Huono uudistus

Sananvapaus

Miksi meidän keskustelut on piilotettu tänne Kasvatus ja Kasvattajat -otsikoiden taakse? Eihän kaikki perhejutut koske kasvattamista eikä kasvattaminen ole isovanhempien asia vaan lapsen omien vanhempien asia. On myös perheitä, joissa lapset ovat jo aikuisia ja on monenlaisia muitakin kuin kasvatuskysymyksiä.

5

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bjuko

      ehkä suomi24 haluaisi että pitäydyttäisiin kasvatusasioissa. palsta on tietääkseni tarkoitettu isovanhemmille ja heidät toivotetaan tervetulleiksi keskustelemaan lapsista ja lapsenlapsista. Huom! ei välttämättä siis omistaan vaan yleisellä tasolla. melko paljonhan täällä on tekstiä asian vierestä ... kaikkea ei voi oikein puhtaasti sanoa keskusteluksi.

      • Pettynyt7

        Höh, lapsista ja lapsenlapsista on tietysti muutakin puhuttavaa kuin kasvattaminen. Vai nähdäänkö täällä lapsi kapea-alaisesti vain kasvatuskohteena ja perhe ainoastaan kasvatuspaikkana? Perheellä on muutakin merkitystä kuin lastenkasvatus, onhan se paljon väljärajaisempi lähiomaisten piiri jossa velloo kaikenlainen ihmissuhteiden sekoitus, joka vaikuttaa sekä lapsiin että aikuisiin. Entä jos aikuisella lapsella on huolia vanhemmistaan? Tai jos murrosikäinen haluaa kysyä aikuisilta jotain? Tai jos isoäiti murehtii kun lapsia ei saa tavata? Onko heilläkin kasvatusongelmia


    • Bjuko

      Näitä asioita sinun olisi hyvä kysyä suoraan Suomi24:n palstan uudistajilta. Puheenvuorot ehkä haluttaisiin otettavan kasvatuksellisista näkökohdista käsin isovanhempien palstalla.
      Onhan tuolla osastoja kaikille. Ei esim. murrosikäisen tarvitse kysellä isovanhempien palstan kautta kun haluaa aikuisen mielipiteen, jos oikein ymmärrän. Valintamahdollisuuksia löytyy. Palsta on määritelty isovanhempien keskusteluksi ja siitähän voi olla montaa mielipidettä keitä siihen keskusteluporukkaan lasketaan. Ei olisi ensimmäinen kerta kun sinne kirjoittaisi ei-isovanhempi.
      Mutta - parempi sinun olisi kysyä näitä asioita uuden palstajaon tekijöiltä, jos haluat perustellun vastauksen. Nämä omani ovat vain omia käsityksiäni.

      Täällähän on aikaisemmin veetuiltu rankasti joillekin kommentoijille. Jotkut isovanhemmista ovat kokeneet olevansa mielipidevaikuttajia ja tietävänsä asioiden oikean laidan, jolloin palstalla syntyy taistelua ja riitaa. Ehkä se on syy miksi yritetään ohjata palstaa enemmän keskustelupalstaksi? En tiedä.

    • Isoisä

      Minäkin etsiskelin pitkään, onko täällä enää isovanhempien juttuja ollenkaan. Sattumalta löytyi, mutta monelta keskusteluhaluiselta taitaa jäädä löytymättä. En tullut kasvatusasioita puhumaan, vaan muita isovanhempien juttuja. Ja muuten olen sitä mieltä että lasten kasvatukseen en edes puutu, koska siitä nousisi aika iso haloo perheessä.

      Toivottavasti palstan ylläpitäjät lukee mitä täällä keskustellaan. Minusta on parempi keskustella avoimesti kuin lähettää ylläpitäjille postia erikseen (jonnekin, mihin?) kuten edellinen ehdotti.

    • Outoa on

      Joo, tästä uudesta ryhmittelystä saa vaikutelman kuin täällä ei sais puhua muuta kuin kasvatusasioita. Perheissä tehdään kyllä muutakin kuin kasvatetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe