Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

8-tien liikenneympyrä

kiertoliittymä

Eli miten siitä 8-tien uudesta ympyrästä kuuluu oikein ajaa? Itse olen parikertaa siitä joutunut menemään ja ihan outoa on ollut kun takana olevat autot ovat painaneet torviaan. Voisiko joku kertoa miten siitä kuuluu ajaa?

10

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tässä ohjeet

      Jos tulet Porista päin ja menet Turun suuntaan niin sinun pitää ajaa Naantali opasteiden mukaan. Tai jos tulet Turusta ja menet Porin suuntaan niin seuraa opastetta Pakainen. Jos tulet Naantalin tai Pakaisten suunnalta niin päätteppä itse että miten pitäisi sitten ajaa.

    • Vesa-Matti Pasanen

      Samal taval vittu, ku muiski kiertoliittymis, eli liittymään ajetaan, kun on vapaata tilaa ja kierretään vastapöivään. Liittymään mennes ei käytetä vilkkuaja poistuessa vilkutetaan oikealle.

    • fsdfsfs

      Minä olen ainakin pari kertaa töötännyt takaa tulevana, jos edelläajava auto pysähtyy yhtäkkiä keskelle ympyrää väistääkseen ympyrään tulijaa. Ympyrässä ajaessa kun ei tarvi väistää, vaan ympyrään tulijoilla on kolmio ja väistämisvelvollisuus. Vilkunkin käyttö on joillekin vaikeaa. Vilkkua ei laiteta päälle vasemmalle ympyrään mennessä vaan oikealla vilkulla näytetään muille ympyrästä poistuminen.

      Lisäksi varsinkin mopopojilta tuntuu olevan hakusessa että taka-paltan tiellä nousiaisesta päin (tai terveyskeskuksen suunnasta) tullessa ei tajuta että ympyrästä poistuvilla ei ole kolmiota, joten heillä on etuajo-oikeus. Pari kertaa nähnyt pahan vaaratilanteen kun auto kääntynyt ympyrältä Kurittulan koulun suuntaan ja meinannu teilata alle ajavan skootterin.

      Ehkä tuo liikenneympyrä on niin vaikea hahmottaa kun se on niistä väliaikaisista aidoista ja esteistä kasattu viritys. Kai siinä vielä syksyn mittaan sattuu joku kolahdus.

    • pemari...

      P***ele, minä olen aina kiertänyt liikenneympyät myötäpäivään ja aina olen joutunut tööttäilemään muille törpöille -luulisi kun ajan AUDIlla niin muut ymmärtäisivät väistää.
      Terv. audimulkku

    • mä siitä

      en tiedä

      • mitään niin

        mä siis


    • maskulaine

      sillee siit ajetaa ku muistaki liikenneympyröist , eikä oo etuoikeutta 8 tieltä liikenne ympyrään tulevilla , jota kaikki ei tiiä, ja semmone vinkki et jos skootteri/mopo ajaa liikenneympyräs ni ei sihe eteen tulla ! tasa arvo autoilla ja mopoilla vittu

    • nostan

      Ylös

    • hiukkasen

      Nopeutuu

    • siisonkin

      Niinse

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe