Recover Nordic Oy

Pettynyt 09 lähistöl

Varoituksen sana firmasta Recover Nordic oy!!!!!
Meillä oli vesivahinko tämän vuoden alkupuolella ja vakuutusyhtiö ehdotti tätä firmaa meille, no kartoittaja tuli ja teki työnsä ja saimme raportin joka oli niin puutteellinen, että vakuutusyhtiön oma tarkastaja joutui tulemaan paikalle tarkistamaan asioita!

Tämän jälkeen oli piiiiitkä odotus kun heidän työnjohtajansa eivät saaneet asioita eteenpäin jotta purku ja kuivaus alkaisi, viimein kun miehet saapuivat niin tehtiin töitä 5-6 tuntia ja laskutettiin koko päivistä,
työnjohto ei ottanut tätä kuuleviin korviin vaan kehui että heidän miehiin voi luottaa, no vaihdoimme firmaa ja työt jatkuivat heti seuraavana päivänä mallikkaasti edeten loppuun asti!

Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

146

28421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :):):):)

      Hahhahhahhah,
      Samanlaista olen kuullut, ja kaveri on siellä töissä ja palkatkin ovat kuulemma tällä hetkellä pari viikkoa myöhässä!

      Mielestäni se jo kertoo firmasta paljon ja vaihtuvuus kuulemma työntekijöissä kova, kaverinikin kuulemma vaihtaa firmaa heti kun muualta töitä saa että saa edes palkkaa:):):):)

      • MB työnjohtaja

        Jaaha.

        Olen ko. yrityksessä töissä, eikä meillä kenelläkään ole ollut palkat myöhässä saatikka saamatta?
        Olisi mukavaa tietää kohteen osoite, niin voisimme pahoitella tapahtunutta ja korjata mahdollisesti tekemämme virhe.
        Vaihtuvuus työntekijöissä meillä ei ole kova, lisää on palkattu ja itse henk.koht. olen potkinut ammattitaidottomat työntekijät pois.


      • Raado

        Pitäisikö just se pomo potkia pois ( joka vastaa kaikesta)?


    • Yks vaan

      Jaaha.

      mielenkiintoista seurata tätä keskustelun alkua.
      Näköjään kyseisen firman edustajakin päässyt ääneen, tosin unohti mainita tosiasian että montakos yt-neuvottelua teillä on jo ollut lyhyen olemassaolonne aikana ja tänä aikanako olet ne " ammattitaidottomat " työntekijäsi pois potkinut!!!!!

      Jo pelkästään tuo sinun kommentointisi ja tyylisi antaa ainakin minun ääneni ja tukeni ketjun aloittajalle joka taitaa asiassa olla oikeassa!

      Äläkä sano että teillä ei yt-neuvotteluja ole ollut koska niitä on ollut useampia, ne eivät ole salaista tietoa mitä ei saisi selville!

      • Anonyymi

        Pitää muistaa että tällä alalla vastaavilla yrityksillä on satoja pieniä työmaita kokoajan päällä. Vuodessa puhutaan tuhansista. Jos laskette kommentit niin aika vähissä ne on määrissä vuositasolla varsinkin kun miettii kuinka paljon ihminen on valmis valittamaan kuin kehumaan.


    • Puolueeton!?

      Jaaha ?!

      Voi v***u mitä urpoja. Mitä ihmettä YT neuvottelut liittyy aikaisemman kaverin kommenttiin työntekijöiden vaihtuvuudesta ? Mikäli vaihtuvuus on johtunut työntekijöiden omasta halusta vaihtaa firmaa, kuten tämä eräs hihittelijä antaa ymmärtää, niin ei tässä käsittääkseni ole YT neuvoitteluilla mitään tekemistä.

      Mikäli minä luen tätä viestiketjua oikein, niin en myöskään ole nähnyt minkäänlaista tarinaa sittä, että ko. firma olisi kieltänuyt YT neuvoittelut.

      Vähintäänkin kohtuullisena pitäisin sitä, että mikäli Teillä on moitittavaa, niin moittikaa OIKEISTA asioista, eikä tämän edellisen URPON tavoin pelkästään omiin pikku fiiliksiin pohjautuen, koska muutoin nämä viestit ajautuu väkisinkin väärille urille !

    • Jape928

      Jos tämä viimeisimmän kommentin kirjoittanut todellakin työskentelee kyseisessä firmassa niin silloin todellakin itse aion karttaa firmaa koska jos meidän työmaalle tulisitte niin nopealähtö tulisi teille jos tuolla tavalla puolustatte ja jopa hieman vihamieliseen sävyyn kommentoitte!

    • Maalaisjärkevä

      Älytöntä lässytystä asian vierestä. Meillä ko. firman miehet töissä ja hyvää työtä tekevät. Älkää aina urpoilko avuttomat jotka ette kuitenkaan osaa muuta kuin valittaa.

    • Jokasuomi

      Nämä kuivausliikkeet kaikki samanlaista kuraa.

    • ips

      Sama juttu, varoitus firmasta.Meillä kanssa vesivahinko,arvioitiin että valmis noin 2 kuukaudessa, kesti 3.5 kk. Samoin mies,miehet tulivat töihin joskus vasta klo 8-9 välillä. Sitten heti kahville klo 11-12 välillä syömään, kahden aikaan kahville ja sen jälkeen tulivat töihin tai eivät, palkka tuli tietysti koko päivästä. Välillä ei miestä näkynyt 1-4 päivään, oli kuulemma kiireellisempää työtä.Pomolle laitoin sähköpostia ja yritin soittaa ei vastattu kumpaankaan.Talon sisällä yhdestä työstä oltiin eri mieltä. Välillä tein itse pienempiä töitä että työ edistyisi. Joiltain osin työ oli tosi huonoa,korjailin niitä itse.Viimeisenä työnä revitytin eteisen ovien peitelistat pois,oli huonosti laitettu ja väri oli toinen mitä piti olla.

      • Kaarli

        Enemmän haittaa kuin hyötyä. Saavat lisää vahinkoja aikaan..


      • Anonyymi

        Vituiksi meni, kun näppisi menit laittamaan niihin pikku hommiin. Todennäköisesti hidastit vaan työn etenemistä.


      • Anonyymi
        Kaarli kirjoitti:

        Enemmän haittaa kuin hyötyä. Saavat lisää vahinkoja aikaan..

        Tekisit itse! Saat sellasen lopputuloksen, kuin sinun ammattitaidollasi on mahdollista!


      • Anonyymi

        Ja loppuhuipennukseksi varmaan syytit kyseistä virmaa, kun itse räävit hommas piloille. On hölmöä lukeakkaan tommosia vinkujia.


    • Kuopinurin

      Tämä on todellakin perseestä ja syvältä. Älkää ikinä luottako että tulevat ajallaan. Itse olen tässä jo 8 tuntia odotellut

      • Anonyymi

        Juo lisää!


      • Anonyymi

        mä oon odottanut vasta kolmepäivää. loistava palvelu... ei kartoittajaa näy eikä kuulu.. voi sviidu


    • Haluaatietää

      Miltä paikkakunnalta nuo teidän kokemuksenne ovat?

      • Ropponen_84

        Hei, löysin sattumalta keskustelun ja en kyllä itsekään kovin hyvää palautetta voi antaa. Meillä myös vesivahinko ja kohde sijaitsee Rovaniemellä. työmaa käynnistyi toodella hitaasti, työmiehiä ei näkynyt työmaalla, kuivaimet seisoi välillä toimettomana puoltoista viikkoa kunnes siirsivät toiseen huoneeseen kuivaamaan. Pyysin moneen otteeseen työmaasta aikataulua ja vasta viimeisenä kuukautena sain suurmittaista arviointia. Työmaansuojaukset olivat myös surkeat.. Keittiössä oli todettu hometta, silti ovet oli jätetty aina avoimiksi muihin tiloihin (tuulettumaan) eikä aluetta ollut esim. eristetty suojamuoveilla. Itse sitten suljin ovet ja pyysin olemaan tarkempana (josta olin maininnut jo ennen rempan alkua). Loppuajasta suojasivat vasta muiden tilojen ovia ja olohuoneen ja keittiön välisen avotilan..


    • kosteusvaurio

      Hei. En suosittele , luvataan paljon ja mikään ei pidä paikkaansa , miehet tulee milloin sattuu ja kun soitat ja kysyt miehistä, vastaukset, sairaslomalla ym. selityksiä. Työn jälki tosi huonoa ,aikataulut venyy . Tulee epäilys että onko kosteusmittauskaan tehty niin kuin se kuuluu..

    • Mökinmuijanen

      Tässä on monta pulmaa: 1) vakuutusyhtiöt suosivat tätä yritystä ehkä sen takia, että isona firmana pystyy aloittamaan työn nopeammin kuin joku pikkufirma, jolla kalenteri saattaa olla täynnä? 2) Ison firman kanssa on kuluttajan vaikeampi asioida. 3)Työnjohto ja laskutus ja työntekijät ovat kaukana toisistaan, tiedonkulku ontuu. 4) Iso firma käyttää monia alihankkijoita, joihin kuluttaja ei välttämättä ole ollenkaan tyytyväinen. 5) Iso firma ei välitä alihankkijoiden laskutuksesta. Voi olla miten kallista tahansa. 6) Alihankkijat ahnehtivat näitä annettuja töitä liikaa, koska eivät halua menettää asemaansa ison firman kainalossa. Tulevat sitten milloin sattuvat joutamaan. 7) Ison firman työntekijöillä on tavoitteet ja paineet niskassa koko ajan tuloksen tekemisestä. 8) Isossa firmassa kaikki ovat ylityöllistettyjä ja kiireisiä, esim. puhelimeen ja soittopyyntöihin ei ehditä vastaamaan. Tällaista tuli äkkiseltään mieleeni. Itse aion käyttää kaikissa remonteissa jotakin pientä, mieluummin paikallista perheyritystä, jonka kanssa voi sopia projektin aikataulun , kustannuksen ja suunitelman sellaisten ihmisten kanssa, jotka sen työn tulevat tekemään. Hyvä neuvo: Koska Suomessa saa kuka tahansa, ammattitaidotonkin, perustaa remonttifirman, niin A) KYSYKÄÄ SUOSITUKSIA vaikka facebookissa ystäviltä. Sillä tavoin me saimme hyvät tekijät. Nopeat ja luotettavat. B) KILPAILUTTAKAA.

      • Anonyymi

        Aivan niin, samaa mieltä...


      • Anonyymi

        Recoveria kannattaa suosia, huippulaatua 👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Recoveria kannattaa suosia, huippulaatua 👍

        Hmhh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Recoveria kannattaa suosia, huippulaatua 👍

        Kiitos samoin, huipputyötä täällä Kouvolassa. Suositellaan. Missä vika kun jaksatte valittaa. Epämiellyttävää. 🏆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos samoin, huipputyötä täällä Kouvolassa. Suositellaan. Missä vika kun jaksatte valittaa. Epämiellyttävää. 🏆

        Tää Kouvolan seudult ja kyseinen firma temuaa tääl kotonani... alakerran maavaraista betonilattiaa/hiekkaa lämmitetty kuukaustolkul...mitä vit...luulis ett energiahintojen olles näin korkeella ois helpompi piikata se pois!!? Ilmeisesti saavat turhasta työvaiheesta suuren korvauksen vakyhtiöstä...


    • Anonyymi

      ÄLKÄÄ HYVÄKSYKÖ RecoverNordicia vaikka vakuutusyhtiö heitä suosittelisi. Meillä on vesivahinko, kartoittaja tuli ja oletti jotain, ei varmistanut oletuksensa todenmukaisuutta. Sitten odoteltiin raporttia noin vikon verran, kunnes aloimme soitella perään, mutta emme koskaan tavoittaneet. Lopulta 2 viikkoa kartoituksesta soitimme vakuutusyhtiöön, että emme ole kuulleet firmasta enää mitään, miksi emme, ja ettemme tavoita kartoittajaa enää ollenkaan. No silloin vaihtui firma ja seuraavan viikon alussa tuli uusi kartoittaja, joka löysi myös syyn ts. ei viemäri vaan wc:n vesisäiliö vuoti hiushalkeamasta, ja säiliö täyttyi aina uudelleen 20 min välein. ts 3 viikon aikana rakenteisiin päässyt noin 7 m3 vettä ihan turhaan. Nyt meillä todella massiivinen vesivahinko 2 kerroksessa ja näyttää että mahdollisesti ylempi kerros lähes kokonaan ts 120-200 m2 vahinkoalue!!!kun se olisi voinut olla vain10-15 m2, jos olisi heti reagoitu oikein ja suljettu wc:n vesihana!

      • Anonyymi

        Missäs tämmönen :o


      • Anonyymi

        Et sitten ite älynny sulkea hanaa..?


      • Anonyymi

        Olisit reagoinut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisit reagoinut!

        reagoi siinä nyt kun kartoittaja vakuutti sen olevan viemäri, ja että homma hoituu kun ei käytetä tätä vessa toistaiseksi. Mutta hän EI tutkinut eikä mitenkään varmistanut sitä että se todella on viemäri! Emme saaneet raportti häneltä, mkuten mei vakuutuy´syhtiökään, joka Recoveryn oli tilannut. Nyt alkaa valoa näkyä. Purettiin reilut 3 kk, kuivateltiin yli 3 kk, sitten Koronan vuoksi stoppi, ja nyt marraskuusta alkaen on jälleenrekennettu, ja jatkuu vielä. Ei mikään pikkumoka. Vuosi sitten kesällä (tämä alkoi siis elokuussa 2019) minulle soitti joku Recoverilta ja oli pahoillaan, tapauksemme oli uulemma hautautunut pöydälleen. Hän ei kuitenkaan ollut sama henkilö, joka meillä kävi kartoitusta tekemässä. En hyväksy näin hullun paljon suurempaa vahinkoa (mikä siis oli aivan tarpeetonta) purematta ja vaatimatta korvauksia.


      • Anonyymi

        siis seinäwcl:le menevä seinän sisässä oleva hana. Tuo seinä olisi ekaksi pitänyt purkaa jotta olisi saatu vesi katkaistua. Vesivahingon vuoksi olisi pitänyt joka tapauksessa purkaa!
        Siis 7 m3 liikaa vettä lattioissa , väli- ja ulkoseinissä, allaolevan kellarin katossa, ja kellarin väli- ja ulkoseinissä sekä lattioissa!
        Vesilaitoksen lukemien mukaan tänä aikana, kun Recovery ei päätelmänsä jälkeen enää inahtanutkaan! Emme saaneet mitään raporttia, eivät vastanneet sähköposteihin eikä soittoihin, vaan jättivät keskeneräisen tutkimuksen silleen! Ei näin voi toimia vesivahingossa kun ei ole 100% varmuutta aiheuttajasta vaan vasta oletus eikä ole tehty mitään lisävahingon rajoittamiseksi.

        KIELTÄYTYKÄÄ OTTAMASTA RECOVERIA; VAIKKA VAKUUTUSYHTIÖ SUOSITTELISIKIN, PAREMPIAKIN FIRMOJA ON; kuten VAHINKOPARTIO JA SYRJÄTEC . Nämä tulee luotettavasti paikalle ja tekee huolellisesti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siis seinäwcl:le menevä seinän sisässä oleva hana. Tuo seinä olisi ekaksi pitänyt purkaa jotta olisi saatu vesi katkaistua. Vesivahingon vuoksi olisi pitänyt joka tapauksessa purkaa!
        Siis 7 m3 liikaa vettä lattioissa , väli- ja ulkoseinissä, allaolevan kellarin katossa, ja kellarin väli- ja ulkoseinissä sekä lattioissa!
        Vesilaitoksen lukemien mukaan tänä aikana, kun Recovery ei päätelmänsä jälkeen enää inahtanutkaan! Emme saaneet mitään raporttia, eivät vastanneet sähköposteihin eikä soittoihin, vaan jättivät keskeneräisen tutkimuksen silleen! Ei näin voi toimia vesivahingossa kun ei ole 100% varmuutta aiheuttajasta vaan vasta oletus eikä ole tehty mitään lisävahingon rajoittamiseksi.

        KIELTÄYTYKÄÄ OTTAMASTA RECOVERIA; VAIKKA VAKUUTUSYHTIÖ SUOSITTELISIKIN, PAREMPIAKIN FIRMOJA ON; kuten VAHINKOPARTIO JA SYRJÄTEC . Nämä tulee luotettavasti paikalle ja tekee huolellisesti!

        Syjätec on huijari firma! Kaikki firman Syrjät samanlaisia vedättäjiä ja tekevät paskaa mikä jää näkymättömiin!


    • Anonyymi

      Katon korjaus on kestänyt 7 kk. Itse on pitänyt käydä tarkistamassa missä vaiheessa työt ovat ainakin 3 käyntiä ja 100 km/käynti ja omalla kustannuksella.
      Nyt viimein on lähetetty lasku ja vielä pitää mennä tarkastamaan. Vakuutusyhtiö
      ei ole hyväksynyt firman vaihtoa, vaikka korjaus on kestänyt näin kauan. En ainakaan ensimmäisenä tätä firmaa enää valitse.

      • Anonyymi

        Ei kannata luottaa, tulee "raju"lasku perästä. Pidä "silmät"auki.. se myöhemmin palkitsee


      • Anonyymi

        Parasta laatua, suosittelen ehdottomasti Recoveria.


    • Anonyymi

      Konkkaan menossa tuo pulju.

      • Anonyymi

        taitaa konkka ja sitäkautta nimen vaihto olla normia tällä alalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        taitaa konkka ja sitäkautta nimen vaihto olla normia tällä alalla

        Terve! Itse toimin asentajana Recoverilla. Työnjohdollisiin sekä kosteuskartoittajan virheisiin ja puutteisiin en osaa sanoa mitään. Sen tiedän että purkamisen aloitus riippuu helposti siitä miten muita työmaita valmistuu. Yhtäkkistä työmiestä ei vaan joka paikassa ole ottaa ykskaks. Toki sovituista aikatauluista pitää pyrkiä pitämään kiinni. Kuivaus kestää yleensä ainakin viikon, kaksi, ja todellakin pyritään suojaamaan paikat suojamuoveilla, vetoketju-ovilla yms alipaineistajilla ettei pöly pääsisi leviämään. Mutta näin asentajana voin sanoa että kaikki ketjussa mainitut em asiat eivät ole niin mustavalkoisia kuin voi olettaa. Ensinnäkin työntekijöitä on monenlaisia. Osa taitavempia kuin toiset. Lisäksi osa voi olla sosiaalisempia kuin toiset. Ihan niin kuin muillakin aloilla. Työaika yleensä 7-15.30. Työpäivä pyritään aloittamaan työmaalta, mutta monesti aamuisin pitää käydä toimistolla tai varastolla tai vuokraamolla hakemassa sopivat työkalut päivän tarpeita varten. Ja kyllä, meillä on ihan lakisääteiset kahvi sekä ruokatauot pidettävänä. Lisäksi kesken päivän voi tulla tarve käydä rautakaupassa tms. Eli monesti käytännön työpäivä voi olla se n. 6h. Vai pitäisikö meidän käydä rautakaupassa tms omalla ajalla että saataisiin tehtyä kohteessa täydet 8h!? Mutta eihän asiakas sitä ymmärrä, jos se ei tiedä sitä. Itse pyrin kertomaan koko remontin ajan asiakkaalle missä mennään, sekä kertomaan mahdollisesta työmaalta poistumiseen vaikkapa rautakauppaan, tai jos pitää seuraavana aamuna käydä vaikkapa siellä toimistolla sopimassa johtoportaan kanssa remontin etenemisestä. Lisäksi pyrin siihen että kun pintojen asennus alkaa olemaan ajankohtaista, niin ohjaan asiakkaan käymään itse rautakaupassa valitsemassa materiaalit, mikäli se on mahdollista. Tiedonkulku on näissä hommissa tärkeää. Myös asiakkaan itse on hyvä osata aukaista suu ja kysyä remontista asioita. Lisäksi, jos jokin juttu remontissa ei miellytä, niin siitäkin voi sanoa reilusti vittuilematta. Kaikki työntekijät ei osaa ennustaa asiakkaan ajatuksia. Jaa, mitäs vielä... Konkkaan ajautumista en ole kuullutkaa ja palkatkin on maksettu ajallaan. Olipa vähän sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti saitte pointista kiinni. Talven jatkoja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terve! Itse toimin asentajana Recoverilla. Työnjohdollisiin sekä kosteuskartoittajan virheisiin ja puutteisiin en osaa sanoa mitään. Sen tiedän että purkamisen aloitus riippuu helposti siitä miten muita työmaita valmistuu. Yhtäkkistä työmiestä ei vaan joka paikassa ole ottaa ykskaks. Toki sovituista aikatauluista pitää pyrkiä pitämään kiinni. Kuivaus kestää yleensä ainakin viikon, kaksi, ja todellakin pyritään suojaamaan paikat suojamuoveilla, vetoketju-ovilla yms alipaineistajilla ettei pöly pääsisi leviämään. Mutta näin asentajana voin sanoa että kaikki ketjussa mainitut em asiat eivät ole niin mustavalkoisia kuin voi olettaa. Ensinnäkin työntekijöitä on monenlaisia. Osa taitavempia kuin toiset. Lisäksi osa voi olla sosiaalisempia kuin toiset. Ihan niin kuin muillakin aloilla. Työaika yleensä 7-15.30. Työpäivä pyritään aloittamaan työmaalta, mutta monesti aamuisin pitää käydä toimistolla tai varastolla tai vuokraamolla hakemassa sopivat työkalut päivän tarpeita varten. Ja kyllä, meillä on ihan lakisääteiset kahvi sekä ruokatauot pidettävänä. Lisäksi kesken päivän voi tulla tarve käydä rautakaupassa tms. Eli monesti käytännön työpäivä voi olla se n. 6h. Vai pitäisikö meidän käydä rautakaupassa tms omalla ajalla että saataisiin tehtyä kohteessa täydet 8h!? Mutta eihän asiakas sitä ymmärrä, jos se ei tiedä sitä. Itse pyrin kertomaan koko remontin ajan asiakkaalle missä mennään, sekä kertomaan mahdollisesta työmaalta poistumiseen vaikkapa rautakauppaan, tai jos pitää seuraavana aamuna käydä vaikkapa siellä toimistolla sopimassa johtoportaan kanssa remontin etenemisestä. Lisäksi pyrin siihen että kun pintojen asennus alkaa olemaan ajankohtaista, niin ohjaan asiakkaan käymään itse rautakaupassa valitsemassa materiaalit, mikäli se on mahdollista. Tiedonkulku on näissä hommissa tärkeää. Myös asiakkaan itse on hyvä osata aukaista suu ja kysyä remontista asioita. Lisäksi, jos jokin juttu remontissa ei miellytä, niin siitäkin voi sanoa reilusti vittuilematta. Kaikki työntekijät ei osaa ennustaa asiakkaan ajatuksia. Jaa, mitäs vielä... Konkkaan ajautumista en ole kuullutkaa ja palkatkin on maksettu ajallaan. Olipa vähän sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti saitte pointista kiinni. Talven jatkoja!

        meilläkin oli vesivahinko jonka korjaaminen venyi ja lasku oli lopulta yllättävän iso. Nousi alkuperäisestä arviosta 2,5 kertaisekksi. Kun halusin tarkemman selvityksen laskusta, niin ilmeni , että oli laskutettu useasta asiasta joita ei ollut ollenkaan tehty ja toisaalta laskutettiin uudestaan töistä jotka oli tehty jo ennen recoverin mukaantuloa projektiin.
        Alun perin emme olleet kauhean innostuneita ottamaan recoveria työtä tekemään, mutta olimme pakotettuja, sillä vakuutusyhtiö lupasi korvata 75% vain jos recover teksisi työn. muuten olisimme saaneet korkeintaan 35% paikkeilla ( ja hinnan noustua vieläkin vähemmän).
        Työnjohto- ja tiedonkulkuongelmat suuria. Vakuutusyhtiötä ei tunnu kiinnostavan, sillä sehän saa rahansa aina asiakkailta takaisin.
        En suosittele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        meilläkin oli vesivahinko jonka korjaaminen venyi ja lasku oli lopulta yllättävän iso. Nousi alkuperäisestä arviosta 2,5 kertaisekksi. Kun halusin tarkemman selvityksen laskusta, niin ilmeni , että oli laskutettu useasta asiasta joita ei ollut ollenkaan tehty ja toisaalta laskutettiin uudestaan töistä jotka oli tehty jo ennen recoverin mukaantuloa projektiin.
        Alun perin emme olleet kauhean innostuneita ottamaan recoveria työtä tekemään, mutta olimme pakotettuja, sillä vakuutusyhtiö lupasi korvata 75% vain jos recover teksisi työn. muuten olisimme saaneet korkeintaan 35% paikkeilla ( ja hinnan noustua vieläkin vähemmän).
        Työnjohto- ja tiedonkulkuongelmat suuria. Vakuutusyhtiötä ei tunnu kiinnostavan, sillä sehän saa rahansa aina asiakkailta takaisin.
        En suosittele.

        Nyt on uusi toimari !Relacomin ex toimari!
        Relacom teki Konkan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terve! Itse toimin asentajana Recoverilla. Työnjohdollisiin sekä kosteuskartoittajan virheisiin ja puutteisiin en osaa sanoa mitään. Sen tiedän että purkamisen aloitus riippuu helposti siitä miten muita työmaita valmistuu. Yhtäkkistä työmiestä ei vaan joka paikassa ole ottaa ykskaks. Toki sovituista aikatauluista pitää pyrkiä pitämään kiinni. Kuivaus kestää yleensä ainakin viikon, kaksi, ja todellakin pyritään suojaamaan paikat suojamuoveilla, vetoketju-ovilla yms alipaineistajilla ettei pöly pääsisi leviämään. Mutta näin asentajana voin sanoa että kaikki ketjussa mainitut em asiat eivät ole niin mustavalkoisia kuin voi olettaa. Ensinnäkin työntekijöitä on monenlaisia. Osa taitavempia kuin toiset. Lisäksi osa voi olla sosiaalisempia kuin toiset. Ihan niin kuin muillakin aloilla. Työaika yleensä 7-15.30. Työpäivä pyritään aloittamaan työmaalta, mutta monesti aamuisin pitää käydä toimistolla tai varastolla tai vuokraamolla hakemassa sopivat työkalut päivän tarpeita varten. Ja kyllä, meillä on ihan lakisääteiset kahvi sekä ruokatauot pidettävänä. Lisäksi kesken päivän voi tulla tarve käydä rautakaupassa tms. Eli monesti käytännön työpäivä voi olla se n. 6h. Vai pitäisikö meidän käydä rautakaupassa tms omalla ajalla että saataisiin tehtyä kohteessa täydet 8h!? Mutta eihän asiakas sitä ymmärrä, jos se ei tiedä sitä. Itse pyrin kertomaan koko remontin ajan asiakkaalle missä mennään, sekä kertomaan mahdollisesta työmaalta poistumiseen vaikkapa rautakauppaan, tai jos pitää seuraavana aamuna käydä vaikkapa siellä toimistolla sopimassa johtoportaan kanssa remontin etenemisestä. Lisäksi pyrin siihen että kun pintojen asennus alkaa olemaan ajankohtaista, niin ohjaan asiakkaan käymään itse rautakaupassa valitsemassa materiaalit, mikäli se on mahdollista. Tiedonkulku on näissä hommissa tärkeää. Myös asiakkaan itse on hyvä osata aukaista suu ja kysyä remontista asioita. Lisäksi, jos jokin juttu remontissa ei miellytä, niin siitäkin voi sanoa reilusti vittuilematta. Kaikki työntekijät ei osaa ennustaa asiakkaan ajatuksia. Jaa, mitäs vielä... Konkkaan ajautumista en ole kuullutkaa ja palkatkin on maksettu ajallaan. Olipa vähän sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti saitte pointista kiinni. Talven jatkoja!

        Loistavasti kiteytetty.


    • Anonyymi

      En suosittele Recoveria, vaikka vakuutusyhtiö sitä tarjoaisikin. Yhden pikkuremontin meille tekivät. Vakuutusyhtiön korvaus heille oli melkein neljä tonnia. Kyselin Recoverilta erittelyä, mutta kun en saanut, pyysin sen vakuutusyhtiöstä. Ei oltu laskutettu tekemätöntä, mutta kyllä sitä laskua syntyy, kun laskutus alkaa toimistolta xx km päästä ja sekä matka- että tuntiveloitus on 1,5 kertaa markkinahinta. Työmaalla tehtyyn työaikaan nähden tuntimäärä oli n. kaksinkertainen. Fiksulla menettelyllä (tai urakalla) työajasta ka kilometreistä olisi säästynyt pitkä penni...ja kaiken tämän maksamme me vakuutuksien maksajat.

      • Anonyymi

        Töis myös asentajana recos(12v)aikaisemmin l@t,täl hetkel Lomautettu 8kk!Kylhän se on niin ett kyseisen alan kokemusta vaaditaan se 10v.Tekijöitä/ammattilaisia on murto-osa tost sameast joukosta ja harva asiakas pystyy ne havaitsemaan!Kun ynnätään yhteen poikanen ja vaativampi remontti epäkypsä työnjohto ei hyvä heilu!Kun taas teet rauhallisesti hyvää jälkeä ja otat asiakkaiden kiitosta vastaan vuosi toisensa jälkeen niin astuu kuvaan rahapolitiikka ja alussa toteamani lomautus!


      • Anonyymi

        Huonoja kokemuksia myös täällä. Käsittämättömiä ongelmia yhteydenpidossa ja laskutuksessa. Viesteihin tai puheluihin ei tule vastausta ja juuri mikään annettu lupaus ei pidä. Pitkät viiveet laskujen ja tarjousten saannissa ja laskuissa virheitä sekä ylimääräisiä veloituksia, joita joutuu selvittelemään.

        Itselle jäi epäselväksi, onko asiakkaan väsytys tietoinen toimintamalli, vai onko firman prosessit vain niin sekaisin, että toiminta näyttää todella huonolta asiakkaalle. Oli kuinka oli tilanne on asiakkaalle huono, koska sekavan ja tehottoman toiminnan kulut maksaa viime kädessä asiakas. Ja selvästi firma luottaa siihen, että keikkaa tulee vakuutusyhtiöiden kautta ja asiakaspalveluun ei tarvi panostaa yhtään.

        Itselläni on kokemusta myös muista vastaavista kuivaus/vesivahinkofirmoista. Kalliita kaikki, mutta ainakin muiden kanssa laskutus on toiminut kuten sovittu ja myös muu yhteydenpito ja aikataulut on pitäneet selvästi paremmin. Vältä Recoveria, jos suinkin mahdollista ja etenkin, jos on edes pienikin riski, että joudut itse maksamaan jotain.


      • Anonyymi

        Näin se vaan menee, turha sitä on rykiä, kun paska on jo housussa.


      • Anonyymi

        Vakuutusyhtiö määrää hinnat laskutuksiin. Esim. Recover vain hyväksyy yksikköhinnat jos haluaa heille tehdä eli nämä on hintoja jotka vakuutusyhtiöt haluaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakuutusyhtiö määrää hinnat laskutuksiin. Esim. Recover vain hyväksyy yksikköhinnat jos haluaa heille tehdä eli nämä on hintoja jotka vakuutusyhtiöt haluaa

        Juuri näin eli könttäsumma minkä vakyhtiöt tarjoaa ois purkutyöt hoidettava tietyssä ajassa mikä on sula mahdottomuus.Tällöin työnjälki on suuressa osin kammottava ja vailla mitään järkeä....mm.purkamisen jälkeen ei mitata kosteutta vaan kuivatetaan kuivaa viikkotolkulla!?? Kun kasaaja saapuu paikalle alkaa yleensä ensimmäisenä purkutyöt kun osaamattomuus työnjohdon (joka vastuussa mut eipä riitä ammattitaito) keskuudessa ilmiantaa itseään!! Älkää huoliko kyseistä firmaa kotiimme!


    • Anonyymi

      En iki maailmassa suosittele tätä firmaa kenellekään ja käytän puhelahjojani levittäkseni tietoa kaikille! Pojilla suuret puheet ja tooooosi pienet teot ja etenkään taidot. Muista siis jos vakuutusyhtiösi tarjoaa tätä firmaa, pyydä suoraan seuraava firma!!!! Vaikka remontti alkaisikin hieman myöhemmin voit olla varma että se valmistuu edes joskus.

      • Anonyymi

        Tää "Norskipulju" kävi vuosia takaperin( oli L@T silloin) hämmentämässä tääl Elimäen suunnil ja kaks kk leikkivät kuin lapset hiekkalaatikolla johtuen vain ja ainoastaan työnjohdon ammattitaidon puutteesta! Kun viimein parin kuukauden hölmöilyn jälkeen tuli kaveri lomiltaan töihin niin ammattitaito asiakasystävällisyys oli sitä luokkaa että vakyht:n palkkaama valvojakin oli turha instanssi täs sopas! Eli tääl Kouvolan seudul toivottavasti on viel täs firmas kyseinen huippuammattilainen työmarkkinoilla heit nimittäin tarvitaan!


      • Anonyymi

        Sinunkin olis kannattanu tehdä itse omalla ammattitaidollasi, niin ei tarviis itkee.


      • Anonyymi

        Ei ole seuraavaa! Suuri ja mahtava recover!


    • Anonyymi

      Minulla myrskyvaurio peltikatolla.Tein vaurioilmoituksen maanantaina.Keskiviikkona käytiin arvioimassa vahingot.Perjantaina aamupäivällä oli vauriot korjattu.Näin Recover Nordic Oy toimii Pohjois-Satakunnassa

      • Anonyymi

        Kyllä Recover hommansa hoitaa ammattilaisen ottein ja laadusta tinkimättä.


    • Anonyymi

      Työmiehille pitää sanoa, että jos homma sujuu perheen emäntä antaa heille "hoitoa" ja jos homma ei suju perheen isäntä antaa heille erilaista hoitoa ja perärööri huutaa hoosiannaa.

      • Anonyymi

        Kokemuksen ääni puhuu, taidat hoitaa kummankin osan ja mielellään vaikka remontti sujuisikin .:D


    • Anonyymi

      On täysin samanlainen kokemus ja olen kuullut myös muilta samaa

      • Anonyymi

        ةللتنوىىنزةىنظولغبلتنللتنتالانببيغخنا!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ةللتنوىىنزةىنظولغبلتنللتنتالانببيغخنا!!!!!!!

        Huippu firma, hyvää jälkeä kaikinpuolin, suosittelen Recoveria!.


    • Anonyymi

      Meillä niiden piti siivota ja desinfioida kellaritilat viemärivahingon takia. Siivous oli jotenkuten tehty, mutta desinfioinnista ei tietoakaan. Monissa paikoissa oli ihan sitä itteensä. Valituksiin sanoivat, että työ on tehty sovitulla tavalla ja hinta yli 2500€. Ihan perseestä koko pulju.

      • Anonyymi

        Ja kyseessä Hämeenlinnan toimipaikka. Älkää ihmiset hädissänne ja kiireessänne tilatko tätä puljua tekemään mitään. Enemmän haittaa, kun hyötyä ja iso lasku.


      • Anonyymi

        Nimenomaan, työt on tehty sovitulla tavalla, olisit lukenut sopimuksen tarkemmin.


      • Anonyymi

        Niinpä niin. Olisit lukenut sopimuksen tarkemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kyseessä Hämeenlinnan toimipaikka. Älkää ihmiset hädissänne ja kiireessänne tilatko tätä puljua tekemään mitään. Enemmän haittaa, kun hyötyä ja iso lasku.

        Porissa aivan paska Recoverin vahinkojen kartoittajat! Selvästi yrittävät helpolla päästä ja vetää vakuutus yhtiöltä rahat! Perus duunarit firmassa hommansa osaavia !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Porissa aivan paska Recoverin vahinkojen kartoittajat! Selvästi yrittävät helpolla päästä ja vetää vakuutus yhtiöltä rahat! Perus duunarit firmassa hommansa osaavia !

        Kyllä Lappeenrannassa ihan hyvin hoitavat hommansa jokainen työntekijä. Vähäsen kuullut semmosia juttuja että jossain päin Suomessa on semmosia ketkä tekee vähän niin ja näin noita hommia.


    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia myös. Älkää hyvät ihmiset valitko Recover Nordicia. Rahat menee kankkulan kaivoon.

      • Anonyymi

        Oiskos kannattanu tehdä itse, ni olisit saanut mieleisen ja rahatkin olis säästyny 🤔


    • Anonyymi

      Meillä tekivät vesivahinkokorjauksen ja meni mielestäni hyvin, Toki ei vahinkoja ennen ollut joten en voi sanoa tekisikö joku paremmin. Ei pahaa sanottavaa siis.

      • Anonyymi

        Recover on sanansa mittainen firma, se mitä sovitaan, ni tehdään ja hyvin. Suosittelen👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Recover on sanansa mittainen firma, se mitä sovitaan, ni tehdään ja hyvin. Suosittelen👍

        Pienen vesivahingon (noin viiden neliön mökkikeittiö) ja tuholaisvaurion raportin tekemiseen on nyt mennyt kuukausi. Vakuutusyhtiölle on soitettu jo muutama kerta ja kyselty perään. Selvisi että raportin tekijä oli lähtenyt lomalle ja jättänyt raportin tekemisen kesken. Homma oli annettu toiselle työntekijälle, joka ei ole sekään saanut raporttia aikaiseksi. Leväperäistä toimintaa ja meillä kesä menee ilman keittiötä!!! EMME SUOSITTELE RECOVERIA. Tuossa menee jo vakuutusyhtiöltäkin maine.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Recover on sanansa mittainen firma, se mitä sovitaan, ni tehdään ja hyvin. Suosittelen👍

        😂😂😂


    • Anonyymi

      Kyseinen firma"putsas"syksyl -20 isolla luudalla turhaa työvoimaa lomille/irtisanomisiin. Joukos hitosti tosi pätevää Ammattilaista joiden tieto/taitotaso ylittää ns. Päälliköiden osaamisen.. mitä vittua työmarkkinoilla tapahtuu? Olivat sentään jättäneet töihin noit osaamattomia kädet taskus kävelijöitä joiden paikka Ei ole remontti kohteissa.

      • Anonyymi

        Recoverilla on rautaisen ammattilaisen ote kaikkiin rakennushommiin. Suosittelen muillekin Recoveria!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Recoverilla on rautaisen ammattilaisen ote kaikkiin rakennushommiin. Suosittelen muillekin Recoveria!

        😂😂😂


    • Anonyymi

      Syksyllä oli vesivahinko, recoverin tarkastaja paikalle ja purkutyötkin heille. Kuivatuskin toimi ja purkutyön tekijä vaikutti osaavalta. Olisin teettänyt lisätöitäkin heillä mutta kustannusarviot tulivat hitaasti ja olivat vähintään tuplasti mitä niistä lopulta maksoin. Vesivahingon korjauksenkin teetin sitten toisella toimijalla. Laskukin tuli purkutöiden osalta ja tunteja tosiaankin tuplaten verrattuna paikalla oloon, jotakin neuvottelujakin oli laskun mukaan käyty useita tunteja mutta minä en moisia itse huomannut vaikka toisena osapuolena olisi pitänyt olla. Lisäksi oli ostettu rautakauppa tavaraa kolminkertaisella summalla mitä ne googlettamalla ilman alennuksia maksaisivat. Eivät kyllä tule jatkossa mihinkään remonttiin meille.

      • Anonyymi

        Meille saavat tehä jatkossakin, huippu laatua 👍 Suosittelen Recoveria kaikille!


    • Anonyymi

      Joo en suosittele, meillä vesivahinko jota vakuutusyhtiö ei korvannut. Recover kävi kyllä mittaamassa ja arvioimassa vahingon. Sovittiin, että maksetaan itse ja he tekevät. No ihan asiallinen kirvesmies kävi repimässä osan lautalattiaa olkkarista ja kuivattiin itse. Siihen se homma sitten jäikin, Työnjohto oli ensin lomilla ja sitten ei vastannut puhelimeen, lopulta lähetti tekstarin, että ottakaa kirvesmiehen isään yhteyttä - heillä on nyt niin paljon tekemistä että millään ei ehdi. Ei tainnut kiinnostaa tällainen pikkuhomma kun vakuutusyhtiön kautta saa laskuttaa mielensä mukaan. Meidän lasku kylläkin oli ihan kohtuullinen mutta eipä niitä työtuntejakaan paljoa ollut. Nyt sitten ollaan itse tehty pikkuhiljaa kaiken muun ohessa. Mutta paskanmaku jäi ko. firmasta!

      • Anonyymi

        Täältä iso 👍 Recoverille, ei mitään valituksen sanaa.


    • Anonyymi

      Recover teki meille korjaukset tulipalon jäljiltä. Työn jälki oli hyvää ja asentajat osasivat asiansa. Hieman kauan tuossa kesti kun jouduttiin kuivaamaan palokunnan sammutusvesiä. Kustannuksista en osaa sanoa oliko kallista vai ei koska sopivat kustannukset suoraan vakuutusyhtiön kanssa, laskut kyllä kiersivät meidän kautta.
      Tällä kokemuksella ottaisin recoverin kaverit uudestaan töihin.

      • Anonyymi

        Hyvät on kokemukset kyseisestä firmasta👍👍👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvät on kokemukset kyseisestä firmasta👍👍👍

        Oletteko huomanneet että sama kaveri (varmaan recoverilta) käynyt laittamassa jokaisen negatiivisen kommentin perään tällaisen kommentin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletteko huomanneet että sama kaveri (varmaan recoverilta) käynyt laittamassa jokaisen negatiivisen kommentin perään tällaisen kommentin...

        Näinhän ne kusetus firmat toimii...


    • Anonyymi

      Meillä samainen yhtiö on tehnyt vesivahinkokorjauksia jo toista vuotta ja edelleen on hommat kesken. Todella epäammattimaista touhua, vitkuttelua ja työnjälki luokatonta. En tiedä miltä neuvostoajalta kuivattimetkin olivat. Työmiehillä ei minkäänlaista ammattitaitoa tai ylpeyttä, ei nähtävästi tarvitse. Työnjohtajaa ei näy paikan päällä tarkastamassa työnjälkeä ja katselmuksen jälkeenkin syyttää asiakasta vioista, vaikka seinät oli tasoitettu monta senttiä vinoksi ja epätasaiseksi. Nyt saivat seinät vihdoin maalattua, mutta "unohtivat" viimeisen tasoitteen välistä, ei kuulemma ole sellaista. Valmistajan mukaan sellainen kyllä löytyy. Nyt seinien maalipinta valuva ja epätasainen. Ei enää ikinä tätä puljua.

      • Anonyymi

        Suosittelen Recoveria 👍👍👍 Priimaa jokaisesta rakennusvaiheesta, perustuksista vesikattoon!!!


      • Anonyymi

        Parasta a-luokan laatua, suosittelen.


      • Anonyymi

        mitä jos et ostaisi tuommoista rintamamiespaskapuljua missä seinät on miten sattuu ja alakerran kosteuden muutenkin hallitsematta ;D


    • Anonyymi

      On myös mulkkuja asiakkaita jotka luulevat olevansa aina oikeassa, vai mitä tuumailet 🤔

    • Anonyymi

      Firma yrittää näyttää hyvältä ulospäin mutta harva todella viihtyy.
      Muutamat vanhemmat ukot ollut L&T lähtien mukana loput 1-5v.

      Duunarit arvostelee päivittäin työkavereiden työjälkeä jne seläntakana.

      Itse ollut 6vuotta Recoverilla töissä ja hitaampaa firmaa saa etsiä.

      Hälypäivystyksillä tehdään firman rahat.
      Kammo laskutukset 1-3h töistä ja koneita pidetään kohteissa viikkoja ellei kuukausia aivan turhaan ja tietenkin laskutetaan.

      Lomautukset tällähetkellä 5-8kk.
      Outoa sekin.

      • Anonyymi

        Sää oot ihan varmasti ykköslaadun tekijä siellä kun täällä kitiset.


    • Anonyymi

      Täysin ala-arvoista toimintaa.

    • Anonyymi

      En suosittele. Laskutus ja kustannusarviot todella epämääräisiä. Laskennasta eivät suostu puhumaan puhelimessa asiakkaan kanssa, jotta voisit keskustella hinta-arviosta. Asiakaspalvelun laatu olematon.

    • Anonyymi

      Oulussa Recover on ihan kuusesta. Ammattitaitoa ei ole, eikä tule kun kattoo niitten jätkien töitä. Eivät osaa hommiaan, piti palkata toinen firma hoitamaan homma. Osaavat kyllä rahastaa. Mistä lie ne jätkät sinne hommanneet töihin. Olen kuvannut heidän tekemiään töitä joten varokaa jos vakuutusyhtiö haluaa sen firman korjaamaan jälkiä. Älkää ottako, kiertäkää kaukaa. Jätkät eivät siinä firmassa tiedä mikä on otsonointi, kapselointi tai korjaaminen. Pysykää kaukana tästä puljusta.

    • Anonyymi

      Nythän sielllä on paikallinen kuuluisuus Porin pään johdossa, joka viimeksi ajoi L&T alas. Kesti 2- vuotta johtaa yritystä ja se oli siinä. Aikaisemmat meriitit ovata vastaavanlaisia.
      Ei tolkun hiventä miehellä. Varokaa nyt tätä yhtiöö

      • Anonyymi

        Onko mies insinööri?


      • Anonyymi

        On kiertänyt monta Porin vesivahinkofirmaa ja osasta saanut potkutkin huonon käytöksen vuoksi.


    • Anonyymi

      Recoverilta lähtee jatkuvasti hyvää porukkaa omasta tahdostaan ja lisää on lähdössä.

      • Anonyymi

        🤔🤔 Lahden toimipisteestä kato käynyt vuosien mittaan ja taitaa tuo naapuri joka siel duunis olla lomautuksel tälhetkel...aik faktaa tää


    • Anonyymi

      Kuka on lähtenyt ja mihin ja koska? Perustele ennen kuin kirjoitat yleisluontoista sepustusta!

    • Anonyymi

      huh huh.

    • Anonyymi

      Taidat olla pihi

    • Anonyymi

      Recover hoiti Jyväskylässä meillä keittiön vesivahingon vahinkotarkastuksen, lattian purun ja kuivauksen sekä avatun seinän korjauksen. Kaikki meni suunnitellusti ja sovitusti. Palvelu oli joustavaa ja nopeaa, olen erittäin tyytyväinen heidän toimintaansa.

      • Anonyymi

        Meillä myös Recover hoiti tulipalon korjauksen alusta loppuun erittäin laadukkaasti.

        Voin suositella.


    • Anonyymi

      Itse antaisin kiitettävän ko firmalle

    • Anonyymi

      Huono vitsi koko pulju. Laskuttaa kyllä osaavat ja siihen sitten jääkin. Työntekijät haukkuvat toisiaan selän takana, tunnin hommaan tarvitaan useampi eri työntekijä. Mitään ei tapahdu, jos ei soittele perään ja hätävaleita keksitään viikkojen myöhästymisille.

    • Anonyymi

      Onko talossa olevia työntekijöitä paikalla jotka antaisivat aitoa kommenttia ilmapiiristä`?

      • Anonyymi

        Pitkään talossa olleena huomioinut että ko.firman sisällä vallitsee tietynlainen eriarvoistaminen.Näkyvimpinä piirteinä yritetään mollata työntekijä joka osaa hommansa mutta kommentit ovat tyyliä:kyllähän kesti, eihän tuosta mitään tule ja "Ernesti tekis tuon puolet nopeammin! Kun työntekijänä asetut näitä päälliköitä vastaan on henkinen hiillostus keino millä yritetään kaverista eroon!


    • Anonyymi

      Exakt samma upplevelse!

    • Anonyymi

      Jahas. Täälä kilpailevien yrityksien Jaatiset jne kommentoimassa ja haukkumassa. :D Aika perus paskaa.
      Meillä Recover kävi tekemässä toiselta toimijalta kesken jääneen työn loppuun. Ainoastaan hyvää sanottavaa ko. yrityksestä.

    • Anonyymi

      Kankaanpäässä Recover tullut työmaalle miten sattuu. Ei mitään palsua mitä tehdään ja milloin sekä paljon vie aikaa. Jatkuvasti saa pyytää korjaamaan jälkiä ja asiasta saa vastaukseksi "en muistanut" ilmoittaa asiasta tai pahoittelut tämä unohtui. Iso alapeukkua Recoverille. Vakuutusyhtiölle soitimme ja sanoimme haluavamme vaihtaa vesivahinkoa hoitavaa puljua, mutta vastauksekse saimme, että palautteet vasta lopuksi. Lähtee myös IF vaihtoon.

    • Anonyymi

      Surkeaa on tämän firman toiminta ainakin kymenlaaksossa, teki meille kosteusvahinko remontin, otimme tämän firman fennian suosituksesta. Alussa kartoitettiin vahinko ja sovittiin hinta minkä remontti tulee maksamaan. Koko remontti tehtiin ihan päin persettä, työn jälki on surkeaa. Lattiamaton alle jätettiin kiviä ja lattian tasoitus on mennyt totaalisen pieleen. Seinät on halki niistä kohdista mistä on avattu, ei ole viitsitty nauhoja vetää saumoihin, vaan pelkkä tasoite ja maali. Maalauskin on niin huonosti tehty, että joudumme itse maalaamaan seinän uudestaa.
      Remontti oli loppujen lopuksi huomattavasti pienempi kuin mistä alunperin hinta sovittiin, lattioita ei tarvinnutkaan avata,tämä ei kuitenkaan hintaan vaikuta kun asiasta kysyin.
      Ja mikä parasta, kun laskut tulivat, oli sen sovitun hinnan lisäksi laskutettu esim lattian kuivaus erikseen, samoin putkityöt, näistä ei ollut mitään puhetta kun hinta sovittiin. Ihan kusetusta oli minun mielestä koko homma, no fenniahan tästä onneksi maksaa 80%.

    • Anonyymi

      Meillä ainakin recoverin kanssa työt sujuneet mallikkaasti ja voisin lisääkin töitä tilata heiltä. Suur kiitos recoverille! :)

    • Anonyymi

      Näissä vahinko hommissa nyt 5 vuotta ollut töissä ja tekijöitä on yhtä paljon mitä vahinkojakin. Osa vahingoista tuntuu johtuvan tekijöistä, eli jos esim. putki vuotaa ja kastelee lattian, niin se on meidän raksaukkojen vika jotka tullaan korjaamaan asiaa..

      Joskus hommat menee kerrasta nappiin ja välillä meistä ja välillä ulkopuolisista asioista homma pitkittyy tai menee pieleen. Mutta ennenkaikkea ei pitäisi alkaa yleistämään ja haukkumaan Recoveria, Polygonia ja mitä kaikkia näitä toimijoita nyt tässä maassa onkaan!

      Vakuutusyhtiöt kyllä katkaisee heti yhteistyön huonojen tekijöiden/yhtiöiden kanssa ja ei tarvitse haaveilla jatkosta enää koskaan. Itse pyrin aina tekemään parhaani töissä, mutta me ihmiset emme ole koneita ja virheitä sattuu jokaiselle!

      Ei aina kannata kuunnella kylänukkojen juttuja, että nuokin astronautin palkkaa nauttivat tulevat pilaamaan tämänkin työmaan. Kyllä se on paljon ihmisestä kiinni millainen tekijä on ja sen huomaa jo ensi näkemältä . Mitä itse asiakkaista voisi sanoa, niin osa voisi käydä mielentilatutkimuksessa ennenkuin alkaa haukkumaan ja pilaamaan ihmisten arkea/elämää. Nimim. lähes burnout erittäin hankalan ihmisen takia, mutta siitäkin selvittiin.

      Ei muuta kun hyvää kevättä ja antakaa tekijöiden tehdä työtään!

    • Anonyymi

      Kyseisessä firmassa työnjohto ja henkilöstö vaihtuu koko ajan (kertonee jotain). Vakuutusyhtiöitä kusetetaan laskuttamalla töistä joita ei ikinä ole tehtykkään. Ja kun katsoo yrityksen tietoja, niin selviää että luottoluokitus on luokkaa kura ja tapiota tekee vuodesta toiseen, huolimatta poskettomasta laskutuksesta. Aliurakoitsijoilleen eivät kuulema maksa laskujaan ikinä ajoissa. Semmonen firma se.

    • Anonyymi

      Asiansa osaavaa ja työlleen omistautunutta porukkaa. Jatkuvasti siellä koulutetaan henkilökuntaa ja pysytään alan edelläkävijänä. Joskus ei uudella työntekijällä ja työnantajalla toki ole sama näkemys asioista ja siitäkin voi johtua henkilöstön vaihtuvuus. Tulijoita piisaa kyllä.

      • Anonyymi

        Katso firman taloustiedot (jos osaat). 2021 henkilöstön määrä väheni - 10%. Rekryt päällä koko ajan mutta uusia ei vaan saada, koska maine huonona työnantajana on levinnyt. Näin ollen kaikkiin työtehtäviin joudutaan palkkaamaan ketä vaan saadaan. Tappiot 2.7milj viime tilikaudella kertonee tekemisen ja osaamisen tasosta.


    • Anonyymi

      Karttakaa kaikki tätä firmaa. Ylilaskuttavat ja tekevät puutteellisia laskuja. Ihmettelen että vakuutusyhtiöt suosittelevat tätä firmaa mihinkään. Laskutuksessa törkeää keksittyä hinnoittelua !!!!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Pyydetty laskuerittelyt, mutta ei ole saatu.


    • Anonyymi

      Recover Nordic Oy palvelee vakuutusyhtiöitä kritiikittömästi, asiantuntemattomasti tai tarkoitushakuisesti tai kumpaakin. Tyyliin kuuluu kiertää varsinainen vahingon syy ja kerätä toisarvoisia tietoja ja laatia niistä "asiantuntijaraportti". Rakennusalan suunnittelijana ja rakennusliikkeessäkin vahinkoihin hyvin perehtyneenä hämmästelen yrityksen vastuutonta toimintakonseptia. ( ja siinä sivussa myydään omaa korjausrakennuspalvelua...)

      Kannustan vanhingon kärsineitä olemaan luottamatta vakuutusyhtiön tarjoamaan "maksuttomaan" ja "puolueettomaan" arviopalveluun. Suosittelen olemaan yhteydessä esim. tavarantarkastajaan itse tai hankkimaan itse asiantuntijalausunnon vahingosta - halvemmaksi tulee - ja levittämään varoituksen sanaa laajasti.

    • Anonyymi

      Olisi pitänyt lukea muiden kokemuksista, mutta hätätilanteessa luotettiin siihen, että vakuutusyhtiö käyttää luotettavaa firmaa.

      Byrokraattinen puoli heillä paremmin kuin hyvin hallussa, mutta yhteydenpito muutoin, työn tekeminen ja se jälki huonoa. Laskujen loppusumman suuret eikä niistä oikein ilmene, mitä on laskutettu eikä pyynnöstä huolimatta olla saatu laskuerittelyjä.

      Välttäkää Recoveria!!!

    • Anonyymi

      Mikäli täällä on varsinaissuomen alueella toimivia Recover rakennusmiehiä, ilmottautukaa mikäli olette kiinnostuneet uudesta työpaikasta paremmalla palkalla ja työorganisaatiossa jossa kaikki toimii kuin pelaa ja saatte itse osallistua päätöksen tekoon.

      • Anonyymi

        Muokkaan vielä siis, eli ei tarvitse olla Recoverin palkkalistoilla. Mutta jos samankaltaiset hommat sujuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muokkaan vielä siis, eli ei tarvitse olla Recoverin palkkalistoilla. Mutta jos samankaltaiset hommat sujuvat.

        Kerro toki lisää


      • Anonyymi

        Tuskin kukaan Recoverilainen Pölygonille haluaa töihin.
        Toisinpäin toimii kyllä. 🤝


    • Anonyymi

      Hop täällä. Itse kyllästynyt tohon recoverin touhuun. Työ tekijöistä ei pidetä huolta ja koko ajan on kiire....

      • Anonyymi

        Juu olen puljus ja aik täys tätä sontaa, kuten niin monel työfrendilläkin mut jotee pitää jaksaa... onneks ny pääs lomautuksel!!🍺


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu olen puljus ja aik täys tätä sontaa, kuten niin monel työfrendilläkin mut jotee pitää jaksaa... onneks ny pääs lomautuksel!!🍺

        Olisko siihen ihan peilistä löytyvä syy ku sut on lomautettu? Kokeile seuraavaksi vaikka tehdä niitä töitä oikein kunnolla, eikä vaan sluipailla jatkuvasti!!


    • Anonyymi

      Onko suositella Uudellamaalla muuta vastaavaa yritystä vesivahinkojen kartoitukseen ja korjaaamiseen kuin tämä Recover?

      Kiitos

    • Anonyymi

      Pidempään yrityksen toimintaa seuranneena olen kiinnittänyt huomioita yrityksen taseisiin ja tulokseen, mikä on ollut jo pidempään tappiollista. Tämä toki kertoo paljon yrityksen toiminnasta, referenssinä näitä tietoja ei luonnollisesti voi pitää ja mielenkiintoinen kysymys on miten pitkään kyseinen yritys pystyy tappiollisena toimimaan vai onko Norjalaisella omistajataholla rajattomat resurssit tukea Suomessa huomattavaa tappiota tuottavaa yritystoimintaa ja miettäväksi tulee onko jopa Suomen toimintojen konkurssi mahdollinen ?

      • Anonyymi

        Tampereella homma ei ainakaan pelitä ja liiketoimintayksikkö ei ole lähelläkään kannattavaa. Henkilöstön vaihtuvuus on hyvin suurta erilaisten ongelmien takia. Suurin syy tähän on kuulemma haparoiva ja epäpätevä työnjohto. Pidempään seurannut melko läheltä tätä heidän räpellystään Pirkanmaan seudulla hieman epäsuorasti ja surulliselta touhulta vaikuttaa. Ovat ilmeisesti lähdössä (tai muuttamassa) pois nykyisestä toimipisteestään Pirkkalan rajalta. Lopettavatkohan yksikön kokonaan?


    • Anonyymi

      Recover on vakuutusyhtiöni käyttämä vesivahinkojen korjauspalvelu. No, meillä paljastui vesivahinko heinäkuun alussa ja recoverin kosteuskartoittaja kävi tekemässä raportin. Tuli paikalle lapsen kanssa ja kun tarjouduin tekemään reikiä laajempaa tarkastusta varten, niin ei häntä kiinnostanut. Vakuutusyhtiölle ilmoitin, että heidän yhteistyökumppaninsa (recover) voi tehdä korjaukset. Nyt on mennyt 2 kuukautta, eikä kukaan ole ollut yhteydessä ko. yhtiöstä, kastunut/vettynyt lattia osittain avaamatta, itse kiskoin täysin mätää lastulevyä pois. Kahdesti olen soittanut vakuutusyhtiöön, eikä recover ole heillekään mitään ilmoittanut. Tänään vakuutusyhtiö lupasi vaihtaa tähän meidän tapaukseemme toisen yhtiön korjaajaksi.

      • Anonyymi

        Niin ja edellinen tapaus siis itä-uudellamaalla.


    • Anonyymi

      En ikinä suosittele tätä firmaa. Laaja vesivahinko ja Ifin suosituksesta tuli tämä rakennusliike. Odotettiin kauan ennen kuin kuivatus alkoi ja sitten, kun se alkoi homma venyi ja venyi. Kuivatus maksoi maltaita ja laskuissa kusettamisen makua ja rajusti. Vakuutusyhtiö maksoi todella minimaalisen summan laskuista. Loppujen lopuksi he lopettivat homman kesken. Nyt meillä on asumiskelvoton pilalle mennyt talo. Ottakaa vaan tämä firma, jos haluatte pilata elämänne. Haistakoon p....koko lafka!

    • Anonyymi

      Useamman vuoden tässä yrityksessä työskennelleenä voi rehellisesti ja julkisesti myöntää, että on kyllä kovaa kusettamista asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kohtaan. Johtoryhmä, Kirjavaisen johdolla pakottaa jokaisen toimipisteen kusettamaan ja laskuttamaan aivan älyttömiä asioita.
      Ehdottomasti Suomen kallein yritys. Eikä todellakaan ole se laadukkain. Ei edes lähellä sitä.

      • Anonyymi

        Remontit lasketaan vakuutusyhtiön käyttämällä laskentaohjelmalla, hyväksytetään vielä vakuutusyhtiössä käsittelijällä, ei vakuutuksen korvaamista vahingoista kukaan pääse rikastumaan. Sen takia sen kannattaakin olla vain osa liiketoimintaa.


      • Anonyymi

        Tää Antti Kirjavainenhan johti ennen Relacom -nimistä firmaa, mikä meni konkkaan hänen ollessa toimitusjohtajana. Sen jälkeen siirtyi recoverille ja recoveri teki suomessa rankkaa tappiota pari vuotta, kunnes firma myytiin ja nykyisin tämä Recover on "Redo Oy". Redo Oy:tä, johtaa tämä Kirjavainen yhä tietojen mukaan. Eli samat taustaihmiset häärää taustalla. En usko siis, että paljoa muuttuu asiat firmassa, ennen kuin johto vaihtuu ja itse toimitusjohtaja. Toimitusjohtaja ei ole ilmeisesti kovin pätevä kaveri, mutta sitäkin lahjakkaampi kaveri puhumaan, kun saa toimitusjohtajana toimia? Sääliksi käy ihmisiä, kun näitä kommentteja täällä lukee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Remontit lasketaan vakuutusyhtiön käyttämällä laskentaohjelmalla, hyväksytetään vielä vakuutusyhtiössä käsittelijällä, ei vakuutuksen korvaamista vahingoista kukaan pääse rikastumaan. Sen takia sen kannattaakin olla vain osa liiketoimintaa.

        Tyyliin kuuluu kiertää varsinainen vahingon syy ja kerätä toisarvoisia tietoja ja laatia niistä "asiantuntijaraportti".
        Myös meidän vahingon maksajaksi jäi lopulta 100% työn tilaaja.


    • Anonyymi

      Ihmettelen miksi ihmiset ottavat vakuutusyhtiöiden suosittelemia korjaajia.
      Korjaajan voi valita itse ja pyytää tarjouksen. Jos joutuu maksamaan itse esim 30% ikävähennyksen ni saattaa olla et isomman firman laskun omavastuu on sama mitä pienempi yritys ois ottanu koko hommasta.
      Joten nähkää pikkuisen vaivaa ja kyselkää suosituksia ja pyytäkää tatjous.Siinä säästää pitkän pennin ja joskus jopa hermoja.

    • Anonyymi

      Ei hyvää sanottavaa ihme, että vakuutusyhtiö tuota ole huomannut vai onko hyväveliverkosto voimissaan.

    • Anonyymi

      RISE : Väärien tietojen ilmoittaminen tahallaan on rangaistavaa, ja siitä voi seurata vahingonkorvausvelvollisuus.

      • Anonyymi

        Tässä ketjussa ei varmasti ole kukaan ilmoittanut mitään vääriä tietoja. Kirjavainen on Suomen suurin kusettaja.


    • Anonyymi

      Totta vieköön on! Saman tyyppinen vakuutusasia oli meilläkin. Sekä vakuutusyhtiö Fennian että sen yhteistyökumppani Recoverin pasmat olivat ihan sekaisin. Juttu on kokonaisuudessaan liian pitkä tässä kerrottavaksi, mutta pieleen todellakin meni. Vuosi tässä on väännetty eikä vieläkään ole ratkaisua saatu parin tonnin asiaan. Recover on tällä välin ilmeisesti jo myyty ja vakuutusyhtiö menee meidän taloyhtiössä vaihtoon ensi tilassa.

    • Anonyymi

      Meillä käynnissä taloyhtiön Redolta (ent. Recover) tilaama vesivahinko korjaus. Kaikki on mennyt alusta asti pieleen. Näin meillä täällä Kanta-Hämeessä.

    • Anonyymi

      Harmi, jos muutama huono kokemus jättää tuhannet tyytyväiset varjoonsa. Redossa on yli 200 ammattilaista töissä, ihan täydellä sydämellä. Työt tehdään laadukkaasti, sääntöjä noudattaen, tarkasti raportoiden ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Työturvallisuus huomioidaan huipputasolla ja hierarkia yrityksessä on matala. Epäkohdista firman sisällä saa ja jopa kannustetaan puhumaan ja konkreettisia muutoksia myös toteutetaan. Myös aiheelliset asiakasreklamaatiot käsitellään aina ja pyritään saamaan kaikkia osapuolia tyydyttävä lopputulos.

      • Anonyymi

        Aivan varmasti on. :D Laskuissa 30% ilmaa kun ne maksaa vakuutusyhtiöt. Vuodesta toiseen voitte ottaa monta milliä takkiin miten lystää ja tarpeen vaatiessa vaihdatte nimeä. Tämä vääristää ihan todistetusti kilpailua alalla. Vaikka teillä olisi miten paljon ammattilaisia palkattuna, niin vuosien toheloinnista johtuvaa mainehaittaa ei todellakaan muuteta brändäämällä ko. firma uudelleen.


      • Anonyymi

        En tiedä miten Redo ajattelee tekevänsä työnsä laadukkaasti, sääntöjä noudattaen, tarkasti raportoiden ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Valitettavasti meidän kohdalla näin ei ole toimittu. Redon työnjohtaja ei vastaa yhteydenottoihin. Työkkohteessa käy joskus kääntymässä joku Redon aliurakoitsija, jonka käynnin jälkeen on sotku melkoinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä miten Redo ajattelee tekevänsä työnsä laadukkaasti, sääntöjä noudattaen, tarkasti raportoiden ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Valitettavasti meidän kohdalla näin ei ole toimittu. Redon työnjohtaja ei vastaa yhteydenottoihin. Työkkohteessa käy joskus kääntymässä joku Redon aliurakoitsija, jonka käynnin jälkeen on sotku melkoinen.

        Redo nimenomaan käyttää niitä alihankkijoita kohteissaan. Harvassa on ne omat tekijät, ku niitä juuri viime vuonna muutosneuvotteluissa vähennettiin sen 100henkeä.
        LVIS alihankkijat joutuu tekemään alihankintasopimuksen, jossa annetaan Redolle lupa laskuttaa toista osapuolta x%:n aina kvartaaleittain. :D Liikevaihto kusetusta.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4040
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3912
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      607
      3814
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2548
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      77
      2401
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      334
      2036
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      2015
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1859
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1539
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe