IDIOOTTI OLLI LINDHOLM

Ei voi elää

Ölli on malliesimerkki tyylitajuttomasta idiootista. Hän ei ilmeisesti ole koskaan tajunnut alkuperäisen Yön arvoa, sen punkrock -sävytteisen melankolisen katurockin pointtia. Ölli teki rahan takia typerimmän ja häpeällisimmän ratkaisun, ja Yö on nyt iskelmä/laulelma/humppabändi. Anteeksiantamatonta.
Jumalauta itku pääsee kun kuuntelee Yön ekaa levyä tietäen tämän nykyisen loputtoman nyyhkyripulin olemassaolon.

9

805

Vastaukset

 • Ja tilannetta ei todellakaan paranna se, että pelle luulee ihmisten ihailevan skrodeja isoperseisiä jää kiekkoilioita, ja reenaa siksi salilla. Äijä näyttää lavalla huojuvalta pystyynnostetulta isoper sevillisialta, ja kuulostaakin siltä. Aika harva artisti pystyy jatkuvsti laulamaan huonommin kuin debyyttilevyllään 30v. sitten.

 • Hakulisella on ollut upea taito jo nuorena tehdä hienoja iskelmällisiä lauluja. Yön ensimmäiselläkin levyllä on kuultavissa näitä Suomi-iskelmään nojautuvia helmiä.

  Toki myöhemminkin Yölle on tehty hienoja ralleja Juha Tapion, Hanhiniemen ym. toimesta. Unohtamatta vaikkapa Jussi Hakulisen upeaa Rakkaus on lumivalkoista.

  Se on totta, että Yö yhtye toi yhtenä sanansaattajana suomalaiseen kevyeen musiikkiin jo ensilevyllään popahtavaa ja jopa rokahtavaakin särmää silloisten iskelmä artistien tuotannon ohelle.

  Varsinaisen rockin ja rytmimusiikinhan kanssa Yö-yhtyeellä ei ole kaiketi koskaan ollut varsinaisia yhtymäkohtia.

 • Ollilla on aivan helvetin iso pää ja laulu vaan huononee nykyään. Läski ei jaksa enää, pää painaa.

 • Joo just. On totta, että Hakuliselta on Yölle syntyneet parhaat biisit, mutta eivätpä nämä sävellystaidot ole Olliltakaan hävinneet mihinkään, vaan useimmilta uusimmilta levyiltä on löytynyt myös taattua Ollinkin synnyttämää materiaalia, vaikkakin sanoitukset ovatkin olleet muiden käsialaa. Mielestäni tästä on viime aikoina Yö-yhtyeelle syntynyt eräänlainen kivijalka onnistua edelleen omalla tavallaan myös riitojen jälkeen Jussi Hakulisen kanssa. ...Ja kieltämättä heidän toiminta pyörii jossain määrin liikaa avustavien tahon ympärillä, pitää paikkansa, mutta minään kovin suurena idioottina en Ollia millään tasolla pidä.

 • Hyvähän se on jos pystyy omia piisejå tekemään, sillon jää myös radiosoittokorvaukset itselle. Mut jos ne on huonoja piisejä, sillon levyt
  ei myy eikä soi radiossa. Vaikea yhtälö, ehkä juuri siksi Ollin pää on kasvanut?

 • höpön

 • Höpö höpö.
  Olli on ihan tarpeeksi fiksu.
  Miksi pitää haukkua??????
  Senkin ilkeä paska.
  Hyi sua.

 • Ollilla on tosi iso pää, aivan helvetinmoin kanto, ihan naurettavan näkönen.

 • kiviset ja soraset, kumpi

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.