Palmia ja metro

äöäöäö

en usko et totta mut laitan silti ku gf luki ja näytti. aika paskaa levittää tollast ku voi mennä maine. myös noilt tekiöiltä. kyl must alal pitää kestää pientä kiusaa tai sit mennä pois. naist voi mennä siivoo. hesalaiste ongelmii.

http://raivotarespoosta.blogspot.fi/2014/08/palmiapulmia.html

10

1778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • savua ilman tulta

      mistä tiedät että ei voisi olla totta,et mistään.

      • G4S

        Kyseessä on irtisanotun henkilön oma, todella mustavalkoinen näkemys omasta irtisanomisestaan. Faktat tietäen voin kommentoida että 99% täyttä kuraa.

        Kyseinen henkilö ilmoitti mm. että painitilanteessa hän ei tule auttamaan jne.


    • rookervittaker

      Kyseiseltä raivottarelta näyttää unohtuneen muutama pikku juttu.
      Palmiahan on kaupungin firma ja kaupunki maksaa liksat käsittääkseni aivan eri systeemillä kuin yksityinen puoli joten ongelmien selvittelyhän voi kestää . Sitten rutisee että toimistohlökunta ei ottanut kantaa asioihin kun liiton lakimies oli selvittämässä asioita, noh tuskin missään firmassa thdään mitään muuta kuin laitetaan oma lakimies asialle.
      Ei oo tainut liitonkaan asianajaja löytää mitään perusteita asioiden eteenpäinviemiseksi joten katkeroitunut henkilö yrittää epätoivon vimmalla saada omalle , tod.näk. varsin väritetylle tarinalleen tukea .

    • shauge

      Blogikirjoitusten perusteella näyttää että mikään ei oo hyvää pääkaupunkiseudulla , kauppojen palvelut mättää, bussimatkustajat ottaa päähän jne.
      Ammattivalittaja näköjään..

    • Raivotar Espoosta

      Kuulin päätyneeni tänne palstalle, niin tässä nyt muutama kommentti myös minulta.

      1. Ei, mielestäni millään alalla ei tavitse kestää pientä kiusaa

      2. Tämä painijuttu on täysi mysteeri minulle. Olen paininut ennen metroa, metrossa ja sen jälkeen. Kyse onkin siis oletettavasti siitä jutusta, että mullahan ei ollu vk-välineitä, joten paineihin lähteminen on riskimpää kuin niillä joilla oli kaasu ja tkp. Omaa turvallisuutta oli tässä asiassa siis pakko miettiä vielä astetta tarkemmin.

      3. Blogikirjoituksella en ota kantaa työsuhteen päättymiseen. Jos ottaisin, teksti olisi aivan toisenlainen.

      4. Kyllä kaupunkikin saa korjattua virheensä, se vaan vaatii ylimäärästä duunia.

      5. Liiton lakimies ei voi puuttua firman sisäisiin ongelmiin. Hän voi neuvoa, kehen otetaan yhteyttä firman sisällä tai sen ulkopuolella mutta liitto ei voi lähteä tutkimaan, siihen tarvitaan joku muu.

      6. Jos lukee blogini kuvauksen, selviää, että koko jutun idea on valittaa kaikesta mikä ärsyttää. Jos näitä ärsyttäviä asioita on reilussa 3kk ollu 27, niin se ei taida olla kovin paljon. Mieluummin kiukkuan omassa blogissani kuin muille ihmisille. Älä lue, jos et halua :)

      • Pain in the ass

        Turhaan kiukuttelet. Kaikki ei vain sovi tälle alalle, deal with it. Olit epäuskottavan oloinen, epäluotettava, pikkunainen valittaja, epämiellyttävä persoona, ja kirsikkana kakun päälle: Ihan tosissaan, löyhkäsit niin pahalle, että vuorosi jälkeen valvomoita piti tuuletella. Näin sut ensimmäistä kertaa Itiksen ässässä. Mieli teki soittaa palvelupäälliköllemme, että onko tämä nyt sitä imagon korjausta, että vartija on nuhruisemman näköinen, kun samassa kassajonossa oleva lasolilta tuoksahtava ammattidena. Järkytyin nähdessäni sinut metrossa. Anteeksi vain, ei pahalla. Totuus on.


    • __...__

      Mielestäni aivan tarpeellinen teksti tuon toimeksiannon ja sen henkilöstön tilanteesta.

      Noista asioista, tapahtumasarjoista ja yleisestä meiningistä Palmian metrossa on keskusteltu todella paljon eri palstoilla aina siitä lähtien kun tuo metro Palmialle siirtyi. Aika paljon on ollut siis huhupuhetta ja kaikenlaista tarinaa siitä mitä tuolla tapahtuu.

      Emme tietenkään tiedä kaikkea siitä mitä tuossa työporukassa siellä nyt oikein mättää, mutta se että joku siellä työskennellyt kirjoittelee asiasta on kyllä minulle aivan tervetullut näkökulma.

      Henkilökohtaisesti tosiaan ihmettelen tuossa blogissa mainittua seikkaa siitä että ylimääräisiä vuoroja tarjotaan jollain Facebookin sivustolla eikä virallisen työvuorosuunnittelijan kautta. Jos tämä pitää paikkaansa, niin huhut Palmian amatöörimäisestä otteesta näyttävät olevan kyllä aikalailla tosiperäisiä.

      Antaa kyllä aikamoisen kuvan joka tapauksessa tuosta meiningistä kun sitten tämän blogin pulpahdettua esiin kaikenlaiset nimimerkit ilmaantuvat kommentoimaan blogissa esitettyjen juttujen ja näkökulmien todenperäisyyttä ja sitten vieläpä tässä blogissa vahvistetaan entisestään sellaisiakin huhuja joita on ollut esimerkiksi palkkojen suhteen sekä ylipäätään siitä meiningistä mitä siellä tapahtuu.

      Huhuja on liikkeellä liikaa ja siksi ei kyllä tulisi mieleenikään hakea tuonne töihin, vaikka tottahan se on että itsehän sinne pitäisi mennä että asianlaidat saisi sitten selville.

      • oloneuvosko

        Eli mielestäsi Suoli24:n asiantuntijapalsta antaa oikean kuvan noista hommista.. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH
        Kannattaa ehkä etsiä tietoa jostain muualta kuin katkeroituineista kirjoituksista .....

        Ja tolle raivotttarelle , kolmessa kuukaudessa 27 tapausta jotka ärsyttäneet niin paljon että pitää avautua netissä . Olisikohan aika katsoa peiliin ,josko sieltä löytyisi syytä moniin törmäyksiin ärsytyksen aiheiden / ihmisten kanssa. Itselläni on tainut viimeisen kolmen kuukauden aikana olla ehkä kaksi tapausta jotka ovat ärsyttäneet havaittavissa määrin.
        Mutta onnea valitsemallasi tiellä , tulee olemaan varmasti hauskaa , ainakin muilla ......


      • ---

        Alalle hakeutuu tietynlaisia ihmisiä tietynlaisina luonteenpiirteineen ja tietynlaisine koulutuksineen. Siis, eihän kukaan hyvin koulutettu tuolle alalle ainakaan jää vaan ala on lähinnä läpikulkupaikka monille.

        Hyvä koulutus on yksi asia, mikä aiheuttaa kovasti kateutta ja katkeruutta muissa ihmisissä, varsinkin sellaisissa, joilla ei ole ollut tarpeeksi motivaatiota/haluja/lahjakkuutta/istumalihaksia kouluttautua paremmin palkattuun ammattiin. Kateus ja katkeruus sitten ilmenee muiden kiusaamisena, syrjintänä, agressiona jne. Akateeminen koulutus herättää hyvin herkästi kateutta ja katkeruutta varsinkin alalla, missä työvoima koostuu lähinnä amislaisista tms Hyvä koulutus ja kenties hyvä kokemus/tietotaito herättää myös pelkoa työkavereissa, joskus myös esimiestasolla, mitäs jos tuo tulee minun paikalle ja minulta loppuu työt? Mitäs jos tuo on paljon parempi kuin minä ja uhkaa minun asemaa, palkkaa ja työpaikkaa? Lisäksi ala tuntuu keräävään jo valmiiksi agressiivisia, kenties huonon itsetunnon omaavia pahvipäitä pätemään tämän ammatin kautta. Joillekin myös ns. kusi nousee hattuun kun pääsevät tuolle alalle lähes tyhjästä.

        Asiasta on tehty myös ihan tieteellisiä tutkimuksia. Kun tutkimuksessa ihmiset pääsivät esim. vangin roolin sijasta vartijan rooliin vankilassa, monet alkavat hyväksikäyttämään asemaansa vankiin nähden, alistavat ja kiusaavat tätä ja tekevät laittomuuksia. Valta-asema luo helposti houkutuksia valta-aseman väärinkäyttöön hyvin monilla. Sodissa aivan sama juttu. Myös ryhmän vaikutus on suuri ja helposti ihmisestä kuoriutuu paha ja julma ihminen.

        (http://www.masikinfo.net/stanfordin-vankilakoe-paha-ihminen.html

        http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/pahuus_puhkeaa_helposti

        http://www2.it.lut.fi/kurssit/04-05/010776000/ryhman_vaikutus_yksiloon-mononen-hartikainen.pdf)

        Toisten ihmisten kiusaaminen kertoo kiusaajan pahasta olosta tapahtuipa se kiusaaminen koulussa, työpaikalla tai jossain muualla. Työkavereiden (tai alaisten) kiusaaminen ei ole missään nimessä ns. normaalia eikä hyväksyttävää missään muodossa eikä sitä pidäkään hyväksyä. Se on kuin koulukiusaamista, missä se kiusaaja voi itse todella pahoin ja yrittää etsiä helppoa, kilttiä uhria. Joskus toisen ihmisen kiltteys, hyvämaineisuus, suositummuus, paremmuus yms. ärsyttävät ja herättävät kateutta joissakin ihmisissä. Joitakin miehiä myös ärsyttää, että nainen on pätevä ja hyvä työntekijä tai jopa hierarkiassa korkeammalla kuin he.

        Se milloin palkat maksetaan ja kuka sen maksaa, kunta vai yksityinen, ei pitäisi olla mitään tekemistä asioiden puuttumisen kanssa. Jos työpaikkakiusaamiseen ja mahdolliseen syrjintään ei puututa millään tavalla kertoo se vain erittäin huonosta henkilöstöjohtamisesta. Hyvin usein firmassa moni muukin asia on silloin pielessä.


    • Missään työpaikassa ei pidä sietää kiusaamista. Mikäli esimiehet eivät puutu vaan kirjoittajan tapauksessa kohauttavat olkapäitään, on kyse työturvallisuuden laiminlyönnistä. Etenkään tuollaisessa toimeksiannossa, jossa kolelgaan pitäisi voida luottaa täysin, on ajattelematonta ja edesvastuutonta kollegoiden kiusata toisiaan ja esimiesten olla puuttumatta ilmoitettuun kiusaamiseen. Valitettavasti turvallisuusalalla näkee paljon rivimiehistä esimiehiksi kohonneita, joilla ei ole minkäänlaista koulutusta esimiehen tehtäviin, ymmärrystä työsuhteeseen vaikuttavista laeista yms. Siksi hampaattomuus ja haluttomuus puuttua hankaliin tilanteisiin on olematonta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      410
      4208
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      137
      2841
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      130
      1968
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1370
    5. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      75
      1302
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      174
      1268
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1262
    8. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1231
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      53
      1031
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      970
    Aihe