !!!

        t. polvivaivainen koiraharrastaja !

        ps. ja jos jotain hampaankolossa, saa ottaa yhteyttä myös suoraan minuunkin :)


      • KYYLÄT KYYKKYYN
        Leevi kirjoitti:

        Luitko jutun alun , hää ite naureskelee saikkuansa , ja lentää matot ja patjat kartanolle , nutsia leikkaa toisillekkin !! Ei jumakekka , oo oikeeta peliä !! Vaan syyllistä vaan lissää työttömiä , sä kun tosiaan tiiät miten minäkin niitä hommaan itelle !!

        MEE SINNE TÖIHIN LEEVI


      • velvollisuus *
        2+1=? kirjoitti:

        Asiantuntijat jotka tiedätte toisten sairauksista noin paljon, ottakaa ihmeessä yhteyttä työnantajaan kun tiedätte sairaslomalaisten asiat niin hyvin !!!

        t. polvivaivainen koiraharrastaja !

        ps. ja jos jotain hampaankolossa, saa ottaa yhteyttä myös suoraan minuunkin :)

        Ei se auta. Kaupungin työpaikoissa on paljon pikkupomoja, eikä kukaan ota vastuuta.

        Sinun pitäis nyt näistä kirjoituksista ymmärtää, ei sinuun erikseen tarvi yhteyttä ottaa.


    • Kaupungin LUSMU

      joo munki ihanat työkaverit viime kesänä haukku mut takanapäin, ku olin selkäepisodin (todettiin sitten välilevynpullistuma kiireellisen magneettilähetteen jälkeen ku oli halvausoireisto käynnissä) takia saikulla. Yritin kyllä kaks kertaa palata töihin mutta eihän siitä kesken kaiken toipumisen mitään tullu. Ne ihanat työkaverit oli katos salaa luuranneet netistä että minäkin olin käyny jopa Rovaniemellä ja Oulussa koiranäyttelyssä. Nää ihanat työkaverit ei vaan ottaneet sitä huomioon, että ystävä oli jo palkattu handleriksi Oulussa, mie heilutin vain harjaa ja Rovaniemen kehään menin Buranan voimin ja sinneki oli ystävä varoiteltu handleriksi jos en ois ite saanu koiraani nostettua pöydälle arvosteltavaksi. Lääkäri oli moneen kertaan sanonut vastaanotolla, että LIIKE on paras lääke, jota sitten yritin tietty mahdollisimman hyvin noudattaa, mutta näiden älykääpiöiden mielestä mun vissiin olis pitäny maata paikallaan ja mädäntyä petin pohjalle. Haistakoot vitut paskanjauhajat sanon minä.

      • välilevy

        ei petin pohjalla maaten parane
        tiedän kokemuksesta
        Olisit mennyt TÖIHIN


      • no en minä

        Jo voi käydä koiranäyttelyissä, voi kyllä käydä töissäkin.
        On siellä töissä käyty nyrjähtäneellä nilkallakin.


      • ei uskottavaa

        Kuinka sää autossa pystyit istuun niin pitkän matkan?


      • Hauvanhandleri
        ei uskottavaa kirjoitti:

        Kuinka sää autossa pystyit istuun niin pitkän matkan?

        Tais kiinnostaa koira enempi kuin työ, mut ymmärtäähä se jos ei tykkää töistä niin mikä tahansa menee eelle


      • välilevyvammainen

        Töihin vaan ei sulla oo selkä kunnolla kipeä jos Buranan voimilla voi istua autossa Rovaniemelle asti. Toisaalta tulee veronmaksajille halvemmaksi mitä useampi jakkupukukalkkuna on saikulla eikä tekemässä tuhoja työpaikalla.


    • pöö

      ^^ huonosti

      • euro..

        kyllä kaupungin työntekijät ovat nykyisin niin kiirreillisiä,eivät ne kylille kerkiä aikaa kuluttamaa.Ja aika huonolla liksalla.


    • raadan kyllä

      Johdossa se on vika. Kaikki kattoo sormien läpi, kun se tarttis viitseliäisyyttä puuttua asiaan. Kullan arvoinen on sellainen esimies, joka kantaa vastuun.
      Niitä vaan ei kunnan töissä taho olla:(

    • autoilija b

      mitä mieltä täällä valittajat ,olette teklin autoilevista työmiehistä?

      • VVR-600

        Teklin pakettiautolla kuskataan emäntää kauppaan iltasella ja käydään metallikeräyslavaa tonkimassa keskellä päivää. Pitäisi Teklin työmiesten ymmärtää että ei kannata herättää pahaa verta kylällä. Verorahoilla dieseliä poltetaan... Varmasti näitä Teklin autoja seurataan kovemmalla silmällä kuin vaikka yksityisten firmojen "työsuhdepakuja" jotka nekin tyypillisesti työmiesten yksityiskäytössä iltasella.


    • 55.v

      ei köyhillä tuunareilla ole omia autoja.

    • Kaivoksen ruhtinas

      Tosiaan jos päässä vippaa, näkee painajaisia hereillä ollessa, saa telepaattisia viestejä taksikuskeilta, pelkää pipopäisiä ihmisiä, tai muuten vaan pääkopassa luistaa, pätkii tai välkkyy, niin voi saada sairaslomaa, mutta voi silti "touhuilla" niitä näitä. Muitakin syitä voi olla mitä ei tule mieleen, koska emmehän tiedä kaikkea kaikesta. Siksi ei pitäisi käyttäytyä niinkuin tietäisi kaiken, mutta harva on oppinut sen.

    • pyhyhyh sanon

      Tämmössii nää on nää kunnan touhut. Luullahan, jotta suapi tehä mitä lystää tai olla tekemäti, ku kukkaan ei oo piälysmiehenä. Ei toimi oma vastuu, ku on kunnan työpaikka.

      Herkästi sairastellaan. Vuan on sitä pikkukihoissaki vikkaa. Keksitään uusia kapuloita ainahi koulunväen rattaisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe