Helkama kodinkoneet?

löpö

Onko järkevä valinta? Suunnitteilla jääviileäkaappi, pakastinkaappi ja apk. Nuo Helkaman koneet ovat suht edullisia, mutta entä laatu?

13

3008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei mikään kauppias

      Jos asennat nuo helkamat niin laita tiskikoneen alle vuotosuoja - vuotaa aika varmasti. Osta myöskin korvatulpat - astianpesukone äänekäs. Asenna jää- ja pakastinkaappi riittävällä tulletus raolla - kuluttaa muutoinkin liiaksi sähköä. Jääkaapin hyllyt eivät ole käytännölliset - näyttää tilavalta, muttei mahdu juuri mitään. Samoin on astiapesukoneen laita - iso ja äänekäs eikä koneeseen mahdu normaalit päivän käyttöastiat. Uuni paistaa varmasti epätasaisesti... vai ovatko meidän helkamat ovat olleet poikkeuksellisen huonoja yksilöitä?

      PS. Kai Helkamaa voi kodinkoneeksi luulla, kannattaisi kuitenkin hivenen satsata kodinkoneisiin. Pitkä käyttöikä laatumerkeissä tuo kyllä satsauksen takaisin.

    • pettynyt

      On niin pirun huonot kokemukset Helkaman kodinkoneista, että en edes sen nimistä pyörääkään koskaan osta!

    • Oma maa

      Minulla on vain hyviä kokemuksia Helkama kodinkoneista, sitä paitsi helkama on ainoa kylmälaite ,joka valmistetaan SUOMESSA!

      • kaarle

        Myös Cylinda (ent. Asea Skandia) koneita valmistetaan Ruotsin lisäksi myös Suomessa.


      • voz

        Minulla on Huurre kylmiö joka on valmistettu Ylöjärvellä ja samaan konserniin kuuluu nykyään myös Porkka.


      • Omo
        kaarle kirjoitti:

        Myös Cylinda (ent. Asea Skandia) koneita valmistetaan Ruotsin lisäksi myös Suomessa.

        Cylindan kylmäkalusteita valmistetaan tanskassa(ne laadukkaammat) ja halvemmat mallit ,jossain muualla, Joitakin Cylindan pesukoneita tehdään suomessa ja Ruotsissa, samoin liesiä.


      • kaarle
        Omo kirjoitti:

        Cylindan kylmäkalusteita valmistetaan tanskassa(ne laadukkaammat) ja halvemmat mallit ,jossain muualla, Joitakin Cylindan pesukoneita tehdään suomessa ja Ruotsissa, samoin liesiä.

        Siis ei edelleenkään pidä paikkansa! Esim. Cylindan KK-sarjan kylmiöt ja osa KP-sarjan pakastimista valmistetaan Suomessa!


      • vorssasta

        ja ne tehdään Forssassa,Forste oy


      • Jääkaapin tekijä
        kaarle kirjoitti:

        Siis ei edelleenkään pidä paikkansa! Esim. Cylindan KK-sarjan kylmiöt ja osa KP-sarjan pakastimista valmistetaan Suomessa!

        Forssassa valmistetaan os Cylindan kylmälaitteista. Itsekkin tehnyt niitä.


    • Disinformaatiota

      Kuten tämäkin keskustelu osoittaa, ei hirveästi kannata laittaa painoa tältä palstalta saatuihin vastauksiin. Yleensäkin on turha kysyä onko XYZ merkkinen kone hyvä vaiko huono. Mielipiteitä löytyy aina kutakuinkin yhtä paljon puoleen jos toiseenkin.

      Sitten on vielä näitä erikoistietäjiä, jotka vetävätten hatuistaan ihan mitä vain, kuten tässä tapauksessa kylmäkoneiden valmistusmaita. Siis Suomessa tekee kotitalouksiin tarkoitettuja kylmäkoneita Helkama Forsten lisäksi Cylinda ja Huurre/Porkka.

      • Ankkurin näkijä

        Siis pieni tarkennus muutamiin virheellisiin käsityksiin: Huurre tai Porkka ei valmista kotitalouksille tarkoitettuja kylmälaitteita. Yritys nimeltä Suomen Kotikylmiö Oy käytti Huurre- ja Porkka-tuotemerkkejä vielä muutama vuosi sitten mutta valmistaa tuotteensa tätä nykyä ihan eri tuotemerkeillä (lisätietoja www.suomen-kotikylmio.fi).

        Huurre Finland ja Porkka Finland ovat keskittyneet hieman erilaisiin tuotteisiin, lisätietoja osoitteista www.huurre.com sekä www.porkka.fi.

        Kannattaa ottaa asioista selvää ennen kuin laittaa niitä absoluuttisina totuuksina tänne koko kansan luettavaksi.


    • Anonyymi

      Helkama jääkaapit ovat TÄYSIN PASKOJA !! Kylmenevät perkeleen hitaasti jos +8 - 12 C asteita voi edes VIILEÄKSI SANOA ! Vuokralaisena isännöitsijä akalle piti selvittää ummet ja lammet vikaantuneen jääkaapin toiminnasta. Sitten vasta akka laittoi asian vireelle. Kaksi "spurgun" oloista miestä punnersi jääkaapin kaapistoon.

      Kyllä vitutti katsella heidän äheltämistään. Myöhemmin jouduin poistamaan kaapin ja laskemaan lattialle . . . EIKÄ SE PAINANUT JUURI MITÄÄN !! Köttelöitä olivat kaapin tuojat kuten isännöitsijä AKKAKIN !! Pari päivää katselin kaapin kylmenemistä eikä siitä tullut HEVON VITTUAKAAN !!

      Samanalaisen paskan hilasivat tilalle. Se viileenee parhaimmillaan + 6 C asteeseen. Miten käynee, kun säät lämpenee ja huoneisto ilma sen myötä ? Jääkaappi on jo nyt lähes täysillä viileyden tuotossa noin numero 5,5 kohdalla säätö potikan mukaan. Seuraava säätö kohta on numero KUUSI !! ja ns. jatkuva kompressorin pyörintä ilman termostaatti ohjausta. Joten Helkama kaappit ovat ISO PASKA !! Samoin henkilökunta, joka vuokralaisia MUKA PALVELEE !!

      Näin täällä itärajan tuntumassa ns. " Pohjolan pariisissa "

      • Anonyymi

        Nykyiset Helkamat tehdään pääasiassa Turkissa ja Kiinassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5479
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      158
      3361
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2613
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 262
      2002
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      104
      1424
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe