Vierekkäiset paikat?

Enskertalainen

Jos on tilannut matkan perheelle, 4 hlöä, niin saammeko automaattisesti lennolle vierekkäiset paikat? Vai onko mahdollista joutua erilleen.

6

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lentänyt

      On mahdollista joutua erilleen, ei voi taata vierekkäisiä paikkoja. Lisämaksusta varaa paikat, ei se maksu kaada reissubudjettia, jos vertaa kokonaishintaan.

    • 5+5

      Jos jätätte lähtöselvityksen viime tippaan ettekä olet varanneet paikkoja etukäteen (lisämaksusta), niin voitte joutua erilleen. Onko sillä sitten merkitystä, jos kyse on aikuismatkustajista, mutta lasten kanssa on tietysti kurjaa joutua koneessa sumplimaan paikkoja.

    • minä vaan

      Samalla varauksella matkaavat sijoitetaan pääsääntöisesti vierekkäin, etenkin lapsiperheet. Joskus, jos joku on varannut tietyn yksittäisen paikan ja tilaa on vähän, niin voi joutua erilleen.
      Olen matkustanut yli 40krt. ja aina on ollut vierekkäiset paikat. Tuuria ehkä. Finnairin lennolle voi kotona jo tehdä lähtöselvityksen, jossa näkee paikan. En alkaisi maksaa etukäteen vierekkäisistä paikoista.

    • Tajusitko

      Voi olla että et saa sillä monessa koneessa ei ole edes 4 paikkaa rinnakkain.

      • minä vaan

        Tottakai tajusin. Tarkoitin vierekkäisillä paikoilla esim. 26 a,b,c,d, tajusitko sinä? Eli 3 paikkaa ja käytävä välissä. Olen kyllä matkustanut sellaisessakin koneessa, jossa on 2 käytävää; reunoilla 2 paikkaa ja keskellä4. Silloin saimme peräkkäiset paikat, ja se oli ihan ok.
        Kerran tosin kävi niin, että myöhemmin varattiin yksi kaveri lapsille, (erillisellä varauksella, joka oli linkitetty meidän varaukseen) silloin ei saatu vierekkäisiä paikkoja. Lapsi sijoitettiin aivan koneen toiseen päähän, mutta saimme vaihdettua erään ystävällisen, yksinmatkustavan täti-ihmisen kanssa paikkoja, joten saatiin lapsi meidän lasten viereen. Siihen siirtoon ei tarvittu hlökuntaa. Olen joskus nähnyt, että joku perhe on hajasijoitettu koneessa, mutta se on aika harvinaista. Heille yritettiin järjestää vierekkäiset paikat ja pitkän shown jälkeen se onnistuikin.


    • KokemusK

      Kaikki yhdessä matkustavat eivät välttämättä saa vierekkäisiä paikkoja. Jos kuitenkin on pakottavia syitä (esim. pienet lapset eivät voi matkustaa erillään vanhemmistaan), lentoyhtiö kyllä vaihtaa paikkoja. Itselle on pariinkin kertaan käynyt perheen kanssa matkustettaessa niin että olemme ensin saaneet vain kaksi vierekkäistä paikkaa ja kaksi erillistä. Kahden pienen lapsen kanssa tämä ei tietystikään ole mahdollinen. Tiskillä on kuitenkin aina saatu nämä vaihdettua vaikka automaatti olisi ensin meidät sijoittanutkin noin.
      Pelkkien aikuisten kanssa tämä ei tietystikään välttämättä käy niin helposti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe